Dodaj do ulubionych

Czemu facet nie ma ochoty?

21.08.14, 19:27
Mam ostatnio wrażenie, że mój narzeczony w ogóle stracił ochotę na seks, może raz w tygodniu chce mu się sad pytałam co się dzieje, ale mówi, że wszystko ok. Nie wiem czy to ja mu się przestałam podobać czy może kogoś ma? A może jakieś stresy, choć mówi, że wszystko ok? sad Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • kraina_lodu Re: Czemu facet nie ma ochoty? 22.08.14, 07:10
      Facet jak i kobieta w łóżku też jest słaby i wielu takich facetów jest.

0 inicjatywy
      0 pomysłów
      0 wyczucia sytuacji
      0 czegokolwiek....

a faceci narzekają na kobiecy smile
    • suczka78 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 22.08.14, 10:18
      może po prostu mu się nie chce, chyba każdy czasem tak ma
    • tapatik Re: Czemu facet nie ma ochoty? 22.08.14, 21:01
      To znaczy co konkretnie mamy zrobić?
      Przyjechać do Ciebie i Go zastąpić?

Albo facet ma kłopoty ze zdrowiem, albo się stresuje, albo zdradza.
      • suczka78 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 23.08.14, 10:28
        albo albo... ;p
      • bazyli001 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 23.08.14, 21:49
        Możliwe, że coś ze zdrowiem rzeczywiście, a faceci to twarde zwierzaki, nie przyznają się.
    • speedboat8 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 23.08.14, 18:59
      A ja sobie mysle ze po prostu mu sie seks "przejadl" .Poczekaj z tydzien ,tez sie migajac np bolem glowy,tylka,nogi itd. Po tygoedniu wroca mu sily i ochota.Widac jego biologia tak ma ze potzrebuje tylko raz na tydzien.Daj mi nr gg a powiem ci wiecej jak to z facetami jest smile
      • nigolla Re: Czemu facet nie ma ochoty? 25.08.14, 18:46
        speedboat8 napisał(a):

> A ja sobie mysle ze po prostu mu sie seks "przejadl" .Poczekaj z tydzien ,te
        > z sie migajac np bolem glowy,tylka,nogi itd. Po tygoedniu wroca mu sily i och
        > ota.Widac jego biologia tak ma ze potzrebuje tylko raz na tydzien.Daj mi nr gg
        > a powiem ci wiecej jak to z facetami jest smile

Huhu, szansa na szybki zaryw czy chęć podyskutowania o seksie prawidziwa? big_grin
        • speedboat8 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 25.08.14, 23:20
          Badz realistka! smile Jaki zaryw na tym forum ? choc cuda tez sie zdarzaja.smile Nie wiem nawet gdzie mieszkasz a po Polsce nie bede sie samochodem tulalsmile odpadasz w przedbiegach smile
          Daj mi swoj gg a umowimy sie i pogadamy o tym twoim narzeczonym i jego libido smile
          Bawi mnie oswiecanie kobitek w sprawach damsko -meskich smileWiec jak bede sprawca poprawy twoich relacji z twoim chlopcem podniesie to moja samocene smile.Twoj wybor !smile
      • tapatik Re: Czemu facet nie ma ochoty? 25.08.14, 21:37
        jak nie będzie mieć ochoty po tygodniu abstynencji, to co wtedy?
        • speedboat8 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 25.08.14, 23:22
          Znaczy sie zwiazek sie wypalil i pora poszukac sobie nowego partnera choc seks to tylko fragment wiekrzej calosci ale4 na tyle istotny ze warto mu poswiecic wiecej uwagi smile
    • ex123 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 27.01.19, 23:57
      Albo jesteś brzydka, albo facet ma stresujące życie. Może mieć stresy w pracy , albo stresy w domu czyli że robisz awantury.
    • papawulon1 Re: Czemu facet nie ma ochoty? 30.11.21, 23:52
      Myj się częściej a sprawa powróci do normy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka