Dodaj do ulubionych

Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l

02.01.22, 20:24
Witam wszystkich, właśnie szczęśliwie przeszłam na emeryturę uciekając przed nowym ładem :) Zamierzam teraz podróżować w bliskie i dalekie strony. Szukam koleżanek, najchętniej z Warszawy, które mają wolny czas i ochotę na takie podróże. Raczej planuje zwiedzanie, niż leżakowanie, choć lubię ciepłe kraje.
W pierwszej kolejności myślałam o Egipcie, Turcji, a w dalszej marzy mi się Kuba, Tajlandia, Sri Lanka i co tam jeszcze się da.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • dana30 Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 18.01.22, 10:54
      Zamierzam też podróżować w bliskie i dalekie strony. Jak z Tobą skontaktować .
    • aksas Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 23.01.22, 19:01
      Hejka
      Mój email aksas@gazeta.pl
      Asia
      • dana30 Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 31.01.22, 18:46
        Witam ,jestem zainteresowana podróżami .mój email danapoczta@o2.pl
    • altoya55 Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 27.01.22, 16:17
      Jestem zainteresowana takimi podróżami. Moja sytuacja życiowa jest zbliżona do Twojej. Niestety nie jestem z Warszawy. Mieszkam bliżej lotniska w Katowicach ale wszystko można pogodzić.
      Pozdrawiam Anna
      • elizabett77 Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 28.01.22, 23:20
        Szukam osoby na wspolne wyjazdy a ty piszesz ze jestes blisko Katowic ,a ja z Chorzowa . Moze wspolnie nam sie cos uda zwiedzic i wypoczac . Moj kontakt elizabett77@gazeta.pl. Pozdrawiam . Ela
        • altoya55 Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 02.02.22, 16:48
          Mój kontakt altoya55@gazeta.pl
    • koksx4 Re: Pozdróże dalsze - szukam koleżanki +/- 60l 14.02.22, 20:36
      Witam. Egipt wściekł mi się już 3-ci raz. Teraz planuje na wiosnę. Latem blisko - Chorwacja, ale w pazdzierniku przymierzam się do Jordanii. Cieplutko, zwiedzanie, Morze Martwe=naturalne Spa, a końcówka w Morzu Czerwonym. Obecnie preferuje wyjazd zorganizowany z indywidualnym dopasowaniem (niekoniecznie wszystkie wycieczki z planu - czasem wg własnego pomysłu). Wylot z Warszawy. Wiek zbliżony. Pzdr

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka