Dodaj do ulubionych

chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;)

16.01.18, 21:38
witam,
kolejny raz miałam do czynienia z burakiem wink
no cóż, ja sobie poczekam wink
pójdzie na warszawkę z widłami smile

jak w temacie chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy wink
Obserwuj wątek
    • rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 20.01.18, 11:00
      Niby w czym rzecz?Ty z Paryża?
      • obserwatorvictoria Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 21.01.18, 15:50
        Przepraszam, musiałam odreagować, bo rzadko kto potrafi mnie tak wkurzyć.
        W czym rzecz?
        Ostatnio sąsiad zaczął się na mnie wydzierać, bo coś mu tam przeszkadzało,
        a wystarczyło przyjść i powiedzieć zwyczajnie,
        dlatego uważam że to burak i słoma mu z butów wystaje, bez względu na to skąd przyjechał wink
        Dla mnie to jest dziwne, sra* na najbliższe otoczenie
        • rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 24.01.18, 11:13
          To "coś" musiało być nie pierwszy raz,skoro zaczął krzyczeć.Piszeż,że masz czas i przeczekasz,czyli ani myślisz to coś naprawić.Niestety wystarczy kilka razy przeczytać te Twoje wpisy,żeby dojść do jednego wniosku ...
          • obserwatorvictoria Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 02.02.18, 23:09
            Nie będę z Tobą odbijać piłeczki wink Był czas że podpuściłam forumowiczów, chciałam zobaczyć co tu mi odpiszą mądrale wink
            a'propos "tego czegoś" jak jest problem to się go rozwiązuje wink
            a to że sąsiad nie potrafił mi powiedzieć za pierwszym, drugim, lub trzecim razem ....
            widocznie nie potrafi rozmawiać, tylko lubi kumulować emocje i się wydzierać wink
            • jac3k27 Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 04.02.18, 20:57
              Podobno, mądremu wystarczy raz powiedzieć?
              • rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 05.02.18, 11:40
                Jeszcze zależy co się powie.Prawda?
            • brofran Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 07.03.18, 19:29
              < a'propos "tego czegoś" jak jest problem to się go rozwiązuje
              Mylne założenie . Sztuka współżycia na osiedlu polega na tym aby innym sąsiadom problemów ( utrudnień , niedogodności , przykrości ... ) nie sprawiać . Wtedy wk.... y sąsiad do Ciebie nie przyjdzie z pretensjami .
              • rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 09.03.18, 20:37
                Sedno sprawy.Proste.
                • reniaijuz Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 28.10.18, 02:27
                  jeszcze się taki nie narodził, by wszystkim dogodził tongue_out
              • reniaijuz Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 24.11.18, 01:12
                Nie każdy wraca o tej samej porze, nie każdy je obiad o tej samej godzinie itp itd
                jednemu sąsiadowi przeszkadza nastawiona pralka o 15:01 w sobotę, innemu bicie kotletów schabowych o 18:04 w środę, komuś innemu nawet to że kaczki są na osiedlu wink
                człowieku, dialog to podstawa dobrych relacji
                jak ktoś nie chce, to nie, niech sobie krzyczy i się złości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka