Dodaj do ulubionych

sprawdzony dietetyk on line

25.11.09, 22:31
jak wiele z nas wielokrotnie sie odchudzałam ale efekty nie są zadawalajace
więc postanowiłam poszukać fachowej porady.poszukuję sprawdzonego dietetyka on
-line lub dobrego dietetyka w Gorzowie Wlkp.Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • felas99 Re: sprawdzony dietetyk on line 09.02.10, 15:31
      Hello friends!
      I want to invite you all to play with me at EterniaGames LastChaos -
      EterniaGames.com.
      EGLastChaos, powered by EterniaGames is an unique private server of LAST CHAOS.

If you want to join me in this great game, or you want to join one of the other
      games that EterniaGames.com has,
      please click on the following links:
      Main Site: eterniagames.com
      Forums: forum.eterniagames.com
      Game Site: lastchaos.eterniagames.com

Note:
      This message was provided by "EGLastChaos" to be used in our advertising system.
      We take no responsibility for the misuse of this system.
      • magusal Re: sprawdzony dietetyk on line 05.04.10, 19:51
        polecam : poradnia@dietidea.pl
        Dietetyczka on-line. Niedrogo, ale kometentnia
        • zuzia083 Re: sprawdzony dietetyk on line 07.04.10, 09:14
          z czystym sumieniem mogę poleci Poradnię Dietetyczną halsa, gdzie korzystałam z
          opieki on line dietetyk zawsze był wtedy kiedy go potrzebowałam, była również
          mozliwosc kontaktu przez skaypa a co najważniejsze chudłam i czułam sie
          świetnie, dieta smaczna i zdowa bez suplementów i udziwnień...mają stronkę
          www.halsa.pl
          • endosena Re: sprawdzony dietetyk on line 18.02.15, 13:11
            Potwierdzam. Pani Aneta to profesjonalny dietetyk, ale też widać, że ma powołanie do tego, bo przykłada się do każdego spotkania. Fajne jest to, że ona sama gotuje i testuje swoje przepisy zanim poleci coś swoim pacjentom. Nie ma też problemu z dostosowaniem menu pod jakąś uroczystość rodzinną, czy święta. Próbowałam korzystać w poradni w Lublinie po tym jak się przeprowadziłam, ale dalej utrzymuje kontakt z halsą on-line. Jak na razie nie znalazłam dobrego odpowiednika w nowym mieście.
        • norwey33 Re: sprawdzony dietetyk on line 03.05.15, 22:31
          Polecam polskidietetyk.eu , układają diety dla osób z zagranicy, ale też spoza warszawy - widać fachowość no i ceny niskie, warto sprawdzić.
          • anuula89 Re: sprawdzony dietetyk on line 17.08.15, 11:17
            Ja zapisałam męża do Centrum Żywienia i Dietetyki ' jJabłuszko" w galerii Ursynów, mają też opcję online więce na pewno się nada !
      • magusal Re: sprawdzony dietetyk on line 05.04.10, 19:53
        polecam: poradnia@dietidea.pl
        • raduniasty Re: sprawdzony dietetyk on line 05.04.10, 22:39
          Zapraszam do mojego serwisu i wypełnienia formularza w dziale "Wirtualny dietetyk"

Pozdrawiam
          Radek Bernat
          • 1-halszka Re: sprawdzony dietetyk on line 04.05.10, 13:37
            polecam również poradnie halsa www.halsa.pl
          • joanna.gron Re: sprawdzony dietetyk on line 06.02.11, 12:21
            ZAPRASZAM PORADA DIETETYCZNA PRZEZ INTERNET DLA CIEBIE
            • Planowanie indywidualnych diet
            • Prowadzenie programów odchudzających
            • Prowadzenie programów zdrowego odżywiania
            • Indywidualny dobór diet
            • Porady dietetyczne
            www.dieta-dla-kazdego.pl
    • net-milka Re: sprawdzony dietetyk on line 10.05.10, 13:38
      Polecam www.dieta-dla-kazdego.pl
      Połączenie: wiedzy dietetyka,indywidualnej diety i naturalnych suplementów, działa...
    • madziula1984 Re: sprawdzony dietetyk on line 15.06.10, 11:01
      Osobiście polecam MAg-Diet w Gdańsku,
    • jgpj Re: sprawdzony dietetyk on line 08.10.10, 11:50
      Polecam Dietetycznie i Zdrowo: poza kontaktem face-to-face niczym się to nie różni od wizyty w gabinecie. Mail, telefon, gadu-gadu, Skype - nieskrępowany dostęp kiedy tylko potrzebujesz, a nie tylko wtedy, gdy dietetyk w gabinecie ma czas Cię przyjąć. No i cena zdecydowanie niższa. Korzystałam z www.dietetycznieizdrowo.pl właśnie zdalnie i jest na prawdę OK!
      • kasiafoszner Re: sprawdzony dietetyk on line 17.10.10, 09:37
        a ja polecam catering dietetyczny: dieta-nawynos.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

ułożą dietę, ugotują i przywiozą do domu. Rozwiązanie dla tych, którzy nie lubią gotować lub nie mają na to czasu.
    • tentimenti PO prostu na wymioty się zbiera - co za spam. 17.10.10, 21:10
      Pani z poradni zadaje sobie pytanie a cała zgraja spamerów odpowiada.
      Absolutnie nie można wierzyć już w internetowe opinie.
      • karawan Re: PO prostu na wymioty się zbiera - co za spam. 20.12.10, 09:02
        Ja mogę polecić tego dietetyka: www.dieta-nawynos.pl/
        Z tą panią można się spotkać indywidualnie lub zamówić dietę przez internet odpowiadając na pytania zawarte w formularzu zgłoszeniowym. Z tego co wiem jest też wersja dla leniwych lub zapracowanych - nie trzeba gotować, bo można zamówić od razu catering z rozpisaną dietą.
        Ja schudłem tyle ile zamierzałem, a jedzenie było smaczne [widać, że uwzględniono to co lubię i czego nie lubię], dosyć łatwe i pomysłowe.
    • alicjaprzybylak Re: sprawdzony dietetyk on line 04.04.11, 21:36
      Witam.
      Prowadzę poradnię dietetyczną za pośrednictwem internetu. Jest to spore ułatwienie szczególnie dla osób mieszkających poza większymi miastami. Diety układam indywidualnie, na podstawie szczegółowego kwestionariusza, a wizyty odbywają się za pośrednictwem programu Skype. Osoby zainteresowane serdecznie zapraszam na moją stronę: www.poradniazdrowadieta.pl
    • dobry_dietetyk Re: sprawdzony dietetyk on line 04.05.11, 23:04
      Jestem dietetykiem i właścicielką poradni Diet-Point. Jeśli poszukują Państwo dobrego i doświadczonego dietetyka ze zdrową, smaczną i bezpieczną dietą zapraszam do kontaktu. Nie zalecam żadnych suplementów czy innych preparatów farmaceutycznych, gdyż dietę dostosowuję do klienta indywidualnie. Dbam również o to, by dieta uwzględniała preferencje żywieniowe, możliwości czasowe i zdolności kulinarne! Namiary do kontaktu na stronie www.dietetyka.waw.pl Oferuję: odchudzanie, diety w chorobie, diety dla dzieci i dorosłych, dojazd do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic, porady on-line; więcej na mojej stronie www.dietetyka.waw.pl
    • dietetyk.online Re: sprawdzony dietetyk on line 05.05.11, 11:55
      Masz problemy z nadwagą? A może chcesz przytyć?
      Nie możesz poradzić sobie z wiecznym zmęczeniem i osłabieniem?
      Cierpisz na choroby, w których żywienie odgrywa kluczową rolę?

Zadbaj o swoje zdrowie i samopoczucie.
      Nasz dietetyk pomoże Ci zrealizować zamierzony cel.

Konsultacje dietetyczne przez Internet

www.dieta-dla-kazdego.pl

• marccin78 Re: sprawdzony dietetyk on line 06.05.11, 09:58
      Tu mam sprawdzonego dietetyka z gorzowa, bardzo miła kobieta i mówi do rzeczy.Robiła diete mojemu dziecku jetem bardzo zadowolony. adres str. www.twojadieta.yoyo.pl
    • agnesssic Re: sprawdzony dietetyk on line 20.05.11, 21:28
      Chcesz odzyskać idealną masę ciała, być w dobrej formie i długo cieszy się zdrowiem? Stworzę dla Ciebie idealną dietę dopasowaną do Twoich przyzwyczajeń żywieniowych oraz trybu życia

Absolwentka studiów inżynierskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, specjalność dietetyka zajmie się ułożeniem indywidualnego planu żywieniowego dopasowanego do Twoich potrzeb. Specjalizuję się zarówno w dietach odchudzających, jak i w dopasowywaniu diety dla osób chorych na wszelkiego rodzaju schorzenia, które wymagają odpowiedniej opieki dietetycznej.

KOntakt: agnesssic@tlen.pl
    • gola_wiola sprawdzony dietetyk on line 21.05.11, 09:35
      www.dietetyka-estetyczna.pl polecam!
    • maja90-pl Re: sprawdzony dietetyk on line 25.05.11, 19:04
      ja moge polecić poradnię halsa mają w swojej ofercie opiekę on line z której korzystam i jestem bardzo zadowolona dieta jest smaczna i skuteczna a ja nie chodzę głodna:)
      • gajewczyk Re: sprawdzony dietetyk on line 26.05.11, 11:09
        www.dietetyka-estetyczna.pl
    • quaterka Re: sprawdzony dietetyk on line 25.06.11, 17:00
      Ja polecam www.dietta.pl - dopiero wprowadzili swoje usługi do internetu i można je kupić przez allegro allegro.pl/listing.php/user?us_id=22476650 - są w ofercie konsultacje dietetyczne i układanie jadłospisów. Mi zależało na osobistym kontakcie, rozmowie - firma działa 'na żywo' w Warszawie i okolicach, wystarczyło napisać i umówiłam się na konsultacje w wybranym przeze mnie punkcie w centrum Warszawy. Co do zakresu porady - oprócz żywienia porozmawiałyśmy też o treningu, w ogóle rewelacyjny kontakt i MNÓSTWO rzetelnej wiedzy. Polecam z całego serca, widać, że tam pracują osoby które naprawdę lubią pomagać i znają się na tym.
    • wytrwala30 Re: sprawdzony dietetyk on line 08.11.11, 10:11
      Kurcze, przed chwila bylam na podobnym watku! Poszperacjcie na forum, jest tu wiele informacji:)

I ponownie napisze to co przed chwila. Moja znajoma chodzi do dietetyczki u ktorej chudnie mniej wiecej 1kg na tydzien. Ogolnie jest bardzo zadowolona i wyczytalysmy na jej stronie, ze sa tez uslugi on-line. Nic wiecej nie wiem, bo nie korzystalysmy, aczkolwiek spotkania "na zywo" sa super. Moze warto sprawdzic:

www.efektcentrum.pl
      • one.hala34 Re: sprawdzony dietetyk on line 21.11.11, 20:59
        ja korzystam z usług poradni halsa z warszawy i jestem super zadowolona i zawsze mają dla mnie czas to jest super czuje się ze jestem pod opieką:)
    • chomik377 Re: sprawdzony dietetyk on line 17.03.12, 22:00
      Co prawda nie mam dużego rozeznania, bo miałem do czynienia tylko z jedną poradnią dietetyczną online ( dietetyka-online.pl ), ale u mnie spełniło oczekiwania. Przynajmniej na tyle, że po ułożeniu diety jeszcze prosiłem raz o poradę. Kontakt jest zawsze szybki i miły. Jak dla mnie super. Natomiast opinie o innych słyszałem różne. To dostałem z polecenia koleżanki i jestem Jej za to wdzięczny :-)
    • spanatalerzu1 dieta online i dietetyk internetowy 20.03.12, 09:05
      Poradnia istniejąca od 2005 roku, w ofercie jest dieta online i dietetyk online.
      www.witalnosc.pl/dieta-online/
      Prowadzi skuteczną dietoterapęa przy schorzeniach takich jak cukrzyca t.2, choroba niedokrwienna serca, zespół jelita nadwrażliwego, a także bezpieczne i wygodne odchudzanie. Diety są dopasowane do każdej osoby, są także diety dla par i rodzin. Ceny od 50 zł.

• raduniasty Re: dieta online i dietetyk internetowy 24.04.12, 18:28
        Konkurs dietetyczny nr 2 z atrakcyjną nagrodą "PAKIET ODCHUDZAJĄCY" wartości 250 zł!!!
        Konkurs odbywa się za pomocą aplikacji konkursowej pod adresem www.4slim.pl/quizik_ic/ lub na fanpagu www.facebook.com/4Slim.Poradnia.Dietetyczna (należy kliknąć w ikonkę „KONKURSY”)
    • chabrowa_noc Re: sprawdzony dietetyk on line 25.04.12, 13:38
      Jeśli chodzi o dietetyka on-line to polecam portal Pracownia diet: www.pracowniadiet.pl . Odchudzałam się z nimi i byłam szalenie zadowolona. Dieta jest bardzo wygodna - z podanych przepisów można ułożyć sobie własny jadłospis, a poza tym pierwszy raz na diecie raz nie byłam głodna. Niektóre przepisy tak mi smakowały, że stosuję je do dziś. No i najważniejsze: straciłam 10 kilo i mogłam założyć wymarzoną suknię ślubną. Z czystym sumieniem mogę polecić!
    • joanna75d Re: sprawdzony dietetyk on line 25.07.12, 12:13
      Ja polecam Panią Dominikę Stefankiewicz
      co prawda byłam u niej w gabinecie ale też świadczy usługi on-line.
      Jest profesjonalistką w pełnym tego słowa znaczeniu. Mi pomogłą zgubić 16 kg i w dlaszym ciagu trzymam się swojej obecnej wagi... POLECAM
      Strona Pani Dominiki to:
      www.dobrekalorie.com
      • megi_99 Re: sprawdzony dietetyk on line 30.07.12, 23:12
        Dieta on-line? Tylko pracowniadiet.pl. Każdą dietę układa dietetyk kliniczny, więc jest pewność, że są skuteczne i bezpieczne. A dania są na prawdę smaczne. Sprawdziłam na sobie i mężu. U mnie już 6 kg mniej, u niego 3!
    • eli87 Re: sprawdzony dietetyk on line 02.08.12, 14:26
      Sama kiedyś korzystałam z uslug Pani Alicji, mialam nadwagę ponad 15 kg, zglosilam sie po porade własnie droga mailową, bo w mojej mieścinie niestety nie ma dietetyka... Udalo mi się zwalczyc te okropne kilogramy, dowiedzialam sie co jesc, czego unikac, dostalam wsparcie i wszystko dobrze sie zakonczyło. mogę podac maila do tej Pani, to: mobilny.dietetyk@gmail.com , adresu gabinetu niestety nie pamiętam.
      dodatkowym plusem jest cena, która nie zrujnowała mojego budżetu ;)
      • tumka_78 Re: sprawdzony dietetyk on line 05.08.12, 08:22
        Ja jestem bardzo zadowolona ze strony www.pracowniadiet.pl. Dieta jest tak skonstruowana, że właściwie jem to na co mam ochotę (można sobie wymieniać produkty). Nie była też bardzo droga.
    • dietetyk_2012 Re: sprawdzony dietetyk on line 11.08.12, 13:18
      Zapraszamy do poradni dietetycznej online na dietetyka-online.pl

To co na pewno wyróżnia tę usługę to pełna specjalizacja w zapewnieniu profesjonalnej, zawsze indywidualnie tworzonej diety przez Internet. Jest to możliwe dzięki pełnemu kontaktowi z dietetykiem przez e-mail bądź konsultacje Skype. Ta poradnia to ciekawa i skuteczna alternatywa dla wizyt w tradycyjnym gabinecie dietetycznym, która zapewnia możliwość pełnego kontaktu ze specjalistą z zakresu żywienia w całym czasie trwania diety.
      • stellaintwo Re: sprawdzony dietetyk on line 13.08.12, 19:58
        Polecam poradnia-dietetyczna.com.pl/dietetyk-online,7,pl.html
        Sprawdzone i skuteczne :)
        • buziaczek_78 Re: sprawdzony dietetyk on line 14.08.12, 07:41
          Ja korzystałam z www.pracowniadiet.pl/ . Dieta sprawdziła się w 100%. Schudłam 5 kilogramów w 2 tygodnie przed ślubem siostry i zmieściłam się w wymarzoną sukienkę. Jeśli jeszcze kiedyś będę potrzebowała diety to na pewno do nich wrócę.
    • karolinaw87 Re: sprawdzony dietetyk on line 14.08.12, 20:21
      Ja mogę polecić www.vanillafit.pl
    • elszynka Re: sprawdzony dietetyk on line 23.08.12, 12:10
      A ja polecam www.zaletydiety.pl
      Aktualnie mieszkam w Londynie i odchudzałam się tam przez internet. Poradnia ma skonstruowaną ankietę którą się wypełnia online. Dzięki temu mój jadłospis był naprawdę smaczny i taki jak lubię. W ciągu 2 miesięcy schudłam 8kg i cudnie wyglądałam na własnym weselu :)
    • aniadieta Re: sprawdzony dietetyk on line 07.10.12, 19:26
      Mogę pomóc proszę o więcej informacji na prv ania.dieta@yahoo.com
    • karolinaw87 Re: sprawdzony dietetyk on line 09.10.12, 23:27
      vanillafit.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka