Dodaj do ulubionych

Urodziny dla dziecka w Raszynie lub okolicach

10.11.11, 14:29
Witam, moze ktos z Panstwa robil urodziny dla swojego dziecka w Raszynie lub okolicach np Pruszkow,Janki, Piaseczno i jest z calej tej organizacji zadowolony malo tego nie "zerwali z niego" ostatniej koszuli, to bardzo prosze o przeslanie namiarow.Chcialabym zrobic urodziny dla mojego 6 latka (pierwszoklasisty) i szukam oryginalnych pomyslow.Nie chce robic w domu.Bede wdzieczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • aga415 Re: Urodziny dla dziecka w Raszynie lub okolicach 12.11.11, 13:19
      Swego czasu też szukałam - w końcu zrobiłam w domu ze względów finansowych ale zobacz sobie co znalazłam :

www.tecza-skorosze.pl/
      www.chatkamarzen.pl/
      www.incaplay.pl/urodziny.html
      Urodziny w kinie:
      www.kinoluna.pl/nasze-projekty.php?id=67
      Urodziny w Hula Kula
      hulakula.com.pl/urodziny_dla_dzieci.html
      Urodziny w Muzeum Ewolucji
      www.muzewol.pan.pl/zabawa.html
      www.gravitan.pl/janki/junior/imprezy_urodzinowe
      To ostatnio modne:
      www.partyautobus.pl/
      • minuszka Re: Urodziny dla dziecka w Raszynie lub okolicach 15.11.11, 12:39
        Aga 415 bardzo dziekuje Ci za namiary, fajne miejsca ale faktycznie masakrycznie drogo.Ostatnio moje dziecko bylo na urodzinach w Da Graso i tam robili pizze,generalnie dzieci mialy radoche i koszt urodzin byl maly 17 zl/osoba, ale byla przewa dziewczyn, wiec bawily sie dobrze.Szukam czegos dla chlopca.Znajomi podali mi jeszcze adresy:
        www.familijni.pl i miastodzieci oraz www.malinowo.pl (to tak na przyszlosc) moze komus sie przyda.Ja chyba tez zrobie w domu,bo to sa okropne koszty
    • aga415 Re: Urodziny dla dziecka w Raszynie lub okolicach 12.11.11, 13:19
      Swego czasu też szukałam - w końcu zrobiłam w domu ze względów finansowych ale zobacz sobie co znalazłam :

www.tecza-skorosze.pl/
      www.chatkamarzen.pl/
      www.incaplay.pl/urodziny.html
      Urodziny w kinie:
      www.kinoluna.pl/nasze-projekty.php?id=67
      Urodziny w Hula Kula
      hulakula.com.pl/urodziny_dla_dzieci.html
      Urodziny w Muzeum Ewolucji
      www.muzewol.pan.pl/zabawa.html
      • grocholica Re: Urodziny dla dziecka w Raszynie lub okolicach 14.11.11, 11:01
        U nas w klasie ostatnio najwięcej urodzin u pani Lange na Kościuszki; podobno dlatego, że są bardzo korzystne cenowo właśnie smile
    • czeslawwu Re: Urodziny dla dziecka w Raszynie lub okolicach 30.04.19, 10:17
      Proszę sprawdzić tutaj lasercamp.pl/urodziny-dla-dzieci-piaseczno/. Fajne urodziny dla dzieci w Piasecznie. Ale też blisko granicy Warszawy, więc można spokojnie dojechać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka