desada 05.08.08, 13:29 Witam, za kilka tygodni organizuję Chrzciny dziecka i chciałabym zamówić catering do domu - ale przyznam sie że nigdy nie korzystałam z takiej formy "żywienia" Możecie polecić jakąś firmę ? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek-wisniewski Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 05.08.08, 20:40 Polecam firmę Marcina i Kamila Cwylów ( gastronomia na basenie ). Korzystałem i byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link
plbiep Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 11.08.13, 02:34 Zapewniamy smaczne posiłki, które wspólnie dobierzemy do odpowiedniej imprezy lub spotkania apetytrosnie.pl Odpowiedz Link
agrabara Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 11.08.13, 03:59 Polecam Oycowiznę strona WWW Odpowiedz Link
trakt_grocholicki Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 24.08.13, 22:53 To ja polecę Michała Malczewskiego z ul.Sportowej.Robił mi 2 komunie i chrzciny ,bardzo odpowiedzialny i świetnie gotuje.Telefon 502040407 Odpowiedz Link
b.brudny_motocykl Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 24.08.13, 23:00 polecam Malczewskiego dobra kuchnia 100% dla mnie zaś przygotowywał 40 urodziny (posiłki gorące) takiego strogonowa jak on zrobił i ja i 42 osoby nie jadły w życiu... Poza tym zamawiałem kilka razy obiad od w/w i też byłem zawsze zadowolony. Polecam Odpowiedz Link
amoch1 Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 11.03.14, 10:48 może ktoś ma jeszcze jakaś godną polecenia firmę, która dostarczy catering na przyjęcie komunijne? Odpowiedz Link
mlody_raszyniak Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 13.03.14, 22:35 Ja też z czystym sumieniem Polecam Pana Michała Malczewskiego, robi naprawdę dobre jedzenie. Jadłem niejednokrotnie zarówno w formie obiadów, jak i na imprezach które obsługiwał gastronomicznie. Odpowiedz Link
marekk33 Re: Firma cateringowa - możecie polecić ? 29.05.19, 12:33 Polecam catering od PARTY w Warszawie www.party.com.pl/ . Jeśli na słodko to www.party.com.pl/specialoffer/torty-okazjonalne/ a jeśli impreza jest stojąca i wolisz kanapeczki to www.party.com.pl/oferta/kanapki-i-street-food/ Odpowiedz Link