mamka22 23.12.09, 09:57 Kiedy był program Anny Dymnej w TV? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myalgan Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 24.12.09, 05:58 ogladalam go w tv regionalnej ale nie pamietam jak nazywal sie program a o dacie to wogole zapomnialam ale podobno jest raz w tygodniu jak dojde do siebie zaraz po swietach to poszukam i dam znac gdzie to ogladalam i w jakim to bylo dniu sorek ale pamiec zawodzi pozdrawiam milych pogodnych swiat an Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 25.12.09, 17:07 Dziewczyny, co z tym programem. To kiedy w końcu będzie emitowany? Wiecie coś? Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 28.12.09, 21:44 Słuchajcie! Jak coś będę wiedzieć o emisji tego programu nagrywanego to dam wam znać. Będę z pierwszej ręki znała dzień i godzinę emisji. A co do tego programu i nie tylko : Anna Dymna pytała czy jest jakiś kontakt z nami i czy ludzie z Polski mogą się cos dowiedzieć więcej o naszej chorobie. Więc zaproponowała byśmy założyły stronę internetową z wszystkimi wiadomościami o fibromyalgii i SPM . A w niej nasze forum. Tylko że ja nie mam nikogo kto by nam taką stronę zrobił. Może ktoś z was umie albo ma kogoś w rodzinie z informatyków.Po to o tym wszystkim piszę i proszę o jakieś możliwości bo przecież nie będziemy siedzieć z bulem każda w swoim domu tylko możemy o tej chorobie powiadomić więcej ludzi w Polsce a może i znajdzie sie jakiś lekarz co sie nad nam zlituje. pozdrawiam Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 29.12.09, 14:37 Boncia, dzięki za informację. Myślałam, że już przegapiłam ten program. Odnośnie strony internetowej, to niestety nie pomogę, bo jestem słaba w te klocki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mamka22 Coś już wiadomo? 06.01.10, 15:51 Co do terminu emisji programu. Gdzie można podpytać.?? Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 11.01.10, 21:10 Oto korespondencja e-mailowa Miry chorej na Przewlekłe Zmęczenie i walczącą o naszą fibromyalgię, z Anną Dymną na temat emisji programów: Droga Pani Aniu! Bardzo sie ciesze ze pani "jakos dziwnie" wierzy we mnie. Tak pani napisala, ale wiem o co pani chodzi. Ja jestem tym czlowiekiem o ogromnym potencjale ktory sie marnuje przez chorobe i nie moze przez brak sil dac cokowiek innym. Stalo sie cos dobrego przez pani program ktory jeszcze nie zostal pokazany. Ludzie z forum Gazety Wyborczej ZPZ i Fibromialgi chca wiedziec kiedy bedzie emisja. Mam nadziejze ze jak program zobacza to beda chcieli nie tylko pisac do siebie o braku zdrowia ale wezma sie za robote tzn. ze bede mogla stworzyc stowarzyszenie pacjentow i z czasem miec fundacje. Nikt nam naprawde nie pomoze az my sobie sami pomorzemy. Mam zapalenie gardla wiec jakakolwiek praca z dziecmi w domu dziecka narazie odpada. Tak bardzo szkoda ze nie moge tego robic. Jakos przez ten caly sezon jesienno-zimowy jest ze mna gorzej. Jeszcze nie wymislilam jakiesj strony internetowej dla nas pacjentow, ale moze tylko podam jakis latwy adres mailowy zeby mozna by bylo ze mna skontaktowac. Czy pani wie kiedy musze dac temu milemu mlodemu czlowiekowi z TVP jakis kontakt? Bardzo dziekuje ze pani tak duzo sie naczytala o naszych chorobach. Juz nie pisze wiecej dlatego ze kaszle tak strasznie ze chce mi sie wymiotowac. Mira Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 11.01.10, 21:14 A oto odpowiedz na korespondencję: Pani Miro Kochana! Oczywiście, że w Panią wierze... bo ma Pani duuuuużo siły i energii ukrytej gdzieś na dnie. To widać w oczach, a oczy to przecież okna naszej duszy. Teraz straszny czas... brrrr.... ja też ledwo sobie radze z różnymi bólami ale jakoś biegam... Mam już terminy emisji. Podam Pani wszystkie. Programy nie są jeszcze zmontowane, nawet nie ma na nie jeszcze żadnych pieniędzy ale są i to najważniejsze. Wogóle telewizja publiczna zdycha i programy misyjne są strasznie traktowane ale póki jest jakakolwiek szansa będziemy o nie walczyć. Taką dostałam wiadomość o emisjach. Całuję mocno. Proszę uważać na gardło i spokojnie chorować, bez nerwów, bo choroby uwielbiają jak się denerwujemy i wtedy są silniejsze i jeszcze bardziej dają nam w kość. Całuję. Hej! Anna Dymna 4.01 Małgorzata Rejdych (zmontowane)- przeszczep serca 18.01 Małgorzata Stompór - s.m. 1.02 Piotr Bartoszek - mukowiscydoza 15.02 nie ma emisji(olimpiada) 1.03 Mira Ghoshal- zespół przewlekłego zmęczenia 15.03 Janusz Smiatacz sparalizowany pilot po wypadku 29.03 Tomasz Manikowski - trzeźwy alkoholik 12.04 Mieczysław Król Łęgowski z żona - rak kości 26.04 Agnieszka Kędzierska - fibromialgia 10.05 Ewa i Józef Żak 24.05 Michał Bernacki - po przeszczepie płuc wrzesień: Michał Wojciechowski R.Z.S pozdrawiam Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 11.01.10, 21:15 Anna Dymna ma swój program tylko nie wiem jeszcze na którym programie. Najprawdopodobniej na dwójce ale o czasie emisji jeszcze nie wiem. Na pewno gdzieś w godzinach małej oglądalności bo programy tego typu nie są " oglądalne" w TV, pozdrawiam Odpowiedz Link
mamka22 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 12.01.10, 11:00 O jeju, dopiero w kwietniu! Odpowiedz Link
myalgan Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 14.01.10, 04:48 www.mimowszystko.org/index.php?dzial=127&id=504 Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 25.02.10, 21:13 Program Anny Dymnej o Chronicznym Zmęczeniu ZPZ nie będzie 1 marca tyko 8 marca o 12,50 na programie drugim . Przsunięto ze względu na olimpiadę. Tak samo program o fibromyalgii też sie przesunie ale nie wiem jeszcze na jaki dzień.Napiszę zaraz jak będe cos wiedziec. pozdro Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 04.03.10, 20:50 Donoszę że program o fibromyalgii u Anny będzie definitywnie 10 maja na drugim programie o godz 12 50 zapraszam Odpowiedz Link
2boncia Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 05.03.10, 20:27 Mała zmiana w godzinie nadania programu w poniedziałek 8 marca . na temat ZPZ O Chronicznym zmęczeniu . Zmiana dotyczy godziny 12.25 a nie 12.50 Odpowiedz Link
mamka22 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 22.04.10, 13:50 Ponoć program Anny Dymnej o fibromialgii jest przesunięty na 10.maja godz 12.35 Odpowiedz Link
mamka22 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 07.05.10, 11:22 Przypominam wszytskim , że teraz w poniedziałek 10 maja będzie program Anny Dymnej o fibromilgii. Odpowiedz Link
andr-x Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 09.05.10, 19:17 niestety ale chyba jeszcze nie 10.05; tutaj jest link do stronki fundacji, na której jest napisane kiedy ma być i czego dotyczyc najblizszy program www.mimowszystko.org/index.php?dzial=127&id=504pozdr Odpowiedz Link
andr-x Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 09.05.10, 19:19 link prowadzi do strony glownej jednak; na zielonym pasku trzeba najechać na "anna dymna" a nastepnie na "spotkajmy sie w tvp2", a nastepnie na "aktualnosci"; pozdr Odpowiedz Link
andr-x Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 09.05.10, 19:21 niestety programu nie bedzie jeszcze 10.05 chyba; tutaj jest link: www.mimowszystko.org/index.php?dzial=127&id=504pozdr Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 10.05.10, 08:50 No niestety nie ma tam żadnej informacji na temat "naszego" nagrania. Nie ma też żadnej informacji, kiedy ten program miałby być emitowany. Odpowiedz Link
mamka22 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 10.05.10, 09:00 No właśnie , na stronie głównej napisali, że dziś o szpiczaku mnogim. A śmieszne jest to, że w żadnym programie telewizyjnym nie ma naszego pragramu w spisie na dziś. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 11.05.10, 19:59 Wyczytałam, że w programie TVP na 17-go maja jest program Anny Dymnej "Spotkajmy się", na TVP 2 o godzinie 11,45. Nie wiem tylko jaki jest temat programu. Może w końcu o fibromialgii. Odpowiedz Link
jolanta534 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 11.05.10, 23:03 Dziewczyny ja programu Anny Dymnej wczoraj wcale nie zlokalizowałam w TV2 ani o fibro ani o czym innym,więc nie wiem,czy był? A tak w ogóle,o co nam to da?Lekarzy zmieni,wątpię! Leki wymyslą?Też nie! Mozemy liczyć na własną cierpliwość i poszukiwania,no i na wspieranie się wzajemne :)pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 13.05.10, 10:52 Jolu bo tego programu nie było. Odpowiedz Link
mamka22 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 12.05.10, 09:42 Jednak nie było. 17-maja jest szpiczak mnogi. Pewnie po programie będzie uaktualniona informacja o fibromialgii, bo ma być następna w kolejności. Odpowiedz Link
andr-x Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 18.05.10, 15:02 no i jest aktualna informacja na stronie jak wyżej; 31.05.10 tvp 2 godz. 11.25 ; pozdr Odpowiedz Link
andr-x Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 22.05.10, 13:54 taka prośba byłaby w związku z emisją / myślę, że byłoby to przydatne innym też / czy mógłby ktoś zorganizować nagranie tego programu i zrzucenie na youtuba ? / bo o tej porze to chyba wielu nie będzie mogło oglądać programu / pozdr Odpowiedz Link
mamka22 Re: Kiedy program Anny Dymnej w TV? 24.05.10, 11:41 no właśnie , z racji godziny emisji, moze ktoś ma możliwość nagrania tego programu Odpowiedz Link