casu.elle
26.06.12, 12:02
Jestem na tym forum od niedawna, ale przeglądając historię zdążyłam się zorientować, że było podejmowanych co najmniej kilka prób stworzenia takiej i podobnych grup:) Nie wiem co z tego wyszło, więc podejmuję kolejną:)
W piątek stworzyłam stronę: www.grupawyjazdowa.moonfruit.com
na której opisałam dokładnie na czym działanie grupy miałoby polegać. To nieformalna i oddolna inicjatywa. Po prostu sama mam ochotę na poznanie osób do wspólnego podróżowania:)
Jeśli chcecie się przyłączyć zapraszam na ognisko w Powsinie w najbliższą sobotę 30.06 o godzinie 16.00. Nie trzeba wysyłać potwierdzeń, po prostu przyjdźcie.
Do soboty postaram się zorganizować jakieś coś co ułatwi Wam odnalezienie na polanie odpowiedniej grupy. Może Polską flagę?:)
Jedzenie zapewniamy we własnym zakresie, tak więc zaopatrzcie się w kiełbasę, kanapki, sałatki, ciastka, picie itp.
Warto zabrać ze sobą również jakiś koc lub karimatę, na której będzie można usiąść w razie gdyby okazało się, że jest nas więcej niż miejsc siedzących.
Poza tym przydadzą się również:
+ ostre narzędzia do przygotowania kijków do kiełbasek
+ węgiel do grilla gdyby okazało się, że z innym opałem jest problem
+ grill?;)
Przy okazji bardzo proszę aby zgłaszały się do mnie również osoby, które pomogą mi w rezerwacji miejsca na polanie:)
Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia:)