bleman 26.09.06, 23:33 Ktos potrafi wyjasnic ten fenomen ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimaczek14 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 26.09.06, 23:35 A co w nich fajnego;P Odpowiedz Link
bleman Nie wiem, fajne kobiece nogi sa takie fajne :) 26.09.06, 23:39 trudno to opisac Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Nie wiem, fajne kobiece nogi sa takie fajne : 26.09.06, 23:40 no to narysuj Odpowiedz Link
bleman Re: Nie wiem, fajne kobiece nogi sa takie fajne : 26.09.06, 23:46 irc.blogs.sapo.pt/arquivo/Perfect_Legs.jpeg www.skins.be/wallpaper/cindy-crawford/1280/1024x768/ Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: Nie wiem, fajne kobiece nogi sa takie fajne : 26.09.06, 23:49 No to teraz wszystko jasne;P Odpowiedz Link
slimaczek14 Re: A cos wiecej napiszesz ? ;-) 26.09.06, 23:52 No przecież nie będę wypowiadać się na temat damskich nóg, one mnie nie interesują A u facetów duże znaczenie mają dłonie. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 26.09.06, 23:37 no ale fajne są tylko te fajne...ja bardziej podziwiam piękno wewnętrzne więc na opakowanie zwracam mniejszą uwagę Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Oczywiscie chodzi mi o fajnosc tych fajnych 26.09.06, 23:40 a nogi podobaja Ci si.e najbardziej u kobiet? czy dziwisz się tym co je tak wychwalają? Odpowiedz Link
bleman Nie wiem czy najbardziej, ale bardzo :) 26.09.06, 23:41 najbardziej to jednak twarze , to zdecydowanie naistotniejszy element No i calosc sylwetki Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Nie wiem czy najbardziej, ale bardzo :) 26.09.06, 23:46 hmmmm wiec nie przymkniesz oka na pospolita twarz u kobiety za to obdarzonej super cialkiem? Odpowiedz Link
bleman Re: Nie wiem czy najbardziej, ale bardzo :) 26.09.06, 23:48 > hmmmm wiec nie przymkniesz oka na pospolita twarz u kobiety za to obdarzonej > super cialkiem? zalezy co rozumiesz przez "pospolita" Bo jesli pospolita=ładna, ale bez rewelacji. To przymkne oko Ale jesli pospolita=nieladna, to raczej nie przymkne Twarz jednak jest bardzo wazna, nadaje czlowiekowi wyrazu, sa twarze na ktore mozna by sie patrzyc godzinami bez przerwy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Nie wiem czy najbardziej, ale bardzo :) 26.09.06, 23:51 hmm z tym patrzeniem to chodzi o zdjęcia czy o żywa osobę? bo jeżeli to 2gie to ja daruje sobie podziwianie twarzy której włascicielka nie ma nic z sensem do powiedzenia i zwyczajnie nie interesuje mnie Odpowiedz Link
bleman Chodzi o twarz. 27.09.06, 00:01 Wiadomo ze z osobami z ktorymi nie mozna porozmawiac na poziomie nie chce sie przebywac. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Chodzi o twarz. 27.09.06, 00:10 hmm to jeszzce poziom ma być..wymagania rosną...mi bardziej chodziło o sferę uczuciową bo kobieta bez poziomu i tak mnie nie zechce...; Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Chodzi o twarz. 27.09.06, 00:13 chłopcy ale macie wymagania) a numer stanika jaki musi mieć, co?;P ja mam c hehe Odpowiedz Link
bleman Mi sie podobaja srednie, albo male. :P 27.09.06, 00:16 A jak duze to musza byc ksztaltne. Nie lubie bardzo duzych. Odpowiedz Link
bleman Ano :] albo troche wieksze ;-) 27.09.06, 00:25 Chociaz ... ja mam duze dlonie ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Chodzi o twarz. 27.09.06, 00:22 c to jak najbardziej pożądany nr ..ale w sumie nie mam wymagań...jak kobieta jest tą odpowiednią to naprawdę nie mają znaczenia żadne rozmiary Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Chodzi o twarz. 27.09.06, 00:24 >jak kobieta > > jest tą odpowiednią to naprawdę nie mają znaczenia żadne rozmiary otóż to, prawidłowa odpowiedz Odpowiedz Link
rzesa20 Re: No tak :/ a ja to nie dostane,...jak zwykle : 27.09.06, 00:58 bo nie brałeś udziału w konkursie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Chodzi o twarz. 01.10.06, 00:18 hmmm ile mam czasu na zrealizowanie mojej nagrody? mam nadzieje że nie przepadnie jusz jutro czy za tydzień?;-P Odpowiedz Link
bleman Ale zeby sie stac ta jedyna to musi miec 27.09.06, 00:26 odpowiednie, rozmiary. Tyle ze te rozmiary to juz kalkuluje sie podswiadomie Odpowiedz Link
bleman Nie wiem nie znam sie na kobiecej sferze 27.09.06, 00:17 uczuciowej. Ale jesli mowimy o tym jakie sie podobaja, to wiadomo ze charakter jest najwazniejszy na dluzsza mete. >bo kobieta bez poziomu i tak mnie nie zechce...; Mnie tez. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Nie wiem nie znam sie na kobiecej sferze 27.09.06, 00:24 to nie ma być kobieca sfera! no chyba obdarzasz kobiete uczuciem? do chcarakteru mozna się dopasować pod warunkiem że sie mocno kocha..wtedy przeciez wszystkie wady zupełnie nie graja roli Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Nie wiem nie znam sie na kobiecej sferze 27.09.06, 00:26 >wtedy przeciez wszystkie wady zupełnie nie graja roli dopiero nabierają znaczenia po ślubie hehe) wiem z doświadczenia koleżanek Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Nie wiem nie znam sie na kobiecej sferze 27.09.06, 00:33 e tam, przeciez po slubie nic nie powinno sie zmienic...jezeli sie oczywiście nie zgrywało i nie udawało nie wiem kogo przed! albo uczucie prysło... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Tylko po co w dzisiejszych czasach slub ? 27.09.06, 00:40 hmmm jak odpowiednio go przezyjesz to wtedy sam zobaczysz...i to z ta jedyną, wybraną, odpowiednią Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Ja tam wole byc z ta "jedna" bez slubu :) 27.09.06, 00:44 a nie widzisz w tym tymczasowości? poza tym to taka łatwizna...jestes tak długo az Ty albo ta druga osoba sie nie znudzi i nie odejdzie bez zadnych konsekwencji prawno-koscielnych... Odpowiedz Link
bleman Re: Ja tam wole byc z ta "jedna" bez slubu :) 27.09.06, 00:50 ..jestes tak długo > > az Ty albo ta druga osoba sie nie znudzi i nie odejdzie bez zadnych > konsekwencji prawno-koscielnych... I dobrze. Malzenstwo ma zmuszac ludzi do bycia z soba czy co ? Jesli nie ma uczucia i checi bycia z soba, to takie trwanie w zwiazku nie ma sensu. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Ja tam wole byc z ta "jedna" bez slubu :) 27.09.06, 00:54 ha ha ha dzisiaj właśnie jest rocznica...3cia na dobre i na złe...to chyba nie wymaga komentarza...nie chciałbym kobiety która kiedy tylko pojawia sie trudności znika i szuka sobie innego Odpowiedz Link
bleman Re: Ja tam wole byc z ta "jedna" bez slubu :) 27.09.06, 00:56 > na dobre i na złe...to chyba nie wymaga komentarza...nie chciałbym kobiety > która kiedy tylko pojawia sie trudności znika i szuka sobie innego wiesz, zalezy jakie to sa trudnosci. Wiadomo ze pewne problemy mozna przezwyciezyc i zwiazek uratowac i ulepszyc, i nadal ten zwiazek bedzie oparty na jakichs uczuciach. Ale moga sie pojawic jakies powazne problemy, i ja nie widze w takim przypadku trwania na sile ze soba. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Ja tam wole byc z ta "jedna" bez slubu :) 27.09.06, 01:04 a ja nie widze wyjścia awaryjnego...zycie ma sie co prawda jedno ale sa inne sposoby na znalezienie mimo wszystko szczęścia i wyjścia z sytuacji... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Nie wiem nie znam sie na kobiecej sferze 27.09.06, 00:44 może niektórzy czują się już po ślubie 'bezpiecznie' w sensie, że wszystko mogą robić/mówić, bo slub jest, dzieci są... Odpowiedz Link
bleman I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 00:51 Sadze zeprzez takie cos mlode malzenstwa sie rozpadaja. Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 00:57 no tak...zgadzam się. ale są tez tacy którzy się naprawdę kochają i ja jeśli znajdę taką osobę to będę chciała mieć piękny ślub Odpowiedz Link
bleman Nie sadzisz ze sluby sa kiczowate ? ;-) 27.09.06, 01:00 moim zdaniem zdecydowanie passe A tak na powaznie to masz racje, tylko ze slub nie moze byc nazedziem do poprawiania zwiazku, oraz juz wczesniej trzbea sie zachowywac "normalnie" zeby nie bylo zaskoczenia po slubie... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Nie sadzisz ze sluby sa kiczowate ? ;-) 27.09.06, 01:05 nie sądzę, absolutnie nie. dla mnie ślub jest czymś bardzo ważnym, to będzie najważniejsza decyzja w moim zyciu tak myślę... marzy mi się taki wspaniały ślub...w ogóle to ja się zawsze wzruszam, gdy jestem na czyims ślubie, podczas przysięgi małżeńskiej... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:01 co tam piękny slub! piękne zycie po nim żebys miała! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:07 tak. ale ślub będzie zapoczątkowaniem tego pięknego życia później noc poślubna, miesiąc miodowy w wenecji, a potem to tylko do szczęścia potrzebne będę mi 2 córeczki i kochający mąż..... dobra spadam juz na ziemie, bo troszkę w obłokach pobujałam Odpowiedz Link
jacko1971 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:10 ha ha ha wszystko zaplanowane...na kilka lat conajmniej...a ja nie wiem nawet co w ten weekend bedzie ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:14 hihih a ja nie wiem kiedy to nastapi i z kim!! to jest dopiero nie lada problem! ale weekend to sobie akurat już zaplanowałam;P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:17 no ja niestety wysiadam...niestety nie moge ci pomóc z tym problemem chociażbym chciał ;-P chociaz jak tak pomysle...gdzie taka młoda kobieta by z takim emerytem chciała...;-P to dopiero była fantastyka ja też miałem zaplanowany, tylko przez swoją głupotę namieszałem w lejcach Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:24 taaaa do emeryturki jeszcze trochę Ci brakuję hihih zreszztą czym wino starsze tym lepiej smakuję)) nie żebym Ci cos sugerowała....nie.....no coś Ty)) też miałam inaczej zaplanowany, a tu się dowiedziałam dziś, że do szkoły w weekend, to dopiero niespodzianka! ale na szczęście z tych planów jeszcze mi piątek ocalał, bo na wykład nie idę Odpowiedz Link
jacko1971 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:28 a jusz myslałem że to jednak jakaś sugestia będzie ... do szkoły mówisz...hmm żebym i ja nie musiał! a to prawdopodobne jest wielce! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 01:34 hmmm no wiesz nie chciałam nic tu tak oficjalnie sugerować heh też studiujesz?co? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 19:22 Rzęsko...w tym wieku posądzasz mnie o studiowanie?;-P lubie wiedzieć oficjalnie...sureruj jak najwiecej bo miłe to jeste bardzo Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 21:49 w każdym wieku można studiować, aco)) > lubie wiedzieć oficjalnie...sureruj jak najwiecej bo miłe to jeste bardzo ok, będę wiedzieć na przyszłość Odpowiedz Link
jacko1971 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 22:04 mozna w każdym, ja jusz mam to daaawno za sobą;-P hmmm a nawet powiedziałbym więcej ale....tajemnicaaaaa przyszłośc jest nasza , przyszłośc to orange...jakos tak to było ;-P Odpowiedz Link
rzesa20 Re: I to jest chyba najglupsze co moga robic... 27.09.06, 22:21 >hmmm a nawet powiedziałbym > więcej ale....tajemnicaaaaa powiedz poowiedz! wiecej, bom ciekawa))) dam Ci buziiiiii Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Nie wiem nie znam sie na kobiecej sferze 27.09.06, 00:55 tak, czasem tak jest...zdobyłem, mam, więc teraz moge zacząć byc sobą... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: No i to jest chyba glupie ? nie lepiej byc od 27.09.06, 00:59 nieee no cos Ty? przecież zdobywanie kobiety to gra, czasem tylko pozorów...starasz sie jesteś taki wspaniały we wszystkim..potem powietrze uchodzi i jestes jak przed, kobieta zreszta też może Cie rozpieszczać a potem przestanie jej się chcieć Odpowiedz Link
bleman No i ja czegos takiego nie akceptuje... 27.09.06, 01:01 wedlog mnie to krzywdzenie samych siebie...bo potem mamy nagle zdziwienie "bo on/ona sie zmienili" Odpowiedz Link
jacko1971 Re: No i ja czegos takiego nie akceptuje... 27.09.06, 01:03 samych siebie nieeee wtedy jesteś zadowolony że Ci się sztuka udała...trochę wysiłku i masz laske którą chciałeś Odpowiedz Link
lambert77 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 07:52 bleman nie uznaj tego za złośliwość ... znajdź sobie w końcu kobietę bo ci się wzrok zepsuje od wyszukiwania zdjęć w necie ... kobiece nogi ładne są ale i tak wszystko kończy się w miejscu gdzie i nogi się kończą to jest najpiękniejsze miejsce kobiety Odpowiedz Link
yanniver75 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 09:36 może dlatego, że tam gdzie się kończą znajduje się sedno kobiecości? może dlatego, że przyjemnie oplatają talię, ramiona, pośladki...? może dlatego, że ich gładzenie od kostek coraz wyżej i wyżej budzi obietnicę przyjemnego, wilgotnego ciepła, które mieszka między nimi? ...hmmm... Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 11:56 Przestań, ja Cię proszę )) Odpowiedz Link
yanniver75 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 16:44 a jak nie przestanę? to co mi zrobisz? hę... Odpowiedz Link
lambert77 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 12:12 własnie przestań niektórzy z nas pracują i są na wymuszonym celibacie Odpowiedz Link
yanniver75 Re: Przestan :P nie znecaj sie nad nami :P 27.09.06, 16:48 znaczy się trafiłam? no to chyba coś jest na rzeczy.... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: No kobiety mowia ciacho ;-) 27.09.06, 21:41 Ach...tak...delicje, z galaretką...mrrrrrrrrrr... Nabrałam jeszcze większej ochoty!! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Ja bym teraz akurat ciacha nie chcial ;-) 27.09.06, 22:03 Domyślam się nawet co, Marudo! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: No co ? to przeciez naturalne :/ 27.09.06, 22:11 A czy ktoś mówi, że nie? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: No i oczywiscie nasmiewasz sie z mojego wzros 27.09.06, 22:35 Dziubuś, rozbrajający jesteś Oczywiście, zawsze i wszędzie! Czemu robisz problemy tam, gdzie ich być nie powinno? Masz normalny, standardowy wzrost i koniec pieśni. Moim zdaniem to lepiej niż np. 185 cm. To juz dla mnie za wysoki facet Odpowiedz Link
bleman To ja bym wolal 185 27.09.06, 22:38 Czemu robisz > problemy tam, gdzie ich być nie powinno? Bo juz nie wiem, dlaczego jestem postrzegany rpzez kobiety jako malo atrakcyjny Odpowiedz Link
asiunia311 Re: To ja bym wolal 185 27.09.06, 22:42 Bleman, wyśpij się, ale tak porządnie, może przestaniesz bredzić Choć, jakby sie zastanowić, to bredzenie to u Ciebie proces ciągły Konsekwentny z Ciebie gość Tylko znów się nie nadmij i nie obraź, bo żartuję... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Nie jestem Giertych i nie lubie sie nadymac ; 27.09.06, 22:47 Nie?...A myślałam... I juz się chwalić chciałam, że znam Boskiego Romana! Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: To ja bym wolal 185 27.09.06, 23:45 bleman napisał: > Czemu robisz > > problemy tam, gdzie ich być nie powinno? > > Bo juz nie wiem, dlaczego jestem postrzegany rpzez kobiety jako malo atrakcyjny > Jak będziesz dalej tak marudził to już całkowicie zmalejesz wich oczach. Ale pewnie tego chcesz. Kolejny powód do narzekania. Następny wątek to będzie "mam malego"? Odpowiedz Link
bleman Re: To ja bym wolal 185 28.09.06, 00:12 > Jak będziesz dalej tak marudził to już całkowicie zmalejesz wich oczach. Ale > pewnie tego chcesz. Kolejny powód do narzekania. W realu nie narzekam > Następny wątek to będzie "mam malego"? No co ? , nie moja wina ze nie urosl )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 09:56 Nie interesują mnie kobiece nogi; za to płci przeciwnej, jak najbardziej Chociaż wiem, że mężczyzn takowe niesamowicie kręcą - coż, facet to przede wszystkim wzrokowiec. I pewnie koniecznie muszą te nogi być w krótkiej kiecce, co? Spodnie odpadają? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 11:55 Ja się jakoś ostatnio zmieniam w słuchowca i dotykowca Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 12:08 Po uprzednim obejrzeniu obiektu, rzecz jasna Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 12:13 No wiesz, nie jestem fanem "randek w AŻ TAK ciemno" Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 12:19 I tu Cię mam, hultaju Typowy mężczyzna Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 13:09 > I tu Cię mam, hultaju Już mnie "tam" masz? ))) > Typowy mężczyzna Rzekłbym nawet "esencja męskości" )) Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 13:28 hultaj78 napisał: > > Już mnie "tam" masz? ))) Where? I didn't see you > > > Rzekłbym nawet "esencja męskości" )) I jak zwykle porażająco skromny Mógłbyś dawac lekcje > Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 13:37 > Where? I didn't see you But you felt me there )) And blessed are the ones who did not see and believed > I jak zwykle porażająco skromny Mógłbyś dawac lekcje Z autoironi? Jak najbardziej Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 13:44 hultaj78 napisał: > > But you felt me there )) When? I don't remember!!! > > > I jak zwykle porażająco skromny Mógłbyś dawac lekcje > > Z autoironi? Jak najbardziej Wysokie to czesne będzie? Bo mam jednego bałwana do Ciebie na lekcję Poświęcę się i zapłacę za dupeusza ] > Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 13:49 > When? I don't remember!!! If so, then we have to try it again > Wysokie to czesne będzie? Bo mam jednego bałwana do Ciebie na lekcję > Poświęcę się i zapłacę za dupeusza Uuuu, jeśli to taki bałwan, to moze być drogo i dłuuugo Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 13:58 hultaj78 napisał: > > If so, then we have to try it again And again, again, again... I like this! > > > Uuuu, jeśli to taki bałwan, to moze być drogo i dłuuugo Przemyslałam. Szkoda forsy na bęcwała. Do odstrzału. Tylko potem mnie Jego brat zabije;-P > Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 14:03 > And again, again, again... I like this! Me too! ...And they lived happily ever after! )) > Przemyslałam. Szkoda forsy na bęcwała. Do odstrzału. Tylko potem mnie Jego > brat zabije;-P Zdaje ci się. Też Ci podziękuje Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 14:11 hultaj78 napisał: > > Me too! > ...And they lived happily ever after! )) Eee, w takie bajeczki to ja już nie wierzę > > > Zdaje ci się. Też Ci podziękuje Chyba nie. Wysuwałam już takie propozycje i nie znalazły one akceptacji Zupełnie nie rozumiem. Może zrobię mu niespodziankę, niech się ucieszy. Spróbowałby nie > Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 14:15 > Eee, w takie bajeczki to ja już nie wierzę A ja wierzę... mimo wszystko... wciąż wierzę... Naiwny, czy romantyk? > Chyba nie. Wysuwałam już takie propozycje i nie znalazły one akceptacji > Zupełnie nie rozumiem. Może zrobię mu niespodziankę, niech się ucieszy. > Spróbowałby nie Jak się nie ucieszy to podzieli los brata Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 14:19 hultaj78 napisał: > > A ja wierzę... mimo wszystko... wciąż wierzę... Naiwny, czy romantyk? Romantyk...Co mam zrobić, żeby też uwierzyć, a nie myśleć "póki nas rozwód nie rozłączy"? Dobija mnie to...;-( > > Jak się nie ucieszy to podzieli los brata Guuuupi czy co? Toż to mój własnoreczny chłop jest!! I gdzie ja takiego drugiego znajdę? > Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 14:33 > Romantyk...Co mam zrobić, żeby też uwierzyć, a nie myśleć "póki nas rozwód > nie rozłączy"? Dobija mnie to...;-( Tak nie wolno! Bo to jest wywoływanie własnie tego nieszczęscia! to jak negatywna wizualizacja. Trzeba raczej cieszyc się tym co jest teraz i myśleć sobie "a jutro będzie jeszcze lepiej, a za rok to w ogóle hoho, genialnie! Że nie wspomnę o tym co będzie za 20 lat!!!". Tak trzeba sobie to wszystko wyobrażać. Po prostu nie przyjmowac do wiadomości zadnej innej opcji niż ta, że TA miłość jest WIECZNA! Co najwyzej można ewentualnie być później niezbyt mile zaskoczonym, ale w inny sposób ta ewenualność zamienia się w pewność. No i cięzko się żyje w takim strachu przed jutrem - wstajesz rano i sprawdzasz - czy to juz dziś? Czy dziś przestaniemy się kochać? Ufff, nie, jeszcze nie dzisiaj... Ale może jutro?! AAAA!!!" Masakra... > Guuuupi czy co? Toż to mój własnoreczny chłop jest!! I gdzie ja takiego > drugiego znajdę? Tego kwiatu to pół światu Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Dlaczego kobiece nogi sa taakie fajne :) ? 27.09.06, 15:25 hultaj78 napisał: > > Tak nie wolno! Bo to jest wywoływanie własnie tego nieszczęscia! to jak > negatywna wizualizacja. > Trzeba raczej cieszyc się tym co jest teraz i myśleć sobie "a jutro będzie > jeszcze lepiej, a za rok to w ogóle hoho, genialnie! Że nie wspomnę o tym co > będzie za 20 lat!!!". Tak trzeba sobie to wszystko wyobrażać. Po prostu nie > przyjmowac do wiadomości zadnej innej opcji niż ta, że TA miłość jest WIECZNA! > Co najwyzej można ewentualnie być później niezbyt mile zaskoczonym, ale w inny > sposób ta ewenualność zamienia się w pewność. > No i cięzko się żyje w takim strachu przed jutrem - wstajesz rano i sprawdzasz > - > czy to juz dziś? Czy dziś przestaniemy się kochać? Ufff, nie, jeszcze nie > dzisiaj... Ale może jutro?! AAAA!!!" > Masakra... Nie, nie nie...źle mnie zrozumiałeś...nie boję się, że przestanie mnie kochać; pokazuje mi to codziennie - i nie chodzi tu o słowa, bo one są najmniej ważne w tym wszystkim. Niejestem też tak zadufana w sobie, żeby nie doceniać takiego daru, jaki od Niego dostaję. I nie mam megalomańskich skłonności, żeby myśleć, że nikt lepszy ode mnie mu się nie trafi. Chodzi mi o to, że mam wrażenie, że "ś" to taka cezura, po której może się wszystko spieprzyć...Wiem, że to chore myslenie, ale nie mogę się od tego wyzwolić...Tylko to mnie uwiera...Żeby tak ktos w przeszłości takich klocków nie wymyślił, nie miałabym wielkiego problemu!! > > > Tego kwiatu to pół światu Nieee, On jest Jedyny i Niepowtarzalny No, jeszcze jest taki słodki hultaj, ale...to właśnie hultaj!! Odpowiedz Link
bleman Spodnie moga byc :] 27.09.06, 13:38 A najbardziej mi sie podobaja spodnice troche za kolana lub na wysokosc kolan rozciete z boku Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Spodnie moga byc :] 27.09.06, 13:45 Jakbys napisał, że podobaja Ci sie długie, to bym się zaczęła o Ciebie martwić!!! Odpowiedz Link
occasion Bo Cię oplatają, 27.09.06, 17:23 ściskają, gładzą, zaczepiają....bo potrafią Cie uzwięzić?? Odpowiedz Link
bleman Hmmm, cos w tym jest. Bardzo lubie scene 27.09.06, 20:03 z Famke Jannsen i Bronsonem w saunie z Golden eye Odpowiedz Link
anxiety3 Ja znam inny fenomen u mezczyzn :) 27.09.06, 17:43 a kobiece nogi dla mnie sa tylko ok na porzadku dziennym ;-P Odpowiedz Link
bleman Tak myslalem, kobiety nie sa w stanie zrozumiec 27.09.06, 20:09 fenomenu swoich nóżek BTW. Dzbry Anxiety, dawno cie nie bylo Odpowiedz Link
suczka78 Re: męskie tez sa niczego sobie:-))) a tyłki mmmm 05.10.06, 22:44 nogi jak nogi ale własnie te tyłki ;p Odpowiedz Link
mmagi Re: męskie tez sa niczego sobie:-))) a tyłki mmmm 05.10.06, 22:45 jędrne,male,kragłe,jak połówki jabłuszka..mmmmmmmmmmmmmmmmm,ech ))) Odpowiedz Link
suczka78 Re: męskie tez sa niczego sobie:-))) a tyłki mmmm 05.10.06, 22:48 hmm jestem głodna !!! wiesz, jabłuszko wieczorowa pora brzmi fantastycznie ;p Odpowiedz Link
mmagi Re: męskie tez sa niczego sobie:-))) a tyłki mmmm 05.10.06, 22:53 to moze i ja tez)))) Odpowiedz Link