Dodaj do ulubionych

DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE!

26.02.22, 05:50
Poszukuje wesołej,sympatycznej współtowarzyszki do kompletu (aby nie przepłacać niepotrzebnie za jedynkę,nie lecieć samemu i mieć z kimś pogadać lub pomilczeć) na zagraniczny wyjazd z Biurem Podróży .Termin i kierunek dowolny - do uzgodnienia.Urlop mogę sobie wziąć w każdym terminie,nawet od jutra.Jeśli nie masz z kim polecieć na urlop aby poprażyć się w upalnym słonku i oderwać od tej całej pandemii/wojny na Ukrainie to pisz śmiało! Bardzo proszę o kontakt mailowy : michalik.a@onet.pl (M48)
Obserwuj wątek
    • poczta.domowa Re: DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE! 10.04.22, 09:00
      .
    • poczta.domowa Re: DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE! 08.05.22, 06:48
      .
    • poczta.domowa Re: DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE! 27.06.22, 06:46
      .
    • wiatol Re: DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE! 03.05.23, 14:44
      Witam
      Jestem emerytem, chce troche zwiedzic rózne strony.
      Szukam koleżanki na wspólne wyjazdy na tańsze wycieczki, ponieważ podróże są zawsze dla dwóch osób, dlatego szukam drugiej osoby. Jestem abstynentem, więc męskie towarzystwo jest nie dla mnie.Każdy płaci za siebie.
    • poczta.domowa Re: DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE! 04.08.23, 06:57
      .
      • sonrisa72 Re: DOWOLNY KIERUNEK - DOWOLNY TERMIN - AKTUALNE! 24.08.23, 17:20
        Aktualne może nadal tylko email nieprawidłowy 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka