dopaminka78 23.10.09, 22:09 proszę o pomoc poszukuje dobrego i sprawdzonego dietetyka w Warszawie!! czy znacie kogoś kto skutecznie "odchudza"???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audia1 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 04.11.09, 12:55 Witam, sama korzystałam z porad dietetyka i wiem co to znaczy szukac kogos naprawde dobreo. zaliczylam kilka gabinetow. to co moge polecic to poradnia MediFit. istnieje jakos stosunkowo niedawno ale jest naprawde porzadna. sama zaczelam studiowac dietetyke to wiem cos o tym:) daje tel. jakby co: tel.: 022 742 00 40 Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 17.01.13, 21:08 Bardzo chętnie pomogę. Ułożę dietę, zmotywuję! Jestem doświadczonym dietetykiem z sukcesami. Pomagam przez ułożenie diety on-line albo dojeżdżam do klienta. Nie używam suplementów, a dietę dopasowuję do osoby, uwzględniając jej potrzeby. zapraszam na stronę www.dietetyka.waw.pl, tel. 501 82 99 22 Odpowiedz Link
kryska1965 Re: dietomaniacy 05.01.10, 10:06 No moja koleżanka korzystała z usług dietetyczki z poradni dietetycznej dietomaniacy Poleciła i ja też skorzystałam i jestem im naprawdę wdzięczna za pomoc. Przede wszystkim mają zdrowe podejście i pełen profesjonalizm. Ich strona to www.dietomaniacy.pl Odpowiedz Link
justynka.jessa Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 09.01.10, 16:34 Witam, ja jestem dietetykiem po Uniwersytecie Warszawskim. Mam doswiadczenie w odchudzaniu. Mogę pomóc. Jeśli nadal jest Pani zainteresowana proszę o kontakt. Odpowiedz Link
zuzia083 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 07.04.10, 09:17 a ja polecam sprawdzoną Poradnię dietetyczną halsa...www.halsa.pl... Odpowiedz Link
tarka35 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 26.04.10, 14:46 Polecam poradnie 4LINE na Puławskiej www.4line.pl Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 04.05.11, 23:49 Jestem dietetykiem i właścicielką poradni Diet-Point. Jeśli poszukują Państwo dobrego i doświadczonego dietetyka ze zdrową, smaczną i bezpieczną dietą zapraszam do kontaktu. Nie zalecam żadnych suplementów czy innych preparatów farmaceutycznych, gdyż dietę dostosowuję do klienta indywidualnie. Dbam również o to, by dieta uwzględniała preferencje żywieniowe, możliwości czasowe i zdolności kulinarne! Namiary do kontaktu na stronie www.dietetyka.waw.pl Oferuję: odchudzanie, diety w chorobie, diety dla dzieci i dorosłych, porady on-line, dojazd do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic; więcej na mojej stronie www.dietetyka.waw.pl i pod nr tel: 501 82 99 22 Odpowiedz Link
quaterka Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 25.06.11, 17:07 Ja polecam www.dietta.pl - dopiero wprowadzili swoje usługi do internetu i można je kupić przez allegro allegro.pl/listing.php/user?us_id=22476650 - są w ofercie konsultacje dietetyczne i układanie jadłospisów. Mi zależało na osobistym kontakcie, rozmowie - firma działa 'na żywo' w Warszawie i okolicach, wystarczyło napisać i umówiłam się na konsultacje w wybranym przeze mnie punkcie w centrum Warszawy. Co do zakresu porady - oprócz żywienia porozmawiałyśmy też o treningu, w ogóle rewelacyjny kontakt i MNÓSTWO rzetelnej wiedzy. Polecam z całego serca, widać, że tam pracują osoby które naprawdę lubią pomagać i znają się na tym. A każda dieta układana jest po szczegółowym wywiadzie i dopasowana precyzyjnie i indywyidualnie Odpowiedz Link
maja90-pl Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 01.07.11, 16:37 ja korzystałam rok temu z porad w vimedzie i uważam ze wyrzuciłam pieniądze w błoto nie wiem czy to kwestia osoby na którą tam trafiłam czy właśnie metod ich działania. Odpowiedz Link
karolinamon Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 07.07.11, 23:38 Nie polecam kliniki VIMED, jestem świeżo po pierwszej wizycie i zdecydowanie ostatniej. poszłam tam bo rekomendowałą ją znajoma. Moim zdaniem to nie jest żadna profesjonalna poradnia tylko elegancki balon, przynajmniej jesli chodzi o dietę z powodu nietolerancji pokarmowej. ładny wystrój, ale poza tym totalny brak kompetencji i tyle. Odpowiedz Link
elejn123456 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 30.08.11, 11:33 ja polecam poradnię halsa a szczególnie pania anete łańcuchowską mam zespół jelita drażliwego. który juz mi nie dokucza dzięki idealnie dopasowanej diecie a co najważniejsze chudnę:) Odpowiedz Link
kasia_123453 Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!!-Polecam 27.07.11, 17:28 Polecam p. Magdę z poradni Perfect Diet w Warszawie. www.perfectdiet.com.pl ustala fajne jadłospisy i w końcu jestem na prawde zadowolona ( ja miałam namiar od przyjaciółki) Odpowiedz Link
marabis Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!!-Polecam 31.08.11, 10:35 Polecam Centrum Leczenia Otyłości. Mają tam świetnych dietetyków, jesteś pod kontrolą lekarza. Odchudzam sie tam od 2 mies - juz 8 kg mniej:) CLO poleciła mi kuzynka i faktycznie jestem bardzo zadowolona - moja dietetyczka to bardzo fajna babka, bardzo mi pomaga i tłumaczy mi wszystko o odchudzaniu. W warszawie mają 3 placówki - na Kruczej, na Marszałkowskiej i w Pasażu Ursynowskim. Odpowiedz Link
maja90-pl Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!!-Polecam 09.09.11, 14:54 świetnych dietetyków ma również poradnia halsa:) bo nie tylko odchudzając ale układają diety w różnych jednostkach chorobowych Odpowiedz Link
monikaborowska3 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 03.09.11, 16:11 Witam jestem dietetykiem , jeśli jeast Pani zainteresowana to proszę o kontakt 504 147 772, chętnie pomogę. Odpowiedz Link
dariabialas Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 16.09.11, 22:41 Ja znam jedną dietetyczkę w Warszawie, przyjmuje na Ursynowie w Centrum Zdrowia Kobiet. Moja siostra się tam odchudzała i ja się wybieram. Ona jest bardzo zadowolona, wiec też spróbuję :) pozdrawiam Odpowiedz Link
agusiaczek121 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 06.10.11, 09:29 Witam, jak polecam Grzegorza Kowaluka, który od niedawna prowadzi konsultacje w Warszawie, jest znany w całym województwie lubelskim, bardzo wielu osobom pomógł, polecam stronę ISTO tam są wszystkie szczegóły. Odpowiedz Link
agatka.ko Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 19.10.11, 09:54 Witam, a moze podalibyscie jakies ceny za wizytę? Jak sie przedstawia kosztorys ? Odpowiedz Link
mojdietetyk.pl Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 19.10.11, 10:52 agatka.ko napisała: > Witam, a moze podalibyscie jakies ceny za wizytę? Jak sie przedstawia kosztorys Pani Agato, pierwsza wizyta/wywiad/porada trwająca 1h kosztuje 80 zł. Na tej wizycie może się pani zdecydować na zamówienie jadłospisu indywidualnie dopasowanego do Pani potrzeb i jego koszt wynosi 350 zł za miesiąc. W tej opłacie otrzymuje Pani dietę 2 diety na 2 tygodnie i 2 wizyty kontrolne. Mam też dodatkowe promocje i rabaty. Szczegóły na www.mojdietetyk.pl/wizyty_cennik.html Zapraszamy :-) Odpowiedz Link
brown.misi Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 05.11.11, 14:25 o proszę mój ulubiony dietetyk:) zobaczyłam wpis na jego temat i muszę potwierdzić jest naprawdę dobry. Prowadzi także konsultacje w Warszawie nie tylko w lublinie. Miły sympatyczny doświadczony a przede wszystkim skuteczny. Niezdecydowanym polecam bez zastanowienia!! :D Odpowiedz Link
one.hala34 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 22.11.11, 11:08 ja chodzę po poradni halsa i mogłabym też polecić bez namysłu stały kontakt pyszne jedzeni i wygodne w przygotowaniu koszt diety bez względu na czas jej trwania 350zł w cenie wymienniki i modyfikacje Odpowiedz Link
microbiolog Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 27.11.11, 13:10 Bardzo dobra Pani dietetyk przyjmuje w CM Falck przy ulicy Mariańskiej. Kobieta nazywa się Diana Wolańska i można zapisać się do niej w czwartki. Chodzę do niej od roku, efekty są zadziwiające. Miałam 20 kg nadwagi. Jeszcze daleka droga przede mną, ale jest dużo, dużo lepiej.... Chodzi o to, aby o jedzeniu zacząć myśleć w zupełnie innych kategoriach. To naprawdę nie jest łatwe, ale Wolańska mnie do tego przygotowała. Polecam tego specjalistę. Odpowiedz Link
darianka80 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 22.04.12, 18:20 Ja polecam też 4line. Jestem stałą pacjentką Pani Diany i jestem pod ogromny wrażeniem zaangażowania pani dietetyk a do tego moje efekty są spektakularne! Cieszę się że po tylu próbach odchudzania wreszcie trafiła na świetną specjalistkę! Odpowiedz Link
kremowka2000 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 28.09.13, 22:56 Napiszcie coś więcej o tym dobrym podejściu.. sama się zastanawiam czy się umówić, bo słyszałam, że trudno o kontakt z panią Dianą. Odpowiedz Link
zawsze.kasia507307 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 28.11.11, 15:14 Witam zapraszam Panią do Centrum Redukcji Wagi na stronę www.idealnafigura.com/torbicka w zakładce indywidualny program wypełnić formularz nasz dietetyk szybko się z Panią skontaktuje. Odpowiedz Link
jomarecki Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 12.12.11, 13:49 Ja chodzę do 4LINE na mokotowie. Bardzo pzryjemnie, konkretnie i profesjonalnie. Dietetyczka ułożyła mi program, chodze na spotkanka co 2 tygodnie i w ramach tych spotkań robi mi rózne modyfikacje i daje wymienniki. Ogólnie super! Z resztą miałem mocny opór przeciw wszelkim dietom, a tu normalna pyszna szama, a ja mniejszy o 18,5 kg! Odpowiedz Link
asiuka25 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 22.03.12, 09:28 Ja korzystałam z usług p Magdaleny Iwaszkiewicz z poradni dietetycznej Perfect Diet, mogę ją polecić. Profesjonalne podejście i przede wszystkim efekty. W moim przypadku już 15kg mniej. Już 2 pary spodni musiałam wymienić, bo były za duże. Jestem szczęśliwa że się zdecydowałam na ten krok, tylko szkoda że tak to odwlekałam. Cieszę się , że na swojej drodze spotkałam panią dietetyk Iwaszkiewicz Odpowiedz Link
cholekal Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 17.04.12, 20:01 Ja polecam zapisać się do poradni 4line. Mają placówkę na mokotowie i są godni polecenia. Ja chodze do pani Agnieszki. Ułożyła mi prostą i wygodną dietę bo na tym mi zależało. No i przede wszystkim mam dobre wyniki i w odchudzniu i we krwi. Cholesterol i glukoza już w normie! Odpowiedz Link
dietetyk123 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 22.04.12, 20:32 polecam sprawdzoną dietetyczkę - układa fajne jadłospisy, przemyślane, z sezonowych składników, przestrzega zasad żywieniowych i jest bardzo kontaktowa. www.dietetyczka.warszawa.pl Odpowiedz Link
chabrowa_noc Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 25.04.12, 13:48 Koleżanka poleciła mi p. Anię z DS Instytutu na Al. Ujazdowskich. Przyznam, że nigdy nie spotkałam tak sensownej, młodej osóbki. Najpierw dokładnie mnie zważyła i zmierzyła, zbadała skład ciała i dokładnie o wszystko wypytała. Dopiero na podstawie tych informacji ułożyła dla mnie dietę. Uwzględniła produkty, które lubię i te, których nie tknę końcem widelca. Wzięła też pod uwagę, to że często jestem poza domem i zaproponowała mi posiłki, które mogę ze sobą zabrać - co było bardzo fajne. W ogóle świetne, indywidualne podejście pani dietetyk. Bardzo gorąco polecam. Teraz jestem 3 tydzień na tej diecie. Jestem już lżejsza o 4 kilo i nie mogę się doczekać co będzie dalej! Odpowiedz Link
m.czlonkowska5 Re: POLECAM dobrego dietetyka-WARSZAWA!! 25.06.12, 09:10 Już pisałam na forum, ale jeszcze raz polecam poradnie 4line! Chodzę do Pani Agnieszki i po dwóch wcześniejszych dietetykach wreszcie mam efekty. Ułożyła mi indywidualną dietę z szybkimi i prostymi przepisami bo nie mam czasu na gotowanie i usunęłyśmy z menu mleko (szkoda bo je lubie, ale efekty są tego warte). Przy każdej wizycie mam badany skład ciała i wszystko omawiamy. Teraz już wychodzę z diety bo cel 17kg osiągnięty, ale zasady utrzymam. Wcześniej byłam już w dwóch innych poradniach, ale nigdzie nie mieli takiego podejścia.polecam PS. tu płaci sie oddzielnie za wizytę i oddzielnie za diete. Wizyta to 120zł ale warto! Odpowiedz Link
eli87 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 02.08.12, 14:46 moge polecic Panią Alę, pomogła mi to bardzo, bo juz sama nie wiedzialam co robić z moim brzuszkiem :) dobrała odpowienia diete, która przyspieszyla moj zwolniony metabolizm no i pojawiła sie u mnie tali :))) jestem bardzo zadowolona, mam maila, adresu gabinetu nie pamietam, mobilny.dietetyk@gmail.com Odpowiedz Link
bealicz Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 18.10.13, 09:42 a ja schudłam 23 kg bez diet cud, wydawania kasy na tabletki i inne bzdety, jezeli naprawde chcecie dietetyka z powołana i pasji polecam Panią Monikę Budkowska z Kliniki BBC, schudłam właśnie z nią i obiecałam sobie ze jak mi pomoże to napisze o tym wszędzie - tak schudłąm z nią 23 kg. Bardzo mnie wspierała, była pomocna, miła i konkretna. Nigdy nie miałam wraśenia że się spieszy i wyciąga ode mnie pieniądze, nawet jak pod drzwiami stały już kolejne osoby, zawsze miała dla mnie czas. Miałam kilka wizyt pomiędzy za darmo bo musiałam coś ustalić dopytać i choć trwały ok 20-30 min nigdy nie wzięła za to dodatkowych pieniędzy. Zna się na tym i wie na temat żywienia wszystko, aż miło słucha się rad i za każdym razem czułam się zrozumiana i wysłuchana. polecam bo naprawde warto, zresztą ilość klientów do Pani dietetyk mówi samo za siebie, ale warto, za 120 zł warto Odpowiedz Link
muchomor31 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 29.10.13, 09:10 tez korzystałem z porad Pani dietetyk Moniki Budkowskiej i tez polecam zyskałem zdrowie i pozbyłem sie tłustego brzucha, polecam Panią dr Odpowiedz Link
ali-cjaa Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 20.12.13, 21:12 a mi bardzo odpowiada gabinet Dietamedic na Targówku, jest tam dietetyk i kosmetyczka więc można zrobić się od razu na bóstwo:) efekty super i w końcu trafiłam na kogoś kto mnie zmotywował i nie wymiękłam po 2 tygodniach tylko walczę dalej:) Odpowiedz Link
33janeczka Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 27.01.14, 11:45 byłam u pani dietetyk Monika Budkowska i faktycznie polecam, dieta nieskomplikowana, prosta i smaczna, narazie schudłam 18 kg i naprawde czuje sie dobrze, polecam Odpowiedz Link
maniekpi Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 21.11.13, 12:56 Witam serdecznie! Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym. Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki. Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. To samo tyczy się cukrzycy. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia. Zainteresowanych zapraszam. maniekpi@interia.pl tel.533 919 695 Opole. Odpowiedz Link
fionak73 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 07.02.14, 22:40 Oni wszyscy jak widzę biorą kupę kasy za to.Z reguły 120 zł za konsultacje,to jest ok,ale 350-400żł za miesięczna dietę to już przesada.Zapewne na jednym miesiącu się nie skończy,średnio będą to 3 miesiące.Często pewnie i dłużej .Po 3 miesiącach ścisłego przestrzegania efekty mamy gwarantowane.Jedni na tym poprzestaną,stosując się potem do zasad racjonalnego odżywiania,inni będą musieli ten czas wydłużyć,Ja wiem,że wiedza kosztuje,wiele osób tak powie,ale dietetyka z reguły szukają ludzie otyli którzy często mają tą otyłość powiązaną z jakąś inną chorobą,a nie koniecznie z nadmiarem gotówki w portfelu. Szukają bo potrzebują pomocy. Myślę,że nie każdego stać na taki wydatek,a każdy chciałby być zdrowy.Szkoda,że tylko w Krakowie można skorzystać z porad dietetyka w Centrum Otyłości,a w Warszawie nie.Otyłość to plaga w dzisiejszych czasach,a często nie ma kto tym ludziom pomóc.Może i w innych,dużych miastach powinny powstać punkty gdzie można skorzystać z porad dietetyka w ramach NFZ. Odpowiedz Link
pannaalicja Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 17.02.14, 15:12 Ehss ludzie to by chcieli wszystko za darmo, a przecież dietetyk to też zawód, to osoby, które świadczą profesjonalne usługi na rzecz innych, kształcą się w tym kierunku, „łożą” na swoją edukację, by później czerpać z tego jakieś profity. Ja jestem tego świadoma i świadomie chodzę na odchudzanie do jednego z warszawskich centrów dietetycznych na Wiktorskiej, płacę, wymagam i mam efekty. Dają mi to, co chcę czyli usługa spełniona, należy się zapłata ;-/. Do mnie jak do sklepu przychodzą to też dla wielu jest za drogo, no ale nie znalazł się taki, co każdemu dogodzi. Ceny rynkowe kształtują się tak, a nie inaczej. Chcesz odchudzać się sama, nikt cię nie zmusza, abyś korzystała z porad dietetyka. Nie masz w sobie wytrwałości i wiesz, że sobie sama nie poradzisz – idziesz do dietetyka, dzięki któremu chudniesz, bo cię mocno kontroluję i mocno mu zależy, by był efekt, nie masz efektu jojo, zmieniasz nawyki. Ja nie należę do klasy średniej nawet, ale musiałam skorzystać z pomocy specjalisty, bo moje samodzielne odchudzanie zawsze kończyło się 2x większą d..pą ;-/ Płacę ceny standardowe, jak na Wawę, może nawet niższe niż w niektórych miejscach – mam efekt, dziękuję ;-/ Odpowiedz Link
waw_alka32 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 18.02.14, 16:03 Właśnie, ja się zupełnie z Tobą zgodzę pannaalicja! Ja chodzę w Warszawie do Yanse i to są młodzi, energiczni ludzie, którzy kochają swoją pracę i założę się, że dużo poświęcili, żeby najpierw studiować, a potem otworzyć poradnie. Ludzie nie zdają sobie chyba sprawy, ile to wysiłku. Jak chodziłam ze swoją nadwagą i cukrzycą do NFZ, to dostawałam porady jakości zero, czyli tyle, ile płaciłam. A tu okazuje się, że można jednak mieć sukcesy i się nie męczyć z dietą... A jak komu nie pasuje, że ma płacić, to niech śledzi facebooka Yanse, bo wiem, że często robią akcje za darmo, można przynajmniej posłuchać zawodowców. Odpowiedz Link
emilia.chili Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 18.02.14, 13:24 Z całego serca polecam Poradnię dietetyczną Yanse www.yanse.waw.pl 512 951 671. Myślałam że już mi nic nie pomoże, ale kilogramy lecą w dół, a ja juz się cieszę na nadchodzącą wiosnę. Wiem, że Poradnia jest w kilku miejscach ( Centrum Bemowo, pod Warszawą), wizyty to przyjemność, zero stresu i co najważniejsze skutecznie. Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link
wege9 Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 18.02.14, 19:42 odchudzaniewarszawa.pl. Sprawdzone Odpowiedz Link
marianszka Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 29.05.14, 14:05 przeczytalam kiedyś artykul na jakims blogu o odżywianiu i okazało się że to był artykuł dietetyczki z Warszawy, super doswiadczenie, więc moge polecić Rafeld Katarzyna gabinet na wilanowie , poradnictwodietetyczne.waw.pl Odpowiedz Link
szumi-szumi Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 04.03.14, 15:34 na odchudzanie polecam skutecznego dietetyka, a skuteczny to taki który naprawde odchudza. Polecam moją Panią dietetyk Pani Monika Budkowska, poszłam do niej z polecaenia od wrednej Pani z mojej pracy, która schudła dość spektakularnie i nawet wtedy przestałą już być taka wredna, no i dała mi namiar na dietetyka ktory jej pomógł no i poszłam. JUż na 1 spotkaniu przeżyłam szok bo mimo doświadczenia z wieloma dietetykami u Pani Moniki było inaczej. Miło i nie śpieszyła się, siedziałam u niej chyba z 2h. Bardzo kompetentna ale spokojna i konkretna. Po raz pierwszy zgubiłam 17 kg czuję śie wspaniale i bardzo ją polecam Odpowiedz Link
kornys Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 25.06.14, 00:41 Moja dziewczyna uczęszcza do Akademii Promocji Zdrowia & Formy i tam też korzysta z porad dietetyczki. W zasadzie nie wiem na ile liczy się tutaj męski punkt widzenia, ale ja jestem raczej zadowolony z efektów : ) Druga połówka też raczej nie narzeka ; ) Odpowiedz Link
endosena Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 03.12.14, 21:29 Ja chciałam się podzielić z Wami moją opinią na temat odchudzania. Otóż w Waszych wpisach pojawiła się dietetyk Aneta Łańcuchowska z Halsy i podpasowała mi lokalizacja gabinetu, bo mieści się w centrum. Jestem po 2 tygodniach współpracy z Halsą i dziewczyna jest niesamowita. Tak potrafi mnie zmotywować, że dieta stała się dla mnie naturalnym elementem dnia, a przy okazji moja rodzina zajada pyszne posiłki, bo przyłączyli się moich posiłków. Odpowiedz Link
monikaengel Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 06.06.15, 19:00 Na innej stronie czytałam niepochlebne opinie o dietetykach, o których wspominasz. Ja osobiście polecam dr Łasek z Alfa-Leku. Przemiła kobieta. A wracając do tych negatywnych opinii: forum.gazeta.pl/forum/w,36066,55356308,157852671,Re_odradzam_halse.html możesz się do tego jakoś odnieść? Bo na razie mamy dwie sprzeczne opinie :/ Odpowiedz Link
ewunia28line Re: Potrzebny dobry dietetyk-WARSZAWA!! 08.01.15, 23:39 Polecam Monikę Hajduk z poradni jeszfresh.pl/dietetycy/monika-hajduk Odpowiedz Link