ireliia
16.08.17, 12:29
Witam wszystkich. Nie wiem jak zaczac,to trudne.
Do nie dawana bylam przekonana, ze tylko seks oralny,usta sa dla mezczyzny lepsze od pochwy.
Jednak dowiedzialam sie ze mezczyzna szybciej osiagnie szczyt, masturbujac sie. Pochwa tak nie scisne penisa i w seksie nie nadamy takiego tempa, jak wy sobie Sami. Ze pochwa tylko masuje pobierznie penis a,a reka dotykacie najczulsze punkty. Jestem zalamana, nasza pochwa nie poradzila sobie z Reka. Reka jest dla was przyjemniejsza. Nigdy nie przypuszczalam. Zaczynam rozumiec dlaczego wszyscy sie zaspilokajaja majac stale partnerki. My nie dorownamy rece nawet.
"Najczulsze miejsce to okolice tzw. żołędzi, oraz końcówka napletka. Tam szerokość jest mniejsza i dlatego pochwa nie masuje bezpośrednio. Przyzwyczaiłem sie do swojego dotyku i potrafię się w krótkim czasie doprowadzić do końca. W seksie nie da się narzucić takiego tempa. Spróbuj sama, jak szybko wykonasz ruch ręką a jak biodrami.
Szybkość nie podnieca bardziej, tylko szybciej. Myślę, że większa szybkość równoważy brak innych bodźców, które normalnie zapewnia partner.
Co do "walenia konia" - gdyby nie było przyjemne, nikt by tego nie Robil". To.opinia mezczyzny. Panowie, jestesmy za luzne I Wolne? Czy widzicie szanse. zeby sama pochwa(nie liczac doznan jakie daje seks) doprowadzila was wczesniej do rozkoszy? Czy jest szansa, NP z mocnymi miesniami tzw kegla,lub po prostu Ciasna? Czy wy nie odczuwacie naszej miekkosci? Zalezy mi na powaznym potraktowaniu tego I szczerych opiniach. Dziekuje.