Dodaj do ulubionych

Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, Krk

26.09.10, 21:51
postanowiłam w końcu poszukać porady dobrego dietetyka chciałabym poczuć się lepiej i coś zrobić ze sobą coś zmienić w życiu:).. mam nadzieję że tutaj znajdę pomoc.. będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje.. poszukuję najlepiej z okolic Katowic lub Krakowa ponieważ najbliżej mi do tych miast... Pozdrawiam...:)
Obserwuj wątek
    • jgpj Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 08.10.10, 11:49
      Poradnia Dietetycznie i Zdrowo ma dietetyczkę w Bielsku-Białej ;)
      Co prawda zdalnie, ale poza kontaktem face-to-face niczym się to nie różni od wizyty w gabinecie. Mail, telefon, gadu-gadu, Skype - nieskrępowany dostęp kiedy tylko potrzebujesz, a nie tylko wtedy, gdy dietetyk w gabinecie ma czas Cię przyjąć. No i cena zdecydowanie niższa. Korzystałam z www.dietetycznieizdrowo.pl właśnie zdalnie i jest na prawdę OK!
    • alfaketoalfa Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 18.11.10, 10:29
      spróbuj z Olimpiakosem z Częstochowy, zadzwoń i zapytaj co oferują, mnie pomogli :)
      • kasienka020202 Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 19.01.11, 13:52
        alfaketoalfa napisała:

> spróbuj z Olimpiakosem z Częstochowy, zadzwoń i zapytaj co oferują, mnie pomogl
        > i :)
        Dziękuje bardzo za podpowiedzi :) i cieszę się że ktoś się zainteresował tym:)
    • joanna.gron Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 06.02.11, 12:00
      Proponuje dietetyka przez internet
      www.dieta-dla-kazdego.pl

POCZYTAJ MOŻE SKORZYSTASZ!!!

• xruda Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 13.02.12, 22:31
      Ja polecam Pania Joanne Perun z krakowa -super dieta,plus treningi jak ktos chce,wszystko dostosowane pod smaki i upodobania,przemilo i przede wszystkim skutecznie!!! Ja schudlam 11kg w 4 mce i ani razu nie bylam glodna!!
    • ziubaaa Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 27.09.12, 13:45
      Witam,

ja osobiście polecam DietoCentrum w Katowicach na Kijowskiej, naprawdę wspaniała Pani dietetyk, widać że ma pojecie o czym mówi. Dodatkowy plus na wizytę można umówić się z dnia na dzień.
      • motylaanogaa Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 13.03.13, 11:52
        osobiscie jestem spoza krakowa, takie tam wioski podkrakowskie;) ale korzystalam z pomocy p. Pauliny z DualMedu na Zakopiańskiej - polecam! W dodatku załapałam się na promocje dt. masaży antycellulitowych.
      • mineraly Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 08.03.15, 23:07
        Ja polecam gabinet Koneser-zdrowia z Krakowa, w budynku głownym na Placu Imbramowskim. Pani dietetyk zajmuje się głownie dietetyką chińską, ale tak tłumaczy, ze wszystko rozumiesz. I widac, ze ma pojęcie. Po wizycie jeszcze wysyła dodatkowe informacje. Musiałam dokonać duzej rewolucji w kuchni, ale efekty niesamowite.
    • motylaanogaa Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 13.03.13, 12:00
      polecam www.dualmed.pl tam znajdziesz namiary. ja tam chodze i nie moge narzekac, w dodatku jest to w prywatnej przychodni gdzie usg wykonuja.
    • 0lady Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 17.04.13, 13:33
      polecam panią dr Annę Majkę z Medycznego Centrum Odchudzania w Krakowie, przyjmuje nie tylko w Krakowie, ale też w różnych miastach na terenie okolic Krakowa i Katowic.
      Ja odchudzam się u niej od 8 msc i jestem BARDZO zadowolona.
    • mam1977 Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 20.05.13, 14:49
      mi pomogla dietetyczka online
      jak chcesz to napisz do niej
      megilen9@gmail.com
      Nauczyla mnei zdrowo sie odzywaic
      zawsze w mojej glowie bylo ze dieta = nie smaczne papki a to jednak nie prawda
      Bronilam sie rekoma i nogami i zarlam jak prosie
      a teraz jem smacznie niedrogo i jestem szczupla
      a jem to co lubie
      aa..i tanio bylo:) a lda mnie to byl wazny element
      Poza tym nie lubie jak ktos mi daje gotowy jadlospis na caly tydzien
      jak ja nie lubie krewetek to przeciez nie zjem ich 3 razy w tyg?
      • yagna007 Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 19.09.13, 12:28
        witam, również chętnie pomogę :)

i w kwestii odżywiania i w kwestii ćwiczeń

mam tytuł dietetyka, sama trzymam się zdrowego odżywiania (chociaż uwielbiam słodycze ale i na nie znajduję sposób) oraz aktywność fizyczna jest u mnie na pierwszym miejscu ;-)
    • maniekpi Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 21.11.13, 13:41
      Witam serdecznie!
      Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym.
      Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki.
      Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA.
      To samo tyczy się cukrzycy.
      "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates.
      Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia.
      Zainteresowanych zapraszam.

maniekpi@interia.pl
      tel.533 919 695

Opole.
    • dietaspecjalna Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 03.04.14, 12:02
      Profesjonalne doradztwo dietetyczne

Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego.
      Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki.
      Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie.
      Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni.

Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla :
      Sportowców (zależnie od ćwiczeń)
      Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
      Młodzieży w okresie dojrzewania
      Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie
      Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie
      Kobiet w ciąży i karmiących
      Seniorów
      Diabetyków
      Osób przewlekle chorych

Cena do uzgodnienia indywidualnie.
      dietaspecjalna@gmail.com
    • forest1630 Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 07.04.15, 08:42
      Ja mogę polecić gabinet Good Diet Marzena Wacław-Pazera profesjonalne podejście do pacjenta i bardzo miła Pani Dietetyk, gabinet ma stronę internetową www.good-diet.pl. Można się umówić na wizytę w Krakowie albo w Andrychowie Polecam
    • anka_aneczka Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 13.12.17, 23:38
      Polecam wizyty u Karoliny Macha legalnakaloria.pl/

Miałam różnorodne i smaczne posiłki, już na stałe się przestawiłam na zdrowe jedzenie;) Schudłam bez żadnej głodówki, pod opieką Pani Karoliny, która wie jak motywować:)
    • anetka_dziwosz Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 12.01.18, 10:11
      Cześć, polecam gabinet Projekt Zdrowie w Katowicach na ul. Teatralnej. Pierwszą wizytę miałam w listopadzie ubiegłego roku i już widzę sporą różnicę. Prowadzi mnie Pani Anna Gacek, bardzo miła, sympatyczna i przede wszystkim kompetentna. Urodziłam dziecko i potrzebowałam zrzucić kilka kg. To dopiero początek trzeciego miesiąca mojej diety, a już mam ubrania o rozmiar mniejsze i oby tak dalej. Jestem bardzo zadowolona i Pani Dietetyk nie zamieniłabym na żadną inną. Pozdrawiam!
    • kuba.kraczek123 Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 11.05.18, 13:54
      Witam,
      Polecam umówić w Misja Dieta w Katowicach
      www.misjadieta.pl
      Polecam ! :)
    • 12anna_11 Re: Poszukuję dobrego dietetyka z okolic Katowic, 03.02.22, 20:09
      Podsyłam artykuł na temat tworzenia planu żywieniowego, może okaże się przydatny. :-)
      kobietyprzykawie.pl/plan-zywieniowy-metabolic-balance/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka