Dodaj do ulubionych

Zgubiłeś psa w Sylwestra - zajrzyj tutaj!

31.12.10, 18:17
Dzisiaj między godz.17-18, trzykrotnie, spotkałem dużego psa z długim włosiem który chodził w kółko - Wybrzeżem Wyspiańskiem, Curie Skłodowskiej. Pies ma na szyi jakiś brelok kwadratowy lub trójkątny. Niestety nawoływanie, otwarta dłoń nic nie skutkuje - pies dalej kroczy swoją ścieżką.
Jeśli dobrze naliczyłem zrobił około 3-4 kółek.
Obserwuj wątek
    • skrzynka.pocztowa Re: Zgubiłeś psa w Sylwestra - zajrzyj tutaj! 01.01.11, 15:32
      Sprawę zgłosiłem do schroniska. Okazało się, że Ktoś szukał tego psa od 9 rano.
      Dzięki przekazanej informacji pies odnalazł się po 11 godzinach od zagubienia.
      • moonalisa Re: Zgubiłeś psa w Sylwestra - zajrzyj tutaj! 01.01.11, 21:03
        gratuluję:)
    • zalosia Re: Zgubiłeś psa w Sylwestra - zajrzyj tutaj! 04.01.13, 08:22
      na ulicy Łodygowej przed Ząbkami siedzi pod latarnią przy warsztatach od środy maleńki biały piesek w czerwonej obroży, podchodzi lękliwie do przechodniów i wraca na miejsce, gdy nikt na niego nie zwraca uwagi....malutki biały psiak z dużymi uszami
    • eezee Osobę, która znalazła dużego brązowego ,,, 02.01.14, 14:50
      Osobę, która znalazła kudłatego brązowego psa w okolicy ulicy Karkonoskiej we Wrocławiu proszę o kontakt po 501 482 022. Pies ma na obroży numer do weterynarza, ale weterynarz nie potrafił go zidentyfikować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka