Dodaj do ulubionych

Profesjonalnie rozpisana dieta. Zapraszam!

28.01.09, 17:58
Witam.
Serdecznie zapraszam wszystkie osoby z nadwagą, aby dały sobie jeszcze jedną szansę i podjęły profesjonalny 2 tyg. program dietetyczny, który obejmuje dokładną rozpiskę składu oraz kaloryczności wszystkich posiłków, które dobieram indywidualnie po przeprowadzeniu konsultacji. Konsultacje te są bezpłatne i mają jedynie na celu jak najlepsze zapoznanie się z Państwa oczekiwaniami i ustalenie najbliższego mozliwego terminu osiągniecia zamierzonego wyniku przy pomocy zdrowej i racjonalnej (podkreślam !!) diety.

Pracę z klientem podzieliłam na kilka etapów. Pierwszym z nich jest 2 tyg. okres "wprowadzający" do zasad zdrowego odżywiania (bardzo istotny z perspektywy długofalowej) wraz z nakreśleniem zdrowego tempa chudnięcia oraz rozpisaniem i planowaniem posiłków.
Całkowity koszt takiej rozpiski wraz z bezpłatnymi i nielimitowanymi konsultacjami wynosi 60zł.
Oczywiście wyniki zależą już bezwzględnie od Państwa podejścia do otrzymanych wytycznych i uczciwości wobec siebie podczas ich stosowania. :)
Naturalnie możliwa jest współpraca i prowadzenie w dalszym okresie.

Zainteresowanych prosze o kontakt: twoja_dieta@wp.pl

pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • marikaaaaaaa Re: Profesjonalnie rozpisana dieta. Zapraszam! 18.05.09, 11:28
      witam! Chciałam zapuytać o to czy to ogłoszenie jest jeszcze
      aktualne i gdzie się mieści wasz gabinet? Pozdrawiam
    • dobry_dietetyk Re: Profesjonalnie rozpisana dieta. Zapraszam! 04.05.11, 23:57
      Jestem dietetykiem i właścicielką poradni Diet-Point. Jeśli poszukują Państwo dobrego i doświadczonego dietetyka ze zdrową, smaczną i bezpieczną dietą zapraszam do kontaktu. Nie zalecam żadnych suplementów czy innych preparatów farmaceutycznych, gdyż dietę dostosowuję do klienta indywidualnie. Dbam również o to, by dieta uwzględniała preferencje żywieniowe, możliwości czasowe i zdolności kulinarne! Namiary do kontaktu na stronie www.dietetyka.waw.pl Oferuję: odchudzanie, diety w chorobie, diety dla dzieci i dorosłych, porady on-line, dojazd do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic; więcej na mojej stronie www.dietetyka.waw.pl i pod nr tel: 501 82 99 22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka