sztuk6mistrz 04.07.07, 21:50 I mogę sobie tu robić to co chce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz Re: Jesteś starym durniem Sztuk6mistrz 04.07.07, 21:53 Że durniem to mój wolny wybór, ale starym to gruba przesada. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Jesteś starym durniem Sztuk6mistrz 04.07.07, 22:01 Popatrz, przejęliśmy narazie to forum, potem inne, potem cały portal i zanim się spostrzegą całą Agorę i położymy ją na wycieraczkę Stanisława Rymuszki. Odpowiedz Link
kolejar Re: Jesteś starym durniem Sztuk6mistrz 05.07.07, 06:26 sztuk6mistrz napisał: > Popatrz, przejęliśmy narazie to forum, potem inne, potem cały portal i zanim si > ę > spostrzegą całą Agorę i położymy ją na wycieraczkę Stanisława Rymuszki. Rymuszkę to już prawie zapomniałem - chodzi o tego gościa od "Niesamowitego Świata", czy jakoś tam? Jeśli tak, czy nie, to i tak pewnie ja tu i wszędzie naprawdę rządzę . Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Jesteś starym durniem Sztuk6mistrz 05.07.07, 09:59 sztuk6mistrz napisał: > Popatrz, przejęliśmy narazie to forum, potem inne, potem cały portal i zanim si > ę > spostrzegą całą Agorę i położymy ją na wycieraczkę Stanisława Rymuszki. W imię fotosyntezy będę zwalczać te zakusy. Mam brzydkie podejrzenia, że nie lubicie dwutlenku węgla. Odpowiedz Link
censorship Re: Jesteś starym durniem Sztuk6mistrz 05.07.07, 10:42 chlorofil1 napisał: > W imię fotosyntezy będę zwalczać te zakusy. Mam brzydkie podejrzenia, że nie > lubicie dwutlenku węgla. Zwalczaj sobie, ale najpierw wynieś śmieci i skocz do sklepu po włoszczyznę. Z pustym żołądkiem Twoje zwalczanie będzie mało efektywne. Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Jesteś starym durniem Sztuk6mistrz 05.07.07, 10:49 censorship napisała: > > Zwalczaj sobie, ale najpierw wynieś śmieci i skocz do sklepu po włoszczyznę. Z > pustym żołądkiem Twoje zwalczanie będzie mało efektywne. Dobra, dobra już wynoszę i kupuję. CO2 jest i tak bardzo ważne dla fotosyntezy, żadna włoszczyzna tego nie zmieni. Odpowiedz Link
map4 Re: Ty Golum! 05.07.07, 10:34 te, mistrzunio - włamał Ci się ktoś na konto, że tak sam do siebie gadasz, czy jak ? Odpowiedz Link
hurysa1 Re: To forum jest moje! 05.07.07, 13:54 sztuk6mistrz napisał: > I mogę sobie tu robić to co chce. Jak będziesz tak postępował to spotkasz się z moją polemiką (ona może być dla Ciebie bolesna). Odpowiedz Link
felerynka Re: To forum jest moje! 05.07.07, 15:44 sztuk6mistrz napisał: I mogę sobie tu robić to co chce. --------------- jasne Mistrzuniu rób co chcesz! wprowadź minetki,winietki lub co tam chcesz-od jazdy na Twoim forum podatek od deszczu, w Szczecinie pada, już cały dzień, więc nazbierałoby się tego Odpowiedz Link
tsy Trochę przesadziłeś 05.07.07, 17:59 sztuk6mistrz napisał: > I mogę sobie tu robić to co chce. Musisz zmienić słowo "robić" na słowo "pisać", wtedy Ci przytaknę. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Co Wy tutaj robicie wirusy?! 05.07.07, 18:58 To forum jest moje, a w każdym razie ten wątek! Odpowiedz Link
arek5001 Re: To forum jest moje! 05.07.07, 21:07 sztuk6mistrz napisał: > I mogę sobie tu robić to co chce. Moje?, Twoje? stary durniu Nasze..)) Odpowiedz Link