Dodaj do ulubionych

Jedyny skuteczny lek, Reboxetyna, Dulsevia..

08.01.19, 21:15
Napiszę krótko, wiele lat zmagałem się z tym syfem i wiem co przeżywacie.. sam próbowałem różnych specyfików.. jedynym lekiem który Wam pomoże jest '' Reboxetyna,nazwa handlowa leku to Dlusevia '' .. ja już od kilku lat nie pamiętam o bólu, nie jestem fejkiem czy jakimś producentem tego leku nie mam naprawdę nic z tego że zamieszczam ten wątek .. jestem normalnym chłopakiem który po latach męki na lata zapomniał o bólu za sprawą tego leku.

pomaga również wenlafaksyna oraz mirtazepina tylko że to leki starej generacji i są po nich nie ciekawe różnego typu skutki uboczne.. Pozdrawiam wierzcie bądź nie wierzcie, ja musiałem napisać rozwiązanie aby mieć spokojnie sumienie.
Obserwuj wątek
    • rozjechanareklamowkazlidla Re: Jedyny skuteczny lek, Reboxetyna, Dulsevia.. 08.01.19, 21:16
      Reboxetyna,nazwa handlowa leku to Dulsevia ***************
    • jobella305 Re: Jedyny skuteczny lek, Reboxetyna, Dulsevia.. 26.01.19, 19:15
      choruję na fibromialgię od 5 lat (postawiona diagnoza) i dopiero teraz trafiłam na leki które mi pomagają i są wreszcie skuteczne (próbowałam już chyba wszystkiego) i rzeczywiście Dulsevia SIę sprawdza ale do tego biore sporą dawkę leku strikte przeciwbólowego o nazwie Padolten - sama dulsevia 120mg niestety nie daje rady. proponuje spróbować!!!
    • irmina13 Re: Jedyny skuteczny lek, Reboxetyna, Dulsevia.. 20.04.21, 14:11
      Witaj. Jakiej specjalizacji lekarz wypisał Dlusevię i jak była zdiagnozowana fibromialgia. Ja jeszcze nie trafiłam na lekarza , który poza lekami przeciwbólowymi i fizjoterapią , próbowałby szukać innej przyczyny bólu niż tylko dyskopatia i zwyrodnienia wielostawowe. Męczę się z bólem od 7 lat.
      • saintm Re: Jedyny skuteczny lek, Reboxetyna, Dulsevia.. 22.03.22, 16:34
        Właśnie zostało u mnie zdiagnozowane fibro. 5 miesięcy chodzenia po lekarzach, RTG, USG, Tomografia, badania krwi, wszelkiej maści, czynnik reumatoidalny, przeciwciała jądrowe, borelioza, jedynie kineza kreatynowa podwyższona.

Po 5 miesiącach rozwalony jestem tak, że ledwo chodzę. Boli dosłownie wszystko oprócz włosów. A zaczęło się od przeziebienia.... Dostałem teraz Dulsevia i Sudexa na już i czekam czy zadziała, bo ból jest nie do zniesienia i jest tylko coraz gorzej... Ale po znalezieniu tego wpisu wróciły nadzieję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka