Dodaj do ulubionych

Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie :)

09.09.08, 17:08
Wreszcie mamy nadarzyńską salę zabaw.
Nazywa się Kolorowa Piekarnia i mieści się przy ulicy Granicznej 15.
Zainteresowanych odsyłam na stronę www.kolorowapiekarnia.pl
Obserwuj wątek
    • korusiar Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 11.10.08, 00:46
      Byłam, obejrzałam (a moja córeczka osobiście przetestowała) i gorąco
      wszystkim polecam :)
      Przestronne, jasne, kolorowe wnętrza, czyste i przytulne.
      Mnóstwo zabawek (klocki, układanki, puzzle, lalki, wózki, pluszaki,
      samochód, motor, duża kuchnia - gratka dla dziewczynek ale podobno
      większym zainteresowaniem cieszy się wśród chłopców ;) i jeszcze
      dużo innych).
      Właściciele cały czas dopracowują szczegóły i ulepszają jak tylko
      mogą (będzie kącik do rysowania, regały z książeczkami).
      Jest śliczna sala urodzinowa.
      Jest barek z wygodnymi sofami i fotelami, w którym można napić się
      kawy i herbaty, są napoje i słodycze, drobne pamiątki.
      A całości obrazu dopełnia sympatyczna i uśmiechnięta Pani Kasia :)

To naprawdę bardzo fajne miejsce: dziecko się bawi a Ty droga Mamo
      (lub Tato, Babciu, Dziadku itd.) korzystasz z chwili oddechu :)
      • cyrtokaraa Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 02.01.09, 11:23
        Hej byłam na ich stronie.
        Ceny mają kosmicznie wysokie - za godzinę zabawy płaci sie od 8-15 zł, a za 5
        godzin 50 zł. To dużo drożej niż place zabaw w Warszawie.
        Czy możesz opisać, jakie dokładnie są tam atrakcje? Czy warto zainwestować czy
        lepiej jechać do Warszawy np. w Blue City jest bardzo fajny plac zabaw dla
        maluchów.
        • owiec-zka Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 05.01.09, 09:41
          Hej,ja placilam polowe za kazda nastepna godzinke,czy jest fajniej
          niz gdzie indziej?Jest czysto, dla maluchow napewno bezpiecznie a
          jak cenowo w blue city?
          • cyrtokaraa Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 07.01.09, 07:29
            Jest tam bardzo fajna opcja wykupienia zabawy na nielimitowany czas. Dzieciaki
            bawią się ile mają ochotę.
            Od wtorku do czwartku taka wejściówka kosztuje 20 zł, pozostałe dni 25zł.
            Wg mnie bardzo korzystne - płacąc za godziny wyszłoby drogo (15 lub 20 zł w
            zależności od dnia).

• nina-k Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 15.01.09, 10:48
              Witam, byłam w tej sali zabaw w Nadarzynie.Za dwie godziny zabawy zapłaciłam 12
              zł( pierwsza godzina 8zł wg cennika a druga połowę stawki i tak samo jest po
              południu 12zł za godz i 6zł za każdą następną. Jeśli chodzi o 50zł za 5 godz
              zabawy to zapytałam jak to jest, więc mogę Ci odpowiedzieć: 50zł kosztuje karnet
              za 5 godz zabawy ale najbardziej opłaca się w weekendy i tu się zgodzę.
              Polecam - dzieciaki były zachwycone- szczególnie samochodem i kącikiem
              majsterkowicza
      • arthaft Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 20.09.10, 13:40
        A JA ZACHĘCAM WSZYSTKICH ŻEBY ODWIEDZILI SALĘ ZABAW "CHOCHLIK" W ŁAZACH, PRZY AL. KRAKOWSKIEJ. BYŁAM TAM NA URODZINKACH. RZUT BERETEM OD NADARZYNA. KOLOROWA PIEKARNIA SIĘ NIE UMYWA. W "CHOCHLIKU" SAMA KONSTRUKCJA MA 100m I JEST TAM TRAMPOLINA I ARMATKI NA PIŁKI. SALKI URODZINKOWE SĄ DUŻE I PIĘKNE, A DLA RODZICÓW USTAWIANE SĄ OSOBNE STOLIKI PRZY KTÓRYCH MOŻNA NAPIĆ SIĘ PYSZNEJ KAWY LATTE :-) OBSŁUGA JEST SUPER. DZIECIAKI NIE CHCĄ WRACAĆ DO DOMU. A JUŻ WKRÓTCE BĘDZIE TAM MOŻNA POĆWICZYĆ JOGĘ, GDY DZIECI BĘDĄ SIĘ BAWIĆ W KULKACH.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nomosdag1 Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 19.02.09, 17:28
      a czy kazdego dnia można tam pojechac z 1,5 rocznym dzieckiem??
      czy sa może wyznaczone dni albo godziny?? no i czy faktycznie
      pojawia sie tam troche dzieci, bo zależy mi głównie na tym żeby
      córka miała kontakt z innymi dziećmi
    • goritth Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 21.02.09, 22:19
      byłam dzisiaj w kolorowej piekarni. Wrażenia? cenowo porównywalnie
      do sal zabaw w okolicy, ale na pewno dużo bardziej przytulnie :) raj
      dla dziecka jeśli chodzi o zabawki (kąciku majsterkowicza
      pozazdrościł nawet mój mąż), całość sali wyłożona miękką wykładziną
      i co dla mnie ważne, wszystkie kanty zabezpieczone mięciutką gąbką.
      I cudnie kolorowo :)
      • nomosdag1 Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 24.02.09, 20:52
        a czy sporo dzieci było tam?? i w jakich godzinach warto sie
        zjawić.. chcialbym zeby moje dziecko choc kilka godzin w tygodniu
        przebywało wśród innych dzieci/rówieśników
        • owiec-zka Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 06.05.09, 10:45
          Ruszyły bardzo fajne zajęcia dla maluchów,to jest okazja do wspólnej zabawy i
          nawiązania nowych znajomości,im więcej nas tym fajniej
    • korusiar Pytanie do "arthaft"... 15.10.10, 21:56
      Przeglądałam galerię na stronie internetowej chochlika i nie dostrzegłam żadnych rzeczy typu: lalki, wózki, pluszaki, klocki, układanki, książeczki, kąciki tematyczne np. do gotowania, do majsterkowania itd.
      Czy sala zabaw zapewnia je dzieciom? W kolorowej piekarni jest tego mnóstwo...
      Moje córeczki lubią pozjeżdżać do basenu z piłeczkami czy powspinać się po konstrukcji ale równie dużo czasu bawią się lalkami, gotują, oglądają książeczki i układają puzzle :)
    • miss_konstancja Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 27.02.12, 10:25
      Nie wiecie czy ta sala jeszcze działa?
      Bo strona www niestety nieczynna.
      Mieszkam w oklicy mam 15 miesięczne dziecko i szukam dla niego rozrywek :-)
      a to brzmi fajnie :-)
      • arcykaplanka Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 01.03.12, 22:46
        działa!
      • agiiis Re: miss_konstancja! 04.04.12, 22:12
        skąd jesteście? może macie ochotę na wspólne kawkowanie? ;)
    • gravitan Re: Kolorowa Piekarnia - sala zabaw w Nadarzynie 21.03.13, 11:22
      Zapraszamy wszystkie Maluchy, a także ich Rodziców do nowo otwartej sali zabaw dla dzieci w Maximusie. W dwóch przestronnych, bogato wyposażonych salach dzieci mogą się bawić na bajecznie kolorowej konstrukcji, grać z kolegami w gry zespołowe oraz korzystać z technologii Kinect na dwóch Xbox'ach 360.

Sala Zabaw Gravitan

W tym czasie rodzice mogą udać się na zakupy, bądź napić kawy lub herbaty, a także skorzystać z darmowego Wi-Fi.

Oferujemy również niezapomniane przyjęcia urodzinowe oraz wycieczki zorganizowane.

Zapraszamy! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka