Dodaj do ulubionych

Jak załatwić dziewczyne z Borderline

13.04.12, 12:57
Spotkałem sie z dziewczyną o osobowości typu Borderline . Po pół roku prawie sie zabiłem anioły nade mna czuwały chcialem wyskoczyc z okna podczas obozu i jakims cudem dostalem parter zamiast 7 pietra jak bylo zapisane na kartce. Potem wydobrzałem i teraz to ja przejałem kontrole nad nia . Trzeba byc inteligentniejszym od partnerki takiego typu i ja załatwisz a nawet wyleczysz swoim zachowaniem niestety zanieczyszczajac tez własne sumienie . Teraz jestem *** zdradzam ja kilka razy w miesiacu manipuluje nią itp. itd. może się troche nauczy . No nic panowie czasem sie zastanawiam ilu przez takie rozpuszczone kobiety odeszlo z tego swiata . A i otarłęm sie tez o schizofrenie w pewnym momencie i powiem wam, ze to nie choroby zwyczajnie ta zwierzeca natura, która jest w nas stara sie przejąć kontrole nad nami ale trzeba sie opamietac . Dlatego nie mam dla niej litośco . Bo to ona sama ze sobą przegrywa . Siema .
Obserwuj wątek
    • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 13:08
      Biedactwo chciał skoczyć z okna, bo mu pewnie ktoś dokuczył. A teraz ma się za kogoś inteligentnego bo zdradza. A jeszcze się tym chwali.
      To jest tak żałosne, że aż śmieszne.
      Po co jesteś z kims kogo chcesz ranić ?
      Czy krzywdzenie chorej dziewczyny daje Ci satysfakcje ?
      Czy czujesz się kimś dopiero jak kogoś skrzywdzisz ?

ale to niskie i zabawne
      • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 13:33
        Nie zwyczajnie nie masz pojęcia o czym pisze i nie wiesz co może człowiek przejść w życiu . Najgorzej jest się poddać.
        • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 13:35
          Zwyczajnie nie ma czegoś takiego jak choroby psychiczne trzeba być zamkniętym w sobie żeby nie zdawać sobie sprawy z uduchowienia własnej natury nic sie nie dzieje samo . Psychiatria nie jest doskonałym elementem w tym wypadku .
    • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 13:40
      Nie ma czegoś takiego jak choroby psychiczne ?
      A kto tak powiedział ?
      Chłopak tak słaby, ze chciał skakać z okna ?

Wiesz może idź pogadaj z tymi nieistniejącymi aniołami. Wiesz któregoś dnia na jakimś wyjeździe możesz dostać pokój na wysokim pietrze a twoje aniołki mogą w tycz czasie pic lub dymać inne aniołki i kto cię uratuje ?
      • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 13:48
        Pewnie wszyscy znam takie jak Ty osoby myślisz , że to co wiesz jest prawdą i patrze na to z politowaniem . A co do niej u mnie ma terapie za darmo . Widze jak zaczyna się zmieniać zaczyna sama się sama czymś zajmować inaczej podchodzi do ludzi nie ma juz tak dużego dystansu do 2 osoby w końcu doceniła drugiego człowieka . Myślisz , że nie mam codziennie wyrzutów sumienia . Chciałem odejść ale strach , że ona może popełnić samobójstwo nie pozwolił mi tego zrobić nie mówie , że moja droga jest właściwa bo nie jest ale była jedyną możliwą więc Ty niewiele możesz mówić o tym nie spotykając się z tym . Chyba , że sama masz to zaburzenie i uważasz , że wszyscy źle a Ty dobrze.
        • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 13:57
    • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 14:20
      Znasz takie osoby jak ja ?
      To jaka ja jestem ?
      To, że sa choroby psychiczne to jest fakt, fakt udowodniony. A nie moja opinia.
      Terapia przez zdradę, jesteś zabawny.
      Jestem chora, ale nie sądzę by wszyscy byli źli a ja dobra.
      • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 14:38
        Zrozum to siedzi w twojej głowie musisz sie odblokować . Przejdzie Ci jak bedziesz miała 40-50 lat . Po co tyle czekać powiedz . Ja byłem bliski schizofrenii i wygrałem z tym zdusiłem to i nie uważam tego za chorobę . Wg. mnie w moim przypadku nagle rzeczy materialne zaczeły być dla mnie ważniejsze niż kontakty z ludzmi i sie zaczeły paranoje ale obudziłem się z tego . Chodzi o to , że nie masz celu w życiu ja też nie miałem i wiesz co podczas choroby najgorsze jest to , ze celem jest wyzdrowieć a wcale się nie jest chorym i w ten sposób nie ma wyjścia z tej pętli . To jest właśnie powód tego , że psychiatrzy wcale nie śa tacy dobrzy lekarstwa owszem pomagają ale na krótką mete . Chciałbym Ci pomóc . Może moje spostrzenia coś Ci wniosą z dobrego serca to pisze . możliwe , że w przypadku bdp tak nie jest , że celem jest wyzdrowienie . Lecz w schizofrenii o to chodzi taka osoba w koncu pomysli , ze jest chora i niestety do konca życia musi żyć z tym piętnem . A co do zdrady ona o nich nie wiem ja jestem podły i w ten sposób się od niej oduzależniam co pomaga mi w złapaniu lepszego kontaktu z nią wierze , że kiedys z dumą powiem , że jej pomogłem odnaleźć sens życia .
    • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 14:50
      a Ty zdrowy jesteś?
      zwłaszcza psychicznie?

podążasz na smyczy i skamlesz
      pofikujesz
      popierdujesz
      a piszesz żeś król

nienawiść niszczy nienawidzącego

to sobie wytatuuj na czole ale tylko pod warunkiem spoglądania w lustro

uwikłany jesteś i śmieszny - niestety
      ratuj się

• 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 14:56
        "Nienawiść niszczy nienawidzącego" mądre słowa tylko kto o nienawiści pisze ?
        Nie znam takiego uczucia jak nienawiść.
        Uwierz. Tak jestem królem własnego życia .
        • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:00
          Ty byś pewnie wpakował chorych do jednego worka lub inaczej traktował a to nie są chorzy ludzie bdp to jest tłumaczenie dla paskudnych charakterów , które trzeba umieć / chcieć zmieniac . To są normalni ludzie a nazywając ich chorymi dajesz tylko powody do obrony w przypadku krzywdzenia innych ślepy jesteś? To jak byś dał bombe alkaidzie . Schizofrenik znowu chce zmieniać cały świat a sam pragnie dziwek , hajsu i sławy . Ot cała prawda a nie choroby psychiczne trzeba nad sobą pracować a nie wierzyć , że coś się w móżgu przestawiło co się mogło przestwawić no co ?
    • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:09
      Ja mam to przed oczyma widze jak ta dziewczyna sie zmienia potrafi sama na siebie nakrzyczec . Juz nie wyladowuje sie na innych . Oczywiście Ty jednak wiesz to lepiej siedząc po drugiej stronie .
    • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:10
      Mam kiepskie doświadczenia z lekarzami, ale wiem, ze są też dobrzy lekarze. wiem, że są choroby a chcenie to za mało by minęły.
      Skąd wiesz, że jesteś zdrowy ?
      Zdradzając ją łapiesz z nią lepszy kontakt ?
      W tym co piszesz nie ma logiki. Szukasz usprawiedliwienia dla swojej niewierności.
      • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:24
        Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla mojej niewierności . Zwyczajnie w ten sposób łąpie dystans z nią ponieważ przebywam z innymi kobietami . Nie ejstem wtedy od niej uzależniony jako mężczyzna a tak już jest z mężczyznami , że seks potrafi ich omotać . To co widzę po niej zaczyna być krytyczna wobec swoich postepowań . Zabija w sobie tą przerośniętą dume . Wszystko polega na strachu ja w moim przypadku go zdusiłem i zlekceważyłem aż ustapił . Chodzi o to żeby sie nie nastawiać , że coś już jest na zawsze . Wiem co odczuwasz strach przed tym , że zostaniesz sama też to miałem tylko , że ja byłem sam nikt mnie nie rozumiał .
        To co jest nazywane chorobami psychicznymi za 15 lat nimi nie bedzie . Jedyne co i moge polecic to poczytaj o czakramach możesz mieć zablokowany czakram serca i czakram trzeciego oka . Nie jesteś chora to tylko strach przejął nad tobą kontrole i trzeba go zabić . Kiedyś sie obudzisz rano z uśmiechem przy kimś bliskim i pomyślisz czego ja się bałam.
    • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:35
      A nie prościej byłoby myśleć głowa a nie penisem ?
      Pomyśl teraz co by było gdyby to ona sie puszczała tak jak ty ?
      Po prostu lubisz seks na boku, nie musisz mieć ze swoja kobietą bo masz z innymi.
      Zrozum, ze w tej chorobie nie jest tak, ze jesteśmy cały czas tacy sami, ze nie jesteśmy krytyczni, mamy swoje wzloty, kiedy nam lepiej, kiedy więcej robimy ze swoim życie, kiedy wyglądamy na zdrowiejących.
      Bardziej niz tego, ze zostanę sama boje się, ze zostanę bez tego człowieka, że on odchodząc będzie już bardzo poniszczony.
      Wybacz, ale ja nie wierzę w czakry.
      • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:49
        Ty w nic nie wierzysz . To jest największy problem . Jesteś tak przybita do ziemi , że sobie z tym nie radzisz . A świat to coś więcej .
        • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 15:51
          Szczerze to w pewnym momencie marzyłem żeby mnie zdradziła by mi dała powód .
          • the-crawl Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 18:41
            eh naiwniaku dziewczyna się ocknie podładujesz jej objawy borderline tymi zdradami i to ona ciebie załatwi:D
    • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 16:18
      W sumie o pewnie w nic nie wierzę. Znam w nic niewierzących ale szczęśliwych.
      Problemy zaczęły sie za czasów wierzenia w wiele rzeczy.

A do czego był ci potrzebny ten pretekst ?
    • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 13.04.12, 17:02
      bez _________

terapeuta

załatwiacz dziewczyn bpd

łoł
      wielki

• 5kilroy Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 16.04.12, 14:39
      Cześć
      chłopie z nieba mi spadłeś! będe wdzieczny za jakies rady jak ty to zrobiłes że przejąłes kontrole, może napiszesz coś wiecej tu lub na maila?
    • hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 16.04.12, 23:40
      masz poparcie.zasługują to jazda z nimi
    • bloodyandblunt Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 08:38
      1onnormalny widze ze kolega niezły jest. Mało kiedy takich bzdur
      mogę poczytać. He He naprawde niezły.
      To się czyta jak niezły thirller
      zrozumieć kolegi ani w ząb zrozumieć nie mogę
      to "ćwiczenie" "uczenie"
      albo "cudem dostałem parter zamiast 7 piętra"
      no brawa dla kolegi
      ( w zyciu bym czgoś takiego nie wymyślił)
      (albo niezły troll)
    • bloodyandblunt Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 08:58
      he he he he
      jak sobie wyobraziłem tą podmianke
      pięter to niezłe naprawde
      usp taka kurde pomyłka hehehe
      dobre sam bym nie wpadł na taki pomysł ;))))
    • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 16:21
      schizy to nie schizofrenia
      bordy to nie zabawki

a skurwysyny nie terapeuci

przeciąg odgwizdany
      • hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 18:10
        czyją matkę nazywasz kurwą? pewnie swoich dzieci
        kolo dobrze robi. tracicie kontrole i tania riposta "skurwysyny". śmiech
        • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 19:51
          A z czym dobrze robi ?
          Chcesz by tobie ktoś tak dobrze robił?

• hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 20:02
            na pierwsze pytanie masz odp w temacie, a drugie wszyscy na tym forum powinni sobie zadać zamiast walić hipokryzją
            • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 22:05
              Zadałam ci dwa pytania, nie odpowiedziałeś.
              • hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 23:04
                uważam inaczej.pozdro.
                • maarteczkaa Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 17.04.12, 23:38
                  Jak to mówią bez łaski, nie chcesz nie odpowiadaj.

Wierz sobie, ze zdradzanie jest dobre.
                  • hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 18.04.12, 01:25
                    raczej mnie nie zrozumiałaś. nie gloryfikuję zdrady. ona zabija bliskość i namiętność między partnerami.
                    tu jednak sprawa nie jest jednoznaczna. wyciągnąłem wniosek (może błędny), że w tym przypadku zdrada jest odpowiedzią na coś równie podłego. jestem zwolennikiem zasady "oko za oko".sorka
                    • bloodyandblunt Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 18.04.12, 10:27
                      zdrada jako "oko za oko" to ciekawe teraz juz na poważnie
                      ale czy to oko za oko dła poprawy samopoczucia własnego czy
                      robienia krzywdy komuś moim zdaniem jest to zarówno robienie krzywdy samemu sobie bardziej sobie niz komus innemu
                      rozumiem pociesznie sie w objeciach kogos innego
                      ale zdradzanie na "złość komus" ani nie trafia do odbiorcy
                      bardziej rani sie wtedy samego siebie ze złudnym poczuciem zadość czynienia
                      pozdrawiam
                      • hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 18.04.12, 18:30
                        sens zasady "oko za oko" jest chyba wszystkim dobrze znany. można krzywdę zbagatelizować czym dajemy ciche przyzwolenie albo odpowiedzieć podobnie dając szansę przespacerować się w czyiś butach.
                      • hu.i Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 18.04.12, 18:38
                        ad. zdrada to nie tylko seks. może przybrać różne formy
                        pozdro
      • perfekcjonizm Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 18.04.12, 20:16
        hehehehehhe! BRAWO!
    • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 18.04.12, 16:36
      dla osoby psychicznie słabszej, skomplikowanej jesteś wspaniałym przykładem do naśladowania, dojrzałym, opanowanym, statecznym, rozsądnym, kochającym, wiernym i stanowczym

silny to nie znaczy s*

a to jak Ci się podoba?
      żona alkoholika: "ja jestem silna wszytko przetrzymam"

jest słabym ogniwem w tym związku - sponiewierana siedzi i potwierdza - tak można żyć

Ty zamiast pokazywać, że tak nie należy kochać chwalisz się - nie tylko przetrzymasz ale nawet pojedziesz dalej - oko za oko, dupa za dupę

tyle, że bord taki nie chce być a Ty sobie pozwalasz takim być
      bo tak Ci wygodnie

wkręciłeś się a nawet przekręciłeś - nie zostaje się bordem od zdradzania partnera

nic nie rozumiesz

upadasz
    • baabcia Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 21.04.12, 11:23
      dziewczynki najcnotliwsze powinny się rodzić w burdelach - taka nauczka, że lepszej nie trzeba

sprytny jesteś w manipulowaniu

SOBĄ

www.youtube.com/watch?v=supZVc9NdAo&feature=related
      • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 22.04.12, 19:01
        Siema:D Nie miałem czasu tu wrócić. Napisze tylko jedno . Nie możesz takiej kobiecie mówić nic od serca . To trudne i to cholernie . Zasada jest prosta . Trzeba się nastawić na manipulacje . W jakiś sposób przewidywać ruchy. Zasada jest jedna , jeśli ona jest inteligentniejsza nie masz szans. To trochę jak stąpanie po cienkim lodzie . Szczerze to co raz bardziej mnie to męczy . Sumienie zaczyna mnie osądzać . Co do kobiet z BPD wydaje mi się , że kiedyś nie było z nimi problemu . Ładniejsze zostawały prostytutkami a te brzydsze były wdzięczne , że mają co jeść facetowi . Co ciekawe takie kobiety są potrzebne . Szczególnie ze względu na to w jaki sposób rozwijają świadomość . Z każdym dniem otwieram co raz szerzej oczy . A zdrady nie są potrzebne . To zwyczajnie moja słabość . Lecz nie wiem ilu by się znalazło by trwać bez tego . Mam pewien pomysł skąd się bierze to zaburzenie ale muszę to jeszcze sprawdzić jak się uda to tu wrócę.
        • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 22.04.12, 20:35
          nie szpanuj to po pierwsze
          bordy są wspaniałe i stąd uzależnienie od nich
          a że są skomplikowane - cóż nikt nie mówi, że będzie łatwo
          trzeb szukać rozwiązań
          pewnie warto szukać pomocy fachowej
          i na pewno czytać, żeby cokolwiek z tego niepojętego liznąć choćby
          nie licz na łatwe przebłyski
          same bordy nieźle główkują skąd taki 'dar' dostały
          i zastępy fachowców też kombinują na różne sposoby jak pomóc bordom i bordozależnym
          długoterminowa psychoterapia pomaga tym, którzy chcą a może tym którzy tego daru mają mniej - kto to wie

niestety sporo bordów znika

znasz?
          www.youtube.com/watch?v=ilrChm7y6vA
          to nie jest proste i nie wielu potrafi to wypowiedzieć choćby raz w życiu
          spójrz na komentarz

a to może odwiedzie Cię od pomysłów eksperymentowania na żywym człowieku
          www.youtube.com/watch?v=z3e4hDSxfxM&feature=BFa&list=PL0D7C56E059B44D17
          nie licz na to, że Ty czujesz mocniej niż bord

powodzenia nie w zdradzaniu ale w próbach zrozumienia

• kilroy5 Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 23.04.12, 10:50
            do brzask i marteczka i tego typu moralistow
            tutaj nikt chyba nie szpanuje, wkońcu każdy jest anonimowy, ale chyba o to chodzi żeby wymienić sie doświaczeniami i jakoś ułatwić sobie zycie. Krytykujecie onnormalnego, a zrobił kawał dobrej roboty że napisał to co napisał; każdy ma jakieś przemysłenia i problemy, a to farum wlasnie dlatego istnieje żeby sobie ułatwić zycie a nie wypisywać (wyczytywać) jaki to jeden z drugim jest zły i niemoralny. Dajcie spokój! nie to miejsce!. Bordy dają w d.. ostro i każdy kto ma z takimi do czynienia chciałby żeby bylo inaczej, normalniej, po to te wymiany opini, spostrzeżeń itp

On normalny; czekam na twoje wpisy, mam podobne spostrzeżeniam, tylko z rozwiązniem problemu mi idzie gorzej!

a reszta jak nie ma nic w temacie do powiedzenia to niech nie marnuije miejsca

• 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 23.04.12, 12:38
              Ja traktuje swoją partnerke jak dwie różne osoby . Nie w granicach jednej a dwóch osób . Tak mi łatwiej . Zwyczajnie tak jak byśmy żyli we troje . Fajna szkoła życia dla mnie . Zależy też kto na co jest wrażliwy ja np. nigdy na takie rzeczy nie byłem . Smutno mi było jak widziałem głodne dziecko albo żula na ulicy , który pragnie papierosa . Zobaczymy jak to dalej się potoczy. Pozdrawiam . Kiedy zdarzy się coś napisze . Chyba , ze ktoś ma jakieś pytania .
              • 5kilroy Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 23.04.12, 13:04
                a ty jestes z nią w stałym związku, zgodziła ise na to? bo mi częso mówi że nie lubi ograniczeń, lubi zmiany, takie gadki...
                To jest niezła metoda co mówisz to podwójne traktowanie, ja swojej nawet powiedziałem kiedys że ona jest jak Dr Jackyl i Mr Hyde
                pisałes, że trzeba być przewidującym - jak ty reagujesz jak jej zaczyna odwalać, a może sam prowokujesz jakies akcje? - ja jak cokolwiek próbuje dyskutwać, rozmawiać, jak jej zaczyna odwalać to sie obraza i chce zeby jej dac spokój.
                Zgadzam sie z Tobą że rozwijaj świadomość, ale i wyniszczają psychicznie
            • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 23.04.12, 16:43
              mało zrozumiałeś
              na wszystko przychodzi czas
              jeśli się zdąży oczywiście
              można mieć 'małego technika' i doskonalić się
              bez przygotowani i na oślep

podpowiadam, że bordy to ludzie
              wrażliwi i łatwo się kończą
              a nad tym, jak im pomóc żyć, główkują na całym świecie

siebie nie skrzywdź i borda nie traktuj jak worek treningowy
              mało mocnych jest na takie życie
              ale warto
              tylko chyba nie na skróty eksperymentalne
              piękne rzadko jest łatwe
              trudne bywa piękne

• 5kilroy Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 23.04.12, 20:43
                brzask: teraz napisałeś naprawde mądre i warte przeczytania słowa!
                A powiedz co Ty masz wspólnego z bordami? nie zgadzam sie ze bordy to wrażliwi ludzie, owszem mają przebłyski, ale w dużej częsci to uroki chwil , lub w dużej mierze to premedytacja
                mały technik czy jakby tego nie nazwać jest naprawde przydatny (patrz to forum) rozumie onnormalnego jak pisał że prawie żucił sie w dół na obozie.

te momenty bycia razem, gdy niepotrzebne żadne "wypełniacze" typu ciekawe miejsce, właścia knajpa itp. Wystarcza sama obecność i magia dzieje sie wokól. Ale gdy zaczynaja swoją jazde;,, arogancja, wypominanie, itp Trzeba być, skk... żeby nie poczuć sie jakbyś sie zdeżał z pociągiem.
                trudne bywa piękne ale jest bolesne. Powiem tak; wolałbym móc sie odciąć, olać, może nawet wcale sie nie spokać, ale z drugiej strony prawdą jest też to że bordy poszerzają świadomość , wręcz uzależniją. Wszyscy mamy swoje uczucia, pewnie dlatego nie jeden z nas na tym forum. Ja zamierzam wygrać (tak wygrać! bo to niemal jak walka) za dużo nerwów w to włożyłem i za bardzo sie zaangażowałem
                • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 24.04.12, 10:29
                  kilroy ja bym Ci szczerze odradził . Najpiękniejsze a zarazem najstraszniejsze? Co mi się przytrafiło w dotychczasowym życiu . Po takim treningu świadomości ciężko znaleźć kogoś kto jest na twoim poziomie i w jakiś sposób skazujesz się na samotność . Tak się czasem zastanawiam kiedy ludzkość się w końcu dostrzeże to co tak niewielu dostrzega. Kiedyś mógłbyś zostać filozofem a dziś klapa. Samotność i tylko lampka wina Cie rozgrzewa. Co ciekawe ja wszedłem już na taki etap , że nie czuje od niej piękna . Znikneła ta magia o której mówisz.
                  • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 24.04.12, 10:32
                    Kiedyś była non stop teraz przejawia się krótkimi momentami .
                  • 5kilroy Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 24.04.12, 12:08
                    onnormalnyl; a Ty dalej z nią jesteś? udało Ci sie ją jakoś przekonać/utrymać przy sobie
                    Ja też bym określił że to najpiekniejszi i najstraszniejsze w moim zyciu, tylko u mnie ta magia dalej trwa, niestety (chyba)
                    • 1onnormalny Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 24.04.12, 12:13
                      Jestem i wiedze nam się ok .
    • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 24.04.12, 17:21
      trzeba krótko
      trzeba jasno
      ale nie każdy musi pojąć pierwszym łykiem
      kto chce pyta i smakujemy słowa; a co lepsze - myśli spod pancerza słów - powoli snujemy

z bordem nie mozna wygrać
      można wygrać ze sobą

znaczy to wiele i pewnie nóż otwiera
      więc przeczekajmy, przejdźmy
      dalej

bord funkcjonuje jakoś
      coś go powstrzymuje tu i tam - czasami :-)
      zgadnijcie co

to na pewno pierwszy krok do znalezienia w sobie siły
      nie by borda pokonać ale by zrozumieć
      i próbować mieć z nim chwile miłe i
      przerwy
      jak najrzadsze

to straszne kiedy bliska osoba postanawia się wytarzać, upodlić i potem z tym żyć
      bord jest lepszy w każde klocki emocjonalne
      ma szerzej więcej i ponad

ale bord nie ma ...
      i to czego nie ma często zasysa od partnera
      i są jednością
      ale bord traci kontrolę nad swoją huśtawką - czasem nie traci jej w pracy i w sklepie :-) monoplolowym :-) ale traci tu gdzie mu ...
      uzupełnić możecie po namyśle

szanować borda to posiąść umiejętność bycia nieugiętym (terapeutą) - strasznie trudne
      do tego trzeba być mądrym
      z szerokimi horyzontami
      i nadzieją
      że warto

jakość życia nie zależy od jego długości

i zawsze każdy z nas ma tylko jedno żyćko

czy chce bordowi oddać życie czy chce przy bordzie pięknie żyć

decydujcie

Putin to by sobie poradził z bordem
      - gdyby chciał :-) ma facet stanowczość w postawie - :-) :-) :-)
      ale gdyby nie doszacował to bzyk i po cudnym człowieku
      taki głupi żart ale nie bez sensu

nie zakładajcie, że macie wygrać - e tam
      chyba musicie poczuć, że macie swoje zasadne granice - tańczymy puki to ma sens

* terapii nie może prowadzić osoba bliska
      ale może po terapii :-) , szkoleniu :-) wiedzieć

k* co się tu dzieje

bordy są boskie i nie są beztroskie - za wyjątkiem tych chwil :-) wylotów

• canoine Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 07.05.12, 20:31
      kto by się spodziewał, że coś mi tu tak humor poprawi :D siema :D
    • ringogingo Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 08.04.14, 19:02
      Bordy to suki. Nieustannie kłamią. Ich celem jest d.jebać na całej linii. Widzą, że coś jeszcze ci zostało? Nie darują, bo postanowiły cię dorżnąć do samego końca. Karmią się tym. Intuicyjnie wspierają się wzajemnie. Tutaj na forum to widać. Wszystkie płaczą jak im źle. To celowe. W głębi duszy myślą inaczej. Zaraz będą mnie atakować za to co piszę. To nie choroba psychiczna. One mają świadomość tego co robią. Chcesz aby bord się od Ciebie odwalił? Niszcz go też. To jest dziwne ale ma sens. Im bardziej go niszczysz to on chce bardziej Ciebie. Jedyna szansa jak tak po nim pojeździsz, że sam się przestraszy i spierd.li. Za jakiś czas nowy łów.
      • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 10.04.14, 10:15
        kolejny raz okazuje się, że najtrudniej "dać sobie spokój"

póki choć milimetr mózgu masz zajęty nienawiścią jesteś więźniem sprawy

wprawa w niszczeniu bywa dorobkiem ciążącym na całym życiu - nie doskonal się w syfie - to będzie na zawsze Twój smród, który odbija w najmniej oczekiwanych chwilach - nie buduj swojego szamba, bo nie opróżni go już żaden choćby i najidealniejszy związek

kury/koguty na zawsze zapomniały, że są ptakami - kiedy znajdziesz kobietę, która zabierze Cię na dach Ty będziesz pamiętał, że jedyne w czym jesteś dobry to grzebanie a reszty boisz panicznie
        • ringogingo Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 10.04.14, 11:13
          Tak...Tak....banan to święty ssak. Bord to drapieżnik. Ktoś musi go ubić. W innym wypadku on dorżnie nowego.

POZDRO
          • brz_a_sk Re: Jak załatwić dziewczyne z Borderline 10.04.14, 21:18
            chyba coś Ci sie porobiło
            albo tak miałeś?

z ciekawości zapytam - znasz liczbę borderów na świecie?

pogadamy?

o Tobie nie o reszcie świata :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka