Dodaj do ulubionych

Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochodzę i

07.10.16, 20:56
Witajcie, mam taki dziwny problem..

Bardzo kocham moją dziewczynę, z tego co mi mówi to ona mnie też. Jesteśmy 3 misiace razem. Lecz ostatnio zaczęliśmy się coraz bardziej kłócić , nasz związek wisi na włosku gdyż " kolejny raz myślę tylko o sobie ". Uprawialismy seks i któryś już raz w naszym związku jest awantura bo ja doszedłem pierwszy i nie poczekałam na nią, mimo tego że się powstrzymywalem pare razy żeby się nie spuścić by ona doszła pierwsza. Czy to moja wina ? Czy ja myślę o sobie ? Czy zawsze powinienem się powstrzymywać i czekać na nią ? Ona chce ze mną zerwać bo myślę o sobie. Proszę pomóżcie
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 07.10.16, 21:28
      Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy - ta dziewczyna Cię testuje.
      Poczytaj o testowaniu, bo to duży temat.
    • ex123 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 27.01.19, 23:53
      Jesteś cienki w łóżku. Zasada nr 1 kobieta dochodzi pierwsza. Daje to 2 korzyści . po pierwsze jest zadowolona i rozładowała napięcie seksualne. Po drugie po jej orgazmie możesz z nią zrobić prawie wszystko i nie będzie protestować. Pierwsze co masz zrobić to nauczyć się kontroli wytrysku. Drugie co masz się nauczyć to palcówki i minetki . a najważniejsze jest abyś wyrobił w sobie nawyk zadowalania swojej kobiety , bo to potem obija się na całym pożyciu . Kobieta zaspokojona to kobieta szczęśliwa i chętnie robiąca smaczne obiady i nie ma i ochoty na awanturę.
      • evolventa Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 29.01.19, 01:34
        dobrze gadasz, trzeba Ci polać smile
      • otoon Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 22.02.19, 13:47
        ex123 napisał(a):

> nie ma i ochoty na awanturę.

przecież toto zawsze się przy*doli.
      • kruszynka1707 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 13.09.20, 21:34
        Zgadzam się z Tobą w 100% 😁👉👌🙈
      • kochana1995 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 14.12.20, 22:37
        Popieram przedmówcę. Dokładnie tak jest. Facet powinien najpierw zaspokoić partnerkę zanim wogóle dojdzie do stosunku, właśnie ze względu na to ze kobieta dłużej się "rozgrzewa" i osiąga orgazm później.Facet natomiast wsadzi parę razy i już po wszystkim. Na tym polega różnica. Dlatego warto a nawet trzeba w pierwszej kolejności skupić się na kobiecie i jej zadowoleniu. Doświadczony facet dobrze o tym wie, a cienias będzie sie dziwił czemu ona się złości i robi awanturę? Ona w ten sposób komunikuje że jest problem, jest sfrustrowana.A skoro zależy ci na związku z nią i ją kochasz to czas zmienić nawyki i zadbać nie tylko o siebie ale przede wszystkim o nią.
      • leszekk1234 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 14.10.22, 10:13
        masz racje
    • olavee Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 08.02.19, 05:31
      Kluczem jest zrozumienia ludzkiej anatomi i seksualności, nie dziwne, że dochodzisz pierwszy, taki jest męski organizm, nie powstrzymuj się zbytnio, bo może to spowodować nieprzyjemności natury psychicznej jak i fizycznej. Jeżeli doszedłeś, a ona nie, to dosłownie weź sprawy w swoje ręce i spróbuj zaspokoić ją inaczej, kobiecy orgazm jest skomplikowany i trzeba się dotrzeć z partnerem
      • wedelgorzki Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 02.12.21, 19:29
        dokładnie smile seks powoli staje się ja obowiązek.. przykry obowiązek. Jak znienawidzona praca. W
    • otoon Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 22.02.19, 13:45
      Wyrzuć ją do kosza. Jak zaczynają się awantury to od razu trzeba stanowczo działać.
      • kochana1995 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 14.12.20, 22:34
        Nie pisz bzdur, bo właśnie przez takie podejście wiele związków rozwaliło się przez egoizm. Skoro ty tak robisz to jesteś niedojrzały do związków.
    • bartoszpolnik Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 08.07.21, 15:32
      Znalazles inna?
    • falowod Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 04.11.21, 18:02
      Nie wiesz jak praktycznie wykonac "gre wstepna" bo jakbys ja rozpiescil przed, to ona by pierwsza doszla !
      Zdobadz ksiazke Sztuka Kochania Wislockiej i tam jest rozdzial o waznosci gry wstepnej dla kobiety.ZApoznaj sie z nim i zaczynaj , o ile jestes leniwy! od lizania jej cycuszkow i cipeczki .Poswiec na to min 30 min i sprobuj jezorem pzonac kazdy zakamarek jej myszki az zacznie sama ruszac spontanicznie biodrami.To jest sygnal ze juz mozesz zakisic ogora! LOL
    • papawulon1 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 30.11.21, 23:50
      Zmień tą babę , bo ona widocznie potrzebuje Afroamerykanina. Po co się masz męczyć i wysłuchiwać narzekań, albo kup jej elektronicznego wacka i też będziesz miał spokój.
    • ministrant1-pl Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 24.12.21, 01:14
      A w Twoim przypadku przypomniał mi się stary dowcip - "Kaziu, nie wierć się na tym krześle, bo tonu nie dobierzesz a mebel zepsujesz". Czyli zostaw tą babę w cholerę i zacznij żyć normalnie z jakąś inną. Tyle ich jest na świecie.
    • leszekk1234 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 10.10.22, 17:06
      doprowadzaj ją do orgazmu ustami moja miała orgazm wielokrotny
      • leszekk1234 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 10.10.22, 17:13
        ustami
    • leszekk1234 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 14.10.22, 10:31
      zrób jej dobrze ustami kup wibtator
      mojej dziewczynie robiłem ustami miała wilelokrotnyy orgazm i kobiecy wytrysk mi jak ciągneła wszystko połykała podobno połykanie spermy jest zdrowe
    • mlodykrk31 Re: Moja dziewczyna robi mi awanture bo ja dochod 16.03.23, 08:42
      ja ze swoja robilem tak ze najpierw minetka albo 69 jak juz miala taki stan ze prawie dochodzila wtedy wchodzilem w nia smile i po sprawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka