Dodaj do ulubionych

na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...?

28.03.11, 13:53
Prośba o rade - wiadomo, nikomu się nie dogodzi, ale jakie wódki uważacie za najlepsze na wesele -w cenie ok. 20 zł/0,5 ?
Zła fama spowodowała, że zrezygnowaliśmy z Czystej Żołądkowej De Lux.
Ciekawy wydaje się Krupnik czysty, no i Pałacówka (moim kobiecym zdaniem hit). Do Smirnoffa
skłaniam się ze względu na to że "nie jest zła"..i promocję.
Absolutne nie mówimy białej Żubrówce.
Obserwuj wątek
    • miskaaaa86 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 28.03.11, 21:31
      wg mnie bardzo uniwersalna wodka jest wyborowa. jest prosta w formie, lecz nie przasna, kazdy ja zna i ma spore tradycje. krupnik - tez bdb.

pozdrawiam
      miśka
      wodakokosowa.wordpress.com/
    • galgenbaum Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 29.03.11, 14:56
      odessa87 napisała:

> Prośba o rade - wiadomo, nikomu się nie dogodzi, ale jakie wódki uważacie za na
      > jlepsze na wesele -w cenie ok. 20 zł/0,5 ?

Jak ma to byc wodka czysta to polecam Finlandie lub Absolut.
      Sa jednak chyba nieco drozsze niz 20 zl/0,5l
      No ale wesele ma sie przewaznie jeden raz w zyciu.
    • chixi Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 09.04.11, 17:35
      zła fama nt. Żołądkowej Gorzkiej Deluxe? Możesz rozwinąć temat? Wyborowej nie polecam, fakt kiedyś była w porządku ale obecnie smak jest duużo gorszy. Nieco droższy niż 20 zł za 0,5l a całkiem dobry jest Stock. Za wymienionymi przez Ciebie nie przepadam. A i ostatnio całkiem dobrze mówi się o żubrówce białej..
    • alkotekakalisz Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 17.04.11, 11:20
      Wszystkie propozycje podane w pytaniu są ciekawe. Moim zdaniem wódke należy kupiować według własnego uznania i z pewnych źródeł, gdzie dostanie się paragon i można zapytać skąd zaopatrują się w alkohol, ponieważ w sklepach osiedlowych wódka często jest podrabiana - w szczególności Finlandia. Do ciekawych alkoholi należy Stock, ponieważ wizerunek wódki jest ciekawy, nie jest droga i cena jest stosunkowo niska do jakości towaru. Proszę wejść na stronę Naszego sklepu i zobaczyć cały asortyment. Tam są wszystkie alkohole mocne czyste wraz w opisem i cenami alkoteka.com.pl/sklep/index.php?cPath=36_98 . Mam nadzieję, że pomoże to przy wyborze właściwego alkoholu.
    • pangorki Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 30.04.11, 14:03
      Jeżeli poczekasz z weselem do czerwca to bedzie juz znowu w Polsce J.A. BACZEWSKI (po 72 latach na emigracji).

www.facebook.com/JABaczewski lub www.baczewski-vodka.pl

Zobaczysz tam dlaczego warto...
    • maciejka_04 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 03.05.11, 10:35
      Ja z kolei polecałbym wyborową.
      Wódka jaka by nie była, szkodzi tylko w nadmiarze.
    • maki-chan Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 03.05.11, 19:45
      wg mnie na wesele smirnoff, a po jakimś czasie można wyłożyć najtańszą wódkę bo i tak nikt nie zauważy
    • jagron Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 13.05.11, 20:20
      Polecam wódkę o nazwie VODKA PL. Jest to wódka produkowana w lokalnej wytwórni w Wielkopolsce w 2-ch odmianach Finest i Premium Gold. Pierwsza jest filtrowana trzykrotnie, a druga czterokrotnie. Pierwszą z nich kupisz poniżej 20,- zł. Była serwowana na weselu mojej córki. Testowałem na wielu imprezach - dobra w smaku, a na drugi dzień brak skutków ubocznych.
      Może nie być dostępna w całej Polsce. Znajdziesz jej opis i producenta w internecie.
      Pozdrawiam
    • maraekjarek34 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 20.06.11, 13:42
      Krupnik też jest dobrym alkoholem,ale czemu od razu zrezygnowaliście z de Luxe? Wg mnie błąd bo to łagodna wódka i warto wziąć ją pod uwagę. Ze swojej strony mogę jeszcze polecić sklep ZdroweNalewki.pl gdzie macie szeroki wybór alkoholi.
    • martasmolarczyk Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 03.01.12, 18:16
      Wyborowa jest neutralną wódką. Dobrze się kojarzy i często widuję się ją na stołach. Poza tym typowo weselną wódką jest Pan Tadeusz.
      • pikadooor Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 10.01.12, 19:32
        na wesele moim zdaniem najlepsza jest finaldnia... niedość że dobra to ma sie po niej małęgo kaca, w tym problem ze jest droga ;/
        • annniul Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 07.05.12, 19:35
          kac zalezy od tego jaką wódkę się pije, ale to chodzi raczej chyba o to żeby nie była jakaś podrabiana...
          • malgosia20000 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 09.05.12, 15:12
            ważne jest żeby nie mieszać tych alkoholi wtedy i kacyk bedzie mniejszy. a co do wódki to bardzo lubię Krupnik:)
    • hrafn1 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 16.05.12, 10:18
      pałacowa będzie najlepsza.
    • pan_tadeusz_1999 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 30.05.12, 19:00
      Jeśli zastanawiacie się nad wyborem wódki na wesele, to zapraszam na stronę www.wodka-weselna.pl.
      Znajdziecie tam informacje o obowiązujących promocjach, a także kontakty do moich przedstawicieli w Waszym regionie, którzy z przyjemnością podpowiedzą, gdzie najtaniej kupić wódkę.
      Polecam się
      Pan Tadeusz
    • krough Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 19.07.13, 16:10
      przeglądam różne weselne tematy do kilku miesięcy wstecz żeby dobre rozeznanie zrobić i w kółko się powtarza jeden motyw - TYLKO wódka na weselu. czy ci którzy są już po swoich ślubach i weselach mogą mi powiedzieć czy faktycznie ludzie są zadowoleni z tylko tego jednego trunku? ja tu siedze i planuje jakich alkoholi nakupić żeby każdemu dogodzic a tu widzę większość świata idzie na łatwiznę... nie wiem, mi się wydaje ze gościom jednak nie jest wszystko jedno...
      • ludmilka42 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 12.08.13, 10:41
        W 100% się z Tobą zgadzam. Nie rozumiem całej tej tradycji, że na weselu musi być morze wódy. Jak planowałam swoje wesele to postanowiliśmy wraz z mężem, że kupimy mniej wódki a więcej lżejszego alkoholu. Stanęło na paru kratach perły export i prawie wszystko poszło pierwszego dnia.
        • odessa87 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 27.03.15, 11:39
          "przeglądam różne weselne tematy do kilku miesięcy wstecz żeby dobre rozeznanie zrobić i w kółko się powtarza jeden motyw - TYLKO wódka na weselu. czy ci którzy są już po swoich ślubach i weselach mogą mi powiedzieć czy faktycznie ludzie są zadowoleni z tylko tego jednego trunku? ja tu siedze i planuje jakich alkoholi nakupić żeby każdemu dogodzic a tu widzę większość świata idzie na łatwiznę... nie wiem, mi się wydaje ze gościom jednak nie jest wszystko jedno..."

Nie wiem gdzie w wątku jest napisane, że to jedyny trunek.
          Ktoś tu chyba idzie na łatwiznę czytając i rozumując po łebkach.
    • abihsba CZEMU NIE ŻUBRÓWKA? 14.08.13, 13:58
      czemu mówicie absolutnie nie białej Żubrówce? My też nie wiemy jaką wódkę wybrać i właśnie nam Żubrówkę polecono
      oprócz tego Krupnik, ale nie bardzo mi to podchodzi
      • dietabalona Re: CZEMU NIE ŻUBRÓWKA? 28.09.13, 17:08
        A ja polecam żubrówkę, sprawdzony trunek.
    • djsnajper Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 20.11.13, 17:50
      Nie wiem ile chcesz na to kasy przeznaczyć, ale jak nie chcecie być obgadani to wódki typu Krupnik, Absolwent, Bols odradzam. Polecam Pan Tadeusz, Stock, Smirnoff jak najbardziej, a najlepsza wiadomo Finladnia, Absolut
    • marika1308 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 25.03.14, 12:35
      Cena smak i brak efektów ubocznych następnego dnia.Dadzą ci wszystkie te wódki.Pałacówka ma piękną i elegancką butelkę.Krupnik-brzydko kojarzy mi się z znienawidzoną zupą.Sama handluje alkoholami.Naszą marką wiodącą prym jest Smirnoff-nie wiem kiedy piłaś go ostatnio ale mega poprawili smak-zakup 1 butelkę na spróbowanie.Polecałabym ci Smirnoff Black-rewelacja.Sama się zdziwiłam.Gdyby ktoś chciał kupić alkohol 30% taniej i z bezpłatną dostawą-możliowścią zwrotu itp znajdziecie mnie :
      marika@covendo.pl
      602-214-357
    • barman-wesele Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 17.02.15, 02:35
      Wyborowa lub Absolut
    • odessa87 Re: na wesele - Smirnoff, Palace, Krupnik...? 27.03.15, 11:33
      To paru latach napiszę, że wybraliśmy Palace i to był baaardzo dobry wybór :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka