Dodaj do ulubionych

koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+/-

13.06.21, 11:18
Witaj nieznajoma! Chciałabym z Tobą spędzić miło czas spacerując, odpoczywając, śmiejąc się i korzystając z uroków okolicy , do której się wybierzemy. Może to być jakaś miejscowość nad polskim morzem, ale mogę też rozważyć wyjazd do Chorwacji, Austrii czy Szwajcarii. A może Ty masz jakąś ciekawą propozycję, która "chodzi" Ci po głowie. Jestem z Zabrza i szukam koleżanki 50+/-
Obserwuj wątek
    • dana30 Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 13.06.21, 17:50
      Sierpień lub wrzesień Chorwacja, Austria , Szwajcaria .Kierunek ,który mnie interesuje .Jesienią lub zimą ciepłe kierunki .Jestem z podkarpacia i tęsknie już za wyjazdem .Zapraszam na wspólny wyjazd.
      • gaja12 Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 14.06.21, 08:09
        A ta Chorwacja, Austria lub Szwajcaria to bardziej tak samodzielnie czy raczej z biurem podróży, Jest fajna objazdówka z Itaki Alpejski Grand Tour, ale nie wiem czy taka forma jest dla Ciebie do zaakceptowania.
        • dana30 Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 17.06.21, 11:31
          Samolotem z biurem podróży na tydzień może 7+7 zależy od kraju . Nastawiam się na łazikowanie i odpoczynek z naturą , piękne krajobrazy .Przeglądałam Gruzje ,Maderę i Bałkany . Nie znalazłam wycieczki samolotowej do Austrii i Szwajcarii .
          Pozdrawiam Danuta.
      • migosik Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 23.07.21, 10:12
        Hej, szukam koleżanki na wyjazd we wrześniu....Ja z Wa-wy K50+
    • 1lee Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 02.07.21, 18:34
      Cześć. Czy znalazłaś już współtowarzyszkę? Bo jeśli nie to ja planuje urlop na przełomie lipca i sierpnia i lepiej byłoby w towarzystwie. I taniej i mniej samotnie. Mam prawie 50 lat i dawno nie byłam na wakacjach. Jestem z Krakowa
    • altoya55 Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 02.09.21, 18:47
      Witaj:) Jestem z Tarnowskich Gór i również szukam koleżanki na wyjazd we wrześniu. Jeśli oferta jest aktualna jestem zainteresowana, kierunek do uzgodnienia.
      • migosik Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 06.09.21, 22:07
        Cześć, tak aktualny wyjazd we wrześniu.
        • altoya55 Re: koleżanka na wyjazd sierpień lub wrzesień 50+ 07.09.21, 21:44
          Cześć, jaki kierunek i termin Cię interesuje? Bardziej pasuje mi wylot z Katowic ( podobno moźna łaczyc wyloty z różnych miast do jednego hotelu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka