Dodaj do ulubionych

Dietetyk Daniel Milewicz - opinie

31.05.16, 17:36
Ostatnio w poczekalni babka opowiadała o Danielu Milewiczu - dietetyku, dzięki któremu schudła 25 kg (mimo cukrzycy). Czy ktoś z Was zna / chodził / może coś powiedzieć o tym dietetyku? Czy komuś z Was pomógł? Ile kosztuje wizyta? Jakie są terminy? Mówcie wszystko, co wiecie.
Obserwuj wątek
    • monia.mar Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 02.06.16, 19:47
      Chodzi o tego: www.facebook.com/Dietetyk-Diabetolog-Legnica-O%C5%9Brodek-Diagnostyki-i-%C5%BBywienia-Medycznego-1130946703604689/?fref=ts?? Jeśli tak, to jeździłam do niego do Bolesławca raz w miesiącu. Koleżanka pomogła mi się zapisać, bo terminy są napięte - bardzo dużo ludzi do niego jeździ. U mnie chodziło o dietę dla cukrzyka. Pan Daniel przygotował mi ją, nauczył co jeść i jak o siebie dbać. jeżdże do niego już siódmy miesiąc i czuję się o niebo lepiej.
      • doris.wrc Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 14.12.16, 20:02
        poza skutecznością cenę ma piękną - 100 zł całościowa wizyta :)
    • elagorskaska Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 02.08.16, 20:14
      Pan Daniel zna się na swojej pracy i do tego nie jest tak drogi jak inni dietetycy. Za wizytę z ułożeniem diety płaciłam tylko 100 zł, gdzie u innych płaciłam osobno za wizytę i drugie tyle za dietę...
      • alicja_go Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 17.08.16, 20:34
        i za wizytę i za dietę tylko 100 zł? To rzeczywiście mega tanio! Ja w poznaniu płaciłam 150 zł za konsultację + 200 za jadłospis...
        • dari_a_mama Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 18.10.16, 18:50
          widze ze super cena i dobre opinie - sama bym sie wybrala...
      • basia_dewu Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 23.08.16, 20:00
        A jak efekty?
        • elagorskaska Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 13.09.16, 20:55
          basia_dewu napisał(a):

> A jak efekty?
          szkoda, że nie mogę tu wrzucić zdjęcia! :) Ja swój efekt osiągnęłam w kilka miesięcy, nie było może bardzo lekko, ale jak widzialam efekty, to bardzo mnie motywowały. Doe jadlam rzeczy ktore lubie, głodna nie chodziłam, a mimo to chudłam.
        • alicja_go Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 03.10.16, 19:28
          no właśnie w poznaniu efekty średnio... chcę się przejechać do tego Milewicza. Zobaczymy - może pomoże, bo już nie wiem gdzie się zwrócić.
    • kasia_krol74 Re: Dietetyk Daniel Milewicz - opinie 20.11.16, 20:57
      Chodziłam do tego pana przez 18 miesiecy. w tym czasie udało się zrzucić 12 kilogramów. Najtrudniej było na początku, jak dostałam nową dietę i rpzestawiwałam się na nią, ale z czasem polubiłam nowe przepisy - tym bardziej, że zobaczyć można było efekt.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka