oburzona60
23.01.15, 14:16
Przeczytałam właśnie o tym jak nasz wójt odwdzięcza się pani Elżbiecie Kuczarze za jej serce do tego co robi. Płakać mi się chce za taka niegodziwość. Seniorzy murem stali w wyborach za wójtem a teraz tak się odpłaca! Pani Ela serce oddała dla GOK, mamy trzy kluby seniora i nikt tego nie widzi? Jak tak można człowieka zniszczyć, że nawet nie będzie startować w konkursie? Jak tak można potraktować za cztery lata ciężkiej pracy, tak po prostu wyrzucić na śmietnik. Głosowałam na pana Zarębę, ale teraz już tego nie zrobię za to że nie szanuje porządnych ludzi. Nasza Pani Ela nie zasłużyła na to żeby ja traktować jak przedmiot. Jestem od pokoleń w Raszynie, pani Ela i jej rodzina to też nasi raszynianie, a pan wójt niedawno się do nas sprowadził i już pokazał jak można gardzić miejscowymi. Na te uśmieszki nie nabiorę się już nigdy więcej, a seniorów będę namawiać żeby pokazali co myślą o tym co wójt robi. Panie wójcie, pokazałeś teraz swoją prawdziwą twarz. Nie dziwię się, że po czymś takim pani Kuczara nie chce mieć z panem do czynienia. Porządny człowiek takiego traktowania nie zniesie. Tylko, że my seniorzy chcemy żeby pani Ela była dalej dyrektorem czy to GOK czy to centrum, jak zwał tak zwał. Ludzi trzeba szanować. Czym szybciej wójt to zrozumie tym dla niego lepiej.