katspo 21.04.10, 12:29 Jestem mamą 3-miesięcznego Wojtka i od niedawna mieszkam w Nadarzynie, nikogo tu nie znam bardzo chętnie zapoznam mamy by wspolnie milo i sympatyczynie moc spedzac wolny czas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ametyst-asia R witaj w Nadarzynie! 10.09.10, 23:21 witaj chetnie cię poznam -mieszkam w Nadarzynie Wiem jak to jest przeprowadzić się do nowego miejsca Kilkanaście lat temu to przerabiałam ,ale dziś już czuję się tu "w domu" Po długiej przerwie urodziłam drugiego syna-teraz ma 9 miesięcy, a ja jestem na urlopie macierz. Możemy spotkać się na spacerze z wózkami Odpowiedz Link
diabelska24 Re: Do mam na urlopie macierzyńskim czy wychowawc 23.09.10, 08:29 Witam, ja od roku mieszkam w Wolicy pod Nadarzynem, mam synka 2-5 roku, też praktycznie nie znamy nikogo i mamy sporo wolnego czasu, chętnie poznamy się : diabelska24@gazeta.pl Odpowiedz Link
agiiis Re: Do mam na urlopie macierzyńskim czy wychowawc 01.10.10, 23:24 Witajcie :) Chętnie dołączę do Waszego grona :) Jestem mamą 9 miesięcznej Basi. Mieszkamy od 2 lat w Młochowie i też prawie nikogo nie znamy, jak będziecie miały chwilkę piszcie :) mój nr gg 2752270 lub mail gazetowy. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
diabelska24 Re: Do mam na urlopie macierzyńskim czy wychowawc 04.10.10, 06:45 Witaj, chętnie się poznamy, mieszkamy w Wolicy, mój nr gg 2438860 pozdrawiam Odpowiedz Link