Dodaj do ulubionych

Dzień dobry, moje nazwisko

29.09.06, 12:30
Kowalski Jan....jak można się tak przedstawiać? Już nie chodzi o to
wieśniackie odwrócenie kolejności?! Ale czy Jan to tez nazwisko??smile

żenada!
Obserwuj wątek
    • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:40
      nie bardzo mozna, ale tylko z tego drugiego powodu - bo Jan to nie nazwisko.
      Gdyby było nazywam się Kowalski Jan to można. Kiedyś nawet mówienie i
      pisanie "siebie" najpierw nazwiskiem, potem imieniem było uważane za oznakę
      silnego charakteru.
      • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:42
        Slucham?? poważnie??? co za bzdurna teoria....

ja się nazywam Ewelina..... i koniec, bo tak mam w akcie urodzenia i innych
        dokumentach!!!!

moim zdaniem stawianie nazwiska przed imieniem jest oznaką prostactwa!
        • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:51
          > Slucham?? poważnie??? co za bzdurna teoria....

No cóż, nie moja, tak jeno słyszałem wink

> ja się nazywam Ewelina..... i koniec, bo tak mam w akcie urodzenia i innych
          > dokumentach!!!!

Pytanie tylko czy JESTEŚ Eweliną? Czyli czy czujesz się Eweliną? wink

BTW, bardzo ładne imię. Gdyby nie było już u mnie w rodzinie zajęte to 22 lata
          temu tak kazałbym rodzicom nazwac moją siostrę wink

> moim zdaniem stawianie nazwiska przed imieniem jest oznaką prostactwa!

"Bo dwa dni byłem na ymeninach u kolegi Szypa Józef..." wink)
          • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:59
            hultaj78 napisał:

> Pytanie tylko czy JESTEŚ Eweliną? Czyli czy czujesz się Eweliną? wink

Czuję się Eweliną w każdym calusmile
            >
            > BTW, bardzo ładne imię. Gdyby nie było już u mnie w rodzinie zajęte to 22 lata
            > temu tak kazałbym rodzicom nazwac moją siostrę wink

Diki mockiss
            • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:27
              > Czuję się Eweliną w każdym calusmile

Nawet gdzies tu znalazłem Twoje zdjęcie:

www.eithel.pl/galeria/ewelina_m.html

wink
              • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:29
                a fuj, co za grubas!!! do pięt mi nie dorastawink
                • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:30
                  No dobra, to pozwalam Ci przesłać mi swoje PRAWDZIWE zdjęcie wink
                  • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:31
                    oj, niegodnamtongue_out
                    • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:33
                      Siostra, mogę być usłużna i mu podesłać Twoją fotę;-P
                      • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:33
                        swoją mu prześli, złoczyńcotongue_out
                        • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:34
                          Mam Cię w szachu, jednym zdaniemwink
                          Co dla mnie zrobisz?wink
                          • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:35
                            uhuhu, jeszcze warunki stawia...no ok, mów, Obywatelko, czego chceta!
                            • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:37
                              Stanowisko sekretarza stanu w ministerstwie rolnictwa?!
                            • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:38
                              Trochę to niecenzuralne, nawet jak na to forum;-P
                              • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:40
                                Zaznaczam, że ja mogę Ci to zrobić dwa razy dłużej niż Okazja wink
                                • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:42
                                  nie piernicz!!!! wy jesteście krótkodystansowcamitongue_out
                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:54
                                    Jak potrzeba to potrafimy się postarać wink
                                    • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:55
                                      a potem na starość zwieracze puszczajątongue_out
                                      • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:57
                                        nie wiem, jeszcze tam nie byłem wink
                                        • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:59
                                          no to nie zapuszczaj się w te niebezpieczne zakamarkitongue_out
                                          • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:04
                                            A jakie zakamarki polecasz? wink
                                            • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:05
                                              zakamarki świadomościtongue_out
                                              • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:11
                                                świadomości swoich potrzeb? wink
                                • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:42
                                  A to już niesprawdzone informacje z niepewnego źródławink
                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:54
                                    No wiesz?! Mi nie wierzysz? Czy te oczy mogą kłamać? wink
                                    • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:56
                                      Te kurwiki mnie niepokoją;-P
                                      • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:58
                                        chcesz jakiś weksel? wink
                                        • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:59
                                          In blanco?wink
                                          • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:05
                                            in flagranti... wink)))
                                            • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:09
                                              To weksel Reni B.?wink
                                              • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:10
                                                Za grzywkie na sztorc wink
                                                • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:10
                                                  I Kofana Ananawink
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:11
                                                    I za owies wink
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:21
                                                    Za owies to dożywotnia dyskwalifikacjawink
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:25
                                                    Na własne oczy widziałam wczoraj pod Sejmem, gdy zwijały sie namioty, małego
                                                    chłopczyka krzyczącego: "Gdzie jest wujek Biedronka?! Je owsiankę?!" big_grin ach ta
                                                    młodzież, żeby pierwszak był juz tak uświadomiony!!!
                                • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:50
                                  Nie chwal się... smile
                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:55
                                    Ciiicho, moze da się nabrac wink
                                    • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:57
                                      Dobra, dobra, fałszywa skromność to grzech pierwszy śmiertelny, stąd prosta
                                      droga do kokieteriii smile
                                      • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:01
                                        Przestań, bo się rumienię wink
                                        • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:01
                                          KOKIET smile))

Miło posłuchać takich słodkich słówek, nie?
                                          • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:02
                                            Dobrze wiesz, ze nie umiem przyjmowac komplementów wink
                                            • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:03
                                              Potrenuj je prawiąc smile

Czekam? smile
                                              • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:06
                                                Wyproszone nie są przeciez nic warte i na pewno takich nie pragniesz, prawda? wink
                                                • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:08
                                                  to spontniczne poproszę smile
                                                  nie ma mi ich kto prawić, więc mi smutno sad
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:16
                                                    O przepraszam! sam widziałem Blemana prawiącego Ci komplementy jak ta lala! wink))
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:19
                                                    Ale ja lubię wiśnie w czekoladzie smile często smile
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:25
                                                    zachłannaś wink
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:26
                                                    Bo odżywiam się jogurtami, warzywami i czasami rybą smile stąd głód wisni i
                                                    czekolady smile)
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:32
                                                    i komplementów? wink
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:32
                                                    Nio smile
                        • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:41
                          Nie kłócić się mi tu! Idźcie na kompromis, każda prześle mi swoją i bedzie
                          spokój! wink
                          • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:42
                            za dobrze bys miał!
                            • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:55
                              a nie masz ochoty mi zrobić dobrze? wink
                              • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:57
                                proponuję, żebys na poczatek Ty zrobił dobrze mitongue_out
                                mi mimimimi.....do re mi....
                                • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:03
                                  Nie ma sprawy, chociaż jest też mozliwośc równoczesności wink
                                  • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:04
                                    69 masz na mysli?
                                    nie lubie ja tego, nie lubię...!!
                                    • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:10
                                      A to takie przyjemne..
                                      Ale i tak chodziło mi o obupulną przyjemność jakiej można doswiadczać z
                                      klasycznego podejścia do "poznawania się bliżej" wink
                                      • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:13
                                        może mam złe doświadczenia...smile

oczywiście, poznania sięsmile
                                        • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:15
                                          więc najwyższy czas na dobre? wink
                                          • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:22
                                            gdzie i kiedy??tongue_out
                                            • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:24
                                              zawsze i wszędzie wink))
                                              • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:25
                                                abstrakcjatongue_out
                                                • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:31
                                                  Twoje zdjęcie w mojej skrzynce tez nie jest konkretem wink
                                                  • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:32
                                                    czekam, aż mnie zachęcisz swoim aktemtongue_out
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:34
                                                    Męskie akty to nie jest tak przyjemny widok jak kobiece wink
                                                  • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:36
                                                    eeeeeeee, a co Ty tam wiesz o męskich aktach.....tongue_out

jędrne pośladki, silne ramiona, rozbudowany tors-to dopiero widoksmile
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:39
                                                    > jędrne pośladki, silne ramiona, rozbudowany tors-to dopiero widoksmile

Na plaży zazwyczaj widać z tych rzeczy tylko rozbudowane pośladki wink

A zresztą, ja nie mam zadnych rozbieranych zdjęć. Ostatnio wink
                                                  • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:41
                                                    nie to nie: nie dasz, to nie dostaniesztongue_out

barter, chłopcze, barter!smile
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 15:56
                                                    no doooobraaaaa, masz, poszło. wink
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:05
                                                    No tak, Ocka ma chody...buuu...a ja nie dostałam...śfinia z Ciebie, przez duże
                                                    F, o!wink Idę się mazgaić...;-(((
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:06
                                                    a co ja mam powiedzieć, głaszczę go i głaszczę a on nic! tongue_out
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:08
                                                    Chodź, pomazgaimy się razemwink W kupie raźniejwink
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:12
                                                    ale ja zaraz idę sad
                                                    OK, mazgaję się - nie ma mnie kto przytulić... buuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:17
                                                    Oj booooni no! mata tesz! hepi? wink
                                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:18
                                                    kiss intensywny buziak smile
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 16:24
                                                    Słodzizna z Ciebiesmile Dzięki!wink)) Jak już baba się nie rozbeczy...wink
                              • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:59
                                Ja chcę! Ja chcę! Ta abstynencja mnie wykończy nerwowo smile
                                • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:04
                                  Spokojnie, najpierw interesy, przyjemności potem wink
                                  • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:06
                                    OK. Możesz być jutro o 13 w Hybrydach? Interes mam w tym smile
                                    • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:08
                                      Niestety, jutro wzywa interes mieszkaniowy uncertain
                                      • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:09
                                        Buuuuuuuuuu... nie zobaczysz mojego kandydata sad
                                        • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:12
                                          a z jakiej listy startuje?
                                          • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:14
                                            Słusznej smile
                          • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:43
                            I jeszcze czego?...;-P
                            • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:56
                              skoro nalegasz to moze być jeszcze załącznik z opisem waszych najskrytszych
                              fantazji erotycznych. wink))
                              • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 13:59
                                Typowy facet - wszystko chce mieć na tacywink
                                • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:01
                                  Nieprqawda, taca niekonieczna, wylizywanie patelni też lubię wink
                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:03
                                    Nie wątpięwink Teraz powiedz, co chcesz w zamianwink Bo węszę podstęp;-P
                                    • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:07
                                      > Bo węszę podstęp;-P

Nie podstęp, tylko dostęp wchodzi w grę wink
                                      • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:08
                                        A znasz login i hasło?wink
                                        • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:14
                                          Mam "log", który lubi być "in", a hasło... zazwyczaj działa kiss********
                                          wink
                                          • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:16
                                            hultaj78 napisał:

> Mam "log", który lubi być "in", a hasło... zazwyczaj działa kiss********
                                            > wink
                                            >

"Log"? Nie powiesz, że "LoNg"?;-P
                                            • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:22
                                              Nie lubię się chwalić wink
                                              I lubię ten wyraz zaskoczenia w kobiecych oczach mówiący "Ojesu! I niby gdzie
                                              jak zamiar TO TAM zmieścić?!"
                                              • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:24
                                                hultaj78 napisał:

> Nie lubię się chwalić wink

A to, co to było? Pokaz możliwości?wink

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36464&w=49475488&a=49480711

> I lubię ten wyraz zaskoczenia w kobiecych oczach mówiący "Ojesu! I niby gdzie
                                                > jak zamiar TO TAM zmieścić?!"

Jak się popieści, to się zmieści...wink

>
                                                • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:28
                                                  > A to, co to było? Pokaz możliwości?wink

Chłyt maketindody wink)))

> Jak się popieści, to się zmieści...wink

I wedle tej właśnie zasady zawsze postępuję wink)
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:31
                                                    hultaj78 napisał:

>
                                                    > Chłyt maketindody wink)))

A to taaaka zamianawink
                                                    >
                                                    >
                                                    > I wedle tej właśnie zasady zawsze postępuję wink)

Grunt to mieć zasady i trzymać się ichwink

>
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:36
                                                    > Grunt to mieć zasady i trzymać się ichwink

Lubię tez trzymać różne inne rzeczy wink
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:37
                                                    Żartujesz?...To tak jak i ja...wink)
                                                  • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:41
                                                    Odnoszę jednak wrazenie, że to nie sa te same rzeczy, aczkolwiek nasz hobby w
                                                    tym wypadku byłyby komplementarne wink
                                                  • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 14:45
                                                    Odnosisz bardzo dobre wrażeniawink Wręcz wzorcowe. Możesz służyć przykładem
                                                    innymwink
      • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:43
        ale jest niezgodne z regułami języka polskiego. Wyobraź to sobie:
        "Ja, Lepper Andrzej, ślubuję dochowac wierności postanowienom kąstytucji..."
        • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:44
          No, to to by było akurat niezgodne z regułami zdrowego rozsądku i realności
          tego świata wink))
          • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:46
            Przypominam, że już się wydarzyło... a teraz to, co MOGŁO się wydarzyć:
            "Ja, Beger Renata, oraz moje kurwiki, ślubuję dochować wierności..."
    • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:41
      Ty lepiej posłuchaj posła Sawickiego...
      "Jak oni rzondzo..."
        a nie mówiłam, że na psy schodzimy??smile
    • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:42
      Ale zauważ, że na urzędowych drukach tak piszą...Czego to oznaka?
        infantylizmu??smile
        • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:44
          Ciiicho bądź, bo nadgorliwi przedstawiciele aparatu państwowego Cię oskarżą o
          zniesławienie...wink
        • anxiety3 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:44
          smile))
      • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:44
        Tego, że tak jest łatwiej sortowac podania alfabetycznie - ja zawsze jednak
        piszę najpierw imię. Tak jest po polsku. Precz z posłem Sawickim! smile
        • occasion Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:45
          precz z sortowaniemtongue_out
        • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:46
          Może łatwiej, ale niezgodne z regułami języka polskiego. A większość decyzji
          administracyjnych pisali chyba autochtoni z Australii, nie Polacy...To tak na
          marginesie...Ta składnia!
          • krambambulia Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:50
            Nie zwalaj na bogu ducha winnych Arybogenów wink sami sobie jesteśmy winni.
            Dlaczego premier mówi "dnia pierwszy lipiec" ?!?!?!?!?!?!
            • asiunia311 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:55
              Nie zwalam, tylko porównuję styl pisania - to tak jakby własnie Aborygen pisał
              decyzję w języku polskim, po dwóch dniach pobytu w naszym pięknym kraju, a nie
              podobno wykształcony człowiek.

A czemu premier mówi: "dnia pierwszy lipiec"? Cóż, nie nauczono go inaczej...
          • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 12:52
            Z Dagobah, nie z Australii wink
            Bo ciemna strona mocy silna w nich wink
    • stukam_kopytkami Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 15:47
      bond, james bond...
      • hultaj78 Re: Dzień dobry, moje nazwisko 29.09.06, 15:50
        hehe, na samym początku też mi się tak skojarzyło wink
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka