Dodaj do ulubionych

Siemacie Ziomale MiSiowe :)))

07.02.06, 00:58

Po papierkach od cukierków poznaję że tygrysio tu był,jakoś nie możemy się
spiknąć dzisiaj.
Przekażcie misiowi że morfik tu był.

To powiedziawszy morfik wyciął hołupca no i poszedł biedaczysko po szerokim
szukać świecie tego co jest bardzo blisko...
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 07.02.06, 01:14
      powiemy, my , tj Ziomale Misiowe smile)
    • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 07.02.06, 18:06
      jestem juz...jestemsmile))
      • linka234 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 07.02.06, 18:10
        na ilu forach próbujecie się "spiknąć??"
        • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 07.02.06, 18:23
          nie wiem..on ciagle mnie szuka a nigdy nie powie o co chodzi

chyba tak juz ma, ze bezemne zyc nie mozesmile
          • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 07.02.06, 21:10

Oj tam zaraz chop dziś dziś nie może żyć nie może taki tam włóczykij jestem
            wariat zwariowany Cepery Sakramenckie Hej Heya Hej;
            A ja mam dziewczynę po słowackiej stronie,hej jak blisko do Ciebie bez sensu
            chiba jakoś wyszło mi szydło z wołka zbożowego z nowu.
            No to tup,tup,tup,2PAC pójdę sobie na zrazie.
            Znowu się rozminęliśmy z tygrysiem i się nie spiknęliśmy sad

To powiedziawszy i chrząknąwszy morfik poszedł biedaczysko po szerokim szukać
            świecie tego co jest bardzo blisko.
    • voker Czesc ZioMis :-) 07.02.06, 20:18

• tygrysio_misio Re: Czesc ZioMis :-) 07.02.06, 22:26
        ŁOOOO
        to byla by fajna nazwa dla forumsmile

klub ZioMiSiówsmile)
        • morfeusz_1 Re: Czesc ZioMis :-) 07.02.06, 23:06

Nie kombinuj kombinacje alpejskie uskuteczniać będziemy na olympspadzie
          • tygrysio_misio Re: Czesc ZioMis :-) 07.02.06, 23:07
            kiedy ja tylko chce dobrzesmile)
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 11.02.06, 20:48

Siemacie Misiowe Ludziska,
      Czy ktoś widział tygrysia,bo jakoś znofu nie mogiem siem z niem spiknąć?....
      Jakby co to przekażcie misiowi że morfik tu był.

To powiedziawszy mofik poszedł biedaczysko po szerokim szukać świecie tego,
      co jest bardzo blisko wink
      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 11.02.06, 20:59
        ejo...na mezczyznie bylamsmile)

jestes??
        • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 11.02.06, 21:03
          nie znam... nie znam tygrysia misia!
          • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 11.02.06, 21:08

To jusz znasz był na menszczyśnie smile
            • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 11.02.06, 21:10
              całkiem miło spędza czas!
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:44

Siemanko Diablico,...
      Był tu tygrysio!
      Przecież czuję ten zapach napalmu w powietrzu.
      Nic nie piszecie bo to zmowa jakąś cycuś...,
      ale ja morfik wie wszystko,nic się przed nim nie ukryje,a wszczególności
      misio więc nie chowajcie tygryśka,
      o... papierki po cukierkach....wiedziałem,wiedziałem...

To powiedziawszy morfik znowu poszedł biedaczysko,po szerokim szukać świecie
      tego co jest bardzo blisko.
      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:45
        jestem!!!
        • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:52
          ello Tygrysio tongue_out
          • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:57
            ello zioMiSiusmile
            • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:59
              Sporo tego dzis napisaliscie na forum...I ja mam to wszystko czytac, zeby
              wiedziec, co sie dzialo...
              Moze jakies streszczenie?
              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:00
                ja jeste sama..itsnotme ma wizytowke...Mori mnie szuka...mam zdjecie...linka ma
                zdjecie ...poszperaj w wizytowkach
                • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:03
                  Widzialam smile
                  Oj, z tego , co czytam, to wlasciwie nie wiesz, czy jestes sama, czy nie...

( Wiedzialam, ze mozna to jakos krotko ując :p )
                  • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:05
                    juz wiem..gadalam na gg z nim..i juz wiem ze nic sie nie da uratowac...ze nie
                    ma nawet czego...juz wiem..juz nie chce...dostalam terapie szkolowa i po takiej
                    dawce nawet sie ciesze choc poczatkowo bylo ciezko...2 raz w zyciu trzesly mi
                    sie rece
                    • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:10
                      smile powinnam uscisnac Ci reke smile

Chyba az za dobrze wiem, co to była za terapia ...;/
                      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:12
                        ale on zadzwoni...napisal na koniec jak mu sie czas w kafejce skonczyl z
                        zadzwoni w weekend...

i bedzie przepraszal i wogole ze nie chcial tego powiedziec...
                        • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:13
                          chcesz to ciagnac? zamiast czekac, co on Ci odpowie, zastanow sie, czego Ty
                          chcesz>> ile razy jeszcze bedzie to, co juz opisujesz?
                          • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:23
                            no ja wiem co powiem...teraz juz wiem
        • maclorcan Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:53
          Weź no mu jakąś mapkę narysuj gdzie jesteś, bo już drugi tydzień chłopak szuka smile I jak tak dalej pójdzie to Cię do śmierci nie znajdzie tongue_out
          • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 16.02.06, 23:57
            ale ja jestem..laze za nim wszedzie o go szukam i caly cza ssie mijamy
            • maclorcan Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:00
              Widać wcale nie chcecie się znaleźć smile
              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:01
                mam ...juz go znalalamsmile
            • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:01
              To moze wreszcie gdzies sie zatrzymaj i na niego poczekaj ;p
              W miedzyczasie rozpusc wici wsrod przyjaciol, gdzie jestes > bedziemy
              informowac smile
              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:04
                kiedy on mnie zdradza z babami z Anala...fak no
                • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:05
                  zdradza? I Ty jeszcze sie nim przejmujesz ? ;p
                  • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:07
                    nie...niech baby z Anala wezma go sobie wpizdu...smile)
                    • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:08
                      raczej w dupe smile
                      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:11
                        no nie wiem...z Oralem to ANal tez mam duzo wspolnegosmile
                        • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:54
                          Mis i Tygrys-ja tam Cie lubie, chociaz czasami jestes lekko trzepnieta wink
                    • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:09
                      egh,,,tak wlasnie mialam Ci radzic, haha smile
                      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:10
                        ale ja jemu wspolczuje..bo kazdy kto tam whodzi to wariuje..biedaczynasmile
                        • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:12
                          wchodzil na wlasna odpowiedzialnosc smile
                          • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:13

i jeszcze uwiodl wszystkie babki

. (\ /)
                            (='.'=)
                            (")_(")
                            • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:14
                              ..z takimi trudno bywa smile moze wystarczy Ci jako kolega?

czy nie? ale wtedy zetrzesz sie z tamtymi kobietkamismile
                            • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:21

Ja nie uwodzę tylko czruję bo czaruś czarujący jestem
                              A poza tym nie było żadnych tego typu tam i jeszcze o czym też piszecie zbliżeń
                              imtymnych i naten przykład sobie dzisiaj zamiast loda to występy solistów
                              oglomdaliśmy z Paniami....
                              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:25
                                no a ja sama siedze
                                • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:27

Dobrze że but mi się rozwiązał i się obejrzałem kurna bo znowu byśmy się nie
                                  spiknęli.
                                  Co ty tygrysiek robisz?
                                  I dlaczego zaraz wdpizdu? co?...
                                  • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:31
                                    a ja wszystko tu opisalam...ferie mam...no i jebie mi sie w milosci...widac
                                    pisane mi zostac stara panna

ale huj a do tego wszystkiego slychac leb zony siasiada tluczony przez niego..

zgadnij z jakiej to piosenki
                    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:17

Tylko nie wpizdu,tylko nie wpizdu wink
                • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:16

Tylko mi tu tygrysiu bez faków w moim kierunku wink
          • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:14

A śmierć już puka do moich drzwi

Knock,Knock,Knock - You be L.A....x16
            • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:15
              pieką Cie uszy? ;p
              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:24
                pewnie pieka skoro przyszedlsmile
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:24

O proszę....kurna ; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=36954586

Idę sobie wpizdu bo i tak tygrys najpierw mnie woła a później się boi ...

Wszystko w temacie motyla noga kurczę pióro...

To powiedziawszy itakdalej ...
      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:25
        bo sie zdecyduj...albo ja albo inne
        • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:28
          tygrysio_misio napisała:

> bo sie zdecyduj...albo ja albo inne
          >
          >
          albo Ty... albo inne... hm...... hm..... hm..... /myśli /.....hm...
          ...............................HM....................też!................hm.
        • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:30
          Misia: foty poszly smile
          • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:32
            juz juz sprawdzamsmile
            • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:35
              o fotki,dajcie pooglądać.
              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:36
                a to ta sama co w mojej wizytowcesmile
                • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:38
                  no niezła kolekcja przyjaciół
                  • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:38
                    Troche przerobione smile
                    • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:40
                      voker napisał:

> Troche przerobione smile
                      >

nie wnikam w szczgóły..
                      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:42
                        no ale Vokus niestemy noska mi nie przeroil na zgrabnego wiec zostane z
                        kulfonemsmile)
                  • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:42
                    nie zla nie zla...ale powiem ze druga polowa forum mnie nie cierpi...niektorzy
                    nawet jak sie dowiezieli ze ja to ja (jak zbanowana pisalam pod innym nickiem)
                    mowili ze nie bedza ze mna rozmawiac bo ja to jasmile

qrde..jaka ja kontrowersyjna jestemsmile
                    • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:43
                      to przez ta podwojna osobowosc smile
                      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:45
                        jeszcze schizofremi ani czystego debilismu u mnie nie wykryto..ale wielu mnie
                        oskaraz ze zastopowalam sie w rozwoju na poziomie dzieckasmile)
                    • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:44
                      Koty tak maja jedni je lubią a inni nie!
                      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:45
                        toz tak...szczegolnie z psami sie gryziemysmile
                        • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:46
                          rrrrrrrrr
                          • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:48
                            patrz..bo ja mam teraz w domu samca ktory jak mu jaja na mozg padna to sika
                            gdzie popadnie..najczesciej na siebiesmile)

jak badziesz krzyczec to poszczuje samczykiem i tez bedziesz smierdziecsmile
                            • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:49
                              a fe,nie grzeczny kocur....
                              • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:50
                                Garfield ;p
                              • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:51
                                to nie niegrzeczny kocor tylko ta Huć albo chuć czy jakos to sie pisze

zeby nie to to by siedzial w domu i burczal szczesliwy za kazdym razem jak bede
                                kolo niego

no cos...pol roku jest dla mnie pol roku dla innych kotek..przywyklam
                            • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:49
                              chcecie obydwie kaganiec czy zeby Was ze smyczy nie spuszczac?

Swoja droga, kto wie, co lubicie..Bo tutaj juz rozne fetysze byly ;p
                              • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:51
                                Ja tam jestem ułożona suka,ale za koty nie ręczę.
                                • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:52
                                  my koty nie sikamy na byle kogosmile wiec to raczej zaszczytsmile))

ale co jak co...moj kot woli jednak sikac na siebie niz na inne zwierzakismile
                                  • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:54
                                    Dzieki postoję nie kreci mnie piss.
                                    • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:55
                                      ja tez na nich nie glosowalamsmile
                                  • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:54
                                    woli jednak sikac na siebie niz na inne zwierzaki

przeciez pisalam o fetyszach...ale o takim jeszcze nie slyszalam ;p
                                    • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:56
                                      a ja niestety czulamsmile)
                                      • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 01:02
                                        woli jednak sikac na siebie niz na inne zwierzaki

> a ja niestety czulamsmile)

Ty zwierzaku :p
                                        • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 01:10
                                          anxiety3 napisała:

> Ty zwierzaku :p
                                          Tak? OCB? wink
                                          • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 01:16
                                            Tygrysio napisala, ze jej kot zwykle woli sikac na siebie niz na inne
                                            `zwierzaki`, mimo tego ją to od niego kilka razy spotkalo ;p

ok? wink
                                            • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 01:19
                                              Lee, myslalem ze mnie wolasz
                                              ide pod prysznic... smile
                                              • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 01:21
                                                kusisz? smile
                                                • suczka78 anxiety3 17.02.06, 01:24
                                                  no to co podglądamy go???
                                                  • anxiety3 Re: anxiety3 17.02.06, 01:25
                                                    cii!!!!!.....

a jak myslisz? ;p
                                                  • suczka78 Re: anxiety3 17.02.06, 01:26
                                                    Ja myślę,że tak...ale Ciiiiiii?Bo się zorientuje.
                                                  • anxiety3 Re: anxiety3 17.02.06, 01:27
                                                    ok, ciiii...

Choc mysle, ze nawet jesli sie zorientuje...Nie bedzie szczegolnie
                                                    prostestowal :p
                                                  • suczka78 Re: anxiety3 17.02.06, 01:29
                                                    No nie wiem.On sam ,my dwie....
                                                  • anxiety3 Re: anxiety3 17.02.06, 01:30
                                                    haha smile))

To sama go zapytaj, kiedy wróci, bo ja juz uciekam. Oczy mi sie same zamykaja
                                                    dzis smile

Mysle,ze do jutra smile
                                                  • morfeusz_1 Re: anxiety3 17.02.06, 17:21

Żadne mie tam Ciiii nie zaśmiecać mię tu wątku motyla noga kurczę pióro!
            • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:36
              odpowiedzilamsmile)
          • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:34

Voker ja zrozumiem wszystko,nawet to że dzisiaj jest piątek ale do kuźwy nędzy
            nie nazywaj mnie misia - nieprzepadam za takiemi określonkami ołki dołki?

No to spadam gadajta se ... udostępniam czasoprzestrzeń wątkową narka nerka!
            mnie boli idę w kimę albo jak to tygrysio określa wpizdu!

To powiedziawszy morfi wyciął hołupca i znów poszedł biedaczysko,po szerokim
            szukać świecie tego co jest bardzo blisko.
            • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:37
              dobranoc Morfismile)
            • voker Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:40
              Morfi: ja to mowilem do Misia Tygrysia, wynika to z kontekstu i ukladu odpowiedzi. :-\
              • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:51

Wiem wink

Głupi nie jestem wink

dobranoc i ładnej dziewczyny w łóżeczku na noc
                • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:52
                  pawink
                • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 00:53
                  buzkaaaa
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:21

A aaaaaaa bo bym zapomniał wink....
      Był tygrysio?...
      buehahahahahahahahahaha
      • linka234 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:23
        był....
        wcześniej...
        teraz zostałam chyba tylko ja, k..a maćuncertain
        • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:25

eeee ... ale dlaczego od razu k..a mać...razem też się możemy upić wink
          • linka234 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:28
            k..a, bo wszyscy sie gdzieś wynieśli, a ja do 18 tkwię w pracy, nie mogę wejsc
            na chata,...
            to co pijemy??
            • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:33

Calvadosa ma się rozumieć i wszystko w temacie.
              • linka234 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:34
                jedyny alkohol, który preferuję to wędrowniczeksmile
                • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:37

mocarny trunek whiskache też lubię whiskasów nie cierpię - żołąd boli i wogóla
                  beznadzieja - mam dla ciebie dobrą informację - jeszcze tylko 22 minuty wink
                  • linka234 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:39
                    ja już znikam chyba, bo mnie dół ogarnia... buźka
                    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:41

Morfi "też" bye robaczku... sad
                      • linka234 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:43
                        kiss
                  • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 18:28
                    jeju..toz to najlepsze co swiat stworzyl poza pivkiemsmile
      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 17:57
        jestem...Morfi..jestemsmile)
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 17.02.06, 18:25

Oł dżizus...
      ja nie wiedziałem że linka to adminka,to teraz się zacznie...
      Tygrysio a jak mię zbananują znofu to jak my się spikać będziemy?

Umówmy się jakbyśmy byli / no mniejsza o to /
      Widziałem taki film że po śmierci spotkali się o tej i o tej tu i tu z
      dokładnością ona i on.

To jakby wiesz kto,wiesz co,wiesz za co,zbajerował i zbananował mię,to się nie
      denerwuj bo rozwiązłość jeszcze nikomu nie zaszkodziła a i na odległość
      przecież można wykonać telefon czy domofon żeby się zapytać co masz na sobie
      w tej chwili i dlaczego one są "czarne",nie tak?

Do meritum,uważaj hasło : - forum strzelectwo - 22.30 - ale tylko
      jakby mnie no wiesz wink

To powiedziawszy morfi poszedł biedaczysko po szerokim szukać świecie,tego co
      jest bardzo blisko
      wieszwink
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 18.02.06, 01:16

Cześć,

Był tu misiowaty tygrysio,...
      / cisza /

To jak będzie to powiedzcie misiowatemu tygrysiu temu że mniędzy nami wszystko
      ale to wszystko skończone.
      Za to że przyprowadził tych dwóch facetów no wiecie...hm
      Lubię rywalizację no ale bez przesady.
      Co ja mogę mieć do powiedzenia jak jeden przychodzi cały biały z brodą i w
      dodatku w turbanie jak by był z al..ciiiiiiii.
      A drugi w picynglach przyciemnianych z włosami do ramion i z trąbką...kurczę
      co to taniec z gazdami cycuś...
      No i razem z tygrysiem to one mają cuś kole we trzy 36 lat.

Nawet flachy nie postawili bo za późno,sklep nocny im zamkli takie tam
      wykręty,no mówię Państfu Szanofnemu jak dzieci,jak dzieci...

Spadam bo aż przykro się zrobiło - jak szybko wpadli tak szybciej wypadli.
      Nie wiem,nie wiem...
      Ale coś we mnie pękło...oczywista w stosunku do mnisia-tygrysia...uffff
      • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 18.02.06, 02:02

Uprasza się Wszystkie osoby coby nie odsłuchiwały treści nagrania z
        automatycznej sekretarki bowiem dla morfiego są to po prostu gotuj z Pascalem
        treści imtymne niewątpliwie i adresowane do tygrysia.

Osoby które mimo wszystko przesłuchają wiadomość podlegają karze do 122 lat
        (słownie trzystu pięćdziesięciu lat ) więzienia o zaostrzonym rygorze
        w Alkaprim koło Radomia.

Zostawiam nagranie na Waszej Misiowej automatycznej sekretace bo słowa
        wypowiedziane prosto w oczy mogą bolić eh...

,,Tu automatyczna sekretarka Forum Misiowego móf Morfi,móf ";
        no móf się chiba inaczyj pisze...
        jak piszesz mów morfi,no jak,jak piszesz móf...no...jak...no,
        może dobrze,zaczynaj i szybko kończ Waść i stydu oszczędź:

Misio-Tygrysio.......
        wiem,że nie ma cię w tej chwili na forum,że poszłaś na egzamin,lub z tymi tam
        dwoma koleszkami na pivo lub co gorsza na priva,dlatego wybrałam taką porę bo
        muszę powiedzieć ci coś bardzo ważnego.
        Może nasza rozmowa powinienna być rozmową w cztery oczy z sześcioma
        osobami,ale bałbym się trochę jakbyś to odebrała...

Chciałem ci powiedzieć,że odchodzę od Ciebie,no ale takie jest życie.
        Nie obwiniaj się,po prostu...taki już jestem,trochę zwariowany,ekscentryczny,
        nieprzewidywalny,nie chcę żebyś cierpiała,ale nie myślałaś że będę z tobą
        na zawsze w życiu.
        Poznałem Kogoś.
        Ma na imię a zresztą mniejsza z tym,jest ich kilka i to klika jak w ruskim
        czołgu you know..wink
        Mam wrażenie,że one są moją drugą połówką.
        Nie chcę cię ranić Tygrysiu.
        Musisz być silna.
        Na pewno spotkasz w swoim życiu wielu menszczyzn,którzy zajmą moje miejsce.
        Aha...
        Wiem że wszyscy no Ci twoi "wielbiciele" (wielbiciele w cudzysłowiu)
        co się dziś wydało są wielkim dyrygentami,jednak uważaj bo zawsze miałaś
        problemy i nie zawsze potrafiłaś zadbać o swoje sprawy.
        Twarda bądź,bo w życiu już tobie mówiłem trzeba być twardym jak Roman Bratny.
        Jak mówią dziewczyny; w życiu musisz być rekinem,jak nie chcesz żeby dopadły
        cię inne rekiny.
        Dziewczyny są takimi rekinicami i obrotne też som macz niewątpliwie.
        Ale po co ja ci o tym mówię Tygrysiu?...
        Musisz być silna.
        Nie zrób czegoś głupiego.
        Kochałem Cię trochę chiba"

< oj bejbe,bejbe>

To powiedziawszy morfi znowu poszedł biedaczysko,po szerokim szukać świecie tego
        co jest bardzo blisko.
        • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 18.02.06, 11:13
          jeju...chcialabym zeby ktos inny nie chcial mnie tak mocno zranic jak to zrobil
          w czwartek i dzis powtorzy

ehhhh
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 14:01

Siemka wink

był tu...a zresztą.

I znów poszedł biedaczysko po szerokim szukać świecie tego co jest bardzo
      blisko
      • kolorowa_diablica Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 14:02
        jesteś jednym z nielicznych, którzy dzisiaj sa... bynajmniej teraz uncertain
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 17:40

Niebyło...eeee...

A wogóle to pomór jakiś u Was cycuś?
      Widzę że po wczorajszych ostatkach wszyscy oprócz diablicy kołami do góry leżą.
      I ładnie to tak zaniedbywać się w pisaniu,bo nie uwierzę że igrzyska oglądacie.

wiecie co macie powiedzieć,idę stąd bo tworzę Rząd!
      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 18:55
        ja tam pilam..ale juz jestemsmile
      • itsnotme Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 19:23
        morfeusz_1 napisał:

> I ładnie to tak zaniedbywać się w pisaniu,bo nie uwierzę że igrzyska
        oglądacie
        > .

curling jest pasjonujący.... smile)))
        • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 20:35
          itsnotme napisał:

> morfeusz_1 napisał:
          >
          >
          > > I ładnie to tak zaniedbywać się w pisaniu,bo nie uwierzę że igrzyska
          > oglądacie
          > > .
          >
          > curling jest pasjonujący.... smile)))

wiem...wink www.shakethecow.com/browncowcurling.swf
          • itsnotme Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 20:41
            morfeusz_1 napisał:

>
            > wiem...wink www.shakethecow.com/browncowcurling.swf

litości...smile nawet ejdnej gry nie dokończyłemsmile
            • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.02.06, 20:53

trening czyni mistrza do następnej olimpiady jeszcze 4 lata wink
              • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 20.02.06, 02:02

Dzień Dobry Zastałem.... eee pójdę nick nie woła!
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 20.02.06, 20:08

Siemka diablico gdzie linka???

motyla noga kurczę pióro I'll be back...
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 20.02.06, 22:41

tak sobie czytam i hi hi hi hi hi hi .....
      i idę dalej wink
      • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 20.02.06, 23:09
        ja dopiero przyszlam, ale tez juz ide, zle sie dzis czuje sad
        • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 20.02.06, 23:14

tjaaa ....

jakoś taki tłok tu jest od rańca jak u tygrysia na forumie trudno się na sesję
          załapać a jak już się załapałem to koleżankę boli głowa...
          eh....życie,życie
          • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.02.06, 10:06
            nie głowa...sad
        • suczka78 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 20.02.06, 23:24
          Już idziesz,nie trzeba było pić u vokera.wink
          • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.02.06, 10:06
            hehe, no nie udalo nam sie tak poimprezowac, zebym skutki fizycznie odczuwala tongue_out
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.02.06, 17:28

dlaczego kurna zaczatować nie mogę się na kogoś na czacie - wysłać nie ma bęc
      kurna łubu trach...
      tygrysia nie pytam bo go i tak nie ma ...
      ja wiedziałem że tak będzie...aha,aha,aha...ja wiedziałem że tak będzie....
      • kolorowa_diablica Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.02.06, 17:31
        siedziałam kurna troche na czacie, ale i tak nikogo nie ma... trzeba poczekać na lepsze czasy smile
        jak bedzie większy urodzaj na MiSie, to i czat się zapełni smile
        • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.02.06, 17:47

Diablico kto to są misie ?...
          • kolorowa_diablica Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.02.06, 17:48
            big_grinDD tutejsi forumowicze tongue_out
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 22.02.06, 00:34

Miśki nie wiem jak Wy ja idę nie jakby to określił tygrysio wpiździec ino w kimę

To powiedziawszy morfik poszedł biedaczysko po szerokim szukać świecie tego co
      jest bardzo blisko
      • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 23.02.06, 00:22

wYlUzOwAnY jEsTeM BaRcA wYgRaŁa nO LuZ tOtAl DiStRaCtIoN.....

nie chcę wiedzieć nawet gdzie jezd tygrysiowink
        • suczka78 cieszę się,że Ty się cieszysz ;) 23.02.06, 00:47
          ;p
          A kto to wie gdzie on znaczy ona(czyt.tygrysio) teraz jestwink))
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 24.02.06, 19:37

Siemacie Zimowe Misie;

Szukam linki,samochód mi się popsuł sad
      • suczka78 to Ci linka 24.02.06, 19:49
        Kurcze,to linka potrafi naprawiać samochody???
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 25.02.06, 11:26

Jak by był misio to powiedzcie jej że ją szukałem i powiedzcie jeszcze że jestem
      na forum strzelanie,bo tam gloryfikuję naszego ziomala - tomka sikorę który
      zdobył dzisiaj srebrny medal na zimowych igrzyskach - brawo!

To powiedziawszy morfik poszedł biedaczysko po szerokim szukać świecie tego co
      jest bardzo blisko wink
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 10.03.06, 02:06

Siemacie Ziomale był tu Tygrysio czy nie...
      Przyznać mię się tu bez bicia,a'la już

To powiedziawszy morfik wyrychtował nożykiem-kozikiem napis na drzwiach foruma
      Misiowego "Tu byłem" i znóf poszedł biedaczysko po szerokim szukać świecie tego
      co jest bardzo blisko.
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 13.03.06, 23:03

No SiEmAcIe MiSiOwE, nic nie mófcie wiem że nie było tu ducha żywego wink

Nie po to przychodzę...
      To powiedziawczy morfik wyjął z zza pazuchy banjo zaśpiewał pod nosem odchodząc
      znofuu gdzieś w dal biedaczysko,po szerokim szukać świecie tego co jest bardzo
      blisko wink
      www.sasiedzi.pl/~kwasniak/muzyka/Grzesiuk/Stanislaw%20Grzesiuk%20-%20Nie%20masz%20cwaniaka%20nad%20Warszawiaka.mp3
      • tygrysio_misio Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 14.03.06, 18:13
        ja bylam ale nikogo nie bylo co mordawki rozewrzec
    • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 19.04.06, 00:27
      No Siemacie Ziomale Misiowe był tu Voker?....hm....
      A Tygrysio?......hm...
      Nie chcecie nic mówić....?
      Nieładnie przecież kuźwa mówię Siemacie a Wy mnie cały czas olewacie!

zmowa,zaraza,cholera jakaś kuźwa cycuś????
      • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.06.06, 21:50
        A tak wogóle Ziomale Misiowe nie wiecie gdzie jest Tygrysio?
        • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.06.06, 21:55
          Pewnie juz w drodze na zlot ;-P
          • morfeusz_1 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.06.06, 22:03
            Ala śmiaszna ha ha ha a ja poważnie pytam...
            • anxiety3 Re: Siemacie Ziomale MiSiowe :))) 21.06.06, 22:06
              ha ha ha :p bardzo smiaszna
              powaznie nie wiem, gdzie jest Tygrys.