dziadekzrybia1
11.09.18, 20:03
Rzadko kiedy tu coś pisze ale ostatnio strasznie mnie wkurza to co wyprawia tutejszy PiS czy kim oni tam są. Niby normalni ludzie ale im odpierdala odkąd są w tym Pisie. Właśnie wracam że sklepu gdzie ujrzałem kartkę z napisem że zakaz sprzedaży alkoholu po 22. Dlaczego robicie z ludzi debili? Dlaczego? Po prostu poczułem się jak jakiś idiota któremu oświęcona władza mówi kiedy może zrobić zakupy a kiedy nie. Tylko za to już nie dostalibyscie mojego głosu a są dwie kolejne sprawy które mnie wkurzaja.
Czy moze mi ktoś odpowiedzieć na pytanie co wy budujecie między Jaworowa a Dawidami? Ja jeżdżę ta droga codziennie i wiem że ona każdej zimy jest nie posypana i nieodsniezona. Więc może w pierwszej kolejności tym byście się zajęli? Nie wspomne juz o tym że idą zakłady o to czy przesuniecie te kilka słupów czy jednak ścieżka bedzie zygzakiem omijala słupy.
Wydawanie pieniędzy dla samego wydawania nie jest zbyt mądre. No ale to nie wasze pieniądze.
Kilka lat temu była moda na progi zwalniające, teraz jest moda na ścieżki rowerowe. Żadnej szerszej wizji gminy, tylko od wyborów do wyborów.
Oderwaliscie się trochę od rzeczywistości.