singielka33 05.11.09, 21:56 poszukiwany do zwiedzania okolic, wypadów za miasto Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzik Re: towarzysz z Trójmiasta 07.11.09, 20:44 Witam,siedzę sobie w Rewie i się nudzę. Możemy coś wspólnie pozwiedzać. Mam różne środki transportu.Problemem może być różnica wieku (53l), ale wybór należy do Ciebie.Krzysztof Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 18.11.09, 13:34 Można by stworzyć małą grupkę :) Mało nas z pomorskiego ..albo ja nie trafiam :) Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 18.11.09, 16:53 Mieszkam w Gdańsku interesują mnie wypady na Kaszuby i okolice półwyspu Helskiego lub inne ciekawe propozycje a konkretnie - szukam sympatycznej dziewczyny na wyjazd narciarski ( poza sezonem swiątecznym) najlepiej z okolic Trójmiasta , wesołej i komunikatywnej . Szczegóły w korespondencji mailowej Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 18.11.09, 20:49 ja tak samo trafiam co oznacza że mało nas z pomorskiego:) więc jestem za by się spotkać na kawie, piwku itp a może i przyjdzie czas na wspólny weekendowy wypad:) a Kaszuby uwielbiam:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 18.11.09, 22:41 Singielko33 przewidujesz jakieś bariery wiekowe ? większość nie ma wizytówek więc trudno określić czy się dopasujemy :D Ja dogaduje się z każdym... od 20-80 lat i wiek nie stanowi dla mnie problemu :) Ale to faktycznie wynikłoby przy pierwszym spotkaniu na piwku :) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 18.11.09, 22:42 A jesli chodzi o Kaszuby..tez chciałabym je zobaczyć, zwiedzić..poszwendac się :) Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 07:57 nie przewiduje mój wiek jest w wizytówce:) a myślę, iż to kwestia ludzi ich charakteru, podejścia do życia itp; czasami taka osoba starsza ma więcej życia w sobie, energii czy optymizmu niż nie jeden młody człowiek:) Więc póki co zbieram grupkę na piwo:) jak nie będzie chętnych to my dwie się najwyżej spotkamy...planowany czas może w przyszłym tygodniu? Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 11:49 Witam przyszły tydzień jest ok. proponuję podać konkretny termin tak aby zarezerwować czas . Co do wieku to ważne aby osoby miały podobny stopień sprawności psycho-ruchowej ;-). Pozdrawiam m 44 Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 12:10 I mnie odpowiada przyszły tydzień, raczej godziny popołudniowe. Moja sprawność fiz-ruchowa raczej jest ok :D Może dogadamy się szybciej na gg : 4893078 Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 17:31 Spotykamy się w czwartek ok 17 pod Krewetką. Kto ma ochotę na spotkanie będzie mile widziany :D Mam nadzieję, że będzie chociaż kilka osób:) Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 18:02 myślę że mój stopień sprawności psycho-ruchowej jest ok:) proponuje może w środe? mam nadzieje że mnie nic nie rozłoży bo coś mnie bierze ale już ferwex pije itp, możemy na gg porozmawiać a kto nie ma niech sobie założy:)540 34 76 Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 18:35 ojej dopiero odczytalam jakoś że padła propzycja na czwartek nie pasuje mi, wieczorem umówiona jestem już a po pracy musze na uczelnie iść bo to jedyny dzień gdzie dziekanat czynny jest po południu Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 22:12 zobaczymy może uda się przełożyć na środę:) mnie tez by to lepiej pasowało... rzecz w tym żeby zebrać chodziaż kilka osób:) Zapisałam Twoje gg :) Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 22:17 Witajcie :) Chetnię się do Was przyłączę . Widzę , ze jest kilka chętnych osób w różnym wieku . To chyba nie jest przeszkodą . Rownież nie mogę się spotkać w czwartek -. Sroda jest ok . Pozdrawiam netgabriela :) - napisałam do Ciebie maila. Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 19.11.09, 23:55 Aniu odpisałam i mam nadzieję, że dołączysz do nas:) Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 20.11.09, 11:05 ok. sroda po południu pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 20.11.09, 11:49 w takim razie środa koło kina Krewetka ok 17:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 20.11.09, 13:35 dokładnie :) więc do zobaczyska:) Jakoś się chyba znajdziemy :) Miłego weekendu Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 22.11.09, 17:43 to zostało ustalone: środa o 17 koło kina Krewetka - czekam do 17.15 jak by ktoś się spóźnił rzeczą charakterystyczną będzie czerwony płaszczyk:) zapraszam:) im więcej nas będzie tym weselej:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 23.11.09, 00:06 I super!! to będzie widoczne :) do zobaczyska :) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 25.11.09, 22:49 Pierwsze spotkanie za nami :D Uwazam że udane :) Komunikacja była a o smiechu nie wspomnę :D Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 26.11.09, 07:55 potwierdzam:)było sympatycznie i wesoło:) i mam nadzieje iż będą kolejne spotkania:) Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 26.11.09, 08:14 Przyłączam sie do powyższych wypowiedzi :) Było wesoło i miło . Pozdrawiam uczestników :) Odpowiedz Link
ekorni Puk, puk 26.11.09, 23:18 Sprawność ruchowo - fizyczna OK. Energia i optymizm także. Wpraszam sie na kolejne spotkanie......termin znam. Mam nadzieję, że Gabi poręczy.Pozdrawiam. i44.tinypic.com/2jae1rs.gif Odpowiedz Link
singielka33 Re: Puk, puk 29.11.09, 06:56 to super:)Gabi poręczyła wszystko jest ok:):) kolejne spotkanie 04.12 zapraszamy kto chętny, wiek nie ma znaczenia liczy się dobry humor:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: Puk, puk 01.12.09, 11:25 No to do zobaczyska w piątek:D Nie ma żadnej Basi ..szkoda ! Miałby kto stawiać ... te czajniki z herbatą :D:D Odpowiedz Link
netgabriela Re: Puk, puk 03.12.09, 00:09 Jesteśmy umówieni :) ale może ktoś z Trójmiasta miałby ochotę dołączyć do nas na szanty w "Plaży Piratów" w piatek ?? Odpowiedz Link
klud Re: towarzysz z Trójmiasta 03.12.09, 16:23 Zerknij jeszcze na ogłoszenia osób w tej wyszukiwarce podróżników Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 07.12.09, 22:57 Było spotkanko na szantach w "Plaży Piratów" ... było super..zabawnie ,wesoło i klimacik fajny!!! Spróbujmy zorganizować tego Sylwestra... mam nadzieję, że uda nam się jak do tej pory :))) Czy naprawdę nie ma nikogo więcej z Trójmiasta??? Żeby dołączył do nas??? Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 09.12.09, 11:14 potwierdzam szanty udane:) a Sylwester planujemy w SOPRANO na Przymorzu im więcej nas tym weselej będzie:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 11.12.09, 00:19 Macie jakies namiary na to Soprano ? jakis link ?? Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 17.12.09, 07:55 netgabriela napisała: > załatwiłyscie już wszystko ? Plany calkiem realne :) Może zmienisz zdanie ? :) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 19.12.09, 00:13 Nawet nie wiecie jak bym chciała!!!! a może dałoby radę ??? qrcze !!! Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 19.12.09, 07:45 byłam w piątek ale nic nie załatwiłam w poniedziałek teraz jade więc masz czas Gabi na zmiane decyzji:):):) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 19.12.09, 21:27 decyzja podjęta !!! Idę z wami !! Ania przygarniesz mnie na kawałek nocy ?? hehe Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 21.12.09, 23:29 No i chyba dało radę??? Dorota załatwiłaś wszystko ?? Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 22.12.09, 17:53 załatwione:) Sylwester zarezerwowany:) Odpowiedz Link
malwina1 Re: towarzysz z Trójmiasta 01.01.10, 12:29 Cześć. Chętnie się do Waszej wesołej gromadki przyłączę. Jestem z Gdyni. Mam 35 lat. Dajcie znać jak będzie kolejne spotkanie. Na adres gazetowy lub gg 3980839 :P Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 01.01.10, 15:07 oj gromadka jest wesoła, sylwester udany grunt to dobre i wesołe towarzystwo:):) o kolejnym spotkaniu poinformujemy:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 02.01.10, 18:56 To prawda Sylwester udany i przejdzie do historii naszej znajomości. W życiu go nie zapomnę :D:D:D Witaj Malwina:) Dołącz do naszej grupki:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 03.01.10, 23:48 witamy, witamy :) im więcej nas tym weselej :) Poczucie humoru obowiązkowe :) Napisz kilka słów o sobie na gazetowego albo na gg 4893078:D Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 04.01.10, 19:21 Rowniez witam nowe, chętne do spotkan osoby i pozdrawiam :) gg 18795194 Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 04.01.10, 21:33 zapraszamy:) im więcej tym jeszcze weselej:) podaje swoje namiary 540 34 76 pozdrawiam Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 13.01.10, 16:59 witam. a może w sprawach turystycznych ktoś zabierze głos ;-). Wybieram się na narty w najblizszych dniach jeśli są chętni proszę o kontakt ( w miarę szybki ) pozdrawiam menys@gazeta.pl Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 13.01.10, 20:33 Witam :) No niestety na nartach nie jeżdżę ;) a na wędrówki temperatura niezbyt sprzyjająca ..czekamy na wiosnę:) Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 17.01.10, 16:03 z racji, iż ja już powoli zaczynam myśleć o urlopie poszukuje chętnych do wspólnego wyjazdu. Urlop planuje we wrześniu, interesują mnie ciepłe kraje, wyjazd bardziej na własną ręke niż zorganizowany przez biuro, nastawienie na zwiedzanie niż leżenie na plaży, w miare po niskich kosztach:) Chętne osoby - zgłaszać sie!!:) Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 19.01.10, 12:26 We wrześniu może byc b.gorąco w tych rejonach i aktywne zwiedzanie jest okupione wysiłkiem . Ja planuję KRETĘ w maju , piękny wiosenny czas.A wyjazd może być b.tani przy grupie 4-osób Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 21.01.10, 17:16 w maju to ja myśle o sesji a urlop planuje po niej czyli od końca czerwca:) Odpowiedz Link
justka.j Re: towarzysz z Trójmiasta 26.01.10, 17:52 Hej A moze jest ktoś kto fotografią sie bawi? jakieś wspólne plenery itp? Jestem z Wejherowa:) a i na spotkanie trójmiejskie chętnie się wybiorę. Poza tym o wakacjach czas myśleć - w planach Chorwacja samochodem. Może ktoś chętny? Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 26.01.10, 23:08 można powiedzieć że bawie się troche fotografią:)w Chorwacji byłam w zeszłym roku na objazdowej wycieczce, tysiące fotek, niezapomniane widoki, przesympatyczni ludzie polecam:) a w tym roku.... no właśnie zbieram ekipe na wrzesień bo wówczas planuje ulop 540 34 76:) Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 27.01.10, 11:34 Interesuje sie foto . Plenery : bardzo chętnie . W pojedynke niezbyt przyjemnie zapuszczać sie w tereny opustoszałe i odleglejsze od "cywilizacji" :) Ogólnie jestem otwarta na robienie czegos twórczego . Pozdrawiam Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 29.01.10, 08:55 Witam wszystkich po krótkiej przerwie :) I ja trochę pstrykam:) Właśnie wróciłam z Egiptowa :) Temperatura jak marzenie tylko mały szok termiczny po wyladowaniu u nas :) Teraz ostra jazda w pracy.. trzeba nadrobić zaległości :) Odpowiedz Link
za.raza Re: towarzysz z Trójmiasta 30.01.10, 21:45 Nie jestem z Trójmiasta ale chętnie tam czasem dotrę dla fajnej kompanii. Do podróży zawsze chętna, lubię śpiewać i "popstrykać" nie tylko do archiwizowania, otwarta i nie do zdarcia :P. Zechcecie mnie...? Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 01.02.10, 11:27 Witamy :) Skąd jestes ? Spotkanie jest planowane i moze bedzie okazja sie poznać . Pozdrawiam Odpowiedz Link
za.raza Re: towarzysz z Trójmiasta 02.02.10, 14:08 Jestem z Ciechanowa ale sporo jeżdżę i w razie czego będę miała gdzie się zatrzymać na Morenie w Gdańsku. U siebie też mam co pokazać do zwiedzania. Już się cieszę i czekam na info o spotkaniu. Pozdrawiam wszystkich :D Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 06.02.10, 12:07 Planujemy spotkanie na 19 lutego.... co i jak , o której wszystko napiszemy tutaj. Jesli ktos jest chętny to byłoby super! Odpowiedz Link
malwina1 Re: towarzysz z Trójmiasta 06.02.10, 14:49 Oj, szkoda, że spotkanie jest 19 lutego. Wyjeżdżam i wracam dopiero 21 lutego :( Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 06.02.10, 16:49 Nie łam się :) beda następne.. nie zawsze terminy wszystkim pasują ...nie będzie Cie teraz ..zameldujesz się na następnym :) Odpowiedz Link
indialady Re: towarzysz z Trójmiasta 06.02.10, 17:48 Hej, jakiś czas tu nie zaglądałam, teraz znów wróciłam - widzę, że spory tu ruch:) Ja też chętnie się spotkam, jeśli znajdę wolną chwilę. Jestem z Trójmiasta. Aktualnie planuję uczyć się jazdy na nartach, póki co lokalnie, bo w tym roku urlop zimowy nie wypali. Pozdrawiam Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 08.02.10, 14:57 witam. ja jestem juz po nartkach , i proponuje na początek Trzepowo b.sympatyczna górka .Prawdopodobnie pojadę tam w tygodniu ;-) miłego szusowania Odpowiedz Link
indialady Re: towarzysz z Trójmiasta 08.02.10, 20:26 No ja chyba wystartuję raczej na Łysej Gorze, bo na razie autem nie dysponuję i nie mam jak dojechać... Jutro idę kupić spodnie i szykuję się psychicznie:] Nigdy nie miałam nart na nogach:] a jak przeżyję to i do Trzepowa dojadę:) Odpowiedz Link
menys Re: towarzysz z Trójmiasta 14.02.10, 14:22 Witaj. Jak twoje postępy w sztuce jazdy na deskach :-) M indialady napisała: > No ja chyba wystartuję raczej na Łysej Gorze, bo na razie autem nie > dysponuję i nie mam jak dojechać... Jutro idę kupić spodnie i > szykuję się psychicznie:] Nigdy nie miałam nart na nogach:] a jak > przeżyję to i do Trzepowa dojadę:) Odpowiedz Link
indialady Re: towarzysz z Trójmiasta 21.02.10, 21:20 No więc byłam po raz pierwszy wczoraj:) W końcu wylądowałam w Wieżycy i było świetnie:) Podoba mi się, przynajmniej na razie;) Na początku było trochę strachu a potem okazoło się, że to nie takie trudne;) Było naprawdę super:) Pozdrawiam wszystkich - narciarzy i nie-narciarzy:) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 09.02.10, 21:41 Hejka:)) Dorota i jak z poszukiwaniami?? Miałas troche czasu ? Wiesz juz cos konkretnego?? Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 10.02.10, 20:04 hejka:) szukam,szukam;) czy znajde to się okaże:) póki co konkretków brak;) a może ktoś podsunie pomysł gdzie można przy fajniej muzyce potańczyć, wiekowo poooo 30:) Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 15.02.10, 21:16 Planujemy spotkanie w sobote :);) Jest ktoś chętny ?? Prosimy o sygnał :) Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 15.02.10, 23:32 w sobotę??? ja wiem o piątku:):) Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 16.02.10, 08:22 To przez Gabi :):) Zrozumiałam , ze przyjedzie w sobotę ??? Dla mnie bez różnicy : piatek .. sobota .. Znalazłas jakieś fajne miejsce ? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 16.02.10, 17:09 myśle o Barbadosie w Gdańsku ale może ktoś ma inny pomysł:) Odpowiedz Link
ima55 Re: towarzysz z Trójmiasta 16.02.10, 22:19 Tak fajnie piszecie, mogę do Was dołączyć na najbliższym spotkaniu? A może ktoś chce pojechać ze mną na narty do Włoch? Szukam pary do pokoju. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 17.02.10, 08:43 Gabi :) Wczoraj poszalałam tanecznie :) Było super :) Trening przed piątkiem? Musisz przyjechać !!!! Dorota - pozdrawiam :) !! Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 17.02.10, 18:12 Aniu a gdzie byłaś? jak było super to może tam sie wybierzemy? póki co zostaje Barbados w Gdańsku, myśle że zbiórka koło krewetki godzina myśle że tak ok 19.30 Odpowiedz Link
singielka33 Re: towarzysz z Trójmiasta 19.02.10, 10:13 z różnych przyczyn piątkowe spotkanie odwołane..... ale może w tygodniu choć na kawkę by się udało umówić? pozdrawiam Odpowiedz Link
alepoo Re: towarzysz z Trójmiasta 01.04.10, 13:02 Pozdrawiam wszystkich i życzę miłych , ciepłych Świąt Wielkanocnych :):) Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 03.04.10, 21:41 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja www.youtube.com/watch?v=WJTiXoMCppw&feature=fvw Odpowiedz Link
netgabriela Re: towarzysz z Trójmiasta 03.04.10, 21:43 Ania myslę nad tym 17-tym... myslę że uda mi się wyrwać na kilka godzin przed moim wyjazdem do Kraka :):) Odpowiedz Link