Dodaj do ulubionych

Czy Panowie Pomoga?

16.08.17, 12:29
Witam wszystkich. Nie wiem jak zaczac,to trudne.
Do nie dawana bylam przekonana, ze tylko seks oralny,usta sa dla mezczyzny lepsze od pochwy.
Jednak dowiedzialam sie ze mezczyzna szybciej osiagnie szczyt, masturbujac sie. Pochwa tak nie scisne penisa i w seksie nie nadamy takiego tempa, jak wy sobie Sami. Ze pochwa tylko masuje pobierznie penis a,a reka dotykacie najczulsze punkty. Jestem zalamana, nasza pochwa nie poradzila sobie z Reka. Reka jest dla was przyjemniejsza. Nigdy nie przypuszczalam. Zaczynam rozumiec dlaczego wszyscy sie zaspilokajaja majac stale partnerki. My nie dorownamy rece nawet.

"Najczulsze miejsce to okolice tzw. żołędzi, oraz końcówka napletka. Tam szerokość jest mniejsza i dlatego pochwa nie masuje bezpośrednio. Przyzwyczaiłem sie do swojego dotyku i potrafię się w krótkim czasie doprowadzić do końca. W seksie nie da się narzucić takiego tempa. Spróbuj sama, jak szybko wykonasz ruch ręką a jak biodrami.
Szybkość nie podnieca bardziej, tylko szybciej. Myślę, że większa szybkość równoważy brak innych bodźców, które normalnie zapewnia partner.
Co do "walenia konia" - gdyby nie było przyjemne, nikt by tego nie Robil". To.opinia mezczyzny. Panowie, jestesmy za luzne I Wolne? Czy widzicie szanse. zeby sama pochwa(nie liczac doznan jakie daje seks) doprowadzila was wczesniej do rozkoszy? Czy jest szansa, NP z mocnymi miesniami tzw kegla,lub po prostu Ciasna? Czy wy nie odczuwacie naszej miekkosci? Zalezy mi na powaznym potraktowaniu tego I szczerych opiniach. Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 17.08.17, 19:34
      Przegralysmy z reka.
    • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 20.08.17, 19:36
      I musisz to pytanie zadawać na każdym możliwym forum?

To jest opinia jednego faceta.
      A właściwie to nawet nie wiemy czy to jest opinia, bo może jesteś kiepska w łóżku i wolał cię okłamać, abyś sobie poszła w cholerę.
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 22.08.17, 15:56
        Przepraszam za ten spam ale jestem zalamana. A Ty jak uwazasz? Co daje wam wiecej doznan? Czy mimo seksu, musicie sie masturbowac?
        • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 22.08.17, 15:57
          Skasuje reszte pytan masz racje to glupie. Pod wplywem emocji... Porozmawiasz ze mna?
          • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 22.08.17, 21:06
            Czym jesteś załamana?
            • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 22.08.17, 21:24
              Dzieki. Juz dawno temu dowiedziala sie ze mezczyzni wolabpod wzgledem przyjemnosci seks oralny. Ale to jest dla mnie zrozumiale. Aktywny jezyk itp.
              Tak teraz spotkalam kilka opinii ze masturbarcja jest dla was przyjemniejsza od seksu waginalnego, ze reka daje wam wiecej bo znacie swoje wrazliwe punkty i ze syzbciej dojdziecie podczas recznego... I ze pochwa nigdy wam tak nie dogodzimy.... Jakos z tym nienpotrafie sie pogodzic. Podobno kazdy mezczyzna mimo ze ma chetna kobiete i tak to robi.. Co ja mam myslec,juz nic nie rozumiem. Jest opcja,zeby pochwa dala wiecej doznan? Dziekuje za odpowiedz.
              • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 22.08.17, 21:55
                ireliia napisała:

> Juz dawno temu dowiedziala sie ze mezczyzni wolabpod wzgledem przyjemnosci seks oralny.

Tak? A ja wolę normalny seks.

> Podobno kazdy mezczyzna mimo ze ma chetna kobiete i tak to robi..

Mit.
                Jeżeli mężczyzna ma większe potrzeby niż kobieta, to jest to możliwe. Na przykład on chce codziennie, a kobieta ma ochotę tylko raz na tydzień.
                Ale jeśli mają podobne potrzeby? To po co?

Ktoś ci bzdur naopowiadał.
                • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 22.08.17, 22:13
                  Eh to mile... Wiem ze seks to nie tylko penetracja ale wiekszosc powoluje sie na klasyke przez wzglad na doznania. Chcialabym wiedziec ze moge dac mezczyznie wiecej przyjemnosci niz... Reka.
                  A to faktycznie z ty wytryskiem? Niby szybciej poniewaz reka sciska mociej i tempo jest szybsze a to na was dziala...
                  Ale troche mnie Pan pocieszyl.
                  Ja nie mam problemu sienkochac jezeli mezczyna ma wieksze potrzeby.
                  • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 23.08.17, 20:31
                    Na forach z reguły jesteśmy na Ty smile

> Chcialabym wiedziec ze moge dac mezczyznie wiecej przyjemnosci niz... Reka.

Możesz.

Każdy ma inne upodobania.
                    Wobec tego może istnieć mężczyzna, który woli masturbację od seksu.
                    Może też być taki, który woli "seks" z dmuchaną lalką.
                    Jednak część mężczyzn zawiera związek małżeński i decyduje się na seks z żywą kobietą.
                    I myślę, że takich jest większość.

Nie wiem kogo ty spotkałaś na swojej drodze, ale zamiast się zadręczać poszukaj kogoś normalniejszego.
                    • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 23.08.17, 21:03
                      Oczywiscie ze kazdy ma inne upodobania. Seks zaczyna sie w glowie, dlatego boje sie ze kalsyczny seks ma przewage bliskosci i wszystkich bodzcow ktore daje. Jednak zabawa "z renia" jest skupiona tylko na tym aby sobie zrobic dobrze w krotkim czasie? Co sprawia ze uczycie sie siebie i my nie mozemy dac wam potem takiej przyjemnosci podczas klasycznego seksu.
                      A chcialabym technicznie dac mezczyznie wiecej pochwa niz reka....
                      Oczywiscie ze wiekszosc zawiera zwiazek z kobieta tylko i tak malo kto rezygnuje z masturbacji...

A spotkalam sie z taka opinia i niestety znalazla ona pozniej potwierdzenie w internecie...
                    • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 24.08.17, 01:12
                      Ktos mi powiedzial,ze tylko dlon wyczuje potrzebna szybkosc ruchow i uscisk.
                      • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 24.08.17, 21:56
                        ireliia napisała:

> Ktos mi powiedzial,ze tylko dlon wyczuje potrzebna szybkosc ruchow i uscisk.

To niech dalej wali konia.
                        Chyba mu nie uwierzyłaś...?

Uwierzyłaś?

https://images2.wikia.nocookie.net/warriorcatsrpg/images/1/1a/Rofl.gif
                        • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 02:19
                          Kurcze ten telefon tak ciezko chodzi,przepaszam za brak spacji i male literowki.
                          Ale mnie rozbawiles(w pozytywnym sensie).
                          Czy uwierzylam? Juz nie wiem co myslec, podobno wytarczy wam oliwka i odlot.. Bo pochwa nie masuje najwrazliwszych miejsc. Ale pewnie ilu ludzi tyle opinii, bardzo Ci dziekuje.
                          Da sie usunac tematy ktorymi tak zaspamowalam forum? Strasznie mi glupio ale jak sie dowiedzialam o tym to po prostu cos we mnie peklo. sad
                          • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 19:29
                            ireliia napisała:

> Czy uwierzylam? Juz nie wiem co myslec, podobno wytarczy wam oliwka i odlot..
                            > Bo pochwa nie masuje najwrazliwszych miejsc.

Kto tak powiedział?
                            • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 20:03
                              Znajomi. To sa ich slowa: Najczulsze miejsce to okolice tzw. żołędzi, oraz końcówka napletka. Tam szerokość jest mniejsza i dlatego pochwa nie masuje bezpośrednio. - Pokrecone to wszystko. Juz naprawde nie wiem co myslec. Ty majac chetna kobiete moglbys zyc bez masturbacji? Mam nadzieje,ze nie przesadzam z ta smialoscia smile
                            • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 20:05
                              Z nami potrzeba wam znacznie dluzej niz z renia zeby skonczyc.. Faktycznie?
                            • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 20:32
                              "Nie trzeba gry wstępnej ani czułych słówek. Rach-ciach i ciśnienie schodzi smile Facet też doskonale zna siebie, wie gdzie i jak dotykać, jak szybko czy z jaką mocą. Ma orgazm raz-dwa, bez zbędnych ceregieli. " - Czy moge to jakos zmienic?
                              • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 22:09
                                Oczywiście, że możesz zmienić... najlepiej znajomych.

Załóżmy na chwilę, że te pierdoły to prawda.
                                Czyli masturbacja jest przyjemniejsza od seksu.
                                Po co w takim razie mężczyźni decydują się na seks, skoro jest on mniej przyjemny?

Dla mnie seks z żywą kobietą jest przyjemniejszy i tyle.
                                Nie wnikam dlaczego tak jest i mało mnie to obchodzi.
                                • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 25.08.17, 22:17
                                  Bo reka nie zapewni bliskosci nie pocaluje...to nie moje slowa. Ale czy pod wzgledem fizycznym faktycznie tak jest? Ze pochwa jest lepsza od reki? Czy samo wejscie w nia daje cos wiecej? Nie wiem, w koncu wy wiecie co i jak... Nic juz nie wiem..
                                • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 27.08.17, 12:32
                                  A Ty nie potrzebujesz mastrlurbacji majac kobiete?
                                  • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 21:58
                                    ireliia napisała:

> A Ty nie potrzebujesz mastrlurbacji majac kobiete?

Nie.
                • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 24.08.17, 20:01
                  Szkoda ze juz nie odpisales. Chcialabym wiedziec cos wiecej. Ale i tak dziekuje bardzo, troche mniento pocieszylo smile
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 23.08.17, 19:13
        A Pan napisze jak tonwyglada z technicznego punktu dla was?
        • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 23.08.17, 19:13
          To wyglada*
        • alpepe Re: Czy Panowie Pomoga? 30.08.17, 08:13
          Ireliia, a weź kobieto zrób sobie sama dobrze paluszkiem. Doszłaś? Super było? No. To po co ci mężczyzna?
          A widzisz. Nie odmawiaj facetowi onanizowania się, sama się popieść. Tylko że jedno drugiego nie wyklucza. To tak, jakbyś pytała, czemu wszyscy lubią hamburgery, jak są wykwintne potrawy. No są, czasem masz ochotę na hamburgera. Inna sprawa, że ci, co żrą tylko hamburgery, mają problem ze psychą, może nie potrafią wykwintnie jeść, może się wstydzą, może ich nie stać. Masz specyficznych znajomych i specyficznego chłopaka.
          • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 31.08.17, 10:26
            Aha czyli mam nienodmawiac facetowi onanizowania sie bo sprawia wam to ogromna przyjemnosc? Szkoda ze my wam takiej nie dostarczymy pochwa. Chciales pomoc? Nie pomogles. To czy mi odpowiada masturbacja w zwiazku to juz moja sprawa. Niennienzrobilam sobie dobrze paluszkiem, nie masturbuje sie. Ale dobrze wiedziec ze wy bez tego zyc nie mozecie i to dla was takie mega przyjemne. Niech zostanienprsy waleniu gruchy. Dzieki zanuswiadomienie. Koniety jestesmybgorsze od reki! Onanizmu bronia jak nie wiadomo czego,poddaj sie. Moze wam reka juzndawc wiecej przyjemnosci, mam to gdzies. I wiesz co? Ja zawsze mam ochote na cos wykwitnego. Dla was to po prostu dawka mocniejszych i przyjemniejszych doznan. Tak jak myslalm, nie przegralysmy z oralem a juz z reka.
          • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 31.08.17, 10:28
            Jakos nie rozumiem jak mozna miec ochote sobie ZWALIC majac kobiete u boku. Widocznie nie damybtakiego kopa, bodzcow jak daje wam Reka skoro czegos wam brakuje i musiscie sie samo zaspokajac . Dziekuje za spiepszenie dnia.
          • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 31.08.17, 10:42
            Szkoda ze nie mozemy byc i hamburgerem i daniem glownym. Widac jestesmy beznadziejne. Reka gora !
          • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 31.08.17, 11:07
            A "dobrze ci btlypo" - nie nie bypo, bo moj doty nie podnieca mnie tak bardzo jak partnera i szybciej daje mi mezczyzna orgazm w przeciwienstwie do WAS.
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 11:41
        Widzisz topatik. "Jak chcesz byc fostarczycielka orgazmow dla swojego faceta to lepiej pocwicz handjob i kup zapas zelu nawilzajacego"- coz nic dodac nic ujac.
        • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 13:21
          ireliia napisała:

> Widzisz topatik. "Jak chcesz byc fostarczycielka orgazmow dla swojego faceta to
          > lepiej pocwicz handjob i kup zapas zelu nawilzajacego"- coz nic dodac nic ujac.

Wyszukujesz tylko te wypowiedzi, które potwierdzają twoją tezę
          Odrzucasz moje.

Wyjaśnij mi, po co mężczyźni uprawiają seks?
          • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 19:02
            Ale on napisal dosc logicznie. Zreszta sam zaznaczyles ze to bardzo przyjemne. Pochwa faktycznie nie ma takich mozliwosci, podal nawet przyklad. Co tu wiecej dodac? Trudno, a co do wiadomosci to nie ,nie bylo mmie dlugo.
            • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 21:52
              A ja napisałem nielogicznie?
              Poza tym unikasz odpowiedzi na moje pytanie.
    • kontof103 Re: Czy Panowie Pomoga? 03.01.18, 17:42
      Generalnie tak - facet wie co go podnieca i jak się pieścić w danym momencie. W dodatku ręka daje dużo więcej możliwości niż pochwa (zaciśniesz pochę pod główką zostawiając ją wolną?). Zresztą tak samo jest z kobietami - wiedzą jak i kiedy pieścić łechtaczkę i żaden penis nie zastąpi zwinnych paluszków. Natura tak to sp*, znaczy wyewoluowała pochwę i penisa na dość proste narządy i co zrobić...
      Tyle że seks to nie tylko orgazm - więc nie liczy się jak szybko będzie orgazm tylko jak miło do niego dojdziecie. Chyba że chcesz być dla swojego faceta tylko dostarczycielką orgazmów - to lepiej poćwicz hand job i kup zapas żeli nawilżającego wink
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 08:30
        Aha czyli uwazasz zdecyfowanie ze hand job jest orzyjemniejszy i jak chce dogodzic partnerowi to napewno nie pochwa?. Hmm to nie zle. W sumie przynajmmiej jestes szczery. Wiec nic wiecej wam do szczescia nie potrzeba jak zel nawilzajacy i reka. Juz napewno nie pochwa. Coz mnie dale dalej
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 08:33
        Podniecaja bardziej dlonie partnera ale moze wy macie inaczej. Coz cale zycie myslalam ze pochwa zaciska sie na calym czlonku. A zacisniecie pod glowka daje mega orxyjemnosc a pochwa tego nie dostarcza?. Jezeli pochwa ktora jest tunelem miesniowym daje dada
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 08:36
        Daje mniej mozliwosc niz reka to faktycznie seks jest przereklamowany a kobjety powinny zostac przy hand jobach skoro nikt wam nie dogodzi lepiej niz reke. Segolnie wlasna. Dziekuje bardzo przynajmniej otworzyles mnie uswiadomiles jak dla was jest i jak to wygladaygl
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 08:38
        W takim razie zaczynam szkolenie i postsram sie uswiadomaiac jak najwiecej koniet jak to wyglada. Jeszcze raz dzieki. Hand job gora!
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 08:39
        Rozumiem ze reka to taki cudowny dostarczaczacz orgaznow, ona jest do tego stworzona i technicznie lepsza a nie pochwa.
        • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 21:54
          Rozmawiasz sama z sobą?

Do seksu to jest pochwa, a ręka stworzona została do czegoś zupełnie innego.

No, ale ty wiesz lepiej co się podoba mężczyznom.
          • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 14.01.18, 23:20
            Czemu sama ze soba? To sa komemtarze do jego wypowiedzi. Dka was chyba jednak reka. Przeczytales co facet wyzej napisal? Co mozna tu wiecej dodac?
            • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 15.01.18, 18:09
              Sugerujesz, że nie wiem co lubię?
              • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 15.01.18, 19:24
                Nie.... z zynm ze o penetracji nikt nie wypowiada się jako bardzo przyjemna. A co myslisz o wypowiedzi Pana wyzej?
                • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 16.01.18, 18:10
                  Ja się wypowiadam.

Pan powyżej pisze bzdury. Mężczyźni mają orgazm wrodzony, wobec tego każdy stosunek, który kończy się wytryskiem kończy się jednocześnie orgazmem. Nie da się inaczej.

Zresztą, zrób prosty eksperyment.
                  Ogłoś, że masz ochotę na niezobowiązujący seks i zobacz czy ktoś się zgłosi.
                  Jeśli ty masz rację, to nikt się nie zgłosi, no bo przecież masturbacja jest lepsza od seksu.
                  • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 19.01.18, 07:37
                    Zglosi sie pewnie wiele osob ale to nie oznacza ze seks jest lepszy.
                    Orgazm podczas seksu po jakims czasie pewnie odosgniecie, tylko dluzej wam to zajmie a droga do niego nie bedzie tak przyjemna jak w przypadku hand job.
                    • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 19.01.18, 21:19
                      ireliia napisała:

> Zglosi sie pewnie wiele osob ale to nie oznacza ze seks jest lepszy.

A co to oznacza?

> Orgazm podczas seksu po jakims czasie pewnie odosgniecie, tylko dluzej wam to
                      > zajmie a droga do niego nie bedzie tak przyjemna jak w przypadku hand job.

Mam zupełnie odwrotne zdanie.
                      Co więcej moje zdanie jest oparte na moim doświadczeniu, a twoje na wypowiedziach znajomych.
                      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 09.02.18, 09:28
                        Co to oznacza? Ludzie czasem potrzebuja odmiany a seks to tez bliskosc.
                        Osoby ktore sie tutaj wypowiadaja to nie znajomi a podejrzewam z doswiadczeniem.
                        • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 09.02.18, 09:28
                          Osoby z doswiadczeniem.
                          • tapatik Re: Czy Panowie Pomoga? 09.02.18, 19:12
                            Napisałem co o tym sądzę i zdania nie zmienię.
                            A Ty rób co chcesz.
      • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 15.01.18, 12:55
        Jeszcze jedno. Niew iem czy masz partnerke ale mam nadzieje ze nie. Jesli jednak jakas sie pojawi to prosze ostrzez ja, tak aby wiedziala ze od zrobienia dobrze masz rece lub niech sama sie nauczy hand joba i bron boze nie uzywa do tego pochwy. Nie mam na mysli nic zlego, po prostu moze to byc przykre dla kobiety. Powiedz ze od dostarczania sobie orgazmow i rozkoszy masz reke i tyle. Tow iele pomoze, zebys potem nie zabil jej kobiecosci. Jeszcze raz dzieki za szczerosc.Bede pamietac i wezme sobie gleboko do serca.
    • ireliia Re: Czy Panowie Pomoga? 09.02.18, 09:26
      Tzn?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka