Dodaj do ulubionych

Warszawa - dobry dietetyk przyjmujący państwowo?

18.08.11, 11:52
Czy znacie może godnych polecenia dietetyków przyjmujących państwowo w Warszawie/Nowym Dworze Mazowieckim/Legionowie i okolicach? Nie stać mnie niestety chodzić prywatnie a chciałabym wziąć się za siebie póki jeszcze czas, bo jest coraz gorzej z moją figurą a jem jak wcześniej ;-/
Obserwuj wątek
    • francais-m Re: Warszawa - dobry dietetyk przyjmujący państwo 22.08.11, 16:05
      podbijam
      • faflaming Re: Warszawa - dobry dietetyk przyjmujący państwo 27.09.11, 08:51
        Ja znam. W Centrum Leczenia Otyłości przyjmują na NFZ. Trzeba tylko mieć skierowanie od lekarza rodzinnego. Mają 3 przychodnie w Warszawie (ul. Krucza, Marszałkowska, Pasaż Ursynowski). Ja się tam odchudzam i schudłam już 10 kg, świetni dietetycy, polecam:)
        • mojdietetyk.pl Re: Warszawa - dobry dietetyk przyjmujący państwo 27.09.11, 12:56
          Dzień dobry,

Jako współwłaściciel konkurencyjnej sieci poradni dietetycznych piszę aby sprostować tą informację. Własnie zadzwoniłem na 2 numery dostępne na stronie Centrum Leczenia Otyłości i pod numerem 602 634 534 dowiedziałem się, że porada u dietetyka z NFZ dostępna jest tylko w Krakowie, a nie w Warszawie i oprócz skierowania od lekarza pierwszego kontaktu trzeba mieć BMI powyżej 30. Piszę o tym bo sami chcielibyśmy bardzo dostać kontrakt z NFZ i nie chcielibyśmy aby potencjalny klient wybierał poradnię konkurencyjną na podstawie nieprawdziwej informacji.

faflaming napisała:

> Ja znam. W Centrum Leczenia Otyłości przyjmują na NFZ. Trzeba tylko mieć skiero
          > wanie od lekarza rodzinnego. Mają 3 przychodnie w Warszawie (ul. Krucza, Marsz
          > ałkowska, Pasaż Ursynowski). Ja się tam odchudzam i schudłam już 10 kg, świetni
          > dietetycy, polecam:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka