linka234 06.03.06, 12:40 jest ich pięciu-młodzi, seksowni, utalentowani...nazywają się BELTAINE i grają muzyke celtycką....szok!!!!czego się nie dotkną, na tym zagrają.. ktoś z Was, Misie słucha takiej muzyki??? jeśli tak, to chętnię posłucham propozycji... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberski Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 12:45 linka234 napisała: Ja słucham... Np. tutaj... www.platforma.pl/celt A jak mi się znudzi (lub nie działa) to trochę tutaj... www.platforma pl/szanty Odpowiedz Link
linka234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 12:48 jakis error mi wyskakuje, jak wchodze.... a Beltaine znasz??kolesie zrobili na mnie niesamowite wrażenie!! Odpowiedz Link
cyberski Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 13:00 linka234 napisała: > jakis error mi wyskakuje, jak wchodze.... > > a Beltaine znasz??kolesie zrobili na mnie niesamowite wrażenie!! Znam... No ale nie na tyle, żeby się w nich zakochiwać ))) Odpowiedz Link
cyberski Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 13:09 No to jak tamto nie dział to idź na: www.liveireland.com/ tam muzyki irlandzkiej "od wyboru, do koloru" Albo idź na: http:www.mikesradioworld.com Tam stacji radiowych nadających via net "od groma i cut-ciut" Odpowiedz Link
jakub_234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 13:12 Tak wogole...fajnie... Ale teraz na serio...Zo zakochalas sie we mnie! Bo to ja jestem jednym z tych pieciu! Tyle, ze w przebraniu...Eeee...ja to w sumie jestem cala piatka! Odpowiedz Link
cyberski Ależ Jakubie! 06.03.06, 13:18 Nie bądźże taki skromny!!! Ty nie tylko robisz za cała piątkę (w przebraniu oczywiście...) Ale również za ich menago, obsługe techniczną, kierowcę, oraz... a może zwłaszcza (nie wstydźmy się tego mówić) za całe stado rozhisteryzowanych gruppies )) (w tej roli zdecydowanie w przebraniu...) ))))))))))))) Odpowiedz Link
cyberski Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 13:24 Ty stanowczo siebie nie doceniasz Jakubie... Chuck Norris to przy Tobie przedszkolak... Nawet Jarek KAczyński wraz z bratem są daleko za Tobą... Odpowiedz Link
linka234 Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 14:08 jaja sobie robicie, a ja naprawdę jestem zafascynowana....Chuck im do pięt nie dorasta... Odpowiedz Link
linka234 Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 14:26 Jakub to ewidentny jajcarz...ale Ty, Cyberski...Ciebie też to dotknęło?? Odpowiedz Link
cyberski Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 14:32 linka234 napisała: > Jakub to ewidentny jajcarz...ale Ty, Cyberski...Ciebie też to dotknęło?? Nie... Ja już z tego wyrosłem... Choć czasami lubię "powroty do dzieciństwa" ))))) Odpowiedz Link
linka234 Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 14:34 a i owszem... byle nie za często.... przy BELTAINE to nawet do pierwocin człowieczeństwa wracam Odpowiedz Link
cyberski Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 14:36 Kuuuumam... Ja mam to samo przy Alison Krauss )) Odpowiedz Link
linka234 Re: Ależ Jakubie! 06.03.06, 14:37 stałam się pierwotna jak szlag.... chciałabym dać wyraz tym pierwocinom, a tu rachunki, zestawienia, marudni klienci.... i gdzie tu sprawiedliwość?? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:37 ja natomiast od 2 lat...dokladnie od 14 lutego 2004r kocham sie w Pablo Aimarze jest boski i bosko gra w pilke....a to co robi na boisku z jego rywalem do mego serca Dawidem Villa normalnie oniesmiela... teraz tylko szukam sponsora coby mi wycieczke podrywowa do Valencjji zakupil Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:40 chyba raczje dudach...kobraz to z innej czesci Europy no nie umiem ponoc bo caly czas marnuje na ganianie za pilka i uganianie sie za swoja żona ale mam nadzieje, ze choc Dawid nie jest zonaty Odpowiedz Link
linka234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:41 > no nie umiem ponoc bo caly czas marnuje .... > > to o kim Ty w końcu piszesz?? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:42 aaa.te m to tak mi sie kliklo bo dopiero co ze szkoly wrocilam a na 16 ide ponownie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:42 czy to jest takie stare starusne coby do "Niesmiertelnego" pasowalo zamiast piosenki Queeny tej takie fajnej czy raczej wariacje na tematy nowoczesne z nowoczesnymi wstawkami?? Odpowiedz Link
linka234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:45 pytasz o Beltaine? to muzyka celtycka z nowoczesnymi aranżacjami i młodzieńczą werwą... Odpowiedz Link
itsnotme Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:50 Ty to musiałaś z plakatu, ich strony, albo okładki płyty przepisać Odpowiedz Link
linka234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:53 nie znasz mojej kreatywności!!!.... to ja dla nich te teksty pisałam Odpowiedz Link
linka234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:58 masz: www.beltaine.art.pl/glowna.htm poczytaj sobie Odpowiedz Link
itsnotme Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 15:03 nie ma tekstów piosenek, a sami wykonawcy i ich życie nigdy mnie nie interesowały... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 14:50 aj...nie bardzo podoba mi sie unowoczesnianie..wiem wiem ze na takim unowoczesnianiu postaja nowe garunki ale jednak jezeli chodzi o muzyke "etmiczna" to wole jak sie trzymaja starosci ale przyznam sie szczserze ze lubie...lubie i to bardzo..ale nie tylko te celtyckie...arfykanskie lubie..i tantry dzwieki i wogole Odpowiedz Link
nane1 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 15:33 czolem linka bylam na ich koncercie, wiesz oni organizuja nawet mala szkole tanca na niektorych koncertach, rzeczywiscie sa zajebisci Odpowiedz Link
linka234 Re: Zakochałam sie... 06.03.06, 16:03 hello!!! właśnie zauważyłam na ich stronce!!! porwali mnie i nie mogę sie od soboty uwolnić Odpowiedz Link