Dodaj do ulubionych

Wroclaw dietetyk Agnieszka Biernat

04.07.10, 16:27
Polecam, bo faktycznie dopiero ona zdolala mi naprawde pomoc i widze juz duze
pozytywne efekty. Trafilam do niej z polecenia i szczerze polecam dalej bo
jest naprawde dobra!
Obserwuj wątek
    • niki39 dobry dietetyk, Hashimoto 29.04.12, 19:38
      Hej dziewczyny:-))
      jeśli podobnie jak ja macie Hashimoto, mam dobre wieśći!!
      Huśtawki nastroju, szybsza męczliwość i zbędne kilogramy są do opanowania
      Polecam konsultacje z bdb dietetyczką Panią Biernat, której namiary dała mi moja endokrynolog, czuje się o niebo lepiej.Polecam wam ją gorąco, super fachowiec i sympatyczna osoba
      Niki
      • agata.jaw Re: dobry dietetyk, Hashimoto 12.05.15, 19:47
        Polecam wszystkim! Ja Panią Agnieszkę Biernat odkryłam dzięki kanałowi telewizji NTV. Po przeczytaniu książki Pani Agnieszki ?Dieta która leczy i żywi? zdecydowałam się na konsultację przez Skype, ponieważ nie mieszkam we Wrocławiu. Wydawało mi się na początku, że wizyty internetowe nie do końca zdadzą egzamin, ale wszelkie wątpliwości zostały rozwiane już na pierwszej konsultacji. Pani Agnieszka zbiera dokładny wywiad przed pierwszą konsultacją co pozwala na analizę problemu i omówienie go już na pierwszym spotkaniu. U mnie problem jest z niedoczynnością tarczycy i PCOS. Konsultacje prowadzone są profesjonalnie z pełnym zaangażowaniem omawianego akurat problemu nad którym się skupiamy. Po każdej konsultacji otrzymuję materiały z zaleceniami jak również inne ciekawostki związane z dietą i zdrowym odżywianiem. Obecnie jestem w trakcie diety odkwaszającej organizm, nie będę ukrywać, że stosowanie zaleceń przychodzi nie zawsze z łatwością ale moje coraz lepsze samopoczucie wynagradza wszystko!
        Polecam wszystkim mającym problemy zdrowotne, Pani Agnieszka Biernat to fachowiec i przemiła osoba.
    • 7netka Re: Wroclaw dietetyk Agnieszka Biernat 26.05.13, 20:02
      Serdecznie polecam konsultacje u pani Agnieszki Biernat. Uczęszczam do niej na terapię od paru miesięcy. Jestem dosyć złożonym przypadkiem, terapia jest i będzie prowadzona etapami, ale widzę już pierwsze pozytywne efekty (np. wyraźnie poprawił się stan moich włosów i zmniejszyły się dolegliwości stawowe). Pani Agnieszka ma naprawdę ogromną wiedzę, świetnie opracowuje materiały do wizyty, wszystko dokładnie tłumaczy. Ostatnio odbyłam razem z nią dwugodzinny kurs gotowania, bardzo przydatna sprawa!
    • maniekpi Re: Wroclaw dietetyk Agnieszka Biernat 21.11.13, 13:49
      Witam serdecznie!
      Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym.
      Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki.
      Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA.
      To samo tyczy się cukrzycy.
      "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates.
      Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia.
      Zainteresowanych zapraszam.

maniekpi@interia.pl
      tel.533 919 695

Opole.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka