maks115 10.12.06, 20:54 Pierwszym tematem powinno być: "Jak obdarowałem, jako były wójt mieszkaniem komunalnym Krystynę Więcko".Może go rozszerzyć o informację dlaczego. Zapraszam do wpisywania kolejnych tematów na bloga radnego Iwickiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereska_w Re: tematy do bloga jednego radnego .... 10.12.06, 21:40 2:czy obrażanie ludzi weszło mi w krew i kiedy transfuzja? 3:czy dlatego,że pecunia non olet,zostałem radnym wg zasady lepszy rydz niż nic? Odpowiedz Link
muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 10.12.06, 22:06 raszyn czeka na zmiany - czyli pozytywne i negatywne efekty niszczenia lokalnych układów Odpowiedz Link
maks115 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 01:03 4. Jak obdarowałem za gminne pieniądze 3 pensjami ( po 13 000 ) zł plus odprawa również 3 pensje mojego przyjaciela Ireneusza K. "na odchodne z urzędu". 5. Ile razy mój syn wyjeżdżał na sponsorowane przez pełnomocnika ds. przeciwdziałania alkoholizmowi wyjazdy letnie do Francji .... i dlaczego. 6. Po co Gmina Raszyn kupiła strój do nurkowania ( rzekomo do treningów dla dzieci ) na wzrost 185 cm. Odpowiedz Link
tereska_w Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 08:54 co się czepiacie to "tylko"78tyś.zł a z czego obydwaj mają żyć na pół to po 39 tyś,jakoś się przeżyje. a miały jechać dzieci "byle kogo" młodzież jest wyrośnięta, a czy strój jest bezpieczny z narazeniem życia sprawdzał p.Iwicki a wy tego nie potraficie docenić.Wstyd mieszkańcy Raszyna Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 13:42 no... z rozmiarem przesadzil...mysle,ze dla dzieci wystarczylby rozmiar obecnego...chyba,ze ten stroj pod wplywem wody dopasowuje sie do rozmiaru kazdego ciala-chyba jak spodnie levis'a-lub kurczy sie w praniu... ---- *jak widac uszedl z zyciem....bezpieczenstwo ponad wszystko... *zostal dopuszczony przez piewszego strazaka we wsi... Odpowiedz Link
klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 09:21 za to poprzednik....o ten to był miły i skromny jak nik dotąd przez 12 lat .... i tylko to... Odpowiedz Link
tereska_w Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 14:32 Klaro! p.Iwicki miły i skromny?coś chyba brałaś???? Odpowiedz Link
kabaniarz Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 15:00 apeluję do użytkowników tego forum, aby nie wpisywali się w stanie nietrzeźwym, wskazującym, po każdego rodzaju używkach, po pierwsze szkodzi zdrowiu, po drugie, wasze(mniejszości) posty odbiegają.. hen daleko od rzeczywistości.. Odpowiedz Link
klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 09:57 myślę o rajkowskim.. Odpowiedz Link
muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 16:25 jeśli chodzi o francję - to chciałam wysłać tam moje dziecko - ale gdy okazało się że po sponsoringu pełnomocnika koszt 10 dniowej wycieczki z dojazdem autokarem wyniesie bez kieszonkowego, ale ze wstępami i dodatkowymi atrakcjami 2000 zł - podziękowałam - to żadna okazja - choć fakt że korzystało z tych wyjazdów sporo dzieci z raszyna Odpowiedz Link
muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 18:45 maks115 napisał: >> 5. Ile razy mój syn wyjeżdżał na sponsorowane przez pełnomocnika ds. > przeciwdziałania alkoholizmowi wyjazdy letnie do Francji .... i dlaczego. > Ile razy twoje dziecko maksiu wyjeżdżało na sponsorowane przez pełnomocnika wycieczki - swego czasu dofinansowywał większość szkolnych wyjazdów, kolonie, obozy, świetlica, nagrody w konkursach itp - jak widzę nie bardzo rozumiesz pojęcie zapobiegania problemom alkoholowym i rolę pełnomocnika postrzegasz zbyt wąsko. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 20:35 jakis czas temu glosno bylo o tym,ze problem alkoholowy w bardzo duzym stopniu dotyczy osob wyksztalconych...maksowi chodzilo konkretnie o czyjegos syna...nie dziwi wiec fakt korzystania z dofinansowania od pelnomocnika w tym przypadku...wszak z pewnoscia pelnomocnik zdiagnozowal sytuacje rodzinna i na 100% rodzina owego pana spelnila wymagane regulaminem kryteria wystepujacej ( badz postepujacej? )patologizacji w owej rodzinie... ---- *pijta chlopy,bo pelnomocnik straci posade... Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:03 a skąd ty tak dużo wiesz o problemie alkoholizmu i sposobach diagnozowania patologii, a takze o kryteriach do przyznania pomocy? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:10 znow dedukcja...informacja od maksa i muszki + przeczytane ,zaslyszane i kazdy temat mozna pociagnac...sztuka? ---- *czytanie ze zrozumieniem? Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:13 fakt jesteś bardzo bystry/a i inteligentny/a? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:32 to pytanie,czy stwierdzenie? Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:36 stwierdzenie jezeli chodzi o bystrość i inteligencję pytanie do formy zwracania z nika wynika,że on a pokazująca się informacja "patrzący z boku napisała",że ona.To jak to jest? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:54 mysle,ze nie nalezy wszystkiego brac doslownie... Jan-Maria... --- *mądry z mądrym- wystarczy dwa zdania...uczony z uczonym-spojrzenie... Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:56 nie bądz taki/a napisz jak to jest naprawdę!bo same problemy z tym " i/a" Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:06 zapytaj ziggiego...przeciez on wie wszystko... Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:37 jolka, Bestry to na pewno nie, tamten ma brodę Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:44 "a ten nie? to ---szkoda---" nie jest też samochodem Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:49 a moze taki F-16 ale bez usterki? Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:52 no jastrząb to on też chyba nie Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:53 wiem,bo poczytałam.wilga albo wrona to jego ulubione ptaszki Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:35 patrzący.ze.sztuką nie tak dawno dopiero się zacierało a teraz już pociągasz? co to za przepis... szybko idzie, jakieś turbo Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:58 źle sie zatarło bo wielkość wg. niego zależy od terytorium Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:02 a ozime jak wschodzi? no bo zżyta.... Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:12 ziggy patrzący stwierdził,ze ty wszystko wiesz nawet to czy patrzący czy patrzaca, to ja się pytam on to on czy on to ona? Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:21 to be or not to be Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:27 ziggy...miales lepsze dni...w pisaniu... ---- *to byly piekne dni...tararararara-to byl refren Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:48 sorry patrzący, ale mecz był się przegrał z holendrami i ta... no Alka Prim była potrzebna, a ty widzę już balety odstawiasz z tym tatarata, ile ci wyszło, że tak z ciekawości zapytam? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 15.12.06, 16:56 ziggy...zawodzisz mnie...wydaje mi sie,ze to piosenka z lat twojej mlodosci...naprawde nie kojarzysz?nie pamietam slow ....i dlatego moglo tez byc lalalalalalalalalala... ---- *kto wie czyja to piosenka? Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:36 dla kogo byc albo nie być jest pytaniem? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:29 jolka_g napisała: > ziggy patrzący stwierdził,ze ty wszystko wiesz nawet to czy patrzący czy > patrzaca, to ja się pytam on to on czy on to ona? ---- *jolka_g...nie denerwuj sie,i tak cie wszyscy kochamy... Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:33 ok dzieki, juz mi lepiej, mozesz co dzien tak pisac? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:43 to pisz tak od razu,a nie z GG wyjezdzaj ---- *kto zrozumie kobiety... Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:48 przepraszam poprawie sie Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:57 licze na to jolu... --- Odpowiedz Link
maks115 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 23:51 Wy tu sobie gadu gadu a tematy uciekają ..... Odpowiedz Link
klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 09:56 moje dziecko za czasó r. także wyjechało do francji organizowanej przez pełnom.i nie jestem przekonana że dziecko r. także tam nie było ( koszt wyjazdu był wysoki) Odpowiedz Link
beata103 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 10:52 Moje dziecko nie wyjechało do Fracji,gdyż nie znalazło znajomej koleżanki do wyjazdu.Koszt był wysoki.Ogłoszenie było w szkole .Nie jestesmy rodziną patologiczną.Pragnę podkreslić,że istnieje jeszcze takie pojęcie jak profilaktyka uzaleznień i są realizowane programy w tej dziedzinie.A pan maks ciąle to samo co p.JW.Czy to nie dziwne?Taka zgodność tematów i stanowisk . Odpowiedz Link
raszyniak1 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 12:15 Bingo! Ciekawe, czy maks115 zniknie teraz z forum. Odpowiedz Link
klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 18:32 każda rodzina patologiczną jest zależy jak na to patrzeć i jak udowodnić Odpowiedz Link
jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 19:40 klaro o dziwo się z tobą zgadzam! *punkt widzenia zależy od punktu siedzenia* Odpowiedz Link
kabaniarz Re: tematy do bloga jednego radnego .... 15.12.06, 01:04 jolka_g napisała: > klaro o dziwo się z tobą zgadzam! > > > > *punkt widzenia zależy od punktu siedzenia* o dziwo no no pani Joleńko, tak nie ładnie nazywać klareczke?? jak tak można??? Odpowiedz Link
muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 15.12.06, 12:29 patrzacy.z.boku napisała: > jakis czas temu glosno bylo o tym,ze problem alkoholowy w bardzo duzym stopniu > dotyczy osob wyksztalconych...maksowi chodzilo konkretnie o czyjegos syna...nie > >> > ---- > *pijta chlopy,bo pelnomocnik straci posade... uważam, że kryteria spełniają wszystkie polskie rodziny - nawet te w których się alkoholu nie nadużywa - bo jeszcze raz powtarzam, że nie chodzi tylko o wsparcie chorych rodzin, ale o profilaktykę i edukację, rozwijanie pasji, zainteresowań młodego pokolenia - a środków z korkowego chyba długo jeszcze na ten cel nie zabraknie Odpowiedz Link
maks115 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 16.12.06, 09:07 7. O tym jak gminny samochód którym jeździł Piotr Iwicki "rozbił się" i dlaczego tego faktu nie odnotowano w dokumentacji tego środka trwałego? 8. Po co dawał Piotr Iwicki podwyżki "swoim" pracownikom, na które nie miał pokrycia w budżecie na 2006r? Odpowiedz Link