Dodaj do ulubionych

Bo we mnie jest sex....

28.02.07, 21:18

akurat każdy/a/ tak mówi,a jak jest naprawdę to tylko ja wiem wink
Obserwuj wątek
    • candycandy Re: Bo we mnie jest sex.... 28.02.07, 21:30
      jak kazdy\kazda to i Morfi tez?;P
    • anxiety3 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 08:09
      ,a jak jest naprawdę to tylko ja wiem wink

Czekamy na więcej smile Uchylisz chyba rąbka tajemnicy? smile
    • suczka78 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 10:03
      tere rere
      we mnie był ale się zmył;p
      teraz jestem pociągajaca....apsik ;p
      • jacko1971 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 10:24
        zmył? wzięłaś zbyt gorrrrący prysznic? ;-P
    • mmagi a mnie plecy bola:-)) 01.03.07, 11:21

• suczka78 Re: a mnie plecy bola:-)) 01.03.07, 11:23
        ciekawa sygnaturka ;P

a co tam u Was na analu mmagi?
        • mmagi Re: a mnie plecy bola:-)) 01.03.07, 14:26
          mamy ziomowa zapascsmile))))

to cytat z filmy "Gotowe na wszystko" smile)))
          • hultaj78 Re: a mnie plecy bola:-)) 01.03.07, 14:50
            jakoł???? ziomowoł????
            • mmagi zimowom:-)))))))))))))) 01.03.07, 15:06

• hultaj78 Re: zimowom:-)))))))))))))) 01.03.07, 15:08
                paluchi im popzimarzali do klawitur, he? wink
      • anxiety3 a co w nocy robiłaś? I w jakiej pozycji? ;-) 01.03.07, 13:52

• mmagi Re: a co w nocy robiłaś? I w jakiej pozycji? ;-) 01.03.07, 14:27
          problem w tym ze nic ale chyba sie przepracowałamsad
          • anxiety3 oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:27

• mmagi Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:33
              taaa,ale powinnam troszkę prochów pobrac na te starcze bóle a nie mam,jak
              pomysle ze mam isc do lekarza to mi słabiejsmile)))
              • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:39
                Znam takiego jednego, który do lekarza nie pójdzie, bo on lekarzy nie
                lubi...Ręce mi opadają.
                Jak dorosłemu facetowi tłumaczyć, że czasem do lekarza trzeba iść, mimo
                wszystko... Zwłaszcza, że moim zdaniem był w stanie, który nadawał się do
                zatrzymania na oddziale.
                • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:51
                  to mu nie każ chodzić do lekarza.
                  tylko do lekarki wink
                  • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:54
                    Tego nie spróbowałam...Chyba mu wystarczyłam w roli pielęgniarki ;0), ale może
                    atrakcyjna pani doktor zdołałaby coś zdziałać smile
                    • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:55
                      a ty jesteś NIeatrakcyjna? wink
                      • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:57
                        Ale nie pani doktor smile I jako pielęgniarka nie miałam odpowiedniego wdzianka,
                        musiałam w zastępczym się prezentować smile)
                        • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:00
                          he he, czyli jednak atrakcyjna, tak? wink
                          zastepczy czyli tylko czepek, pończochy i zapach Chanel no.5? wink
                          • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:00
                            > zastepczy czyli tylko czepek, pończochy i zapach Chanel no.5? wink

Pomińmy szczegóły...wink
                            nie lubię chanel ;/
                            • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:02
                              ja tam lubię szczegóły. szczególnie takie. fajnie się w nich... tkwi wink

ja też nie, szczerze mówiąc wink
                              • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:05
                                Mylisz pojęcia..tzn `tkwienia`, bo kiedy on był chory, to ja w nich , tj tych
                                szczegółach..ubioru smile tkwiłam, nie on ;p
                                tzn, on tez, ale w innych ;DD

ja też nie, szczerze mówiąc wink

smile))
                                • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:07
                                  w szczegółach ubioru tkwią kobiece szczegóły w których tkwi... szczęsliwy
                                  diabełek wink
                                  i o to biega wink
                                  • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:10
                                    szczęśliwy diabełek...piekielnie to gmatwasz wink))
                                    • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:16
                                      spoko, i tak kumasz OCB wink
                            • morfeusz_1 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 19:15
                              dobrze wiedzieć,jak przyjadę rowerem jeden dylemat odpadnie....
                      • mmagi dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 14:57

• anxiety3 Daj mu spokój, lepiej, żeby nie `wpadał`, bo >> 01.03.07, 14:58
                          już w ogóle czasu miał nie będzie wink
                          • hultaj78 Re: Daj mu spokój, lepiej, żeby nie `wpadał`, bo 01.03.07, 15:01
                            i bedę jak ten biedny lambert wink
                            • anxiety3 Moze zabiegany, ale szczęśliwy :) 01.03.07, 15:01

• hultaj78 Re: Moze zabiegany, ale szczęśliwy :) 01.03.07, 15:02
                                dooookładnie tak wink
                                • anxiety3 Re: Moze zabiegany, ale szczęśliwy :) 01.03.07, 15:05
                                  To może jednak spróbuj? smile
                                  • hultaj78 Re: Moze zabiegany, ale szczęśliwy :) 01.03.07, 15:09
                                    kiedyś na pewno wink
                                    • anxiety3 Re: Moze zabiegany, ale szczęśliwy :) 01.03.07, 15:10
                                      smile
                        • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:00
                          dasz się przekonać jakimś głodnym kawałkiem, czy mogę się nie wysilać? wink
                          • mmagi Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:05
                            wal co masz pod rekasmile
                            • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:07
                              > wal co masz pod rekasmile

Ale jak Ty się masz do tego?
                              W końcu to siebie tylko zaspokoi tym głodnym kawałkiem czy co tam ma pod ręką ;P
                              • mmagi Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:08
                                lubie go to po co mam wciskać karzełkasmile)))
                                • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:09
                                  no tak....w takim razie wszystko jasne > dla jego przyjemności wink
                            • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:12
                              > wal co masz pod rekasmile

konia!
                              ...z rzedem temu, kto wykombinuje jak to zrobić w pełnym ludzi ołpen-spejsie wink

ok.
                              primo - zalatanym.
                              drugie primo - wy za dużo piszecie
                              nekst primo - i to o pieluchach i innych takich wink

ale jeszcze może kiedyś tam wpadne. chociaz po co, i tak mnie nikt tam nie
                              pamieta, oprócz Cię.
                              • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:14
                                nekst primo - i to o pieluchach i innych takich wink

I juz wiesz, co go odstrasza...;-P
                                • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:17
                                  > I juz wiesz, co go odstrasza...;-P

ot, franca jedna! się czepiła!
                                  PISANIE o tym odstrzasza! nie same pieluchy ;PPP
                                  • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:20
                                    > ot, franca jedna! się czepiła!

Oj, Ty moj Hultajku, wiedziałam, że zaraz przejdziemy do czulości wink))

> PISANIE o tym odstrzasza! nie same pieluchy ;PPP

<cziiiz> wink)))
                                    spróbuj to w domu przed lustrem wypowiedzieć tak, żeby brzmiało wiarygodnie wink)
                                    • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:27
                                      > Oj, Ty moj Hultajku, wiedziałam, że zaraz przejdziemy do czulości wink))

ej, ej, ej! nie macać mnie tu! towar dotykany uważa się za sprzedany, nie
                                      wiesz??? wink))

> <cziiiz> wink)))
                                      > spróbuj to w domu przed lustrem wypowiedzieć tak, żeby brzmiało
                                      wiarygodnie wink)

to ja poproszę inny zestaw pytań ;DDD

nie no serio, pieluchy, wielka mi rzecz! ale żeby się dzień w dzień, tydzień w
                                      tydzień podniecać kolorem kupki, albo wywiadówką? dwa roki nazad było fajnie,
                                      zanim sobie pozaciażały czy pouradzały wink
                                      • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:30
                                        dwa roki nazad było fajnie,
                                        zanim sobie pozaciażały czy pouradzały wink

jesu, mam nadzieję, ze to sie droga kropelkową albo inną elektroniczną nie
                                        przenosi, bo jeszcze MiSia zaatakuje wink
                                        • kookardka Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:32
                                          no weź...teraz to odszczekuj wink szybko, te czar mary odprawiaj
                                          bo naprawde się przeniesie..wink
                                          • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:34
                                            słyszałam, że jest jeden sposób, żeby to odczynić >
                                            nogi zaplatasz na krzyż i ściskasz..mocno..
                                            i tak już musisz zostać smile Dopóki tak trwasz, jesteś bezpieczna wink))
                                            • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:35
                                              bzdura! nie wiesz, że to można od całowania się z chłopcem też miec
                                              brzuch???? wink
                                              • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:38
                                                zeby tylko od całowania... Ale jest inne niebezpieczenstwo, bo po całowaniu, to
                                                pozniej płód w żołądku się rozwija smile
                                                • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:52
                                                  nie bedziemy uściślać po całowaniu CZEGO tak się dzieje wink
                                                  • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:54
                                                    > nie bedziemy uściślać po całowaniu CZEGO tak się dzieje wink

Z tego, co pamiętam, to była mowa o ustach...I będę się tej wersji 3mać! wink)
                                                  • hultaj78 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 16:05
                                                    > Z tego, co pamiętam, to była mowa o ustach...I będę się tej wersji 3mać! wink)

No usta są, ale nikt nie mówił, że z OBU stron wink
                                            • kookardka Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:35
                                              no wiesz...kokardce o tym mówisz wink
                                              • anxiety3 Re: dlaczego nie wpadasz do nas,cooooooooooo? 01.03.07, 15:36
                                                faktycznie...faux pas wink
                                                Ty jesteś bezpieczna smile Ty jesteś przecież tak zasupłana, że do rozwiązania Ci
                                                daleko wink))
                                • mmagi ale bardziej pielucha czy kupa:O? 01.03.07, 15:31

• kookardka aaaaaaa !!!! 01.03.07, 15:32

• anxiety3 Mmagi...Zestresowałaś nam kokardkę ;-p 01.03.07, 15:34

• mmagi dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:35

• anxiety3 Nie, całe szczęście jeszcze nie teraz, bo >> 01.03.07, 15:39
                                          mielibysmy tu prawdziwy ostry dyzur smile)
                                          • kookardka Re: Nie, całe szczęście jeszcze nie teraz, bo  01.03.07, 15:42
                                            albo różową landrynke wink
                                            • anxiety3 Re: Nie, całe szczęście jeszcze nie teraz, bo  01.03.07, 15:44
                                              Zdecyduj się wreszcie..smile))
                                        • kookardka Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:39
                                          z wrażenia poplątały mi się pętelki ...muszę je poprzekładać...tylko
                                          jak !!!...lewą nad prawą...czy prawą nad lewą...może podówjnie lewą nad prawą
                                          a potrójnie prawą nad lewą ....albo się rozwiąże albo zaplączę jeszcze
                                          bardziej...
                                          JA
                                          NIE
                                          CHCĘ
                                          BYĆ
                                          SUPEŁKIEM !!!
                                          • anxiety3 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:40
                                            > JA
                                            > NIE
                                            > CHCĘ
                                            > BYĆ
                                            > SUPEŁKIEM !!!

Za późno..Dajcie nożyczki ;-p
                                            • hultaj78 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:41
                                              > Za późno..Dajcie nożyczki ;-p

te do pępowiny? wink
                                              • anxiety3 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:44
                                                > te do pępowiny? wink

Eee...A znasz się na tym?
                                                Chodz tu z tymi nożyczkami i próbuj, zobaczymy, co z tego wyjdzie wink))
                                                • kookardka Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:51
                                                  o jesu ...jesu...jesu...
                                                  ale Ci się ręce trzęsą...coś Ty pił ? wink
                                                  • anxiety3 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:53
                                                    ale Ci się ręce trzęsą...coś Ty pił ? wink
                                                    to pytanie do Hultaja, jak rozumiem > Hultaj, co piłeś? A jak nie, to napisz,
                                                    dlaczgo Ci się tak ręce trzęsą wink
                                                  • hultaj78 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 16:07
                                                    > dlaczgo Ci się tak ręce trzęsą wink

no bo właśnie NIE piłem! wink

rany, nie wierć się tak! bo Ci trafią w... petelkę cy cuś... wink
                                              • kookardka Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:46
                                                nożyczki i nozyczki...od tego ciach ciach to już mnie głowa boli wink

roz wiąż cie mnie...
                                                • anxiety3 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:47
                                                  > roz wiąż cie mnie...

Dziecino, kto Ci kazał tak ten gorset sznurować, przeciez Ty niemal oddychać nie
                                                  mozesz...:0)
                                                  • kookardka Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:53
                                                    mam supeł w gardle wink
                                                  • anxiety3 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:54
                                                    Kneblowali Cię też?

Ty lubisz hardcorowe zabawy...
                                                    wink
                                                  • hultaj78 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 16:08
                                                    > mam supeł w gardle wink

khe, khe, pierwszy raz ktoś mi go nazywa supłem wink
                                                  • kookardka Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 16:13
                                                    to nie ja, to anxiety...pomyliło Ci się, lepiej idź coś wypij wink
                                                • hultaj78 Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 16:08
                                                  > roz wiąż cie mnie...

oo! różne opcje... I like it wink
                                          • mmagi Re: dobrze ze sie nie rozwiazała:-)))))) 01.03.07, 15:40
                                            przykro mi,ktos musismile)))
                              • mmagi gupoty gadasz,pamietaja,pamietaja:P i som 01.03.07, 15:30
                                rózne watki nie tylko pieluchytongue_out
                                • hultaj78 Re: gupoty gadasz,pamietaja,pamietaja:P i som 01.03.07, 15:36
                                  no to zobaczymy wink
                                  • mmagi Re: gupoty gadasz,pamietaja,pamietaja:P i som 01.03.07, 15:38
                                    jassne o tej porze to sa 3 osoby na krzyztongue_out
                                  • mmagi masz:P 01.03.07, 15:42
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=58264934&a=58265175
                • mmagi Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:57
                  i pewnie ma na nazwisko tak jak i tysmile?
                  • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 14:57

> i pewnie ma na nazwisko tak jak i tysmile?

Nie...
                    • mmagi Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:05
                      oo ,myslałam ze monszsmile)))
                      • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:06
                        ooo, nie ja nie menszata ;P
                        • mmagi Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:06
                          ups,pardonsmile))))
                          • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:08
                            hehe :-p nie ma za co
                            ale czułam się, jakby cała jego logika nagle runęła i patrzyłabym na 5cio letnie
                            dziecko, które tupnie nogą i uprze się dla zasady...Mężczyźni smile
                            • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:13
                              bo zasady to wazna rzecz w zyciu, nie wiesz???? Kobieeeety... wink))
                              • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:15
                                Nie...to nie tak wink już nikt z moich znajomych nie wierzy w moja racjonalnosc i
                                inne takie ;p, chodzi o to, ze ...to było jak abstrakcja > dorosły facet
                                strzelał takie fochy, ze gdyby nie to, jak faktycznie się czuł, to miałabym
                                `ubaw po pachy`.
                                • hultaj78 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:18
                                  > `ubaw po pachy`.

"d" ci uciekło...
                                  wink
                                  • anxiety3 Re: oj, to odpocznij, a wszystko wróci do normy. 01.03.07, 15:21
                                    spoko, i tak kumasz OCB wink

wink))
    • hultaj78 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 14:55
      a we mie jest japko wink
      • kookardka Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 15:31
        katar masz ?
        po mubisz tak jakpy przet not wink
        • hultaj78 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 15:33
          katar mam not wink
          czyli niet po inkszemu.
          a "japko" - z Tytusa wink
          • kookardka Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 15:35
            no tak...
            japko z Tytusa
            a ciastka z kota wink
            • hultaj78 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 15:37
              a groch z kapustą wink
              • suczka78 Re: Bo we mnie jest sex.... 01.03.07, 16:14
                i zasmażka wink
    • mmagi ale sie Morf zdziwi ze az tyle sex mu sie rozwinoł 01.03.07, 15:57
      juz dochodzi do setkismile))
      • kookardka Re: ale sie Morf zdziwi ze az tyle sex mu sie roz 01.03.07, 15:58
        myslisz, że zdziwi się, że mu tak urosło wink ?
        • mmagi Re: ale sie Morf zdziwi ze az tyle sex mu sie roz 01.03.07, 16:05
          nawet na to liczesmile)))
      • hultaj78 Re: ale sie Morf zdziwi ze az tyle sex mu sie roz 01.03.07, 16:01
        > juz dochodzi

...sz? wink
        • mmagi Re: ale sie Morf zdziwi ze az tyle sex mu sie roz 01.03.07, 16:06
          e nie,ja to odchodze..........pora do domsmile)))
          • morfeusz_1 znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 01.03.07, 19:19

kiedyś was zgwałcę o!
            • jacko1971 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 01.03.07, 19:40
              ..i odtąd hultaj przestanie schylać się po mydło ;-P
              • asiunia311 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 01.03.07, 19:45
                A do dzisiaj był taki wyrywny w tym schylaniu???wink Nie wierzęwink)
                • jacko1971 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 01.03.07, 20:27
                  tego nie wiem ale teraz wie co nastąpi kiedyś;-P
            • mmagi dawaj,gdzie i kiedy ale najsamprzód zjemy suhi:P 01.03.07, 22:12

• kookardka Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 09:29
              obiecanki cacanki tongue_out
              • asiunia311 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 09:33
                A Kokardce radość??wink)
                No, już nie ciesz tak tej michywink))
                • kookardka Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 09:43
                  ja leżę w misce wink
                  i czekam na sos wink
                  • asiunia311 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:02
                    Jak dobrze, że nie lubię sosówwink))
                    • anxiety3 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:06
                      > Jak dobrze, że nie lubię sosówwink))

Ja w większości też nie ;p wyjątkiem są sosy do spaghetti ;p, ale wtedy z całej
                      potrawy zjadłabym tylko sos smile
                      • asiunia311 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:09
                        Ze spaghetti najbardziej lubię...cannelloniwink)
                        Już nic nie mówmy o żarciu, bo robię się głodna, a w pracy mam tylko serek z
                        Wieluniawink)
                        • anxiety3 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:15
                          Już nic nie mówmy o żarciu, bo robię się głodna, a w pracy mam tylko serek z
                          > Wieluniawink)

heh;p oł ki ;p

Ja mam w domu trochę większy zapas, więc tym bardziej przestańmy, bo jak
                          zacznę...to znowu zniknę na jakiś czas z forum wink))
                          • kookardka Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:24
                            czy to znaczy,. że ostatnio zatrzasnęłaś się w lodówce ? wink
                            • anxiety3 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:26
                              Nie, ostatnio spędzałam czas w inny sposób, ale gdybym się zajęła opróżnianiem
                              lodówki, to znowu zajęłoby mi to trochę czasu, a przede wszystkim czasu z dala
                              od komputera ;-p

ps. marna wymówka, co? rozpracowałas mnie ;-DDD
                          • asiunia311 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:38
                            I tym sposobem doszliśmy do konsensusuwink) Im mniej się myśli o żarciu, tym
                            lepiejwink) Poza tym, ta bieżnia mnie wykończy, a nie chcę być gorsza od mego
                            zwariowanego 63-letniego Ojczulkawink)
                            • anxiety3 Re: znowu mi rozpierdzieliliście piękny wątek :( 02.03.07, 10:43
                              masz w domu bieżnie? hehe, weź sie na wiosnę za rollki > ja mam takie plany i
                              będę miała , jak Hultaj, wyrzeźbione pośladki na lato ;0))
                              • anxiety3 A tak w ogóle >> 02.03.07, 10:45
                                to fajnie z Tobą znów rozmawiać, Asiula big_grin
                                nawet nie wiesz, jak miło smile
                                • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 10:47
                                  Chociaż jednej osobie na MiSiu miło ze mną rozmawiaćwink) To już sukces!!!smile))
                                  Anxiu, i nawzajem, nawzajem. Pustawo tu było bez Ciebiesmile
                                  • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 10:50
                                    No ależ to zabrzmiało...ja rzeczywiście rozmawiam z Tobą tylko dla
                                    przyzwoitości i podtrzymania właściwych więzi społecznych wink
                                    • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 10:59
                                      Jeszcze nie znasz moich możliwości w zakresie złośliwości!!wink)
                                      • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:13
                                        Chętnie poznam wink a swoich nie pokażę wink
                                        • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:21
                                          Spokojnie, wszystko wyjdzie w praniuwink I Twoje możliwości teżwink)
                                          • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:36
                                            uuu lepiej żeby moije mozliwości zostały w ukryciu wink
                                            uwierz mi wink
                                            • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:47
                                              Przyjdzie co do czego i sam sie sypnieszwink)
                                      • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:43
                                        > Jeszcze nie znasz moich możliwości w zakresie złośliwości!!wink)

hehe, każda wciąż tylko powtarza, jaka to ona nei jest złosliwa, a jak
                                        przychodzi co do czego to każda się okazuje słodka i miła ;DDD
                                        • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:48
                                          Nie rozumiem, o co biega z tym "co do czego";-DDD
                                          • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:53
                                            hultaj wybzykał pół forum to wie o czym mówi wink
                                            az dziwię się, że się tak dziwisz wink
                                            • anxiety3 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:58
                                              tak? a którego forum? bo jesli a moim podopiecznym mowa, to działo się tu pod
                                              moja nieobecność więcej niż przypuszczałam wink
                                              • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:15
                                                widzisz ile Cię ominęło wink
                                            • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 11:58
                                              Pierwsze słyszę...wink)) Człowiek to jednak się wiele dowie na forum...wink)
                                              • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:04
                                                no nie??? też pierwsze słyszę. Ale wizja całkiem niczego sobie, nie powiem ;DDD
                                                No, chyba że się morfi albo lambert trafi... smile
                                                • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:15
                                                  oni też ? wink
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:19
                                                    inaczej to byłaby dyskryminacja, nie? wink
                                                  • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:20
                                                    to by tłumaczyło małe zapotrzebowanie na kostki mydła
                                                    i wzrost zapotrzebowania na płyny pod prysznic wink
                                                • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:22
                                                  Wiedziałam, że wszyscy przegrają w konkurencji z Lambertemwink) A Jacek
                                                  prorokował, że już się po mydło schylał nie będzieszwink)
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:24
                                                    > Wiedziałam, że wszyscy przegrają w konkurencji z Lambertemwink) A Jacek
                                                    > prorokował, że już się po mydło schylał nie będzieszwink)

ja sie nigdy nie schylałem.
                                                    ja je rzucam na ziemię, zeby się inni schylali ;D
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:30
                                                    Ale wiesz, jak wierszyk mówi:
                                                    "I tak - bociana dziobał szpak. A potem była zmiana...";-DD
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:36
                                                    szpak dziobał bociana.
                                                    dlategom szpakiem ;D
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:39
                                                    A potem były dwie zmiany i szpak był znowu dziobany!!;-DDD
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 12:54
                                                    wierszyków nie znasz a sie mądrzysz ;DDD
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:01
                                                    He, zabrakło riposty?? Nie może być!!;-DDD
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:11
                                                    no widzisz, jak tu przy was głupnę? ;DDD

ps. miałem 4, ale same chamskie ;D
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:16
                                                    Trzeba było je walnąć, najwyżej bym Ci wyszarpała wirtualnie co nieco tych
                                                    loczkówwink)
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:17
                                                    taaa i na co bym później rwał panienki? na dowcip? przestań, moje żarty sa zbyt
                                                    subtelne ;DDD
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:20
                                                    W tym wieku?? Rwać panienki?? Na kwitek z emerytury!!;-DDD
                                                  • hultaj78 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:37
                                                    czyli potwierdzasz że kobiety to tylko na pieniadze lecą? ;DDD
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:48
                                                    Tylko powtarzam to, co usłyszałam od mężczyznwink) Ale sporo w tym racji jest,
                                                    niestety. Mam tylko nadzieję, że nie wsadzacie nas wszystkie do jednego wora w
                                                    tej kwestii??
                                                  • kookardka Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:50
                                                    facetom trudno jest uwierzyć, że jakas kobieta może się nimi
                                                    zainteresować ot tak, dlatego, że są wink
                                                  • asiunia311 Re: A tak w ogóle >> 02.03.07, 13:51