Dodaj do ulubionych

Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy

05.01.15, 01:38
Witajcie,
Mieszkam w Warszawie. Jestem 50+. Moja pasja to indywidualne, kilkudniowe zwiedzanie miast europejskich oraz zorganizowane wycieczki objazdowe. Dysponuję czasem od połowy czerwca do końca sierpnia 2015. Myślę o Wiedniu, Wenecji, Barcelonie. Planowane wycieczki to Bałkany, Lazurowe Wybrzeże i Prowansja, Litwa, Łotwa, Estonia, Grecja. Jestem osobą dobrze zorganizowaną, od niedawna singielką. Szukam pąń do wspólnych wyjazdów. Np z Rainbow Tours: Chorwacja-między niebem, ziemią a morzem; Uroki Morza Śródziemnego; Bałtyckim szlakiem; Dookoła Grecji. Jestem otwarta również na inne propozycje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 4a13 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 06.01.15, 23:26
      Witaj
      Ja również mieszkam w Warszawie i jestem 50+. Też jestem zainteresowana krótkimi wypadami do europejskich miast indywidualnie lub z biurem podróży. Mam sporo czasu w wakacje i w ciągu roku również. Jestem otwarta na inne propozycje.
      Pozdrawiam Małgosia
      • 53inga Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 07.01.15, 23:25
        Witaj Małgosiu,
        To już jesteśmy dwie i może uda nam się coś wspólnie zrealizować. Nie ma mnie w tej chwili w kraju, ale proponuję dalszy kontakt drogą meilową /53inga@gazeta.pl/. Możemy juz zacząć coś planować. Czekam na wiadomość. Pozdrawiam, Agnieszka
      • alicja553 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 09.01.15, 11:04
        Cześć
        Ja również mieszkam w Warszawie. Jestem 50+. Chętnie pojadę do wielu miast w Europie. Także interesują mnie dalsze wyjazdy "trochę egzotyki". Mój adres alicja553@gazeta.pl
        Pozdrawiam
        Alicja
        • kaska-1234 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 09.01.15, 18:03
          Ja również się dołączam, też jestem z W-wy i w podobnym wieku, może się spotkamy na kawie i porozmawiamy ( będzie łatwiej niż mailowo) .pozdr. Katarzyna
          • 4a13 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 09.01.15, 22:45
            Bardzo chętnie, też uważam, że warto by się spotkać i porozmawiać osobiście.
            Piszcie do mnie na adres inka42h@gmail.com
            Pozdrawiam Małgosia
          • 53inga Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 10.01.15, 19:40
            Cześć,
            Chętnie bym się też spotkała, ale niestety przylatuję do Warszawy na początku marca. Zakładając ten wątek, spodziewałam się tak dużego odzewu. Mam nadzieję, że nie wyjedziecie beze mnie. Tymczasem mogę się kontaktować tylko mailem. A co byście powiedziały na spotkanie 8 marca.
            Pozdrawiam
            Agnieszka
            53inga@gazeta.pl
            • 53inga Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 10.01.15, 19:51
              Sorry,
              Powinno być : Zakładając ten wątek, nie spodziewałam się tak dużego odzewu.
            • alicja553 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 15.01.15, 10:47
              Cześć
              ja chętnie przyjdę na takie spotkanie.
              Pozdrawiam
              Alicja
        • angela35 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 26.02.15, 17:27
          Hej Alicja, a jakie wyjazdy egzotyczne Cię interesują?
    • ij27 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 11.01.15, 17:33
      Witaj!
      Jestem zainteresowana kontaktem o ile nadal szukasz towarzystwa do wyjazdów. Jestem singielką 54 lata , pracuję w Krakowie. Tak się składa,że już na początku roku muszę podać termin urlopu letniego więc zaczynam już planować. Ogólnie interesuje mnie również zwiedzanie miast oraz dłuższe wyjazdy np.Chorwacja, Włochy, Francja przy czym myślę o zwiedzaniu połączonym z wypoczynkiem np. 7+7 . Wyjazdy autokarem nie wchodzą w grę ani wyjazdy typu 5 stolic w 4 dni czy ostre górskie wyprawy. W ubiegłym roku byłam z koleżanką pod koniec czerwca w Dalmacji prywatnie w pięknej Breli, udało nam się wypocząć i pozwiedzać . W tym roku jeżeli nawet nie znajdę towarzystwa to jestem zdecydowana pojechać sama z jakimś biurem, zwróciłam uwagę na program wycieczek z Rainbow Tours "Bałkany All Inclusive" oraz do Włoch "O Sole Mio" jednak znalazłam wiele negatywnych opinii co do tego biura. Ale oczywiście milej by było i taniej pojechać z kimś znajomym ,podobnie zainteresowanym podróżami. Czekam na odpowiedź ! Iwona
      • toya011 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 11.01.15, 18:41
        Witaj Iwona! Ja również jestem zainteresowana wycieczką "O Sole Mio" oraz tygodniowym pobytem w Kalabrii (7+7). Niestety mogę wyjechać tylko w lipcu lub sierpniu. Pracuję w Krakowie, mieszkam w bliskiej okolicy tego miasta. pozdrawiam K 40+
        • ij27 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 11.01.15, 20:34
          Witaj! myślałam o terminie 21.06 następny to 05.07 byłby chyba możliwy ale czy by Ci odpowiadał? pozdrawiam Iwona
          • toya011 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 11.01.15, 21:55
            Witaj! 5.07 bardzo mi odpowiada. Napisz na mojego maila toya011@gazeta.pl
      • 53inga Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 11.01.15, 23:56
        Witaj,
        Widzę, że mamy podobne preferencje. Myślę, że możesz nie obawiać się Rainbow Tours. Ma doskonałych pilotów i niezły program wycieczek objazdowych. W ubiegłym roku byłam w Portugalii /Luzytania wczoraj i dziś/. Rewelacja pod warunkiem, że jeśli jesteś singlem, dopłacisz za jedynkę. Ja się połaszczyłam na dokwaterowanie do drugiej osoby, a ponieważ były 3 syngielki, upchnęli nas w jednym pokoju. Trzy noce miałyśmy do dyspozycji tylko łóżko małżeńskie i dostawkę. Dlatego właśnie, między innymi, zdecydowałam się założyć ten wątek, żeby nocować w pokoju dwuosobowym z kimś kogo poznam wcześniej.
        Ja też myślałam o Chorwacji w lipcu, ale wydaje mi się ciekawsza wycieczka Między niebem, ziemią, a morzem. Ma dużo lepsze opinie niż Bałkany all inclusive. A do tego np wypoczynek w dobrym hotelu blisko Dubrownika. Można by wtedy lepiej zwiedzić to piękne miasto. Co o tym sądzisz? Czekam na wiadomość. Agnieszka/53inga@gazeta.pl/

• ij27 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 13.01.15, 11:48
          Witaj!
          Opinie co do wycieczek są różne, myślę,że to biuro jako "sieciówka" zawsze będzie miało wpadki byle by nie były rażące jak np. przejazd przez lotnisko (12h) na część pobytową - w takim przypadku lepiej dojechać do hotelu we własnym zakresie. Plan zwiedzania "między ziemią.." jest bogatszy, trzeba się liczyć z długimi przejazdami i nie wiadomo z którego lotniska będzie przyjazd/wyjazd, co do hotelu to chyba przy opcji 7+7 można wybrać hotel(jest wersja z konkretnym hotelem ?) Przy opcji "Bałkany ALL ..." można co prawda za dopłatą ale zrobić dodatkowe wycieczki a trasa ogólna jest krótsza. To moje uwagi ostatecznie mogę też zaakceptować Twoją propozycję, zależy mi natomiast na terminie czerwcowym może być nawet od 18.06, w ubiegłym roku o tej porze nie było bardzo gorąco i zdecydowanie mniej ludzi. Napisz co o tym sądzisz ? Pozdrawiam Iwona
        • ne-lla Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 19.04.15, 19:36
          witam! poszukuje towarzyszki na wyjazd z BP w czerwcu, na 14 dni (opcja 7+7) ? Kierunek: Hiszpania, Portugalia. Wylot z W-wy.
        • biurorenomatour Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 27.11.15, 10:45
          WITAM SERDECZNIE,
          Może będzie się Pani chciała przyłączyć do naszej Pani Singielki??
          Obecne PILNIE Poszukujemy Pani na dokwaterowanie (nasza Pani rocznik "39)
          Kreta objazdowa 15-22.05.2016 - 7 dni
          Wylot z Katowic,Warszawa
          Grecos - Królowa Wysp Greckich,
          Polecam się do dyspozycji: tel/fax 32 259 82 76,
          mob 602 225 725
      • maryla55b Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 24.11.17, 11:52
        Witam.
        Jestem bardzo zainteresowana wyjazdami krótszymi i dłuższymi. Niestety brakuje mi koleżanki ,z którą mogłabym podróżować. Kilka razy wyjeżdżałam sama ale jest to i droższe i lepiej w towarzystwie. Mieszkam w Gliwicach,mam 58 lat.
        Proszę o kontakt na adres maryla55b@gazeta.pl Pozdrawiam.
    • klud Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 23.01.15, 11:16
      Możesz jeszcze tutaj poszukać osób na wyjazd...
    • angela35 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 26.02.15, 17:22
      Cześć,
      Jestem zainteresowana indywidualną wycieczką do Prowansji i południowej Francji, ale nie tylko. Także Włochy i inne kraje Europy. Ja K50+ W-wa
    • balkanski_organizator Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 30.03.15, 01:50
      Jeśli rozważacie Panie Bałkany w wydaniu nieco bardziej ambitnym od masówek dużych biur to zachęcam do wspólnych podróży. Jesteśmy pasjonatami tego regionu, którzy mają za sobą pracę w wielu dużych i małych biurach podróży a obecnie sami organizujemy coraz więcej wycieczek. Programy są bardzo bałkańskie, nastawione na poznawanie i odkrywanie ze sporą lekcją historii. Pozdrawiam i zapraszam na www.pociagnabalkany.pl
      Piotr, Pociąg na Bałkany
    • oliana47 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 01.04.15, 12:18
      Dzień dobry!
      Wiek 47 i pomysł na wekendowy wyjazd( www.funclub.pl/oferty/dluzszy-weekendlitwa-w-ojczyznie-wieszcza_funclubpl-lato_1008770.html?label=681) Może dołączysz do mnie?
      • florina4 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 07.05.15, 14:23
        Witaj, czy już kogoś znalazłaś? Z jakiej miejscowości byś jechała i jakim terminie?

• 604ana Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 10.05.15, 07:28
      Witaj, jeżeli nadal szukasz towarzyszki podróży, odezwij się, proszę, może razem coś ustalimy. Jestem zwolenniczką -podobnie jak ty -wycieczek objazdowych, ale też jestem otwarta na inne propozycje. K 40+, ew. wylot najchętniej z Warszawy
      • jaga995 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 10.05.15, 21:14
        Jestem z warszawy K50+, jestem zainteresowana Chorwacją, Czarnogórą- objazdówka; inne kierunki też wchodzą w rachubę. Odezwij się na maila gazetowego to może uda się coś ustalić i razem wyjechać, Pozdrawiam
        • 53inga Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 13.05.15, 19:19
          Cześć Jagoda,
          Widzę, że już zwątpiłaś, że uda nam się razem wyjechać.
          Pozdrawiam,
          Agnieszka
      • ne-lla Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 14.05.15, 22:20
        witam! Poszukuję towarzyszki na wyjazd z Biurem Podróży, w czerwcu 2015 r., do Hiszpanii lub Portugalii, najchętniej opcja 7+7. Wylot z W-wy. Ja K40+
      • florina4 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 24.05.15, 21:59
        Witaj, czy nadal szukasz towarzystwa na wyjazd? Interesują mnie wycieczki objazdowe. Wyjazd z Warszawy. Najchętniej na początku czerwca. Mój adres florina4@gazeta.pl
        • florina4 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 24.05.15, 22:02
          To wiadomość do 604ana. Pozdrawiam.
        • dana3000 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 04.02.18, 19:49
          Witaj. Podaj @ lub napisz do mnie dana_2007@o2.pl
    • maranta100 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 01.01.16, 18:57
      Witajcie,
      Jestem tez zainteresowana wyjazdami, wyjazdy wypoczynkowe plus wypoczynek. Ja z Warszawy K50+.
    • lucy699 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 07.11.17, 14:38
      mile Panie.
      k48 zainteresowana roznymi ofertami wyjazdow.
      wylot najchetniej z warszawy .
      troche odpoczynku polaczonego ze zwiedzaniem
      masz pomysla i brak Ci towarzystwa....
      pisz sms 883441774 lucyna
      • biurorenomatour Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 07.11.17, 14:46
        WITAM SERDECZNIE,
        DLA NASZEJ PANI KLIENTKI 70L SZUKAMY KOMPLETU NA OBJAZD PO IZRAELU [ECTR : Ecco Travel] Z KATOWIC 2299 ZŁ BĄDŹ Z WARSZAWY 1999 ZŁ 10.01 - 17.01 - POLECAM SIĘ DO KONTAKTU 602 225 725 - BIURO PODRÓŻY RENOMATOUR KATOWICE
        • kamberlin Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 09.11.17, 12:25
          Chętnie, ale nie w tym terminie [tam jest w tym czasie pora deszczowa i jest paskudnie] mnie interesuje marzec lub kwiecień
    • vaqa000 Re: Szukam towarzyszki do zwiedzania Europy 25.01.18, 01:23
      Witam. Rainbow Tours: Chorwacja-między niebem, ziemią a morzem, chętnie ale wrzesień

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka