Dodaj do ulubionych

Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noego

15.03.16, 14:25
Witam,

byłabym wdzięczna za Państwa opinie / sugestie / obserwacje dotyczące powyższych 3 przedszkoli. Chciałabym zapisać córkę od września do jego z nich ale nie mogę się zdecydować smile

Dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • toojaam Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 16.03.16, 16:37
      Nasze dzieci chodzą do Jarzębinki, mogę polecić to przedszkole. Dyrektorka panuje nad sytuacją.
      Dzieci są w miarę zadowolone. Kadra się nie zmienia (nie licząc urlopów macierzyńskich).
      • pusaczek3 Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 17.03.16, 14:18
        Dziękuję za informację.
        Mam jeszcze pytanie trochę z inne beczki - zauważyłam , że w Jarzębince jest klimatyzacja. Trochę się obawiam klimatyzacji, mam z nią niemiłe doświadczenia sad Czy klimatyzacja rzeczywiście jest używana ?
        • toojaam Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 22.03.16, 08:34
          Chyba jest, ale znając Dyrektor, która nic nie zostawia przypadkowi, to jest b. dobrze serwisowana.
          W ekstremalnie słoneczne dni, okna są zasłaniane,a dzieci nie wychodzą na zewnątrz, bezpieczeństwo jest tu na pierwszym miejscu.
          Dodam, że co roku jest remont i przedszkole jest odnawiane, a część mebli wymieniana.
          Zwróć uwagę, że nie ma żadnych schodów, bardzo się to przydaje gdy pojawia się rodzeństwo - niemowlak.
          Mam też wrażenie, że za bardzo starają się przygotowywać dziecko do szkoły, kosztem beztroskiej zabawy, ale to może tylko tylko mi się tak wydaje.
          • pusaczek3 Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 22.03.16, 13:02
            Rzeczywiście, taką opinię też słyszałam.
    • lucka6 Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 14.04.16, 00:24
      my mieliśmy doświadczenie z Przedszkoladą i baardzo polecam, panie dyrektorki są super, widać było że wszystko tam bardzo dobrze działa. I lokalizacja jest świetna przy drugim dziecku w szkole, choć ostatni odcinek dojazdu to tragedia, ale to już raczej nie jest od nich zależne...
      • a-gnieszka82 Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 24.04.16, 10:09
        Czy faktycznie jest to przedszkole dwujęzyczne, tzn w grupie pracuje nauczyciel anglojęzyczny. Chcemy posłać córkę do takiego przedszkola dwujęzycznego.
        Jakie jest czesne?
    • gorecka234 Re: Przedszkole Przedszkolada/Jarzębinka/Arka Noe 30.11.21, 13:40
      Moja 2 dzieci chodziła do Przedszkolady. Jedno chodzi nadal.Fajne miejsce, ciocie genialne, duzo sie dzieje, ciagle nowe rzeczy robia z dziecmi. nie jedza slodyczy, syn każe mi ciagle gotowac to co ciocia z kuchni. nie znam Jarzebinki, ale Przedszkolada jest od lat swietna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka