b.brudny_motocykl 30.10.13, 22:30 www.facebook.com/AUTOSERWIS24?fref=ts Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabel_muse Re: bardzo "wiarygodny warsztat"... 30.10.13, 22:45 Byłam klientką warsztatu Na Skraju 37a i nie jestem zadowolona z reperacji auta. Młody chłopak prowadzący warsztat zupełnie był niekompetentny co do swoich obowiązków. Zupełnie niezorganizowane miejsce. Ponadto strasznie zawyżają cenę, niechętnie wystawiają faktury VAT, zupełnie nie polecam miejsca/warsztatu. Odpowiedz Link
pol_literat Re: bardzo "wiarygodny warsztat"... 03.11.13, 09:21 nie rozumiem pojęcia że niechętnie wystawiają faktury vat. Chyba każda usługa powinna być fakturowana a przynajmniej paragon z kasy fiskalnej, chyba że nie wiedzą w warsztacie że jest coś takiego jak kasa fiskalna A może o warsztacie nic nie wie Urząd Skarbowy. Myślę że pani która była niezadowolona z usługi powinna czym prędzej powiadomić szanowną instytucję. A właścicielowi warsztatu powiem jak to wygląda. Otóż przyjeżdża klient z naprawą oczywiście warsztat auto naprawia a że chce mieć kasę na czysto i nie dzielić się ze skarbówką więc nie ma mowy o żadnym rachunku. Po fakcie dowiaduje się że klient ten jest właśnie urzędnikiem ze skarbówki I tak właśnie załatwili warsztat mojego kolegi. Do dziś więcej razy był już w skarbówce niż wszyscy podatnicy razem przez rok. Proszę pani każdy jest kowalem własnego losu to znaczy mechanikiem. A jeżeli jeszcze ceny zawyżają no to życzę powodzenia. Odpowiedz Link
dci2 Re: bardzo "wiarygodny warsztat"... 09.01.21, 08:52 Również nie polecam tego miejsca Raszyn, ul. Na Skraju 37A, właściciel nie liczy się z klientami ich pieniędzmi i decyzją co do naprawy, przed naprawą jest koszt taki a po naprawie jest 2x więcej, na koniec robi idiotę z klienta "pan 1 raz w warsztacie? coś pan chyba źle zrozumiał" i każe mu jechać do bankomatu po pieniądze bo auta nie odda albo rozkreci z powrotem Odpowiedz Link