Dodaj do ulubionych

Dobry dietetyk - Wawa!!

22.03.13, 08:13
Hej ! Potrzebuje pomocy, szukam juz od miesiąca dietetyka dla mnie i jakoś nie moge znaleźć ..
A zamierzam schudnąć 15 kg .. wiec potrzebna jest dobra dieta i wsparcie..
Znacie jakiegoś dobrego ?
Obserwuj wątek
    • mam1977 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 03.04.13, 13:48
      odezwij sie na maila to moge polecic pania ktora sie mna zajmowala
      Co prawda nie bylo to tak spektakularne jak w rekalmach bo tylko 1,5 kg tygodniowo
      ale skutecznie
      nauczyla mnie jak zmienic nawyki zywieniowe
      a dieta (nie wierze ze to mowie) byla łatwa ....
      Mnie sie wydawalo ze ciagle jem....
      a ona krzyczala ze za malo:)
      a efekty byly:)
      mam1977@gazeta.pl
    • pilus09 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 29.04.13, 14:24
      Zgłoś sie do Pani Anny Jelonek, ona jest najlepsza ! ;)
      Pozdrawiam.
      • tadeusz.n1982 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 17.05.13, 15:53
        Z czystym sumieniem polecam udać się na Marszałkowską do Pani Jelonek. Tak więc jak najbardziej jestem zdania, że to będzie odpowiedni dietetyk. Wiele jej zawdzięczam, czuję się ze sobą o wiele lepiej niż przed pierwszą wizytą.
        • kromerek17 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 26.06.13, 15:17
          Nie wiecie czy Ta Pani ma swoją stronę internetową?
          • walery1234 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 31.07.13, 11:46
            Wejdź na www.yourdiet.com.pl To jest strona Pani Anny :)
    • myszak25 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 02.07.13, 11:31
      Cześć

Słuchaj jeżeli dla Ciebie to nie problem skorzystac z porady dietetyka przez internet to polecic Ci moge z reka na sercu pewna Pania z Zielonej Góry, dzieki której schudłam 22 kg;) Zdrowo i bezpiecznie było. Dzieki Bogu bez efektu jojo.
      tylko ze przyjmuje klientow on-line. Ja skorzystalam z jej pomocy chociaz wydawalo mi sie, że internet to nic w porownaniu do reala. Mylilam sie. Jezeli znasz swoje choroby, wage i wymiary ciala to sprawa zalatwiona. Niczym sie nie rózni od wizyty w gabinecie.
      Odpowiada profesjonalnie na maile i jest sie pod stala opieka...
      Co najwazniejsze ze cena jest nawet przystepna. Akurat mialam kryzys finansowy, wiec zalezalo mi na oszczednosci.

Polecam Pania Hanie z Nowej Soli kolo Zielonej Góry dietetyk online. Podam ci strone. Poczytaj sobie jak cie zainteresuje www.empressa.pl
    • dietaspecjalna Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 03.04.14, 11:59
      Profesjonalne doradztwo dietetyczne

Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego.
      Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki.
      Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie.
      Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni.

Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla :
      Sportowców (zależnie od ćwiczeń)
      Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
      Młodzieży w okresie dojrzewania
      Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie
      Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie
      Kobiet w ciąży i karmiących
      Seniorów
      Diabetyków
      Osób przewlekle chorych

Cena do uzgodnienia indywidualnie.
      dietaspecjalna@gmail.com
      • mikos87 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 24.04.14, 17:43
        bdieta.pl/
    • soska00 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 03.08.14, 22:16
      Pomyśl o www.szczuplabyc.net/ bo mają skuteczne metody w walce z nadwagą. Moje koleżanki korzystały z ich usług i były zadowolone. Teraz sama się wybieram, żeby zrzucić parę kilo i unormować cholesterol.
    • koralinaa007 Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 27.08.14, 16:08
      ja też poszukuję kogoś godnego uwagi, najlepiej w lux medzie bo mam tam pakiet z pracy.
    • dobrydietetyk Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 04.09.15, 13:35
      Dzień dobry, jeśli szukacie dobrego specjalisty polecam swoją poradnię dietetyczną JeszFresh. Działamy już od ponad 5 lat, mamy 3 specjalistów w dziedzinie dietetyki. Specjalizujemy się w układaniu diet odchudzających dla dorosłych, ale i dzieci. Dodatkowo leczymy dietetycznie różnego rodzaju dolegliwości zdrowotne chociażby chorobę Hashimoto. Nie sprzedajemy suplementów ani cudowynych środków na odchudzanie. Podaje namiary 505138033, wszelkie info na naszej stronie www.jeszfresh.pl Pozdrawiam, Aleksandra Kilen-Zasieczna
    • fraaakt Re: Dobry dietetyk - Wawa!! 21.09.15, 06:18
      poproszę o szybką opinię o dietetyku w lecznicy ALfa przy nowym świecie. Sprawa pilna. Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka