Dodaj do ulubionych

Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!!

15.10.12, 17:48
Witam. Jestem nowa na naszym pięknym osiedlu 'Derby'. Poszukuję salonu fryzjerskiego (urody) w okolicach Skarbka z gór, Berensona, Ostródzka, Głębocka który doprowadzi mi włosy do kulturysmile. Ostatnio stałam na przystanku przy carfour express na Berensona i zaczepiłam pana który zdejmował szyld z salonu urody, na pytanie czy się likwidują powiedział ,że dopiero zaczynają. Moje pytanie brzmi czy ktoś już z Państwa korzystał z ich usług??
Obserwuj wątek
    • monikaone Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 16.10.12, 08:04
      Polecam p. Monikę (przyjmuje prywatnie/ w domu u klienta) 510 078 583
      • marlenatop Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 13.12.17, 00:15
        W domu to się śpi i mieszka
    • linka330 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 16.10.12, 15:44
      Witam. Ja już skorzystałam. Byłam w piątek na farbie. Bardzo mi się podobał kolor.
      Jestem zadowolona i polecam. Salon nazywa się finezja wcześniej jakoś inaszej (tez tam był salon) jak paznokcie i kosmetyka to nie mam pojęcia. Jak skorzystam to napiszę
      • lukrecja64 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 18.10.12, 20:19
        Witam. Byłam skorzystałam. A teraz moja opinia:
        - jeżeli chodzi o usługę (baleyage, strzyżenie) jestem mega zadowolona 5.
        - miejsce 4+ (przy samym przystanku autobusowym, nie 5 bo byłam autkiem i trochę się głowiłam jak zaparkować żeby nikomu nie przeszkadzać).
        - zapisy 5 (są trzy fryzjerki i jeżeli nie chcę do konkretnej osoby to na dobrą sprawę można wejść z ulicy ew poczekać).
        - wystrój 3+ niestety widać ,że poprzedni właściciel trochę zaniedbał lokal.
        Obiektywnie to salon ok!!!
      • kamyk80ba Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 15.02.13, 15:37
        Salon jest super i wcale nie prawda że zaniedbany. Chodzę tam od 3 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
    • dardel Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 12.03.13, 21:35
      Polecam. Bardzo miła właścicielka. Fajne cięcie. I cena bardzo przystępna.
      • gosczb Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 26.03.13, 12:25
        Czy ktoś jeszcze korzystał z usług fryzjerskich w tym salonie? Którą fryzjerkę polecacie, jakie są ceny.Nie mogę znaleźć ich strony internetowejsad
        • kati-one Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 27.03.13, 18:57
          Ja chodzę z polecenia do p. Marzeny a mąż do p. Dorotysmile z cennikiem to faktycznie , szkoda że go nie ma na stronie.
    • przecineq Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 08.03.14, 11:37
      Serdecznie polecam salon o nazwie Milord na Wałuszewskiej 24a. Bardzo ładne wnętrze, jest gdzie postawić samochód, bo przed salonem jest mini parking oraz bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Jeżeli nawet z jakichś powodów coś klientowi nie odpowiada to zawsze starają się iść na rękę. Polecam się przejść i przekonać samemu, bo wiadomo, że każdy ma prawo do własnej opinii smile
    • editkama Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 19.03.14, 22:38
      Jak nie mają strony i cennika?? Wystarczy wpisać w googlesmile i wszystko jest.
      Odnośnie pytania , to ja chodzę tylko na solarium- przynajmniej opala smile więc się nie wypowiadam. Ale słyszałam dobre opinie.
    • norbixd0 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 21.03.14, 11:51
      Polecam salon Finezja na Berensona 13. Ostatnio dokonałem tam znacznej metamorfozy moich włosów i byłam bardzo zadowolona z efektu. Dodatkowo miła obsługa i faja atmosfera. Salon cały czas rozwija się i zmienia na plus. poza fryzjerem można skorzystać z usług manicure i kosmetyczki, co dodatkowo stanowi ułatwienie dla zabiegani kobiety smile))) Gorąco polecam.
      • finezjaberensona Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 14.10.18, 21:44
        Witamy
        Od 1.10 .2018 roku jesteśmy w nowej lokalizacji na Berensona 11 przychodnia CMP
        Numer tel pozostaje bez zmian 22 741 63 56
        Serdecznie zapraszamy 😀
    • mili_0121 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 07.04.14, 11:47
      Gorąco polecam salon Finezja na ul. Berensona. Korzystam na bieżąco z usług fryzjerskich,kosmetycznych oraz manicure/pedicure.Po pierwsze- świetna lokalizacja,łatwo trafić, po drugie -niewygórowane ceny ( jak to bywa w innych salonach ), po trzecie nadzwyczaj przesympatyczna obługa i po czwarte - na klienta zawsze czeka kawa lub herbata smile Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ombre najprawdopodobniej najlepiej wykonywane w mieście. Jestem zachwycona i w pełni usatysfakcjonowana po każdym wyjściu z tego salonu. Pani kosmetolog naprawdę potrafi odmienić cerę. Paznokcie- rewelacja.Ogromnym szczęściem kobiety jest mieć ten jeden jedyny salon, do którego chodzi się z wielką przyjemnością. Po wielu ekscesach, trafiłam właśnie na ten i nie zamierzam szukać innego. Wszystkie Panie i Panów zachęcam do skorzystania z usług tego Salonu- zapewniam- nie będziecie żałować. I jeszcze jedno, idealne i przyjazne miejsce i personel dla naszych najmłodszych. Mój synek jest zachwycony Panią fryzjerką, nazywa Ją " Ciocią" jest uwielbiana przez Niego. Po każdym strzyżeniu niespodzianka dla maluchów. Szczerze POLECAM!!!
      • mili_0121 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 07.04.14, 11:50
        Ponadto, solarium najlepsze w okolicy.POLECAM
      • lile.na2 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 10.04.14, 09:55
        Ja korzystam z usług w salonie Gabriel na Skarbka z Gór , zawsze wychodzę zadowolona,
        a na paznokcie to tylko tam, panie są bardzo dokładne, ceny całkiem rozsądne, miła atmosfera.
    • kamxa Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 07.07.14, 07:34
      Witajcie, chcialabym podzielic sie moimi wrazeniami po wczorajszej wizycie w Salomie fryzjerski Finezja ma berensona 13. Przez ponad 10 lat mialam długie blond wybielone wlosy i postanowilam wrocic do swojwgo koloru smile zajela sie mna Pani Marzenka, ktora pomimo, narastajacego strachu w moich oczach, szybko i sprawnie w ciagu dwoch godzin zmieniła mnie w brunetke. Jestem mega zadowolona , kolor wyszedl super!! Polecam kobietom, ktore boja sie zmian . Siedzac z farba na glowie zrobilam sobie jeszcze pedicure takze wszytsko tip top. Warto bylo jechac az z bemowa. Pozdrawiam
      • izka3004 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 05.08.14, 22:00
        Polecam Salon Finezja - chodzę tam od początku. Przyszłam tam za p. Marzenką, którą BARDZO POLECAM. Zawsze dobrze doradzi i wszystko co wymyśli jest super - zdaję się na nią bez obaw i jeszcze się nigdy nie zawiodłam - spróbujcie bo warto. Przy okazji można zrobić sobie paznokcie u p. Moniki - też bardzo ok. Zaglądajcie tam jak najbardziej.
    • radoslaw6 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 30.08.14, 12:24
      drogie Panie rownież szukam porady w tej kwestii
    • karolina84wawa Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 18.10.14, 08:20
      Ja ostatnio byłam właśnie z polecenia na forum w nowym salonie fryzjerskim YAG na Białołęce przy ul. Magicznej 4 Również mogę spokojnie polecić, ponieważ fryzjerka taka blondynka Magda jest bardzo ok, ona chyba pracowała obok w salonie, cena również rozsądna - taniej niż w innych salonach fryzjerskich tego typu! Mają sporo innych usług na co warto zwrócić też uwagę, bo przy okazji byłam u kosmetyczki smile Z tego co jest na ich stronie widać, że to początek i zapewne podniosą ceny po jakimś czasie. Tu macie link salonyag.pl na stronie jest też cennik wiec możecie sobie porównać. Pozdrawiam wszystkich z Białołęki smile
      • ruddas14 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 19.10.14, 00:59
        byłam w tym salonie - pustki, ciemno, sennie. Wystrój jak z konserwy po tuńczyku - zimno i pretensjonalnie. Miałam ochotę na jakiś zabieg i stylizację, ale skutecznie mnie odstraszono niechęcią kontaktu, brakiem uśmiechu i otwartości. Jakoś nie mogę zaufać miejscu, w którym jedynymi obecnymi są pracownicy - rozumiem, to ich początki, ale moim zdaniem powinni jakoś zachęcić ewentualne klientki, które jak widać uciekły, tak jak i ja z tego lodowatego miejsca.
      • damianlipa1704 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 21.04.15, 21:58
        Super ,że Pani udało się ,,wyjść z twarzą'' U mnie sytuacja wyglądała masakrycznie Pani improwizowała .Brakowało jej farb ,więc zrobiła mi jakąś mieszankę i wyszło jajko. Nie chcę cytować co mój mąż w domu powiedział i koleżanki w pracy MASAKRA odradzam
    • kamisia2014 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 22.12.14, 11:25
      Goraco polecam salon Finezja na ul.Berensona.Korzystam z uslug fryzjerskich w tym salonie od ponad 1,5 roku.Robilam baleyage,teraz od kilku m-cy farbuje wlosy na jeden kolor w tym salonie i zawsze bylam b.zadowolona.Do tego strzyzenie po ktorym wlosy sie super ukladaja.P.Marzena do ktorej sie zapisuje od poczatku w tym salonie jest b.mila,zawsze doradzi i w salonie panuje b.fajna atmosfera.Zawsze jest propozycja kawy/ herbaty i co najwazniejsze ceny nie sa wygorowane,powiedzialabym ze sa bardzo ok.To najlepszy salon fryzjerski z jakiego korzystalam do tej pory.Bardzo polecam.
      • kinia028 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 07.01.15, 09:54
        Rowniez polecam salon Finezja jestem mega zadowolona z balejazu kolor super strzyzenie rowniez chodze do pani Eli super fyzjerka godna polecenia jak zarowno pani Magda kosmetyczka mila i profesionalna obsluga bardzo polecam
        • ab0808 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 22.01.15, 18:44
          ja również polecam wszystkim salon Finezja na Białołęce!
          Wychodzę z salonu z uśmiechem od ucha do ucha smile .
          Panie fryzjerki ( Marzenka i Ela ) są profesjonalistkami w swoim fachu, zajmują się moimi włosami już ponad rok i nie zamierzam ich oddawać nikomu innemu. wink
          Pragnę dodać, że byłam pierwszy raz na tzw. rozeznanie i zostałam na dobre smile
          • lkjhgfdd Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 22.01.15, 18:46
            polecam lla diamante na magicznej
            • izka3004 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 22.01.15, 19:49
              Polecam Salon Finezja chodzę tam od początku, przeszłam tam za p. Marzenką - super fryzjerka godna polecenia. Warto przy okazji zapisać się do p. Moniki na paznokcie i do p. Magdy kosmetyczki. Wszystko w jednym miejscu co jest bardzo wygodne.
        • olazet666 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 17.03.15, 20:37
          Z p.Elą miałam raz styczność w 2014 r. Byłam zadowolona z cięcia i fryzury, ale zostałam wprowadzona w błąd w kwestii kosztów usługi. Po pierwsze, kiedy umawiałam się telefonicznie zaznaczyłam cięcie długich włosów bez modelowania. Następnie w salonie zapytałam p.Elę o cenę cięcia bez modelowania. Odpowiedziała- do 55zł, po czym obcięła włosy, wymodelowała nie pytając o zgodę i poprosiła o 70zł. Bardzo nie lubię takich sytuacji, to mnie zraża do usługodawcy. Szkoda, bo do samego wykonania nie miałam zastrzeżeń.
    • karolina84wawa Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 04.02.15, 19:18
      Hej, ja Ci polecam Salon Yag oni są przy czerwonej torebce to praktycznie przy samym Skarbka z Gór. Byłam tam już kilka razy, a to dość nowy salon urody na Białołęce. Fryzjer całkiem ok, a cena tańsza niż w Gabrielu, mają też kosmetyczke i sporo promocji na inne zabiegi np SPA. Tu masz link do strony salonyag.pl/ mają na niej też cennik i wszystko można doczytać. Pozdrawiam
      • basi-a1984 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 25.03.15, 00:19
        Dziewczynki kochane ja polecam Panią Irenę. Strzyżenie rewelacyjne, włosy po strzyżeniu układają się idealnie!!! Profesjonalizm w 100% a co ważne cena stzyżonka na kaźdą kieszeń. Uwielbiam takich fryzjerów którzy umieją słuchać i doradzić fryzurkę.
    • gabiszonka Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 23.02.15, 15:33
      Stala się rzecz straszna... zmienił sie własciciel slaonu Stylovo na SzG na przeciwko bazarku i wraz z nowym właścicielem przyszła nowa ekipa Nikt nie wie co sie stało z poprzednimi pracownikami - a przynajmniej ta twierdzą.
      ale do rzeczy

POSZUKUJĘ PANI MAŁGOSI, która tam pracowała, taka fantastyczna kolorowa dziewczyna!!!!

Może ktos wie, gdzie teraz pracuje, ma do niej telefon - cokolwiek!!!
      • gosza_fryzjer Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 23.02.15, 19:16
        Telefon już się znalazł smile Polecam się Gosia 515-874-907 smile
        • lula.1311 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 18.06.15, 14:42
          Pani Gosiu czy mozna uzyskac jakies infirmacje o Pani, dopero si preprowadzilam i poszukuje fryzjera w okolicy. A ze z natury nie wejde do pierwszego lepszego salonu, cale forum Pani polecasmile czy pracuje Pani w konkretnym salonue zy doezdza pani do domu.
          Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Prosze o maila na priv lula1311@vp.pl
    • salon_stylovo_bialoleka Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 16.03.15, 19:16
      Witam
      Zapraszam do salonu STYLOVO na skarbka z gór 21
      www.fryzjer-stylovo.pl
      Bardzo miła atmosfera i profesjonalna obsługa
    • liza9 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 30.03.15, 14:51
      Witam, szukam dobrej fryzjerki, która doradzi, ufarbuje i dokona strzyżenia na moich włosach. Proszę o kontakt. Dziękuję i pozdrawiamsmile
    • liza9 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 02.04.15, 12:10
      proszę o polecenie dobrej fryzjerki
    • lula.1311 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 30.06.15, 20:06
      Pomóżcie.
      Mam imprezę w rodzinie a mianowicie wesele.
      Potrzebuje żeby ktoś mnie uczesal fajnie, nowocześnie, upiecie nie jakiś kok.
      Jestem nową mieszkanką i zupełnie nie wiem gdzie iść a salonów fryzjerskich mnóstwo.
      • marlenatop Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 16.10.18, 20:37
        P. Ela 511800446
      • marlenatop Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 16.10.18, 20:38
        P. Ela 511800446
      • marlenatop Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 16.10.18, 20:38
        P. Ela 511800446
    • mamaaga70 Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 26.11.15, 14:23
      Byłam w polecanym tu salonie "Finezja" na ul. Berensona. Zajęła się mną Pani Marzena ...i po raz pierwszy w życiu mam odcień blondu jaki chciałam (a mam sporo lat)! Śliczny pastelowy blond! I również po raz pierwszy nic mnie nie piekło! Skóra bez podrażnień, kolor piękny. Serdecznie polecam ten salon.
    • malgorzatatrb Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 06.11.17, 16:43
      A czy jest może ktoś na forum kto korzystał z usług kosmetycznych w salonie Finezja i może podzielić się wrażeniami. Chciałam się wybrać, ale wolałabym nie iść w ciemno...Szukam kosmetyczki która potrafi coś więcej niż regulacja brwi (chociaż po moich ostatnich doświadczeniach w innym salonie to stwierdzam że nawet z tym niektóre osoby mają problemy) i manicure hybrydowy. Chodzi mi o makijaż permanentny i powiększanie ust. Fajnie żeby do tego pomogła "zatrzymać czas", bo jak do tej pory nie udało mi się trafić na nikogo sensownego...
      • codziennie_zrob_cos_dla_siebie Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 06.11.17, 22:28
        Witam wszystkie użytkowniczki forum.Ja goraco polecam Salon Finezja na Berensona 13,a w szczególności Panią Wiole -wspaniała kobieta, a przede wszystkim profesjonalna kosmetyczka. Trafiłam do niej z polecenia koleżanki, która powiekszyla sobie usta właśnie u pani Woli i wygładka zjawiskowo. Moje wizyty zaczęły się od manicure i zabiegów na twarz,gdzie po każdej wizycie wyglądam coraz bardziej słoneczie.Następnie zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi, które wyszły rewelacja, minęło już spór czasu, a ja w dalszym ciągu nie muszę malować brwi z czego jestem najbliżej zadowolona.Kolejno powiększyłam sobie usta,nawet nie zdawałam sobie sprawy, jak można przy nie wielkiej ingerencji poprawić swoją urodę. Polecam goraco każdej z was.
        malgorzatatryb po wizycie w tym salonie u Pani Woli na pewno poczujesz się jak by czas się zatrzymał
        Pozdrawiam i polecam
    • camillealbanegp Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 07.03.18, 11:35
      Szanowni mieszkańcy Białołęki! Pragnę zachęcić Państwa do skorzystania z wyjątkowych usług fryzjerskich we francuskim salonie Camille Albane mieszczącym się w Galerii Północnej na ul. Światowida 17. Tu wykonamy strzyżenia, pielęgnację i koloryzację włosów wg indywidualnych potrzeb. Zapewniamy pełen profesjonalizm, chwilę przyjemności i spokoju smile Rezerwacje pod nr tel. 534 865 018
    • finezjaberensona Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 31.10.18, 09:59
      Witamy
      Od 1.10.2018 jesteśmy w nowej lokalizacji na Berensona 11 w przychodni CMP 22 741 63 56
      Serdecznie zapraszamy
    • finezjaberensona Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 05.11.18, 11:04
      Zapraszamy😀
      studiofinezja.pl/promocje
      22 741 63 56
    • marlenatop Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 17.07.19, 12:21
      Marlena fryzjerka pracuje w Salonie,, Finezja'' na ul. Berensona 11 tel. 227416356
    • szczesliwaja Re: Dobry salon fryzjerski Białołęka !!!! 22.02.20, 14:12
      Gorąco polecam tego Pana!
      Jest mega profesjonalny, efekt zadowolenia gwarantowany!
      Kamil Szuba Creative Designe mieści się przy ulicy Daniszewskiej 35/3.

www.facebook.com/pg/Kamil-Szuba-Creative-Designe-222347805303329/photos/?tab=album&album_id=349123405959101&ref=page_internal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka