Dodaj do ulubionych

kółko teatralne i pani kosmetyczka

19.03.16, 23:35
nie bynajmniej pani kosmetyczka która upiększa aktorów przed wyjściem na scenę ale żona kierownika placówki zwanej potocznie CKM(R) która jak donoszą rodzice pogoniła dzieci z tych zajęć. Nie może ludzie tak być, że osoba niezatrudniona wydaje tam ważne decyzje... dzieli dzieci wasze dzieci na gorsze i lepsze... DOŚĆ... czas zacząć myśleć napisać skargę do Wójta... Brak reakcji (bo taki będzie) wszak mąż tej pani to koleżka Wójta (nepotyzm jest jego drugim imieniem) a więc nie będzie reakcji pisać wyżej... a jak nie to przyjść zwyczajnie do CKM(R) i "powiedzieć" co myślicie. Dziś wyrzucają a jutro może będą bić i też nie będziecie k***a reagować...?
Obserwuj wątek
    • nowynaforum_raszyn Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 20.03.16, 00:46
      Napisz Grzesiek za co niby dzieci były były wyrzucone z koła teatralnego przez Krystynę Kosmetyczkę Smolichę? Pisałem już wcześniej, że ta prymitywna kobieta krzyczy na dzieci, wydaje rozkazy pracownikom CKR, a z tego co piszesz rozkręca się coraz bardziej. Kolejny raz pytam Pana Andrzeja Wiesława TW czy ta kosmetyczka jest zatrudniona w CKR, a jeśli tak to na jakim stanowisku?
      • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 20.03.16, 01:44
        czekam na większą reakcję rodziców. Jak otrzymam potwierdzoną jeszcze jedną skargę odpowiem. A tak się zdenerwowałem, że spać nie mogę... Osobiście niech sie rozkręca ale u siebie w gabinecie. Tyle, że dziwi mnie to iż jakoś koleżanki tak jak na blogu napisałem ją nie odwiedzają. Jakby miała pełen ręce roboty to by nie siedziała w CKM(R). Tak więc i ja pytam się TW Zaręby czy jest zatrudniona to jak tak na jakim stanowisku? Już pewnie nie będę pytal za ile bo pewnie nie mniej jak małżonek...
    • meszugga Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 11:55
      Czy znasz znaczenie "bynajmniej" czy i tu musisz robić z siebie idiotę.
      • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 13:55
        no proszę o definicję...? Hmm słyszałem określenie w Raszynie co do jednego z polityków naszych jako pożyteczny idiota (zgadnij który to?). Szkoda meszungga że nie chcesz się ujawnić. Tak więc ja bynajmniej nie wiem co dalej powiedzieć. Jedno jest pewne, że nie zmieniajmy tematu bo chodzi o to by osoby niezatrudnione panoszyły się tam jak u siebie. Bo za chwilę pójdę osobiście i też będę sobie rządził...
        • tuurodzony Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 14:48
          Masz o sobie wielkie mniemanie, ale rządzić możesz tylko u siebie w rozporku
          • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 15:13
            hmm wiesz co tuurodzony coś ci powiem tak po cichu by nikt nie usłyszał w moim rozporku to żądzi twoja żona... O i to jest powód byś podał mnie do sądu jak masz jaja. Chętnie się wszyscy dowiemy kto to jest tuurodzony. Ale jak znam życie to nie podasz bo nie masz tego co ja mam i co tak bardzo podoba się twojej żonie. A co do mniemania większego o sobie jak Kucharski, Zaręba i Chmielewski to w Raszynie darmo szukać. Tak więć pozdrawiam małżonkę...
            • stoper57 Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 18:07
              Szkoda, że nie podjąłeś leczenia...
              Myślę, że na Twoim blogu podobne przemyślenia, gratuluję czytelnikom pasjonującej lektury
              A tobie resztek "poczytalności"...
              Chociaż zakupy możesz sobie sam robić..
              • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 19:07
                stoper podejmę zaraz po was... czy w robieniu zakupów jest coś złego? Proponuję też podjać leczenie bo w byciu zdrowym nie ma nic złego
    • nowynaforum_raszyn Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 20:54
      Stoper jak byście nie obrażali Sęka z tuurodzonym i maczugą, to i tak nie zmieni to faktu, że żona derektora CKR, nie jest zatrudniona w tym obiekcie, a panoszy się jak by to była jej własność... Wydaje polecenia pracownikom, krzyczy na dzieci i to nie raz... Takie sytuacje się powtarzają od jakiegoś czasu. Czyżby Pani Krysia w ten sposób wyładowywała frustrację i złość wywołaną piciem jej męża w pracy?
      • stoper57 Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 21:23
        raz w życiu byłem w tei instytucji - zobaczyć jak w środku wygląda, pani Krysi nie znam, jej męża też.
        Sęklere nie obrażam - tak go postrzegam, na podstawie jego ..."twórczości"..
        • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 21:50
          stoper jak PiSmo mówi "...po twórczości go poznamy...". Ciekawe że tyle wiesz a tylko raz tam byłeś. No i oczywiście jak raz to jak masz znać panią Krysię czy jej męża... Co innego jakbyś tak częściej chodził na psotkania "literackie" albo "półliterackie" to byś poznał. No a jak nie pijesz to jak masz to zrobić. Więc widzisz stoper tak samo ja ciebie bie znam i może dlategio jest mi łatwiej cię obrazić bo po tym co piszesz to nie wiem kim jesteć. Napisz żeś Zaręba, Kucharski, Chmielewski może się ciebie przestraszę i zacznę być grzeczny?...
      • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 29.03.16, 21:46
        no właśnie nowy ja o zupie a oni o dupie... Jak nie można bronić (bo i kogo) to trzeba atakować. Tylko że to zly kierunek panowie. Jak tak mówisz, że się panoszy i rządzi to może... pamiętacie znany przebój ze słowami "ta pani Krysia, królowala na turnusach nie od dzisiaj" w wersji raszyńskiej będzie "pani krysia, pani krysia co się rządzila w ckrze nie od dzisiaj"... Hmm nowy na forum mam nadzieję, że to żart bo prawo pracy mówi o NIESPOŻYWANIU alkoholu w miejscu pracy. Widzisz ja proponuję teraz by nas ciebie i mnie kierownik podał do sądu za pomówienia. No bo przecież pewnie on tam nigdy alkoholu nie spożywał? No to jak panie Smolicha czekam/y...
    • annazraszyna Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 15.04.16, 18:36
      Pani Krystyna znana jest z tego, że lubi się panoszyć, zawsze, wszędzie. Zawsze też, jak chorągiew przechylała się tak, gdzie akurat warto było. A co do CKR'u, to wiele osób już próbowało, ale ona jest twarda i się nie daje smile W końcu jej mąż jest z zawodu Dyrektorem, a ona tylko pilnuje, żeby nie trwało to zbyt krótko big_grin Przecież dzięki temu, ona jest Panią Dyrektorową i korzysta z tego tak, jak umie najlepiej.
      • sekler Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 15.04.16, 19:42
        co wy tak na nią się zawzieliście, ludzie siedzi w CKM(R) bo ma w tym jakiś cel wink a co do panoszenia to też słyszałem jak był w Urzędzie Rajkowskito była za Rajkowskim jak Zaręba to za Zaręba czyli zawsze tam gdzie korytko. No ale tak było też z panią Lechańską. A może... nie? Z tego co wiem to może sobie pilnować i tak czas nadchodzi. Moim zdaniem jak ma swój gabinet to powinna pilnować ale swego interesu a nie męża w CKM(R)... no ale ma w tym jakiś cel.
    • patisonka66 Re: kółko teatralne i pani kosmetyczka 12.02.19, 21:26
      Pani Kosmetyczka Smolicha z curunia zalatwiaja swoje klientki na lewo bo pani nie ma juz dzialanosci. W zyciu nie dostalam tam paragonu!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka