Dodaj do ulubionych

Bali kto był co i jak

11.08.14, 17:52
Był ktoś na Bali? Jakie opinie, skąd lecieliście, jakie uwagi etc :)
Obserwuj wątek
    • kasop Re: Bali kto był co i jak 13.08.14, 20:37
      Polecam Ci hotel Ramada Benoa Resort z biurem alltour :)
      • kub-aar Re: Bali kto był co i jak 14.08.14, 14:06
        A co to za biuro????
        • kasop Re: Bali kto był co i jak 19.08.14, 23:13
          Jakieś niemieckie, dokładnie nie wiem. Zamawiałam za pośrednictwem dreamtours, ale patrzyłam na Twoje posty i chyba też z nimi jeździsz :)
          • kub-aar Re: Bali kto był co i jak 20.08.14, 19:18
            Tak, tak znam dreamtours :) Masz jakieś doświadczenie z Bali??
            • gochalem Re: Bali kto był co i jak 26.08.14, 18:06
              Tez polecam ten hotel, to biuro i dreamtours :-) Wszystko pięknie i sprawni, a jak jest możliwość to lecieć na Bali i się nie zastanawiać !!!
    • gochalem Re: Bali kto był co i jak 31.08.14, 23:44
      Dreamtours ma super oferty leć z nimi i się nie zastanawiaj :)
    • kub-aar Re: Bali kto był co i jak 11.09.14, 16:58
      Najbardziej to chyba mi się podoba że mozna sobie porównać ceny z polski i niemiec :)
      • kub-aar Re: Bali kto był co i jak 15.09.14, 16:56
        Te porównania są najbardziej widoczne na jakiś kierunkach typu Kuba/Dominikana :)))
    • kasop Re: Bali kto był co i jak 12.09.14, 22:42
      Kuba jak tam zdecydowałeś się?? :)
      • kub-aar Re: Bali kto był co i jak 22.09.14, 21:23
        Tak tak mamy dwa kierunki jeden na styczeń - Bali, drugi na marzec - Szeszele :D 3tysiące mniej na dwóch osobach :)
        • sylw.ias Re: Bali kto był co i jak 23.09.14, 19:58
          Kuba za ile kupowaliście to Bali na styczeń?
          • sylw.ias Re: Bali kto był co i jak 29.09.14, 22:56
            Kuba mam jeszcze pytanie, czy uwzględniałeś tez niemieckie biura czy tylko Polskie?? Bo ceny z niemieckimi są sporo tańsze!
            • julka_79 Re: Bali kto był co i jak 02.11.14, 16:56
              Polecam samemu kupić bilety i zabookować loty i wtedy nie skupiać się na samej Bali.
              Ja tak byłam-16dni,wyspa Java,potem Bali i na końcu Singapur.
              Będąc tam w tej konfiguracji a wczesniej myśląc o samej Bali z biurem podróży,wiem że w życiu nie kupowałabym pakietu z biura tylko na Bali-czysty bezsens!!Jest tyle ciekawych miejsc w okolicy,które można fajnie połączyć ze sobą lecąc już taki kawał świata.Znajomi robili Indonezję łącząc z Malezją i zwiedzili po drodze Kuala Lumpur. Szdoka tylko skupiać się na jednym miejscu!!!A ciekawych promocji na loty jest bród!Pozdrawiam:)
        • iwwo2 Re: Bali kto był co i jak 04.11.14, 14:31
          Nic dziwnego, że taniej jest skoro styczeń to na Bali szczyt pory deszczowej
    • wojtek747 Re: Bali kto był co i jak 16.04.16, 14:34
      rewelacja, jak sam rezerwujesz hotele i jadasz w miejscach dla localesów - jest super tanio
    • berlinalka Re: Bali kto był co i jak 26.02.17, 08:30
      bali jest super choć moim zdaniem warto poza samą wyspą jeszcze coś zobaczyć - ja byłam dwa razy i raz na flores i komodo się wybraliśmy, a drugi raz na gilli islands trochę informacji na blogu ale w razie pytań chętnie pomogę intopassion.pl/poranek-w-balijskiej-wiosce-w-jimbaran-baybali/ i intopassion.pl/ciekawostki-z-wyspy-bogow/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka