poznanianka-77 05.02.07, 09:20 witam!! kto leci ze scan holiday do palm beach 12 lipca ??? i z jakiego miasta? ja z poznania.pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 11:59 Wlasnie jestem w Palm Beach, dochodzi 6 rano i kac mnie obodzil Odpowiedz Link
cairo7 Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 13:18 A mówilem-nie pij tego świństwa!!!Posłuchaj czasem starszych! Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 13:30 On juz sam dojrzal do tego :-)))))))))))))))))) "Derduch11:53:01Glupie bylo mieszanie Jacka D z Jim B i rumem z Nikaragua" Odpowiedz Link
derduch Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 15:00 Nie draznijcie mnie. 9 rano, zimno i pada. Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 15:09 derduch napisał: > Nie draznijcie mnie. 9 rano, zimno i pada. > Ja Ci dawno mowilem ze nie w tej ameryce jestes. 11 rano, 25 stopni, lekko sie chmurzy ;-) Odpowiedz Link
poznanianka-77 Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 15:31 napiszcie sobie jakiś swoj wątek i tam sobie pogaduchy urzadzajcie. Odpowiedz Link
cairo7 Kochana poznanianko... 05.02.07, 19:57 Załóż jeszcze kilka wątków na temat swojego wyjazdu....na Wakacjach.pl-wszyscy juz puszczają pawie na hasło Palm Beach.Ostatnie Palm Beach w którym byłem to Hammamet...Derduszku.A mówiłem Ci weż sanki na ta Florydę.....ukradnij chociaż jakąś fajną furę....tylko nie w takim kolorze co ostatnio:) Odpowiedz Link
poznanianka-77 Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 21:13 cairo jestes taki pusty jak taka cegła o podobnej nazwie!!! i puszczaj sobie pawie,robisz to na swoją klawiature więc twój problem. Odpowiedz Link
cairo7 Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 21:38 Hmm...pusta cegła...kolejne odkrycie poznanianki...ja nie mówię,że ja jakis mądry...ale zapraszam wszystkich do poczytania postów ww.Madamme na wakacje.pl....będzie z 10-typu kto leci do Palm Beach?....potem są pytania turystów...który hotel jest fajny w Sharm..bla bla bla....i kto odpowiada?Nasza kochana poznanianka-że najlepszy jest Palm Beach(w HRG),bo ma parę basenów i barów....ja w to nie wierzę...nie ma hoteli z kilkoma basenami...:)A w bary tez nie wierzę...przecież tam jest prohibicja...Ale kochamy Pyrkę.... Odpowiedz Link
derduch Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 21:45 Babo wredna! Spamujesz 100 razy wiecej niz my zakladaniem watkow debilnych. Nie podoba sie to nie czytaj. Palm Beach jest super ale nie w HRG ;-)))))) Odpowiedz Link
cameltravel Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 22:12 taaa podpisuję sie dwiema rękami Palm Beach to tylko w ....na Florydzie :) a to przypadkiem ty chcesz lecieć tymi wacianymi samolotami z drewnianymi ławkami i z poduszkami na hemoroidy i ...... ze scana ?? fajnie sie to czytało tylko pamiętaj nie bierz szpilek !! a poza tym najlepsze hotele w HRG to aladyn, sun rise, Seva, aqua blu i EMPIRE!! zależy kto co lubi :) Ewa Odpowiedz Link
derduch Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 05.02.07, 23:32 Dla tej damy TYLKO Paradiana Laguna Ewa jak zawsze cieta! hahaha Odpowiedz Link
seatac Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 09:41 Derdi na poranne dolegliwosci dnia nastepnego najlepszy bedzie V8 juice z duza iloscia tabasco. Stawia na nogi nawet tych zakopanych pare dni wczesniej ;-))) Potrzebne skladniki dostaniesz za rogiem czyli Wal-Mart Supercenter Store, 4375 Belvedere Rd; West Palm Beach, FL 33406 Zapomnij o pogodzie i sluchaj starszych kolegow. Jak zawsze zyczliwy T. Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 09:44 seatac napisał: > Derdi > na poranne dolegliwosci dnia nastepnego najlepszy bedzie V8 juice z duza > iloscia tabasco. Stawia na nogi nawet tych zakopanych pare dni wczesniej ;-))) Na fotkach ktore mi wyslal, Derdi trzyma sie kurczowo butelki V8 wiec jest na dobrej drodze do wyleczenia :-) Odpowiedz Link
seatac Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 09:53 amon-re napisał: > Na fotkach ktore mi wyslal, Derdi trzyma sie kurczowo butelki V8 wiec jest na dobrej drodze do wyleczenia :-) Podswiadomie czuje co jest dla niego dobre... i slucha starszych. Amon pozdro. Efka: jeszcze trzeba polecic "megałysz'a".. T. Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 09:42 cameltravel napisał: > a poza tym najlepsze hotele w HRG ... aqua blu ... No to pojechalas po calosci ;-) Ale jeszcze o "Drzasmin Willydrz" zapomnialas ;- ) Odpowiedz Link
cameltravel Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 10:50 ty co ty dziś do mnie cierpisz ?? ja tu z rana zwarta i gotowa do płacy a ty mi tu wyjeżdżasz no to koleś stawiasz !! stawiasz dziś a popowrocie poprawiasz !! do łykentu tylko 3 ,5 dnia :) derdi - słuchaj tomaszka - on wie co mówi Tomuś ty lepiej kup se dobre stringi :) i ćwicz kelnerowanie :) Ewa Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 10:51 cameltravel napisał: > ty co ty dziś do mnie cierpisz ?? > > ja tu z rana zwarta i gotowa do płacy a ty mi tu wyjeżdżasz > Ty cos dzis wrazliwa jestes jakas ... ja sobie sympatycznie zarty robie przeciesz ;-) Odpowiedz Link
nehti Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:16 Pozdrówka Derdulku, bo jakoś na gadu nie można się do Ciebie dopchać. Tomula podkreśla że jest starszy bo myśli że się wykręci z tego obsługiwania a zamiast slipek....proponuję mały ładny fartuszek zawiązywany z tyłu na kokardkę. Co Ty na to Efcia??? hehehehe....... Odpowiedz Link
cameltravel Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:24 no ja to jestem za !!! i kokardka pod szyją !! to muszę kupić coś sama bo on jeszcze zapomni !!! dzięki Elciu !! efka Odpowiedz Link
nehti Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:29 Tak tak, on może zapomnieć!!!(o sklerozę w tym wieku nie trudno) Efcia szkoda że nie będę z Tobą w tym pokoju......ale mam nadzieję że jakieś zdjęcie Tomka w fartuszku zrobisz dla mnie ;-)a kokardka może we włosach? Tomciu taki przystojny...będzie mu do twarzy Odpowiedz Link
cameltravel Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:34 hahahahah nokoniecznie fot nacykam i na foto forum krajów arabskich umieszczę ;) hahahaa on mnie zabije ewa Odpowiedz Link
nehti Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:39 hahahahaha.......spokojnie nie zabije, jestem z Tobą, dwóm babom nie da rady jeszcze do tego w samym fartuszku??? Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:41 nehti napisała: > ... dwóm babom nie da rady > jeszcze do tego w samym fartuszku??? To sie nazywa chwyt ponizej pasa :-)))))))))) Odpowiedz Link
nehti Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:44 A przepraszam bardzo czy to ma być chwyt za kokardkę? ;-) Odpowiedz Link
nehti Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:50 Efcia zauważyłaś? Andrzejek też chce się dołączyć...masz dla niego fartuszek? hehehehehe Odpowiedz Link
amon-re Re: Palm beach Hurgada,kto leci 12 lipca??? 06.02.07, 11:50 nehti napisała: > A przepraszam bardzo czy to ma być chwyt za kokardkę? ;-) A mowia ze to faceci sa brutale, no ! ;-) Odpowiedz Link
nehti Andrzejku 06.02.07, 11:54 No cóż.....najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny :-))))) Odpowiedz Link
amon-re Re: Andrzejku 06.02.07, 11:58 nehti napisała: > No cóż.....najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny :-))))) O ile sa w samych fartuszkach :-))))))))))))) Odpowiedz Link
nehti Re: Andrzejku 06.02.07, 12:05 Efka gdzie jesteś!!!!!!!!!! ratuj!!!!! bo komuś gorące południowe klimaty za bardzo służą i zaczyna wszystkich rozbierać, a u nas tak zimno, chcesz żebym zmarzła i zaziębiła się???? Odpowiedz Link
amon-re Re: Andrzejku 06.02.07, 12:09 nehti napisała: > Efka gdzie jesteś!!!!!!!!!! ratuj!!!!! bo komuś gorące południowe klimaty za > bardzo służą i zaczyna wszystkich rozbierać, a u nas tak zimno, chcesz żebym > zmarzła i zaziębiła się???? Z tym "wszystkich" to mocno naciagasz ;-P Odpowiedz Link
cameltravel Re: Andrzejku 06.02.07, 12:12 amonek ty luknij przez łinoła czy tam jakaś seniorita nie rozbiera sie - u ciebie choć ciepełko u mnie cała noc snieg sypał !! i w biurze remont więc siedze w domku przed kompem :) w szlafroku hahahahah a zmiana tematu na ochłodę i ogrzanie w końcu to wątek o PSALM BEACH - gdzie dewotka ?>? Ewa Odpowiedz Link
amon-re Re: Andrzejku 06.02.07, 12:14 cameltravel napisał: > w końcu to wątek o PSALM BEACH - gdzie dewotka ?>? O tej porze ? Zaczyna widziec na lewe oko, jak go znam :-) Odpowiedz Link
nehti Ewcia 06.02.07, 12:20 Dzięki Ewciu :-) a no właśnie za dwa tygodnie jadę w góry więc niech pada ten śnieg. Derdulek pewnie poszedł na drugą drzemkę, trudno zmienić przyzwyczajenia, nawet jesli się jest w takim pięknym kraju :-))) Odpowiedz Link
derduch Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 13:23 7.20 a ja na nogach. Wczoraj pierwszy dzien pobytu bez picia byl!!!! Obudzilem sie bez kacaq!!! Pogoda ponura. Odpowiedz Link
cameltravel Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 13:32 to migiem wypij !!! chmury znikną :) hahahah ja jem czekolade słucham arasha i nie jestem w pracy imam zafajny dzięń. :) ashra al ashra ewa Odpowiedz Link
cairo7 Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 16:42 Cze wszystkim...co tęsknia za byle Beach...Mi tez sie chce,ale żadnych fartuszków dla mnie....:) Odpowiedz Link
cameltravel Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 17:32 Ty już swoje wynosiłeś no i ty nieźle wyglądasz bez koszulki :) hahahahahaha mam jeszcze rum - tylko cola sie skońćzyła :( ewa Odpowiedz Link
nehti Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 18:01 Krzysiu...ale z fartuszkiem jest bardziej intrygująco ;-). Śpisz cały dzień i najlepsze przechodzi Ci koło nosa hehehehe... Odpowiedz Link
cairo7 Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 18:15 No a co mam robić w taka pogodę? Intrygująco powiadasz....lubię intrygująco,ale fartuszka nie założę:) Odpowiedz Link
nehti Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 18:25 Bez fartuszka na tę imprezę nie wpuszczamy ;-) Prawda Efcia? Odpowiedz Link
amon-re Re: Jestem kochani moi :-))) 06.02.07, 20:54 cairo7 napisał: > No a co mam robić w taka pogodę? Jak to co ? Basenik, wineczko ... te rzeczy :-)))) Odpowiedz Link
cairo7 Re: Jestem kochani moi :-))) 07.02.07, 08:25 tjaaa...juz mi się marzy....basenik...siostra przełożona w fartuszku...w pończoszkach...a potem jeszcze wino poda..:)Idę spac dalej...może mi się przysni:) Odpowiedz Link