Dodaj do ulubionych

Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)?

10.05.07, 19:33
Szykuję niebawem wesele. No i trzeba jakąś wódeczkę zakupić, a specjalistą od
alkoholi nie jestem. Pomóżcie w wyborze. Polonez, Wyborowa czy Luksusowa? Co
myślicie o nich?
Obserwuj wątek
    • andrzej_32 Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 11.05.07, 18:48
      Każda z nich, pod warunkiem że nie będzie to podróbka. Po prostu poszukaj
      sprawdzonego, pewnego źródła.

Pozdrawiam
    • leongvt Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 13.05.07, 16:06
      Po każdej z nich łeb będzie następnego dnia bolał. Na topie jest teraz
      ekologiczna siwucha. Nabądź sobie drogą kupna destylator. Jest taki jeden znany
      mi model. TAKO się nazywa. Jak się postarasz to nikt nie ma prawa stwierdzić ze
      wódka nie monopolowa. A i niedrogo wyjdzie bo ze dwa złote za flaszkę. Smaczne,
      nie otrzącha po wypiciu, przepijać nie trzeba i łeb następnego dnia nie nawala.
      Jak duże wesele to inwestycja się zwróci za pierwszym razem. Leon
      • andrzej_32 Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 13.05.07, 18:53
        Leon, kolejne forum chcesz zapaskudzić swoją pseudoreklamą?
        Kolejnym ludziom chcesz namieszać w głowach?
        Przecież ty o alkoholach prawie nic nie wiesz, a tylko chodzi ci o sprzedaż
        swojego badziewia (niby kolumny z rury kanalizacyjnej z wypełnieniem ze
        szklanej stłuczki).
        I jeszcze te twoje wyliczenia - 2 zł za flaszkę, to chyba taką od moczu do
        analizy.
        Z ta swoją kryptoreklamą spdaj z tego forum.
        Hehehehe
        • leongvt Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 13.05.07, 21:22
          spadaj pojebie. leon
          • andrzej_32 Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 14.05.07, 09:04
            No tak leon.
            Poziom twoich wypowiedzi adekwatny do poziomu reklamowanego przez ciebie
            sprzętu. Dlaczego ja mam spadać? Bo ostrzegam ludzi przed oszustem? Bo nie chce
            twojej kryptoreklamy? Bo wreszcie nie odpowiada mi twoje chamstwo?
            Człowieku, ty jesteś chory.
            Zacznij sie leczyć.
            Im wczesniej, tym lepiej.

Hehehehe

Nie pozdrawiam
            • leongvt Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 14.05.07, 22:44
              załóżcie sobie legalnie działające firmy i wtedy konkurujcie z producentem. Jak
              na razie ty i twoi kumple zachowujecie się jak hałaśliwe obszczymurki próbujące
              gryźć po kostkach. Im więcej piszecie bredni o kolumnie TAKO tym więcej osób się
              nią interesuje, sprawdza parametry, porównuje wypełnienia i kupuje. Nie jeden z
              waszych oszukanych i naciągniętych na kasę klientów pyta się czy tako jest w
              stanie poprawić lub wręcz uczynić zdatną do użytku kolumnę kupioną w szarej
              strefie. Dokąd nie staniecie się pełnoprawnymi konkurentami to mogę jedynie
              śladem prezydenta powiedzieć wam. Spieprzajcie dziady. Leon
              Przepraszam korsarz za załatwianie osobistych spraw z szarą strefą na Twoim forum.
              • andrzej_32 Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 15.05.07, 09:04
                To ty działasz jak złodziej. Mimo oczywistego regulaminu wciskasz tą swoją
                kryptoreklamę po wszystkich forach (parę banów masz już przecież na koncie).

Jak jesteś taki mądry to działaj legalnie. Zapłać za tą reklamę, albo zapytaj
                założyciela tematu czy pozwala na takie działania, a nie przemycaj jej pod
                pozorem dyskusji na forum (jak złodziej). Wszystkich tylko pouczasz, a sam co?
                Reklama za darmo!!!!! Mentalność Kalego. Heheheh. Kali kraść - to dobrze,
                Kalemu ukraść - to już nie dobrze!!!!!!!

Twoje słownictwo i obrażanie ludzi o innym zdaniu niż twoje, to przecież metody
                meliniarsko bazarowe. Dlatego to tam jest miejsce dla ciebie (na bazarze albo w
                pijackiej melinie), a nie wśród normalnych, normanie dyskutujących ludzi.

Zrozumiałeś?

Czy jak zwykle nie?

Za trudne?

• al-kochol Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 15.05.07, 09:59
      czy musi byc polska wódka? jakiej narodowosci jest pan mlody?
    • merdak Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 29.06.07, 11:59
      Luksusowa to zły pomysł. To jedyna wódka, po której boli mnie głowa na drugi
      dzień. Sobieski jest ok, ale jest "ostry", pierwsze kieliszki wstrząchają
      trochę. U mnie na weselu był właśnie Sobieski i Batory. Prawda jest taka, że
      wszystkie zbożowe wódki są ok, a kupuje się na wesele tą, która ma w promocji
      dołączony soczek lub litrową colę. I tego się trzymaj kolego, wesele drąży
      kieszeń okropnie. By the way - gdyby nie lekki obciach, najlepszy jest
      rozrabiany spirytus. Po prostu.
    • veeto1 Re: Jaka obecnie wódka na topie (i nie droga)? 24.07.07, 20:21
      Z tych trzech wymienionych to raczej "wyborowa", ostatnio jej jkość polepszyła
      się. Polonez i luksusowa są dość podłe i nawet po zmrożeniu wykrzywiają gębę.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka