slawek.cichy 23.04.06, 23:18 Wódka Starogardzka to obecnie chyba najlepsza z tanich wódek. CO o niej myślicie?? Moim zdaniem śmiało może konkurować z produktami z wyższej półki. Jest tania, ogólnodostępna i bardzo bardzo dobra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 25.04.06, 02:14 Nigdy jej do ust nie wezmę. Dla mnie to synonim napoju na wymioty. Odpowiedz Link
3promile Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 29.04.06, 08:32 To jest skandal, a nie gorzała! Odpowiedz Link
qubraq Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 06.05.06, 17:42 Czy w Polmosie Starogardzkim robią jeszcze "Piołunówkę J.A.Baczewskiego"? wiem ze jest tam "Destylarnia..."; Andrzej Odpowiedz Link
zbigstar Baczewski 07.08.06, 23:22 Wódki Baczewskiego w Starogardzie dawno już nie produkują z powodu wygasnięcia licencji. Teraz jest inny właściciel i widziałem w handlu ich wyroby, ale tylko czystą. Odpowiedz Link
untochables Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 08.05.06, 19:50 to jest taka TIP Biedronka Dobra Cena wÓDKA nie łyka sie takiej - moja żona kupiła to do ciast a w końcu dostał flaszke czesiu ;) na spożycie Odpowiedz Link
hellpiss Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 09.05.06, 20:29 ta wódzia to masakra... za taką ceną to ja wole kupić sobie spirytusu i samemu porządną upichcić niż wywalać kaske na takie coś... Odpowiedz Link
simian-raticus a dlamnie to syf tak samo jak czerwona kartka :-) 19.05.06, 12:55 i stoliczna z przemytu - już takiech tandet do ust nie wezmę nigdy :-) Odpowiedz Link
dzas1 Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 17.07.06, 10:37 Jest bardzo dobra, zwłaszcza zapijana browarem. Z tanich wódek dobry jest też balsam pomorski Odpowiedz Link
nowawies29 Re: Smaczna,tania - STAROGARDZKA! 30.08.06, 14:05 Balsam Pomorski z żurawiną - za 14 zł pół litra pysznego alkoholu. Odpowiedz Link