refluksdorsad 09.01.08, 13:20 Witam, czy ktoś był z Was na Gwadelupie? Wybieramy się do miejscowości Deshaies. Do tego z trójką dzieci!!! Jeśli ktoś był, będę wdzięczna za jakieś info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropikey Re: Gwadelupa - czy ktoś był? 09.01.08, 14:22 witamy na naszym forum :-) na samej Gwadelupie nie byliśmy. Pływając po Małych Antylach odwiedziliśmy jedynie należące administracyjnie do Gwadelupy wysepki Les Saints. Tak więc, dużo nie pomogę, ale polecam wam zajrzeć np. tu: www.tripadvisor.com/ShowForum-g147300-i1141-Guadeloupe.html O ile pamiętam, na forum tym wypowiadał się też Polka - gdybyście ją tam znaleźli (ma chyba w miarę "polski" nick), możecie spróbować się z nią skontaktować. Poza tym, poszukajcie na naszym forum oraz na forum o Karaibach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33151&s=0. Jeśli mnie pamięc nie myli temat Gwadelupy pojawiał się i tu i tu. Gdy sam myślałem o tej wyspie na tegoroczny wyjazd zimowy, również brałem pod uwagę Deshaies - wygląda całkiem całkiem :-) Udanej podróży! Bartek p.s. z ciekawości zapytam jeszcze, jakimi liniami i za ile lecicie? A jeśli macie też już załatwione zakwaterowanie, to gdzie i za ile? Odpowiedz Link