Dodaj do ulubionych

tematy do bloga jednego radnego ....

10.12.06, 20:54
Pierwszym tematem powinno być: "Jak obdarowałem, jako były wójt mieszkaniem
komunalnym Krystynę Więcko".Może go rozszerzyć o informację dlaczego.
Zapraszam do wpisywania kolejnych tematów na bloga radnego Iwickiego.
Obserwuj wątek
    • tereska_w Re: tematy do bloga jednego radnego .... 10.12.06, 21:40
      2:czy obrażanie ludzi weszło mi w krew i kiedy transfuzja?
      3:czy dlatego,że pecunia non olet,zostałem radnym wg zasady lepszy rydz niż nic?
    • muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 10.12.06, 22:06
      raszyn czeka na zmiany - czyli pozytywne i negatywne efekty niszczenia
      lokalnych układów
      • maks115 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 01:03
        4. Jak obdarowałem za gminne pieniądze 3 pensjami ( po 13 000 ) zł plus odprawa
        również 3 pensje mojego przyjaciela Ireneusza K. "na odchodne z urzędu".
        5. Ile razy mój syn wyjeżdżał na sponsorowane przez pełnomocnika ds.
        przeciwdziałania alkoholizmowi wyjazdy letnie do Francji .... i dlaczego.
        6. Po co Gmina Raszyn kupiła strój do nurkowania ( rzekomo do treningów dla
        dzieci ) na wzrost 185 cm.
        • tereska_w Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 08:54
          co się czepiacie to "tylko"78tyś.zł a z czego obydwaj mają żyć na pół to po 39
          tyś,jakoś się przeżyje.
          a miały jechać dzieci "byle kogo"
          młodzież jest wyrośnięta, a czy strój jest bezpieczny z narazeniem życia
          sprawdzał p.Iwicki a wy tego nie potraficie docenić.Wstyd mieszkańcy Raszyna
          • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 13:42
            no... z rozmiarem przesadzil...mysle,ze dla dzieci wystarczylby rozmiar
            obecnego...chyba,ze ten stroj pod wplywem wody dopasowuje sie do rozmiaru
            kazdego ciala-chyba jak spodnie levis'a-lub kurczy sie w praniu...

----
            *jak widac uszedl z zyciem....bezpieczenstwo ponad wszystko...
            *zostal dopuszczony przez piewszego strazaka we wsi...
        • klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 09:21
          za to poprzednik....o ten to był miły i skromny jak nik dotąd przez 12 lat ....
          i tylko to...
          • tereska_w Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 14:32
            Klaro! p.Iwicki miły i skromny?coś chyba brałaś????
            • kabaniarz Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 15:00
              apeluję do użytkowników tego forum, aby nie wpisywali się w stanie nietrzeźwym, wskazującym, po każdego rodzaju używkach, po pierwsze szkodzi zdrowiu, po drugie, wasze(mniejszości) posty odbiegają.. hen daleko od rzeczywistości..
            • klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 09:57
              myślę o rajkowskim..
        • muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 16:25
          jeśli chodzi o francję - to chciałam wysłać tam moje dziecko - ale gdy okazało
          się że po sponsoringu pełnomocnika koszt 10 dniowej wycieczki z dojazdem
          autokarem wyniesie bez kieszonkowego, ale ze wstępami i dodatkowymi atrakcjami
          2000 zł - podziękowałam - to żadna okazja - choć fakt że korzystało z tych
          wyjazdów sporo dzieci z raszyna
        • muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 18:45
          maks115 napisał:

>> 5. Ile razy mój syn wyjeżdżał na sponsorowane przez pełnomocnika ds.
          > przeciwdziałania alkoholizmowi wyjazdy letnie do Francji .... i dlaczego.
          >

Ile razy twoje dziecko maksiu wyjeżdżało na sponsorowane przez pełnomocnika
          wycieczki - swego czasu dofinansowywał większość szkolnych wyjazdów, kolonie,
          obozy, świetlica, nagrody w konkursach itp - jak widzę nie bardzo rozumiesz
          pojęcie zapobiegania problemom alkoholowym i rolę pełnomocnika postrzegasz zbyt
          wąsko.
          • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 20:35
            jakis czas temu glosno bylo o tym,ze problem alkoholowy w bardzo duzym stopniu
            dotyczy osob wyksztalconych...maksowi chodzilo konkretnie o czyjegos syna...nie
            dziwi wiec fakt korzystania z dofinansowania od pelnomocnika w tym
            przypadku...wszak z pewnoscia pelnomocnik zdiagnozowal sytuacje rodzinna i na
            100% rodzina owego pana spelnila wymagane regulaminem kryteria wystepujacej (
            badz postepujacej? )patologizacji w owej rodzinie...

----
            *pijta chlopy,bo pelnomocnik straci posade...
            • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:03
              a skąd ty tak dużo wiesz o problemie alkoholizmu i sposobach diagnozowania
              patologii, a takze o kryteriach do przyznania pomocy?
              • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:10
                znow dedukcja...informacja od maksa i muszki + przeczytane ,zaslyszane i kazdy
                temat mozna pociagnac...sztuka?

----
                *czytanie ze zrozumieniem?
                • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:13
                  fakt jesteś bardzo bystry/a i inteligentny/a?
                  • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:32
                    to pytanie,czy stwierdzenie?smile
                    • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:36
                      stwierdzenie jezeli chodzi o bystrość i inteligencję
                      pytanie do formy zwracania z nika wynika,że on a pokazująca się
                      informacja "patrzący z boku napisała",że ona.To jak to jest?
                      • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:54
                        mysle,ze nie nalezy wszystkiego brac doslownie... Jan-Maria...

---
                        *mądry z mądrym- wystarczy dwa zdania...uczony z uczonym-spojrzenie...
                        • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:56
                          nie bądz taki/a napisz jak to jest naprawdę!bo same problemy z tym " i/a"
                          • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:06
                            zapytaj ziggiego...przeciez on wie wszystko...
                  • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:37
                    jolka, Bestry to na pewno nie, tamten ma brodę
                    • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:41
                      a ten nie? to szkoda
                      • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:44
                        "a ten nie? to ---szkoda---"
                        nie jest też samochodem
                        • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:49
                          a moze taki F-16 ale bez usterki?
                          • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:52
                            no jastrząb to on też chyba nie
                            • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:53
                              wiem,bo poczytałam.wilga albo wrona to jego ulubione ptaszki
                • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:35
                  patrzący.ze.sztuką nie tak dawno dopiero się zacierało a teraz już pociągasz?
                  co to za przepis... szybko idzie, jakieś turbo
                  • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 21:58
                    źle sie zatarło bo wielkość wg. niego zależy od terytorium
                    • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:02
                      a ozime jak wschodzi? no bo zżyta....
                      • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:12
                        ziggy patrzący stwierdził,ze ty wszystko wiesz nawet to czy patrzący czy
                        patrzaca, to ja się pytam on to on czy on to ona?
                        • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:21
                          to be or not to be
                          • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:27
                            ziggy...miales lepsze dni...w pisaniu...

----
                            *to byly piekne dni...tararararara-to byl refren
                            • ziggyksiazek Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:48
                              sorry patrzący, ale mecz był się przegrał z holendrami i ta... no Alka Prim
                              była potrzebna, a ty widzę już balety odstawiasz z tym tatarata,
                              ile ci wyszło, że tak z ciekawości zapytam?
                              • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 15.12.06, 16:56
                                ziggy...zawodzisz mnie...wydaje mi sie,ze to piosenka z lat twojej
                                mlodosci...naprawde nie kojarzysz?nie pamietam slow ....i dlatego moglo tez byc
                                lalalalalalalalalala...

----
                                *kto wie czyja to piosenka?
                          • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:36
                            dla kogo byc albo nie być jest pytaniem?
                        • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:29
                          jolka_g napisała:

> ziggy patrzący stwierdził,ze ty wszystko wiesz nawet to czy patrzący czy
                          > patrzaca, to ja się pytam on to on czy on to ona?

----
                          *jolka_g...nie denerwuj sie,i tak cie wszyscy kochamy...
                          • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:33
                            ok dzieki, juz mi lepiej, mozesz co dzien tak pisac?
                            • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:43
                              to pisz tak od razu,a nie z GG wyjezdzajsmile

----
                              *kto zrozumie kobiety...
                              • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:48
                                przepraszam poprawie sie
                                • patrzacy.z.boku Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 22:57
                                  licze na to jolu...

---
                                  smile
                                  • maks115 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 13.12.06, 23:51
                                    Wy tu sobie gadu gadu a tematy uciekają .....
            • klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 09:56
              moje dziecko za czasó r. także wyjechało do francji organizowanej przez
              pełnom.i nie jestem przekonana że dziecko r. także tam nie było ( koszt wyjazdu
              był wysoki)
              • beata103 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 10:52
                Moje dziecko nie wyjechało do Fracji,gdyż nie znalazło znajomej koleżanki do
                wyjazdu.Koszt był wysoki.Ogłoszenie było w szkole .Nie jestesmy rodziną
                patologiczną.Pragnę podkreslić,że istnieje jeszcze takie pojęcie jak
                profilaktyka uzaleznień i są realizowane programy w tej dziedzinie.A pan maks
                ciąle to samo co p.JW.Czy to nie dziwne?Taka zgodność tematów i stanowisk .
                • raszyniak1 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 12:15
                  Bingo! Ciekawe, czy maks115 zniknie teraz z forum.
                • klara993 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 18:32
                  każda rodzina patologiczną jest zależy jak na to patrzeć i jak udowodnić
                  • jolka_g Re: tematy do bloga jednego radnego .... 14.12.06, 19:40
                    klaro o dziwo się z tobą zgadzam!

*punkt widzenia zależy od punktu siedzenia*
                    • kabaniarz Re: tematy do bloga jednego radnego .... 15.12.06, 01:04
                      jolka_g napisała:

> klaro o dziwo się z tobą zgadzam!
                      >
                      >
                      >
                      > *punkt widzenia zależy od punktu siedzenia*

o dziwo

no no pani Joleńko, tak nie ładnie nazywać klareczke?? jak tak można???

• muszka61 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 15.12.06, 12:29
              patrzacy.z.boku napisała:

> jakis czas temu glosno bylo o tym,ze problem alkoholowy w bardzo duzym
              stopniu
              > dotyczy osob wyksztalconych...maksowi chodzilo konkretnie o czyjegos
              syna...nie
              >
              >>
              > ----
              > *pijta chlopy,bo pelnomocnik straci posade...

uważam, że kryteria spełniają wszystkie polskie rodziny - nawet te w których
              się alkoholu nie nadużywa - bo jeszcze raz powtarzam, że nie chodzi tylko o
              wsparcie chorych rodzin, ale o profilaktykę i edukację, rozwijanie pasji,
              zainteresowań młodego pokolenia - a środków z korkowego chyba długo jeszcze na
              ten cel nie zabraknie
    • maks115 Re: tematy do bloga jednego radnego .... 16.12.06, 09:07
      7. O tym jak gminny samochód którym jeździł Piotr Iwicki "rozbił się" i
      dlaczego tego faktu nie odnotowano w dokumentacji tego środka trwałego?
      8. Po co dawał Piotr Iwicki podwyżki "swoim" pracownikom, na które nie miał
      pokrycia w budżecie na 2006r?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka