Dodaj do ulubionych

A MiSie już weekendują????

21.04.06, 19:55
że tak tu pusto...
Obserwuj wątek
    • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:14
      jacko1971 napisał:

> że tak tu pusto...
      pewnie zaraz się zejdą na kolacje wink
      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:18
        kolacje przed monitorem i czytanie postów MiSia z całego dnia? niestrawności
        mozna się nabawic wink
        • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:28
          nie czytam postow z calego dnia..nie mam sily uncertain
          • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:30
            dzisiaj chyba dużo tego nie byłowink
            a co dzisiaj taka zmęczona?
            • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:34
              duzo bylo. do tego stopnia, ze zaraz sie chyba poloze spac..Na prawde. prysznic
              i lozko , bo czuje sie jak zombie.
              • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:43
                niehumanitarnym byłoby w takim razie namawianie do chwili relaksu przed
                monitorem...wink
                • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:44
                  jeszcze tu siedzie . rozmawiam z kims, ale rozum podryfowal gdzies daleko juz
                  dawno temu smile
          • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:34
            Nic ciekawego wink
            • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:42
              no to trzeba teraz nadrobic czyms ciekawym!wink
              • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:54
                Tak Trzeba, może dziewczyny jakiś striptos zrobią smile
                • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:55
                  dzis kolej Panow.
                  • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:56
                    ale zawsze na tym forum jest kolej panów sad
                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:56
                    Anx Ty i tak myslami jesteś daleko więc nie zauważyłabyś tego nawet ...wink
                    • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:58
                      ale striptiz jest dla oczu, dla mysli co innego jest sycace tongue_out
                      • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 20:59
                        zgadzam się z Anx wink)
                        hmmmm ja z chęcią popatrzę;p
                        który z panów pierwszy??
                        • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:00
                          ja...rozebranko, odtańczę swoje przy ulubionym kawałku (od wczoraj leciał juz
                          chyba 100 razy w kólkowink)i uciekam do domu wink
                          • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:01
                            to sie napatrzylysmy..pokazal ciastko, zrobil smaka i nie pozwolil ugryzc uncertain
                            ide spac smile
                            • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:04
                              anxiety3 napisała:

> to sie napatrzylysmy..pokazal ciastko, zrobil smaka i nie pozwolil ugryzc uncertain
                              > ide spac smile
                              >
                              pocieszam się tym Anx,że być może coś smakowitego nam się przyśni wink
                              • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:06
                                mnie na pewno smile jakzeby inaczej smile a dlaczego ja tak spac kocham? tongue_out
                            • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:06
                              > to sie napatrzylysmy..pokazal ciastko,

he he he jeszcze swojego ciastka (tzn. rurki bez kremu wink) jeszcze nie
                              pokazałem...

>zrobil smaka i nie pozwolil ugryzc uncertain

ugryźć? ale delikatnie ona jest strasznie wrażliwa wink

> ide spac smile

no nieeeeee występ miał byc a ona śpi....dzisiaj w pierwszym rzędzie siedzisz
                              razem z s_78...
                              • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:07
                                a Ty tylko o jednym myslisz.. a nie wiesz nawet, jakiej czesci ciala moglabym
                                byc ciekawa najpierw > zapewniam , ze nie rurki obojetnie z kremem czy bez
                                niego :p
                                • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:09
                                  anxiety3 napisała:

> a Ty tylko o jednym myslisz.. a nie wiesz nawet, jakiej czesci ciala moglabym
                                  > byc ciekawa najpierw > zapewniam , ze nie rurki obojetnie z kremem czy bez
                                  > niego :p
                                  >
                                  rurka z kremem to tylko dodatek do apetycznej całości ;p
                                  • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:10
                                    > rurka z kremem to tylko dodatek do apetycznej całości ;p

Otoz to, Siostro smile
                                • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:09
                                  > a Ty tylko o jednym myslisz..

jaaaa? nie ale o tym mysla MiSie a ja się juz widac dopasowałem...wink

>a nie wiesz nawet, jakiej czesci ciala moglabym byc ciekawa najpierw

no to teraz ja jestem ciekawy co to mogłoby być???? jeśli nie rurka...

> zapewniam , ze nie rurki obojetnie z kremem czy bez niego :p

to tez już wiem..poniżej 18 cm i tak nie robi wrażenia i nie ma co patrzeć..a
                                  jaka ona mało funkcjonalna i wogóle beeeee
                                  • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:11
                                    > to tez już wiem..poniżej 18 cm i tak nie robi wrażenia i nie ma co patrzeć..a
                                    > jaka ona mało funkcjonalna i wogóle beeeee

sorry, ja rurki z kremem jem, jesli Twoja sie do tego nie nadaje, to faktycznie
                                    jest malo funkcjonalna i nie jestem zainteresowana tongue_out
                                    • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:13
                                      anxiety3 napisała:

> > to tez już wiem..poniżej 18 cm i tak nie robi wrażenia i nie ma co patrze
                                      > ć..a
                                      > > jaka ona mało funkcjonalna i wogóle beeeee
                                      >
                                      > sorry, ja rurki z kremem jem, jesli Twoja sie do tego nie nadaje, to
                                      faktycznie
                                      >
                                      > jest malo funkcjonalna i nie jestem zainteresowana tongue_out
                                      >
                                      biorąc pod uwagę walory smakowe może się nadaje ;p
                                      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:14
                                        > biorąc pod uwagę walory smakowe może się nadaje ;p

ooo...s_78 jestes amatorką kremu z rurki???????????????wink
                                        • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:16
                                          jacko1971 napisał:

> > biorąc pod uwagę walory smakowe może się nadaje ;p
                                          >
                                          > ooo...s_78 jestes amatorką kremu z rurki???????????????wink
                                          ta ciekawość Cię zgubi ;p
                                          btw wolę ptysie
                                          • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:19
                                            > ta ciekawość Cię zgubi ;p

he he he więc trafiłem (albo mi sie wydaje...)

> btw wolę ptysie

a ja zozole , wole zozole!! la la la

wogóle to niedobry zwyczaj nic o sobie nie mówić...wiecznie tajemnice
                                            • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:23
                                              jacko1971 napisał:

> > ta ciekawość Cię zgubi ;p
                                              >
                                              > he he he więc trafiłem (albo mi sie wydaje...)
                                              >
                                              > > btw wolę ptysie
                                              >
                                              > a ja zozole , wole zozole!! la la la
                                              >
                                              > wogóle to niedobry zwyczaj nic o sobie nie mówić...wiecznie tajemnice
                                              nie narzekaj,codziennie dowiadujesz się czegoś nowego wink)
                                              • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:24
                                                o Tobie???? jedyne co wiem to że masz bliźniaki wink a nogi sam oglądałem wink
                                                • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:25
                                                  jacko1971 napisał:

> o Tobie???? jedyne co wiem to że masz bliźniaki wink a nogi sam oglądałem wink
                                                  a to mało?;p
                                                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:27
                                                    nie rozbrajaj mnie na wieczór...ręce aż opadają na to mało...wink
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:29
                                                    jacko1971 napisał:

> nie rozbrajaj mnie na wieczór...ręce aż opadają na to mało...wink
                                                    ciekawość pierwszy stopień do... ;p
                                                    poszperaj,poczytaj to się więcej dowiesz wink
                                                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:31
                                                    szperanie to nie najlepszy sposób dowiadywania się, to zalatuje wywiadem wink
                                                    wolę wszystko usłyszeć od Ciebie wink
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:35
                                                    jacko1971 napisał:

> szperanie to nie najlepszy sposób dowiadywania się, to zalatuje wywiadem wink
                                                    > wolę wszystko usłyszeć od Ciebie wink
                                                    hehe nie tak szybko
                                                    nie należe do osób które lubią o sobie opowiadaćwink)
                                                  • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:36
                                                    suczka78 napisała:

> hehe nie tak szybko
                                                    > nie należe do osób które lubią o sobie opowiadaćwink)

Chyba zadna z Was nie lubi o sobie mówić sad
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:39
                                                    roborobi napisał:
                                                    > Chyba zadna z Was nie lubi o sobie mówić sad
                                                    haha ciekawe dlaczego ? ;p
                                                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:43
                                                    no właśnie...nie widzę żadnych argumentów przeciw...???
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:45
                                                    jacko1971 napisał:

> no właśnie...nie widzę żadnych argumentów przeciw...???
                                                    a ja nie widzę "za" wink)
                                                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:47
                                                    no to nie widze zupełnie płaszczyzny do porozumienia...udaje sie zatem do
                                                    domku...dobranoc MiSie.
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:49
                                                    jacko1971 napisał:

> no to nie widze zupełnie płaszczyzny do porozumienia...udaje sie zatem do
                                                    > domku...dobranoc MiSie.
                                                    papa
                                                    kolorowych snooffffwink
                                                  • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:46
                                                    Chba tylko, że Kobieta to wielka tajemnica sad
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:48
                                                    roborobi napisał:

> Chba tylko, że Kobieta to wielka tajemnica sad
                                                    no i właśnie to Was tak intryguje wink
                                                    cała zabawa polega na tym żeby odkrywać się powoli wink
                                                  • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:52
                                                    Może i tak, ale czy same do końca się znacie?
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:56
                                                    roborobi napisał:

> Może i tak, ale czy same do końca się znacie?
                                                    a czy to możliwe?
                                                  • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 21:58
                                                    Oczywiście, że tak, nie mówiąc o reakcjach na róźne sytuacje wink
                                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 22:02
                                                    roborobi napisał:

> Oczywiście, że tak, nie mówiąc o reakcjach na róźne sytuacje wink
                                                    myślę że jednak nie,nik tak naprawdę do konca nie zna siebie,
                                                    często sama siebie zaskakuję,robię rzeczy których wcześniej nigdy bym nie
                                                    zrobiła wink znam swoje reakcje na różne sytuacje,ale nie na wszystkie wink
                                                  • roborobi Re: A MiSie już weekendują???? 21.04.06, 22:13
                                                    Sorry, oczywiście masz rację, źle przeczytałem pytanie sad.

Powiem więcej - nawet jak znasz swoją przypuszczalnę reakję, czy przy
                                                    zaistniałej sytuacji postąpisz według szablonu?
    • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:39
      no to weekend na całego..plaża...pusto...MiSie siedza przed telewizorami albo
      pija wódeczkię wink
      • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:45
        oj ja bym się chętnie wódki napiła... limonkowa finlandia i cytryna na zagryzienie... smile
        • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:47
          z Toba zawsze..polewam na zyczenie a sam może łykne Jacka Danielsa?wink
          • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:47
            łykaj co chcesz smile))
            • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:48
              ha ha ha a Twoje dłonie bedą robily za naczynie z którego będę to spijał...wink
              • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:49
                troche się może wylewac, ale ok smile
                • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:51
                  jak nie będziesz się za mocno poruszała to sie uda ...a każdą wyciekającą
                  strużkę osuszę językiem...wink
                  • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:52
                    to mam stać jak posąg? smile
                    swoją drogą chciałabym to zobaczyć big_grin
                    • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:54
                      nie stać - byśmy wygodnie siedzieli, zobaczyć? chyba raczej poczuć ...wink
                      • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:55
                        zobaczyć... jak pijesz mi z rąk... tak, chciałabym to zobaczyć smile))
                        • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:56
                          > zobaczyć... jak pijesz mi z rąk... tak, chciałabym to zobaczyć smile))

być może kiedyś to ujrzysz a tego doświadczę - dla mnie będzie to na pewno
                          większa przyjemność wink
                          • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:57
                            eee tamn, jeszcze bym Cię pazrkami podrapała niechcacy smile
                            • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 18:59
                              he he he jestem podrapany na okragło..moj mis nie ma litości i ostre pazurki
                              którymi mnie codziennie paca wink a powiedz mi jak daleko są Twoje dłonie od
                              moich ust wink (w kmwink) ?
                              • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:00
                                smile)) chciałbys wiedziec... ale nie powiem smile daaaaleko smile
                                • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:02
                                  ...ale niebawem będą nieco bliżej smile
                                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:03
                                    > ...ale niebawem będą nieco bliżej smile

nooo to tak trzymaj...co kilka dni kilkadziesiąt km i....sie uda!wink
                                    • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:08
                                      sprawdz @
                                      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:11
                                        > sprawdz @

zrobione!!!wink też zaraz sprawdź @ wink
                                        • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:15
                                          ja nic nie mam smile
                                          • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:17
                                            już masz wink
                                • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:02
                                  oj tak w przyblizeniu? no to ile 300, 400 ..więcej? wink to chyba żadna
                                  tajemnica, nazwy miasta nie wymienisz a kierunek z kilometrami może byc różny
                                  więc sie nie domyślę wink
                                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:08
                                    jacko1971 napisał:

> oj tak w przyblizeniu? no to ile 300, 400 ..więcej? wink to chyba żadna
                                    > tajemnica, nazwy miasta nie wymienisz a kierunek z kilometrami może byc różny
                                    > więc sie nie domyślę wink

w co się bawicie ?
                                    • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:10
                                      > w co się bawicie ?

teraz? w wyliczanki kilometrów...a wcześniej w picie z dłoni wink
                                      zaprosiłbym Cie do zabawy ale znajac życie usłyszę "tajemncia" lub ciekawość
                                      to...uncertain
                                      • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:12
                                        jacko1971 napisał:

> > w co się bawicie ?
                                        >
                                        > teraz? w wyliczanki kilometrów...a wcześniej w picie z dłoni wink
                                        > zaprosiłbym Cie do zabawy ale znajac życie usłyszę "tajemncia" lub ciekawość
                                        > to...uncertain
                                        picie z dłoni ???czy to jakaś gra wstępna ?wink
                                        • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:13
                                          to Jacek to wymyślił smile))
                                          • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:15
                                            kolorowa_diablica napisała:

> to Jacek to wymyślił smile))
                                            >

kolorowa Ty sie nie tłumaczwink))
                                            w takim razie nie przeszkadzajcie sobie wink)
                                            znikam,ale później sie pojawie wink
                                        • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 19:19
                                          > picie z dłoni ???czy to jakaś gra wstępna ?wink
                                          >
                                          byc moze dla niektórych...to tylko zależy od tego jak picie przebiegnie wink
                                          no i zdegustowałem s_78....poszła sobie sad
    • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 20:38
      no to MiSie teraz już na dobre sobie poszły???? sad i se sam mam tak tu
      siedzieć?????
      • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 20:40
        jacko1971 napisał:

> no to MiSie teraz już na dobre sobie poszły???? sad i se sam mam tak tu
        > siedzieć?????
        ja jestem ;p
        a Twoj misiek śpi ???
        • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 20:42
          > ja jestem ;p
          > a Twoj misiek śpi ???

to co się ukrywasz?
          a mój misiek jest w domu!!!! wink i nie mam pojęcia co teraz robi wink
          • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:06
            jacko1971 napisał:
            > to co się ukrywasz?

nie ukrywam się,czasami zaglądam wink)
            • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:07
              acha...i....nic nie piszesz??????wink
              • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:07
                jacko1971 napisał:

> acha...i....nic nie piszesz??????wink

tak sama ze sobą;,
                • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:08
                  no tak..ja dla Ciebie nie istnieję...bo zadaje pytania wink
                  • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:12
                    jacko1971 napisał:

> no tak..ja dla Ciebie nie istnieję...bo zadaje pytania wink
                    nie mam nic przeciwko zadawaniu pytań,tylko nie na wszyskie uzyskasz
                    odpowiedźwink
                    • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:13
                      smile mam to samo smile
                      • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:23
                        kolorowa_diablica napisała:

> smile mam to samo smile
                        >

bo czarownice tak mają ;p
                      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:23
                        przeczytałem @ i....smutne! sad z jednej strony (tej mojej) ale z Twojej..chyba
                        rewelka wink
                        • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:25
                          oj no nie przesadzaj, przeciez bede się pojawiac smile
                          • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:27
                            zobaczymy! w praniu sie okaże...lepiej juz się załamać a jak będzie dobrze to
                            się miłe zaskoczenie pojawi wink
                            • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:27
                              no żebys z rozpaczy nie umarł tongue_outPP
                              • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:33
                                wszystko się zdażyć może.....smile
                    • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:17
                      > nie mam nic przeciwko zadawaniu pytań,tylko nie na wszyskie uzyskasz
                      > odpowiedźwink

ha ha ha na razie tylko jedno wypaliło - to z dziećmi..a może nawet o to nie ja
                      pytałem????
                      • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:20
                        jacko1971 napisał:

> > nie mam nic przeciwko zadawaniu pytań,tylko nie na wszyskie uzyskasz
                        > > odpowiedźwink
                        >
                        > ha ha ha na razie tylko jedno wypaliło - to z dziećmi..a może nawet o to nie
                        ja
                        >
                        > pytałem????
                        >

to co robimy??
                        nie powiesz,że zaczynamy 100 pytań do....wink
                        • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:24
                          nieeee...możemy pogaworzyć bez wypytywania wink
                          • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:30
                            jacko1971 napisał:

> nieeee...możemy pogaworzyć bez wypytywania wink

gaworzenie już przerobiłam teraz jestem na etapie malowania po ścianach;P
    • suczka78 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 20:41
      ups nikogo nie ma crying
    • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:04
      a ja kurcze jestem... nie wiem po cholere, ale jestem smile
      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:05
        żeby napisac cos ciekawego!wink
        • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:09
          odpisałam Ci na @
          ciekawego... ech... co tu ciekawego uncertain
          • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:40
            wszystko! np co teraz porabiasz? cos ciekawego w TV leci??wink
            • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:41
              no jak siedzę przed kompem, to nie oglądam TV tongue_out
              na gg sobie siedzę smile
              • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:46
                aaaaaa chiba że tak...ja póki co tv tez sobie nie obejrze...może wyladuję co
                najwyżej na Nagim.... a wczoraj kupiłem niby go na dvd ale jakoś komp
                nieciekawie odtwarza...
                • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:58
                  nasuwa mi się na myśl taka scenka zmoich lekcji języka angielskiego kilka lat temu... siedze na krzesełku, w mini... krótkiej mini... naprzeciwko mnie nasz wykładowca... ok 30. przekładam nogi, uśmiecham się... a on zaczyna się mieszać, zacinać... to było zabawne... dorosły facet, a jak dziecko smile
                  • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:02
                    zabawne..mam nadzieje że ja nie doczekam takich czasów..tzn. że się nie
                    zmieszam..póki co takie widoki sa dla mnie na porządku dziennym ha ha ha
                    • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:05
                      no prosze, proszę... widzisz... musiałabym na Tobie swój urok wypróbować smile))
                      ale daruje Ci, ne będe taka smile))
                      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:07
                        pod tym względem jestem twardy...a wiele juz widziałem ooo wiele ...no ale mam
                        nadzieje że jeszcze duuużo więcej przede mną wink chętnie bym na sobie urok
                        sprawdził? a nuz zadział? a w razie czego Szefowo- moge udawać jąkanie !!wink
    • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:57
      Spamerzy...prostestuje i nie czytam :p
      • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 21:59
        nie czytaj, po co... napisz cos własnego smile
        • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:02
          diablica, ja sie tu zwykle wyglupiam, heh, przynajmniej wiekszosc czasu tongue_out, a
          cos wlasnego pisze czy w innej formie tworze gdzie indziej tongue_out
          mam dosyc `czegos wlasnego` ostatnio smile Świeta mnie pod tym wzgledem
          wykonczyly, bo spedzilam je przy sztalugach, tu bede sztampowa jak Britney
          Spears tongue_out
          • kolorowa_diablica Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:04
            a wiesz, ze ja mam podobnie... i w świeta tez się wyesploatowałam... dniami nic nie robiłam, a w nocy nadarbiałam stracony czas. W ogóle forum traktuje jako wygłup smile
            • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:05
              W ogóle forum traktuje jako w
              > ygłup smile

haha, no co TY ? tongue_out
              • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:07
                wyglup czy moze mniej...ale do powagi to temu wiele brakuje, ktorej w zyciu
                czasem wystarczy i to wcale nie przez brak jakich wyglupow czy smiesznych
                sytuacji..po prostu wydzwiek czy waga czegos w zyciu nadaje mu powagi, chocby
                nie wiem,co czlowiek robil czy jak zartowal smile
    • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:17
      tak, tak , tak.
      milo sie rozmawialo. pa.
      • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:17
        juz idziesz???????????
        • anxiety3 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:23
          juz poszlam i weszlam jeszcze na chwile z powrotem.
          • jacko1971 Re: A MiSie już weekendują???? 22.04.06, 22:29
            szkodaaaa..ale pewnie tak to bywa w weekendy na MiSiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka