obserwatorvictoria 16.01.18, 21:38 witam, kolejny raz miałam do czynienia z burakiem no cóż, ja sobie poczekam pójdzie na warszawkę z widłami jak w temacie chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 20.01.18, 11:00 Niby w czym rzecz?Ty z Paryża? Odpowiedz Link
obserwatorvictoria Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 21.01.18, 15:50 Przepraszam, musiałam odreagować, bo rzadko kto potrafi mnie tak wkurzyć. W czym rzecz? Ostatnio sąsiad zaczął się na mnie wydzierać, bo coś mu tam przeszkadzało, a wystarczyło przyjść i powiedzieć zwyczajnie, dlatego uważam że to burak i słoma mu z butów wystaje, bez względu na to skąd przyjechał Dla mnie to jest dziwne, sra* na najbliższe otoczenie Odpowiedz Link
rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 24.01.18, 11:13 To "coś" musiało być nie pierwszy raz,skoro zaczął krzyczeć.Piszeż,że masz czas i przeczekasz,czyli ani myślisz to coś naprawić.Niestety wystarczy kilka razy przeczytać te Twoje wpisy,żeby dojść do jednego wniosku ... Odpowiedz Link
obserwatorvictoria Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 02.02.18, 23:09 Nie będę z Tobą odbijać piłeczki Był czas że podpuściłam forumowiczów, chciałam zobaczyć co tu mi odpiszą mądrale a'propos "tego czegoś" jak jest problem to się go rozwiązuje a to że sąsiad nie potrafił mi powiedzieć za pierwszym, drugim, lub trzecim razem .... widocznie nie potrafi rozmawiać, tylko lubi kumulować emocje i się wydzierać Odpowiedz Link
jac3k27 Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 04.02.18, 20:57 Podobno, mądremu wystarczy raz powiedzieć? Odpowiedz Link
rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 05.02.18, 11:40 Jeszcze zależy co się powie.Prawda? Odpowiedz Link
brofran Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 07.03.18, 19:29 < a'propos "tego czegoś" jak jest problem to się go rozwiązuje Mylne założenie . Sztuka współżycia na osiedlu polega na tym aby innym sąsiadom problemów ( utrudnień , niedogodności , przykrości ... ) nie sprawiać . Wtedy wk.... y sąsiad do Ciebie nie przyjdzie z pretensjami . Odpowiedz Link
rypioze Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 09.03.18, 20:37 Sedno sprawy.Proste. Odpowiedz Link
reniaijuz Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 28.10.18, 02:27 jeszcze się taki nie narodził, by wszystkim dogodził Odpowiedz Link
reniaijuz Re: chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy ;) 24.11.18, 01:12 Nie każdy wraca o tej samej porze, nie każdy je obiad o tej samej godzinie itp itd jednemu sąsiadowi przeszkadza nastawiona pralka o 15:01 w sobotę, innemu bicie kotletów schabowych o 18:04 w środę, komuś innemu nawet to że kaczki są na osiedlu człowieku, dialog to podstawa dobrych relacji jak ktoś nie chce, to nie, niech sobie krzyczy i się złości Odpowiedz Link