Dodaj do ulubionych

panowie czy chcielibyście żeby wasza żona ...

27.10.09, 11:05
przebierała się od czasu do czasu w jakies sexowne wdzianko np. pielegniarki,
policjantki, uczennicy?
czy to wedlug was fajne urozmaicenie zycia intymnego? smile
sama mam ochote czasami na cos takiego a nie wiem czy moj facet nie wysmialby
mnie (jest z gatunku tych co nie mowia czego chcieliby w seksie)
Obserwuj wątek
    • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 27.10.09, 12:25
      boże! mam kolejną prośbę do ciebie.
      chroń mnie przed takim facetem, ześlij mi odpowiedniego dla mnie smile
      • suczka78 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 27.10.09, 12:47
        oj kopytko jesteś bezlitosna ;pp
        • lambert77 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 27.10.09, 14:15
          no i najwyraźniej jeszcze nie zdesperowana smile skoro nadal ma wymogi co do faceta big_grin
        • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 01.11.09, 01:50
          suczko, a mam byc litosna?
      • morfeusz_1 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 31.10.09, 11:17
        stukam_kopytkami napisała:

> boże! mam kolejną prośbę do ciebie.
        > chroń mnie przed takim facetem, ześlij mi odpowiedniego dla mnie :-
        )

he he he... wiedziałem że tak odpowiesz,uważaj stukająca,bo Pan
        Bócek ześle ci faceta w przebraniu strażaka ;]
        • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 01.11.09, 01:51
          morfeusz_1 napisał: > he he he... wiedziałem że tak odpowiesz,uważaj
          stukająca,bo Pan Bócek ześle ci faceta w przebraniu strażaka ;]

może być, ale żeby miał temperament smile
          • morfeusz_1 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 02.11.09, 21:25

> morfeusz_1 napisał: > he he he... wiedziałem że tak
            odpowiesz,uważaj
            > stukająca,bo Pan Bócek ześle ci faceta w przebraniu strażaka ;]
            >
            > może być, ale żeby miał temperament smile
            >

Będzie miał temperament i temperówkę :]
            • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 02.11.09, 22:28
              morfeusz_1 napisał: > Będzie miał temperament i temperówkę :]

i żeby z tego pierwszego często korzystał a tego drugiego, żeby umiał użyć smile
              • morfeusz_1 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 03.11.09, 20:56

> morfeusz_1 napisał: > Będzie miał temperament i temperówkę :]
                >
                > i żeby z tego pierwszego często korzystał a tego drugiego, żeby
                umiał użyć smile

no ba !
                • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 05.11.09, 09:54
                  morfeusz_1 napisał: > no ba !

smile
                  • rozpustny69 Temperówka 05.11.09, 10:01
                    Ale zbyt częste używanie temperówki znacznie skraca żywotność
                    ołówka wink
                    • stukam_kopytkami Re: Temperówka 05.11.09, 19:56
                      rozpustny69 napisał:

> Ale zbyt częste używanie temperówki znacznie skraca żywotność
                      > ołówka wink

wiesz to z autopsji?smile
                      • rozpustny69 Re: Temperówka 06.11.09, 08:14
                        No parę kilo ołówków w życiu już zużyłem smile
                        • stukam_kopytkami Re: Temperówka 06.11.09, 10:05
                          a twój ołówek jeszcze zipie? że zapytam w temacie seksu smile
                          • rozpustny69 Re: Temperówka 06.11.09, 10:23
                            Jeśli w temacie seksu, to... ma się świetnie.
                            Pewnie dlatego, że nie wkładam go do temperówki smile))
      • tapatik Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 17.11.09, 20:57

> boże! mam kolejną prośbę do ciebie.
        > chroń mnie przed takim facetem, ześlij mi odpowiedniego dla mnie smile

To znaczy jakiego?
        • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 21.11.09, 21:06
          tapatik napisał: > To znaczy jakiego?

z temperamentem smile żeby go głowa nie bolała...
          • tapatik Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 07.02.11, 23:57

> tapatik napisał: > To znaczy jakiego?
            >
            > z temperamentem smile żeby go głowa nie bolała...

A to tak trudno znaleźć????
            • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 17.02.11, 08:49
              nie wiem, już nie szukam. wystarczają mi zabawki.
              • tapatik Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 22.02.11, 19:47

> nie wiem, już nie szukam. wystarczają mi zabawki.

Chcesz w dupę? wink
                • stukam_kopytkami Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 04.03.11, 21:27
                  na początek wolę w cipę smile
          • polishronaldo Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 09.08.14, 19:26
            hehehe albo żeby CIEBIE głowa nie musiała boleć z takiej nudy, że aż właśnie głowa boli big_grin

• tapatik Po co? 27.10.09, 21:19
      Przecież i tak z niej to zedrę.
    • turbod-ymomen Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 28.10.09, 10:19
      dla urozmaicenia, podgrzania atmosfery... smile
      no i jak to jest? nie bawicie sie w przebieranki?
      • rozpustny69 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 29.10.09, 14:50
        > no i jak to jest? nie bawicie sie w przebieranki?

Nie. Za to chętnie w rozbieranki suspicious
      • tapatik Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 17.11.09, 20:53
        turbod-ymomen napisała:

> dla urozmaicenia, podgrzania atmosfery... smile
        > no i jak to jest? nie bawicie sie w przebieranki?

Nie
        • mrarm Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 15.03.11, 19:56
          Ja raz zrobiłem striptease dla żartu po dobrej imprezie (sobie potańczyłem rozbierając się), to skończyłem z 20 zł w gaciach.tongue_out
    • tu_nia Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 12.03.10, 23:25
      ja tez myslalam o czyms takim a mianowicie o seksownym gorsecie z odkrytymi
      piersiami, ale zapyatalm mojego faceta, pokazalm mu zdjecie w necie ze sklepem z
      bielizna czy mu sie to podba, a on mi znalazl elegancki komplet bielziny, z
      figami, i powiedzial-zadnych stringow!to najlepszy sposob, nie kazdy lubi dziwactwa
      • karolah2 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 02.05.10, 20:22
        Fajne takie wdzankawink ale tez fajnie jak babka umie odegrac rolęsmile jakas nieposluszna pokojówka albo stanowcz apolicjantka? czemu nie?smile
    • instalar Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 04.09.10, 12:51
      Ja mam kolekcję butów i ubrań, które zakładam tylko do chodzenia po dywanie i łózka smile
      Uważam, że to sprawa pierwsza klasa, nie wyobrażam sobie bez tego pożycia. Ale stroju
      pielegniarki czy zakonnicy nie mam, moze kiedys sobie kupie i odegramy jakas scenkę...kto wie smile
      Jednak takie powazniejsze przebieranki uważam, że należy wpierw omówić z partnerem. No bo
      stroj zakonnicy to już coś więcej niż szpilki i bielizna....mozna kogoś np. urazić.
    • daniel.27 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 14.09.10, 10:22
      pielęgniarka? supersmile) choć nie miałem okazji
      mam słabość do wszelkich ponczoch, rajstop itpsmile
      • leziox Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 14.09.10, 19:45
        Wszystko co sprawia radoche obojgu,jest milym urozmaiceniem i nie ma co pytac,tylko robic.
    • nick_inny Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 03.02.11, 12:09
      Owszem. Chciałbym, ale niestety ona nie zawsze miewa na to ochotę. Dlatego dużą część fantazji realizuję z kochanką.
    • mamon77 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 16.03.11, 00:42
      Jasne że byśmy chcieli, przynajmniej myślę że większość z nas by chciała - ja na pewno.
      Nie bój się że Cię wyśmieje - najwyżej powie Ci że to niepotrzebne, tak jak pisze tu_nia niżej. Nawet jeśli to nie do końca jego bajka to chyba każdy lubi jak widzi że partner/ka się dla niego stara więc chyba warto.
      A to że facet nie mówi czego by chciał w seksie nie znaczy że nie chce żadnego urozmaicenia - może nie mówi bo się boi że byś go wyśmiala smile a może kiedyś się sparzył prosząc o coś co nie zostało dobrze przyjęte i woli o nic nie prosić...
    • gnom_opluwacz Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 16.03.11, 07:06
      U mnie akurat nie ma z tym problemów, choć raczej wolimy inne zabawy niż pielęgniarka/policjantka/uczennica.

Natomiast byłoby czymś okropnym, gdyby moja partnerka zamiast pisać "seksowny książę uprawia ksiuty w świetle Księżyca" pisała "sexowny xiążę uprawia xiuty w świetle Xiężyca". Wtedy, naprawdę, zamiast ubierać w strój uczennicy, odesłałbym ją do szkoły.
    • trans.sib Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 16.03.11, 09:21
      Motywy zawodowe raczej by mnie rozbawiły.
      Co innego bardziej standardowe przebieranki (pończochy, gorsety) wyłączając jakieś lateksy i inne zboczenia.
    • easydobranocka Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 22.03.11, 13:47
      Witaj.Przewcież jeśli Twój mężczyzna lubi,jak przebierasz się w sexowne wdzianko pielęgniarki,uczennicy,policjantki.To spytaj go o to sama,czy chce abyś się przebierała.Mnie jako mężczyznę,nie interesuje.Co robicie razem w alkowie.
    • marius61 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 07.03.16, 22:37
      A czemu nie ja jestem za , a nawet przed za ....mam chęć zonke zabrać do swing era klubu żeby poczuć tą atmosferę sensu ...na urlopie zawsze na Gołkowska .....trochę zabawek w sexchopie ostatnio razem kupiliśmy A .... kostiumik też jest wypatrzony. No i fajnie będzie ......
    • maks93 Re: panowie czy chcielibyście żeby wasza żona .. 12.10.18, 22:16
      Bez wcześniejszego podpytania nie radziłbym. Możesz też zaproponować, że np. dziś wieczorem przebierzesz się w taki wdzianko i co on na to... Z zupełnego zaskoczenia nie radzę, bo jeśli zareaguje nieodpowiedni to Ty będziesz miała traumatyczne wspomnienie i blokadę na lata. uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka