Dodaj do ulubionych

są już zdjęcia z Curacao...

19.02.07, 17:40
...więc zapraszam do oglądania. Na razie nie ma podpisów, ale myslę, że
szybko uzupełnimy ten brak. Oto linki:
tropikey.com/copperminegallery/thumbnails.php?album=24i
tropikey.com/copperminegallery/thumbnails.php?album=23
Pozdrawiam, Bartek
Obserwuj wątek
    • tropikey Re: są już zdjęcia z Curacao... 19.02.07, 17:43
      oj, coś się stało z linkiem, oto prawidłowe:

tropikey.com/copperminegallery/thumbnails.php?album=24
      tropikey.com/copperminegallery/thumbnails.php?album=23
      • leikadia Az mi sie cieplej zrobilo 28.02.07, 18:27
        w ten deszczy zimny dzien kiedy poogladalam te zdjecia.
        napisz cos wiecej, jak sie udala wasza wyprawa!
        a coreczka sliczna!
        • tropikey Re: Az mi sie cieplej zrobilo 28.02.07, 19:49
          dziękuję za tak miłe słowa:-)
          Wyjazd był naprawdę rewelacyjny. Jestem w trakcie pisania relacji, więc jeszcze
          trochę cierpliwości...
          Pozdrawiam, Bartek
      • beata.u Re: są już zdjęcia z Curacao... 24.03.07, 23:06
        Zdjecia sa rewelacyjne!!! Czy faktycznie panowaly tam takie pustki? Mam na mysli kameralne plaze? Budownictwo tez przepiekne. Bardzo zaluje, ze dopiero dzisiaj trafilam na ta strone ( od razu tez dopisalm sie trzy razy :-)Czytajac Wasza pierwsza strone na tropikey od razu poczulam bratnia dusze-dokladnie tak samo odbieralam pobyt na wyspach tropikalnych :-)Jednoczesnie podziwiam i szanuje wszystkich traperow ( wczesniej juz polecalam bloga www.joasia.blogs.com). Gdybym wczesniej trafila na Wasza strone i to forum to byc moze za dwa tygodnie nie lecielibysmy na Guadeloupe tylko na ...Curacao. Guadeloupa ma symboliczne znaczenie dla mnie i meza wiec niech tak bedzie ale nastepy powrot na Karaiby to bedzie na pewno Curacao! Jeszcze raz super zdjecia i czekam na relacje!
        • tropikey Re: są już zdjęcia z Curacao... 26.03.07, 16:17
          serdecznie dziekujemy za miłe słowa:-)
          Rzeczywiście, Curacao nie jest (póki co) celem dla masowej turystyki. Owszem,
          do Willemstad przypływają wycieczkowce z ubranymi w obowiązkowe bemudy i
          podkolanówki turystami z USA, ale zazwyczaj zostają w mieście, albo zaliczaja
          kilka obowiązkowych punktów na wyspie. A tak poza tym, spokój i cisza (oprócz
          niedziel - wtedy na plażach robi się tłoczno i gwarnie).
          Mam nadzieje, że wkrótce znajdę wreszcie czas na ukończenie relacji. Postaram
          się przedstawić tą wyspę możliwie obiektywnie. Na pewno trudno ją porównywać z
          Gwadelupą - to dwa inne światy. Myslę jednak, że gdy tam trafisz następnym
          razem, będziesz równie oczarowana, jak my.
          Pozdrawiam, Bartek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka