Dodaj do ulubionych

podbij-jak wchodzisz na czat

12.02.07, 20:58
wchodzę a tam cisza - i po co?
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 21:07
      Nie chciałeś się ponapawać błogą ciszą??wink)
      Notabene, czyżby już tam się nie toczyły żadne dyskusje o dupie Maryni i nie
      tylko?? Dawno mnie tam nie było...wink)
      • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 21:12
        mnie też...
        • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 21:27
          mnie też...,
          gdzie te czasy gdy się chciało wymiotowac od przeróżnych kolorów tych wszystkich
          nicków...... wink))))
          • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 21:39
            Łza się w oku kręci??wink)
            Kiedy sobie przypomnę te "długie nocne Polaków rozmowy"...ech...wink))
            • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 21:54
              taaak..to były czasy...te wymyślne nicki!!!
              • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 22:28
                i ta zgaduj zgadula wink
                • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 22:54
                  Byłem ze 3 razy tam smile
                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 22:59
                    za dawnych czasów czy w czasie ostatniego wybuchu aktywnosci?
                    • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:03
                      ostatnio jak Anx była (pewnie ze dwa - trzy miesiące temu smile
                      • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:07
                        ja też ostatnio chyba w grudniu, ale nic nie wiem o tym, że Ty przychodziłeś,
                        hmm może jesteś jedną z osób, której nicków nigdy nie rozszyfrowałam wink
                        • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:10
                          no byłaś wtedy smile
                          ja byłem jako R smile
                          • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:14
                            R?
                            samo R? wink)))))
                            • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:18
                              tak, nawet chyba z małej litery
                              Aska311 też była, pod innym nickiem
                              • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:20
                                pewnie jakaś kasztanka albo coś w tym stylu wink
                                • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:22
                                  Chyba tak, ale nawet nie pamiętam, no i była wspomniana Anx, zreszta tłoczno
                                  było wtedy smile
                                  • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:24
                                    tak, wręcz się kotłowało wink
                                    • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:25
                                      dlatego byłem nierozpoznawalny smile
                                      Zresztą wtedy jeszcze nie pisaliśmy na forum ze sobą smile
                                      • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 16:36
                                        rozpoznali Cię inni ;P
                                        a ja.. hm , można powiedzieć , że znałam Cię z "widzenia" na forum wink
                                        • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 13:32
                                          Chyba nie, bo niby temat był, ale się rozmył smile
                        • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 10:21
                          a mój w końcu rozszyfrowałaś? bo zawsze myslałaś ze ja to ktoś inny ;-P
                      • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:09
                        no to nowożytne czasy były wink
                        • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:11
                          ale to był raz, a dwa razy to pewnie rok temu smile
                          • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:27
                            rok temu? ho ho ho ..to mnie na świecie..znaczy MiSiowym jeszcze wtedy nie
                            było ;-P
                            • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:39
                              tak mniej więcej
                              • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:50
                                mniej więcej prehistoria, ale czasem ją miło powspominać, prawda?
                                • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:51
                                  Tak - wspomnienia są fajne smile
                                  A co z Anx się dzieje? Bo niestety nie wtemacie jestem sad
                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 01:00
                                    ma ferie wink
                                    • roborobi Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 01:05
                                      Taka to pożyje smile
                • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.02.07, 22:58
                  noooo to była wielogodzinna zabawa ;-P
                  • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:08
                    Nokia? mówi Ci to coś? wink
                    • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:10
                      nie...a powinno?
                      • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:20
                        hmmmm
                        myślałam, że to Ty... wink))
                        stara historia z przed 2 miesięcy wink
                        tzn na początku myślałam, że gadam z Asiunią, po czym wywaliło mnie ze strony,
                        wracam - nikogo, wchodzi Asiunia mówiąc, że to nie ona była... i powiedziała, że
                        to byłeś Ty...
                        w każdym bądź razie śmiesznie było, gdy weszła i powiedziała "kogo ja widzę, witam!"
                        a ja na to:
                        "jakk to witasz? to nie z Tobą rozmawiałam przed chwilą"?
                        W tamtej sytuacji to było komiczne... teraz już pewnie nie aż tak ;PPP

• jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 00:26
                          komicznych sytuacji było wiele...np. kiedy Asiunia z Anxią myslały że to ja po
                          godzinnych naradach i wymianie textów, po czym szczęście zburzyłem im jakimś
                          stwierdzeniem..więc cała zabawa zaczęła się na nowo..dodam że zazwyczaj na
                          czacie było 5-6 czasem i więcej osób więc łatwo nie było rozszyfrowaćwink
                          btw. jka jesteśmy przy nickach...był pewien koleś, spoza MiSia, który tak
                          nadawał ze banowalismy go, pojawiał sie pod innym nickiem, i znowu ban, w
                          pewnym momencie był obecny na czacie pod 4rema różnymi xywkami, scwanił sie i
                          zaczął używać łudząco podobnych do naszych MiSiowych...ech...zapomniałem tylko
                          jego wyjściowego nicka..niezły był gość ;-P
                          • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 16:37
                            a jeśli to był ktoś z Misiów, tylko się nabijał ? wink
                            • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:07
                              Raczej nikt z MiSiów...Jakiś cholerny spamerwink
                              • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:11
                                myślisz, że nikt z misiów nie ma ciągotek w kierunku spamerstwa? wink
                                nie byłabym tego taka pewna wink
                                • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:13
                                  Nie, ale to nie był nikt z MiSia - na 99%wink
                                  Zawsze jest ten 1% niepewnoścismile
                                • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:38
                                  to był jakiś nawiedzony gość który tworzyłby na MiSiu 100 wątków dziennie, sam
                                  sobie w nich by odpowiadał, i to postami po kilkadziesiąt linijek!
                                  • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:45
                                    był taki?
                                    to chyba nie za mojej kadencji wink
                                    a kiedy? te posty gdzieś tam powinny jeszcze być w historii... ;P
                                    mogą być śmieszne smile)) pośmiałabym się trochę
                                    • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:02
                                      napisałem gdyby! gdyby ten koleś z czata trafił na MiSia to tak byłoby na 100%
                                      kreatywny był równie co upierdliwy
                                      • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:28
                                        o kurcze, źle ze mną.....
                                        wink
                                        • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:50
                                          mhm...ferie, totalne rozprężenie...ale w archiwum jeszcze nie zdążyłaś chyba
                                          szperać co?;-P
                                          • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 20:06
                                            nie zdążyłam wink))
                                            jakie ferie? ech ja codziennie do północy ciężko pracuję na moim dziełem
                                            naukowym wink pewnie gdybym odłączyłabym kabelek od netu to skończyłabym nie dość,
                                            że o 20-ej, to dwa tygodnie temu wink)))
                                            • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 20:26
                                              tylko do północy??? eeee dzieła naukowe powstają dopiero po zaczęciu ich po 24
                                              ;-P na spokojnie i w ciszy wink
                          • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:12
                            Jacku, czapki z głów, takiego zamieszania to potem nigdy nie było!!smile Najpierw
                            z Anx podejrzewałyśmy, że Ty to Eleni, ale po gorączkowej wymianie informacji
                            doszłyśmy do tego, że to Ty...i zaczęłyśmy mieć wątpliwości, że to może
                            Bleman??? To była niezła jazdasmile
                            Tego gostka, o którym mówisz, pamiętam - co za uciążliwy człowiek...Byłam potem
                            na czacie pod koniec grudnia i chyba się na niego natknęłam, bo opowiadał, jak
                            to się w tym pokoju natknął na bandę gnorantów, którzy nie chciei z nim
                            gadać...To chyba o nas???smile)
                            • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:36
                              fajnie było zamieszać i dostarczać rozrywki umysłowej ;-P

mhm..tak..to był gość..spamer to za mało powiedziane....nie wiem jak go nazwać.
                              • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:39
                                smile A wszystko prze Ciebie, Jacentysmile Gdybyś mnie nie namówił do "złego",
                                żyłabym w błogiej nieświadomości MiSiowego czata...wink
                                • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:45
                                  zobacz ile wspomnień byś teraz nie miała ;-P wnukom bedziesz opowiadać (w
                                  przerwach nadawania RM) ile sią na forumowym czacie działo wink
                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:47
                                    Fakt, mam w końcu żyć 92 lata...smile Chyba, że się wcześniej zastrzelęsmile
                                    Chociaż nie, to mało higieniczne i nieestetycznewink)
                                    • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:56
                                      Oby się nie okazało, że wspólnym wnukom będziecie to opowiadać wink
                                      • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:59
                                        Zważywszy na to, że nie mam progenitury i raczej mieć nie zamierzam, będzie to
                                        raczej niewykonalne zadaniewink
                                        • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:01
                                          a ja mam misia ;-P o!
                                          • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:02
                                            ...jednym słowem - spuchnąłeś z dumy??smile
                                            • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:03
                                              nie wiem czy z dumy..takie miśki fajne som wink
                                              • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:09
                                                Nie wszystkie...ale to wynika z fatalnego wychowania przez idiotów - rodziców.
                                                Nikt się nie rodzi złym.
                                                • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:16
                                                  nie znam się, jak na razie posiadam najwięcej doświadczeń na podstawie tylko
                                                  jednego konkretnego egzemplarza, takich złych misiów nie znam osobiście...
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:25
                                                    Wiesz, kiedy rodzice są z dzieckiem u kogoś i pozwalają, by latorośl demolowała
                                                    cały pokój, ku konsternacji gospodarzy...Mam ochotę nakopać wówczas
                                                    takim "rodzicom". To z autopsji. I w dodatku mój rodzony brat. Jeszcze dziś mam
                                                    dreszcze, jak sobie przypomnę tego upiora, to dziecko. Na szczęście, mieszkają
                                                    w Zamościu...smile
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:28
                                                    zawsze można dziecko zaprowadzić na pusty strych pod pretekstem puszczania
                                                    latawców, czy do piwnicy urzadzić polowanie na szczury...dzieci to lubią, potem
                                                    myk kluczykiem i niech się bawiwink
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:31
                                                    Skąd ja Ci, Jacuś, wezmę strych??? Wiesz, jaki blady strach padł ostatnio na
                                                    mnie, jak brat zadzwonił, że będzie w Krakowie na weekend na konferencji i może
                                                    wybiorą z się z upiorem do nas?? Błagałam mamę na kolanach, by się jakoś
                                                    wymiksować z tej wizytysmile) Wiem, wredna ze mnie ciotka, ale tego dzieciora nie
                                                    lubi nawet moja siostra, która ma naprawdę święte nerwysmile
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 20:01
                                                    to dzieciara wew formalinę! ku przestrodze innym jako exponat bedzie w muzeum
                                                    dla niegrzecznych dzieci wink
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 23:51
                                                    Miałam inne pomysły, łącznie z efektownym uduszeniem małego gnojkawink Uratował
                                                    go fakt, że widuję go raz na 3 latawink
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 00:03
                                                    no weź! to on moze przez te 3 minione lata zmienił się nie do poznania wink
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 00:17
                                                    A wiesz, że nie mam ochoty sprawdzaćsmile
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 00:37
                                                    no daj mu szansę;-P zima jest..chciałem powiedziec święta idą...w sumie som! no
                                                    mamy! powie Ci wierszyk, zaśpiewa piosenke..może opowie kawał nowy o zajączku?;-P
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 09:53
                                                    Dziękuję, nie skorzystamwink Jeszcze mi zdrowie psychiczne miłewink))
                                    • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:59
                                      to już zacznij mysleć o dzieciach żeby nie było tak ze jak zaczniesz opowiadac
                                      wnukom, słowami co ja tez chciałam wam opowiedzieć? zaaaapomniałam! i na tym sie
                                      skończy ;-P
                                      • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:01
                                        Taaaaak....jak zaczynam myśleć o dzieciach, to zaraz mam gęsią skórkę. A wnukom
                                        siostry nie mogę??;-PP
                                        • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:05
                                          nie da rady..;-P twórz własne...jak chcesz to sklonuj te siostry i wychowaj jako
                                          własne ;-P
                                          • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:10
                                            Chciałeś mnie wkurzyć?? Świnio niemyta;-PPP
                                            • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:14
                                              nie..wkurzyć to teraz - musisz sklonować siostry bo ze wzgledu na zbyt posuniety
                                              wiek nie mozna sklonować Asiuni, Twój materiał genetyczny jest too old!
                                              wystąpiłyby z pewnością błędy w replikacji łancuchów, i powstałyby dzieci z
                                              syndromem złosliwości zagrażającym dobry całej ludzkości ;-P
                                              • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:21
                                                Jaki stary?? Ja co wieczór się moczę w formalinie, jestem lepiej zakonserwowana
                                                niż wujek Włodzimierz Iljiczwink)
                                                No i wrócił stary dobry Jacuś...już się bałam, bo dawno mi nie dokuczałeś - czy
                                                może się obraziłeś czy co???smile
                                                • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:25
                                                  dupa a nie formalina! to Ty nie wiesz że materiał konserwowany w formalinie ma
                                                  zniszczony materiał genetyczny? ;-P
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:28
                                                    A, no nie wiem - nie jestem genetykiem ani biologiem;-PP
                                                    Walił materiał genetyczny. Ludzkość by nie wytrzymała takiej drugiej Asiuniwink)
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 20:02
                                                    nie wiem czy świat, to forum napewno ;-PPP
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 20:06
                                                    Czyli z mojego image słodkiej kobietki nici?? Nikt się już nie nabierze??wink
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 20:37
                                                    no chyba nie łudziłaś sie nawet? słodka ? ha ha ha a to dobre ;-P
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 21:01
                                                    Myślę, że gdybym nawet miała zdziebko nadziei, zaraz odarłbyś mnie ze złudzeń,
                                                    nieprawdaż??wink
                                                    Trudno...
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 21:21
                                                    odzierać, odzierać, odzierać!!! ;-P to prawie jak rozbierać...wink
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 21:33
                                                    Wiesz, co robi "prawie"?wink Na szczęściesmile)
                                                    Nie wiedzieć czemu, ekshibcjonizm nie był nigdy moją mocną stroną...wink)
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 23:35
                                                    no ale przecież nie myślałem o sobie pisząc rozbierać;-P
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 23:52
                                                    Jakby to powiedzieć - ja też nie myślałam o Tobiewink)
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 00:03
                                                    a o kim?|;-P
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 00:19
                                                    A, o takim jednymsmile Niepowtarzalnymsmile
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 00:35
                                                    no a ja o takiej Jednej - Wyjątkowej!
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 09:55
                                                    Domyśliłam sięsmile
                                                    A wyjazd jak?? Dojdzie kiedyś do skutku? Wiesz, co mówi przysłowie - z Nowym
                                                    Rokiem nowym krokiemwink)
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 10:55
                                                    mam nadzieję że to kiedyś to niedługo..bardzo niedługo ;-D
                                                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 11:02
                                                    smile Mam już trzymać kciuki??smile
                                                  • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 08.03.07, 21:09
                                                    trzymaj....to już może być wkrótce...wink
                                                  • konwaliak30 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 12.03.07, 19:36
                                                    może ktoś zajrzy
                • maclorcan Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 16:39
                  A u mnie zawsze było wiadomo, że ja to ja tongue_out
                  • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 16:54
                    co racja, to racja wink
                    BTw, czyli jednak żyjesz wink nie umarłeś z przepicia jeszcze? ;P
                    • maclorcan Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 17:02
                      Z przepicia? Ja? A niby czemu miałbym z przepicia umrzeć? smile
                      • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 17:22
                        Bo chyba jak ostatnio sie pojawiłeś, to coś wspominałeś o tym, że jesteś po
                        kilku głęszych wink
                        a od tamtej pory jakbyś się pod ziemię zapadł wink
                        • maclorcan Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 17:46
                          eleni80 napisała:

> Bo chyba jak ostatnio sie pojawiłeś, to coś wspominałeś o tym, że jesteś po
                          > kilku głęszych wink
                          > a od tamtej pory jakbyś się pod ziemię zapadł wink
                          A fakt, byłem po kilku smile Zapadłem się pod ziemię, bo miałem egzaminy praktycznie co tydzień. Teraz jest już ok smile
                          A z przepicia to dopiero za jakiś czas umrę.
                          • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 17:53
                            Kiedy wyniki? ja miałam tylko jedenegzamin, zaraz po nowym roku, teraz tylo
                            czekam na ocenę z jednego referatu... i to by było na tyle jeśli chodzi o
                            egzaminy....
                            chyba nie będzie mi ich brakowało.... tylko jakoś tak dziwnie się czuję, że to
                            już koniec... i co teraz? itp itd.... masz tak czasami w związku z tym, że
                            kończysz studia?
                            • maclorcan Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:49
                              Wyniki już były, udało się zaliczyć wszystko, choć przyznam, że było to pewne zaskoczenie wink
                              Czasem się zdarza takie uczucie, ale na razie jeszcze niezbyt silne. Myślę, że w maju/czerwcu dopadnie mnie to bardziej. Jak człowiek studiuje to zazdrości tym, którzy już kończą. Jak sam kończy to mu żal wink Rzecz jasna egzaminów nie będzie brakować, ale ludzi, atmosfery studiwania jak najbardziej.
                              • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:41
                                Gratuluję! wink
                                U mnie już się zaczyna to uczucie, bo to był ostatni semestr na mojej uczelni.
                                Ostatnio jak przechodziłam się po kampusie, to pomyślałam, że będzie mi tego
                                wszystkiego brakować.
                                Strach pomyśleć co będzie po wakacjach... zwłaszcza jeśli nie znajdę pracy ;PPP
                                • maclorcan Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 23:13
                                  eleni80 napisała:

> Strach pomyśleć co będzie po wakacjach... zwłaszcza jeśli nie znajdę pracy > ;PPP
                                  Taaa, zasilimy szeregi bezrobotnych absolwentów tongue_out
                                  • eleni80 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 14.02.07, 22:58
                                    Albo zasilimy szeregi emigrantów wink
                                    • konwaliak30 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 08.03.07, 21:06
                                      podbijam
                  • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:42
                    Fakt, byłeś CHYBA jedynym MiSiem, który był od początku rozpoznawalnysmile
                    • maclorcan Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:50
                      Bo ja lubię jasne sytuacje smile
                      • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 18:57
                        Już miałam napisać: a kto nie lubi...ale są tacy ludzie, którzy wręcz lubią
                        intrygować i bawić się w taki sposób...Z nickami z czata chodziło o to,
                        by "stare" MiSie zaraz rozpoznały, kto zaczsmile Cholera, zawsze byłam zaraz
                        rozpoznawanasmile
                        • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:18
                          tak..wystarczyła chwila!;-P
                          • asiunia311 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:33
                            Taki z Ciebie Speedy Gonzales??wink
                            • jacko1971 Re: podbij-jak wchodzisz na czat 13.02.07, 19:43
                              yes! czasem mam speeeda ;-P
    • krambambulia To wy jeszcze nie spicie misie??? :) 13.02.07, 01:02
      varsaviana.livejournal.com/25552.html
      • jacko1971 Re: To wy jeszcze nie spicie misie??? :) 13.02.07, 01:04
        nie, ale ja za chwile zamierzam wink
        dobranoc!wink
        • krambambulia Re: To wy jeszcze nie spicie misie??? :) 13.02.07, 01:07
          czytałeś? smile
          • jacko1971 Re: To wy jeszcze nie spicie misie??? :) 13.02.07, 10:19
            czytałem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się