sztuk6mistrz 11.10.06, 11:40 żeby nie dosłowniej - wzajemny samogwałt! Ale pewnie pewnie psychoterapełtycznie się spełnia. Czyli co się czepiam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: To forum to wzajemne bicie piany 11.10.06, 12:07 sztuk6mistrz napisał: > żeby nie dosłowniej - wzajemny samogwałt! Ale pewnie pewnie > psychoterapełtycznie się spełnia. Czyli co się czepiam? Możesz rozwinąć myśl ? Semantycznie zaś: jeśli wzajemny, to nie "samogwałt". "Wielogwałt równolegle wzajemny", jeśli wolno mi zaproponować Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to wzajemne bicie piany 11.10.06, 15:40 sztuk6mistrz napisał: > żeby nie dosłowniej - wzajemny samogwałt! Ale pewnie pewnie > psychoterapełtycznie się spełnia. Czyli co się czepiam? No właśnie, co się czepiasz? I to mało konstruktywnie. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 12.10.06, 13:11 Proponuję dla siebie konstruktywne votum nieufności. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 12.10.06, 13:15 za tego "terapeutę" - hehehe Odpowiedz Link
map4 Re: To forum to wzajemne bicie piany 12.10.06, 13:45 sztuk6mistrz napisał: > Proponuję dla siebie konstruktywne votum nieufności. Nieeee ... trochę szacunku dla samego siebie. Do poziomu premiera musisz się jeszcze solidnie schylić. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 12.10.06, 21:04 Czy zdystansowanie do własnej osoby to już rozdwojenie jaźni, czy próba podwojenia siebie, albo próba wprowadzenia kogoś w błąd? A na marginesie - jesteśmy pierwszym państwem posiadającym backup premiera i prezydenta. Odpowiedz Link
map4 Re: To forum to wzajemne bicie piany 13.10.06, 12:20 Nic z powyższych. Według mnie jest to wyróżnik ludzi rozsądnych. Wątpliwości nie mają tylko nawiedzeni. Odpowiedz Link
no.logo Re: To forum to wzajemne bicie piany 13.10.06, 17:45 No ale na szczęście jesteś Ty, w związku z czym jakość dyskusji zdecydowanie wzrośnie. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 13.10.06, 19:20 jestem modelowym przykładem bicia piany... dawno, dawno temu... Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum to wzajemne bicie piany 13.10.06, 19:36 tato??? a wiec jestes z nami)) Odpowiedz Link
no.logo Re: To forum to wzajemne bicie piany 14.10.06, 18:03 Córuś Ty moja )) Gdzieś tam w innym wątku wyjaśniłem przyczyny... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 15.10.06, 19:44 Cieszę się, że dzięki wzajemnemu biciu piany odnalazła się kochająca rodzina! Odpowiedz Link
wielki_garownik Re: To forum to wzajemne bicie piany 16.10.06, 10:39 Na forum Wrocław ci źle, bo za dużo trolli, tutaj źle bo za nudno. Jesteś pewien że nie jesteś w ciąży? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 13:14 Wpuścili?! No ładnie, ale pamiętaj bądź grzeczny, polemiczny ale i merytoryczny. Co do mojej ciąży, rozwija się świetnie od przeszło 20lat, ale jestem wymagający i nie z każdym piję. Pozdrawiam Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 13:33 sztuk6mistrz napisał: > Wpuścili?! No ładnie, ale pamiętaj bądź grzeczny, polemiczny ale i merytoryczny > . > Co do mojej ciąży, rozwija się świetnie od przeszło 20lat, ale jestem wymagając > y > i nie z każdym piję. Pozdrawiam Ale pieprzysz. Tu nie chodzi o to by grzecznym być (można się nawet po mordach walić). Chodzi o to by myśleć - to zdaje się jest zadanie Człowieka Rozumnego (Homo Sapiens). Odpowiedz Link
map4 Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 15:48 napoj.chmielowy napisał: > Tu nie chodzi o to by grzecznym być (można się nawet po mordach > walić). Teoretycznie można. Praktycznie - nie opłaca się. Poza tym - to kwestia klasy. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 18:32 map4 napisał: > napoj.chmielowy napisał: > > > Tu nie chodzi o to by grzecznym być (można się nawet po mordach > > walić). > > Teoretycznie można. Praktycznie - nie opłaca się. Poza tym - to kwestia klasy. > Jasne, "co się stało z moją klasą?", że coraz większą ochotę mam być niegrzeczny.Usprawiedliwianie się sytuacją społeczno-polityczną jest chyba zakłamane? Zbyt wiele piwa? Też nie jest żadnym argumentem. A dłoń sama zaciska się w pięśc i chyba komuś przywalę. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Przeszło mi 17.10.06, 18:57 Kiedyś było fajnie - fajnie może być kiedyś. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3687639.html Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 17:14 małe.jasne co się wtryniasz między wódkę a zakąskę! Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 18:23 sztuk6mistrz napisał: > małe.jasne co się wtryniasz między wódkę a zakąskę! Tak dla porządku - nie małe tylko duże. Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 19:55 Panowie ze szpitala na przepustkę wypuścili? Na miły bóg o czym wy pieprzycie, o bezach??? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 20:16 arek5001 napisał: > Panowie ze szpitala na przepustkę wypuścili? Na miły bóg o czym wy pieprzycie, > o > bezach??? O bezach to w maju. Teraz październik. Pieprzymy o opadających liściach, kasztanach i żołędziach. Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 20:23 napoj.chmielowy napisał : > O bezach to w maju. Teraz październik. Pieprzymy o opadających liściach, > kasztanach i żołędziach. Nie koniecznie trafne przyporządkowanie bezów tudzież bezę z majem.Objaśniam Beza to ciastko, którego głównym składnikiem jest UBITE białko kurze z dużą ilością CUKRU następnie wysuszone. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 21:11 arek5001 napisał: > > Nie koniecznie trafne przyporządkowanie bezów tudzież bezę z majem.Objaśniam > Beza to ciastko, którego głównym składnikiem jest UBITE białko kurze z dużą > ilością CUKRU następnie wysuszone. Genialne! O takich bezach można pieprzyć okrągły (?) rok! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 17.10.06, 22:49 z satysfakcją stwierdzam, że forum z bicia piany ewoluuje w kierunku pieprzenia Odpowiedz Link
map4 Re: To forum to wzajemne bicie piany 18.10.06, 10:01 sztuk6mistrz napisał: > z satysfakcją stwierdzam, że forum z bicia piany ewoluuje w kierunku pieprzenia Zestawienie użytych przez Ciebie pojęć "pieprzenie" i "satysfakcja" jest ... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 18.10.06, 20:06 No właśnie jakie? Semantyczna różnica między pieprzeniem, wypieprzeniem, przepieprzeniem, podpieprzeniem... jest jak między pozycją a pozycjonowaniem. Potem mi przyjdzie do głowy co chciałem przez to powiedzieć. Odpowiedz Link
map4 Re: To forum to wzajemne bicie piany 18.10.06, 20:21 sztuk6mistrz napisał: > No właśnie jakie? ... wieloznaczne A już na pewno ciekawe. > Potem mi przyjdzie do głowy co chciałem przez to powiedzieć. Pieprzymy jak potłuczeni. Właściwie dlaczego potłuczeni pieprzą ? Odpowiedz Link
hateandwar Re: To forum to wzajemne bicie piany 19.10.06, 16:24 poniewaz ktos im przyfasolil. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to wzajemne bicie piany 20.10.06, 13:44 potłuczoną fasolę przypieprzyć odrobinę... to jakiś przepis kulinarny mam nieodparte wrażenie... oj za dużo koniaku wczoraj <))))) Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum to wzajemne bicie piany 28.10.06, 22:29 czytalam kiedys ze slowo pieprzyc ( a wlasciwiej to chodzilo o mocniejsze czyli pierdo...ć) w zaleznosci od przedrowstka jaki uzyjemy jest slowem o najwiekszej ilosci znaczen: o.. wy.. za... po.. do.. pod... u... s... itd...możliwości nieskonczone zdaj się Odpowiedz Link
sztuk6mistrz To forum to uwiąd starczy 23.10.06, 19:38 Czy starczy jeszcze uwiądzić, wyjątkowo wątkowo? Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum to uwiąd starczy 23.10.06, 20:28 sztuk6mistrz napisał: > Czy starczy jeszcze uwiądzić, wyjątkowo wątkowo? Ale czy jesteśmy na etapie uwodzenia staruszków, tych znacznie uwędzonych?? Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum to uwiąd starczy 23.10.06, 20:30 Z tarczy czy bez tarczy mnie tam starczy. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to uwiąd starczy 23.10.06, 21:03 Lepiej uwodzić dziadków niż dziadki, sam się czuje jak uwędzony staruszek Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum to uwiąd starczy 23.10.06, 21:16 czyli mumia, może nie uwędzona co wypreparowana infiltratem. Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum to załamka 28.10.06, 21:16 to forum, to jakaś totalna załamka.To alzhiemer i parkinson w jednej osobie.To stechryczały Scholastyk, albo scolatyczna strychnia.O jedno piwo za dużo.Amen Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: To forum to załamka 28.10.06, 22:26 arek5001 napisał: > to forum, to jakaś totalna załamka.To alzhiemer i parkinson w jednej osobie.To > stechryczały Scholastyk, albo scolatyczna strychnia.O jedno piwo za dużo.Amen dodałbym jeszcze: neuroza, skleroza, paradentoza i być może tuberkuloza Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum to załamka 28.10.06, 22:31 o psychozie zapomniales najlepiej zbiorowej Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Rita! 28.10.06, 22:41 Raz pochodzisz od małpy, a raz nie pochodzisz. Jak to jest? Odpowiedz Link
rita78 Re: Rita! 28.10.06, 23:40 no własnie? ...majac na uwadze ze jakby nie bylo Roman jest moim przelozonym poprawaniej byloby nie pochodzic jednak wewnetrznie czuje ze pochodzę Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Rita! 28.10.06, 23:53 rita78 napisała: > no własnie? > ...majac na uwadze ze jakby nie bylo Roman jest moim przelozonym poprawaniej > byloby nie pochodzic jednak wewnetrznie czuje ze pochodzę > Fajnie. Ja też pochodzę. Może założymy jakieś stowarzyszenie ludzi, którzy pochodzą od małpy? Będziemy badać Rh (odczyn rezusa) jeśli + to od małpy, jeśli - to od Adama i Ewy. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum ludzi pierwotnych 02.11.06, 22:11 i dlatego jeszcze pisma nie poznali, więc co ja tu jeszcze robię... Odpowiedz Link
rita78 sztuk6mistrzu 03.11.06, 09:02 sztukmistrzu jestes dla mnie zagadką...nie potrafię odszyfrować twoich intencji... Odpowiedz Link
arek5001 Re: sztuk6mistrzu 03.11.06, 10:48 Zdradzę ci coś:jego intencje są proste, chce być za wszelką cenę zauważalny. Narcyz jeden. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: sztuk6mistrzu 03.11.06, 12:17 A ty nie powinieneś być w pracy? Zamiast dogadywać, wpadnij wieczorem na forum i bądź bardziej elokwentny. Odpowiedz Link
arek5001 Re: sztuk6mistrzu 07.11.06, 21:44 Co się stało brak piany, owdowiałych żon, opuszczonych sierot.Stetryczaliście do reszty?? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: sztuk6mistrzu 07.11.06, 22:06 sam jestem owdowiałą żoną, opuszczoną sierotą, stetryczałą do reszty, ale piany mi nie brakuje Odpowiedz Link
rita78 arek 07.11.06, 22:18 zamiast dosrywac zapodaj temacik a i piana sie znajdzie...ty za to widze masz moze jakis kompleks...jesli chcesz o tym porozmawiac ...wiesz- chetnie poradzimy Odpowiedz Link
arek5001 Re: ritka !! 07.11.06, 22:30 rita78 napisała: > zamiast dosrywac zapodaj temacik a i piana sie znajdzie...ty za to widze masz > moze jakis kompleks...jesli chcesz o tym porozmawiac ...wiesz- chetnie > poradzimy Tylko taki delikatny:" nie mów nikomu, bądź dyskretna proszę:MARZĘ O SEKSUALNEJ PRZYGODZIE, ale tylko z TOBĄ!! Odpowiedz Link
rita78 Re: ritka !! 07.11.06, 22:32 idziesz ostro jak widzę... lecz ja nie potrafie po mordzie lać... Odpowiedz Link
arek5001 Re: ritka !! 07.11.06, 22:38 Ale może kozaczki? Takie seksowne, na obcasiku, w połączeniu z resztą, nie mniej atrakcyjną? Co tam, po co odrazu po mordzie,dylikatna perwersyjjja. Odpowiedz Link
rita78 Re: ritka !! 07.11.06, 22:44 kozaczkow na obcasiku nie noszę..szkodzą mi ewentualnie mogę talerzem walnąć o ściane ale i to nie wiem czy mi wyjdzie...zresztą nie lubię marnować pieniędzy... arek5001 napisał: > w połączeniu z resztą, nie mniej atrakcyjną? a to na podstawie zdjecia w wizytowce stwierdzasz? to jest perweryjjja Odpowiedz Link
arek5001 Re: ritka !! 07.11.06, 22:54 Gdzieżbym śmiał!Zdjęcie adekwatne do podanego wieku, ale nieźle się trzymasz, podziwiam szczególnie ten dyskretny strój, aczkolwiek palec wysunięty do góry to POZDROWINIE?? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ritka !! 08.11.06, 12:56 Ten palec wskazuje na coś do góry, być może fotografującemu zaraz spadnie coś na łeb. Odpowiedz Link
rita78 Re: ritka !! 08.11.06, 14:16 sztuk6mistrz napisał: > Ten palec wskazuje na coś do góry, być może fotografującemu zaraz spadnie coś na łeb. ooo to to)) dobrze prawisz sztukmistrzu Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ritka !! 07.11.06, 22:39 Ech, gdybym tobie opowiedział jak wygląda, to może byś się zdecydowała, ale gra wstępna należy do niego i nie będę go wyręczał. Odpowiedz Link
rita78 Re: ritka !! 05.12.06, 16:28 no szkoda by bylo zeby taki ladny watek przepadl)) Odpowiedz Link
sztuk6mistrz To forum ludzi gadających do siebie 05.12.06, 22:24 fragment: skąd wiadomo, że jakaś obca cywilizacja nie przejęła już kontroli nade mną. Istnieją pewne przesłanki, że tak w istocie jest – od jakiegoś czasu mam nieodparte przeczucie czyjejś obecności, nie pasują mi niektóre dźwięki, są jakby zbyt ludzkie (facet myśli, że jest kosmonautą - red.) - jakby szuranie kapciami po podłodze, skrzypenie materaca. Mówią mi, że to na skutek samotności i izolacji. Pytają mnie czy gadam do ściany? Tak, ale robiłem to już na Ziemi! Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum ludzi gadających do siebie 05.12.06, 22:34 Loguję się, mam nicka, jestem PINem, czuję się jak podludnik Zechemiasza, który będąc BuBą Egemonta staje się WIELKIM PYRYDIONEM. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum ludzi gadających do siebie 05.12.06, 22:45 fragment 02: ...dźwięki. Trzeba się do nich przyzwyczaić. Są inne niż każdym domu. Na codzień nie zdajemy sobie sprawę, że są i nas informują o tym, że sąsiad ma czkawkę, kot skacze z szafy na podłogę piętro wyżej. Tego się nie słyszy ale to jest. Tutaj się bezwiednie wsłuchuję i wyobrażam sobie te dźwięki – szuranie kapci po podłodze, skrzypienie materaca za ścianą, jakieś rozmowy – ale nie wiem o czym, bo nie rozróżniam słów. Mówią bym nie przesadzał z imaginacjami! Dobre sobie – to mój dom i będę sobie wyobrażał co chcę. Odpowiedz Link
eddie_5 Re: To forum ludzi gadających do siebie 05.12.06, 23:10 z dzwiekow rodza sie podejrzenia...siedze i zastanawiam sie jak codzien co ona tam robi , a on czy czesto do niej zaglada,skrzypienie co oznacza czy sie wierci bo ma niespokojny sen, a moze nie to on tuli sie do jej ramienia...ech ten watek nudny...to moze dzieci co robia...ta cisza jest niepokojaca moze cos broja oj rano beda wrzaski...kot rozbil wazon...dzwieki dzwieki uwolnijcie sie ode mnie i to wszystko...dusze sie halasem jak klaustrofobik komorka a moze lepiej zatopic sie we wlasne odglosy a nie sasiada... Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: ale wczesniejsze bicie piany rewelacja 05.12.06, 23:33 automaty liczą liczą liczą cały czas automaty liczą na człowieka automaty liczą programują odgarniają śnieg liczną liczbą liczą obliczenia automaty liczą mylą się a powinny nie automaty automatyzują automaty szybko niszczą się niszczą się ale znowu się reprodukują my nie wiemy nic my wolimy śnić niech automat wszystko robi sam wiemy jednak że w życiu tak jak śnie w którym zwykłym automatem stajesz się jeśli automaty liczą nas segregują nas małych ludzi co je produkują wykonują rzędy długich liczb niewiadomych liczb oznaczają nas symbolem iks... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Powyższy tekst 06.12.06, 13:07 Napisał automatyczny redystrybutor napoju chmielowego Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum ludzi gadających do siebie 08.12.06, 14:23 Nie mogę się oprzeć i zacytuję: - Wasza wysokość przywodzi mi również na myśl strużkę moczu nietoperza. - Co? - Chciałem przez to wyrazić, wasza miłość, iż promieniujesz blaskiem niczym szerozłoty pręt, gdy wokół panuje ciemność. Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 07.01.07, 20:56 I dlatego Nic nie powiem.. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 08.01.07, 12:36 arek5001 napisał: > I dlatego Nic nie powiem.. Więc milcz gdy mówisz. Odpowiedz Link
mag-ia Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 09:02 Strach się odezwać... Czy ta rozmowa to prawdziwa kłótnia, czy czubienie się lubiących się? Nie mogę wyczuć Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 09:12 hehhe magia, mowi sie ze od milosci do nienawisci droga krotka wiec i na odwrot pewnie tez sie sprawdzi....tu trzeba samemu wyczuc my nawet nielubianego ryko lubimy Odpowiedz Link
mag-ia Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 09:29 Czyli ryko jest lubiany, a nie nielubiany... ;p Jakie jest podłoże konfliktu obecnego w wątku? Walka o przywództwo w stadzie? Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 09:44 hehhe..takie kolezenskie spory a ryko...hm jest kontrowersyjne i z pewnoscia intrygujacy poza tym ze na dzien dobry mnie wkurzyl ( tak samo zreszta jak sztukmistrz- tak musialam to wyznac) to juz mi przeszlo.... tylko arek mnie kocha od samego poczatku mysle jednak ze bylby sklonny swe uwielbienie przeniesc na inny obiekt a na powaznie to zaden spor lecz "konstruktywna" wymiana zdań pzdr Odpowiedz Link
mag-ia Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 10:09 Konstruktywna wymiana zdań ustała 4 dni temu Jeden powiedział, że nic nie powie, a drugi doradził pierwszemu, aby milczał, gdy mówi hehehe Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 10:32 mag-ia napisała: > Konstruktywna wymiana zdań ustała 4 dni temu Jeden powiedział, że nic nie > powie, a drugi doradził pierwszemu, aby milczał, gdy mówi hehehe > I to lubię: wiem że nic nie wiem.. Rita moje uczucia nie słabną i nie są niczym i nikim zagrożone, zapewniam.. Odpowiedz Link
mag-ia Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 10:48 zmiana tematu - czemu ja nie mam opcji 'odpowiedz cytując'? Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 10:52 mag-ia napisała: > zmiana tematu - czemu ja nie mam opcji 'odpowiedz cytując'? > musisz miec tylko nie mozesz miec otwartch wszystkich postow w watku... Odpowiedz Link
mag-ia Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 10:58 Hmm... yyyy... a jak zamknąć jakiś post, żeby nie wszystkie były otwarte? Odpowiedz Link
rita78 Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 12.01.07, 16:37 nie uzywac funkcji pokaz wszystkie na gorze po prawej bedzie opcja odpowiedz cytujac Odpowiedz Link
mag-ia Re: To forum ludzi nadmiernie gadatliwych.. 14.01.07, 13:46 rita78 napisała: > nie uzywac funkcji pokaz wszystkie > na gorze po prawej bedzie opcja odpowiedz cytujac Jest, udało się! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz 99 post na forum o biciu piany 14.01.07, 16:25 Więc piana pewnie już stoi? Odpowiedz Link
arek5001 Re: 99 post na forum o biciu piany 14.01.07, 16:36 sztuk6mistrz napisał: > Więc piana pewnie już stoi? Zaczynam drugą setkę... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: 99 post na forum o biciu piany 14.01.07, 17:49 arek5001 napisał: > Zaczynam drugą setkę... Gratuluję dobrego wyboru. 101 Odpowiedz Link
sztuk6mistrz To forum ulega stopniowej atrofii 22.07.07, 19:48 jw. Rozmowy o sprawach ostatecznych świadczą o pogłębiającej się autodestrukcji i wyalienowaniu. Amen Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Rita! 29.10.06, 11:19 A ja ORh+ i jestem i jestem najbardziej z was pierwotny ))) Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Rita! 29.10.06, 11:36 sztuk6mistrz napisał: > A ja ORh+ i jestem i jestem najbardziej z was pierwotny ))) Świetnie. Będziesz jako najpierwotniejszy przewodniczącym Stowarzyszenia Ludzi Pochodzących Od Małpy (SLPOM). Zgadzasz się? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Rita! 29.10.06, 11:42 napoj.chmielowy napisał: > sztuk6mistrz napisał: > > > A ja ORh+ i jestem i jestem najbardziej z was pierwotny ))) > > Świetnie. Będziesz jako najpierwotniejszy przewodniczącym Stowarzyszenia Ludzi > Pochodzących Od Małpy (SLPOM). Zgadzasz się? Funkcję tą mogę podjąć tylko podjąć z należytym sobie grymasem przerażenia pierwotnego człowieka-małpy, co się interpretuje fałszywie jako uśmiech Odpowiedz Link
arek5001 Re: Rita! 29.10.06, 21:39 a odruchy pierwotne to posiadacie?? Uzurpator władzy!! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Rita! 29.10.06, 21:46 Nie chciałem, musiałem. I tak wszystkich wywalę w odruchu samozachowawczym. Odpowiedz Link
arek5001 Re: Rita! 29.10.06, 21:53 Równość wśród ludzi zapanuję wtedy gdy cały gatunek ludzki rozbierzemy do naga.Pierwsza osoba, która odzieje się w skórę zabitego niedźwiedzia, czy upolowanego tygrysa da początek monarchii. Mark Twain już przejrzał wcześniej te wasze z chmielem niecne zakusy na władzę!! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Rita! 29.10.06, 21:59 nie wiem jak chmiel, bo nie wypowiadam się w imieniu innych dzikich, ale ja mam naturą autsaidera i pieprzę klub do którego ktoś mnie chce przyjąć, bo klub do którego ktoś chciałby mnie przyjąć nie jest godny zaufania. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Rita! 29.10.06, 22:02 sztuk6mistrz napisał: > nie wiem jak chmiel, bo nie wypowiadam się w imieniu innych dzikich, ale ja mam > naturą autsaidera i pieprzę klub do którego ktoś mnie chce przyjąć, bo klub do > którego ktoś chciałby mnie przyjąć nie jest godny zaufania. To jak pierwotny, zostajesz preziem, czy mamy szukać inego pierwotnego? Odpowiedz Link
arek5001 Re: Rita! 29.10.06, 22:04 sztuk6mistrz napisał: > nie wiem jak chmiel, bo nie wypowiadam się w imieniu innych dzikich, ale ja mam > naturą autsaidera i pieprzę klub do którego ktoś mnie chce przyjąć, bo klub do > którego ktoś chciałby mnie przyjąć nie jest godny zaufania. Odpowiedź godna monarchy, już ja ciebie robaczku będę mniał na oku.Rojalista jeden!! Odpowiedz Link
arek5001 Re: Arek! 29.10.06, 22:22 napoj.chmielowy napisał: > Jakie jest Twoje Rh, bo mi trąci minusem? Rozczaruję Cię BRh+,oj nie stępicie mojego ostrza krytyki. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Arek! 29.10.06, 22:34 arek5001 napisał: > > Rozczaruję Cię BRh+,oj nie stępicie mojego ostrza krytyki. No to jesteś nasz. Z tego odczynu nie można się wyłgać (trwa całe życie). Ostrza krytki ja nie zamierzam stępiać, krytkuj sobie do woli i tak od małpy pochodzisz. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Rita! 29.10.06, 22:22 Kryptopierwociuch jakiś a kodem paskowym zamiast krwi Odpowiedz Link
arek5001 Re: Rita! 29.10.06, 22:27 hola, hola dawcą jestem ograniczonym w przeciwieństwie do zerowców,nawet strusia można dotransfuzować tym płynem. Odpowiedz Link